Page 1

WEDDING Make up


SEVENTEEN -wedding make up  

...Љубов на прв поглед....Изгледајте совршено на вашата свадба со шминката на SEVENTEEN...Совршена, негувана кожа и шминка која ќе ја истакн...

Advertisement