Page 1


Ajax knokt zich naar play-offs CL Jeugdjournaalbus achter fietsen aan Oproep Gay Pride

End


Er stond een politieman op een druk kruispunt. Toen kwam er een man aanlopen die vroeg: “Wat is de kortste weg naar het ziekenhuis?” Daarop antwoordde de politieman: “Gewoon blijven staan, meneer”. Jantje steekt zijn vinger omhoog. De meester zegt: “Wat is er?”. “Ik moet naar de wc, meester”, zegt Jantje. “Wacht maar even”, antwoordt de meester. “Jullie krijgen een vraag: waar ligt de grootste oceaan? Jantje, weet jij het antwoord?”. “Ja,” zegt Jantje, “onder mijn stoel”. Komt een skelet bij de dokter, zegt de dokter: “Kon u niet eerder komen? Jantje komt voor het eerst op zijn nieuwe school. Vraagt de juf: "Ken je het alfabet al Jantje?" Zegt Jantje: "Ja juf" Vraagt de juf: "Welke letters komen er na de A?" Zegt Jantje: "Alle letters juf Komt er een goudvis bij de dokter. Zegt de dokter: "Oh, ik zie het al...! Uit de kom...!" De meester geeft les over het menselijk lichaam. Hij vertelt: "Als ik buk, stroomt er bloed naar mijn hoofd. Waarom niet naar mijn voeten, terwijl die toch altijd beneden zijn?" Jantje weet het: "Uw voeten zijn niet hol, meester." De juffrouw van Jantje geeft uitleg over verleden tijd en tegenwoordige tijd. "Als ik zeg dat ik mooi was, dan is het verleden tijd. Jantje, wat is het dan als ik zeg dat ik mooi ben?" Jantje: "Een regelrechte leugen, juf!"


Nou ik was op vakantie, en maandag waren we er. nou toen werd me stiefmoeder op gebeld door haar moeder, Omdat het niet goed ging, dus me moeder ging naar me vaders huis en haalde de kat op. Dinsdag belde me stiefmoeder zijn moeder weer op dat er allemaal wit schuim uit zijn mondje kwam, dat ging dus niet goed. toen is de vader van me stiefmoeder naar het dierenasiel gereden, en toen hebben ze hem in laten slapen. We hebben hem na de vakantie opgehaald en begraven. Nu heb ik al weer een nieuwe. Hij is heel lief, maar wel nog heel bang.

EINDE


Vandaag Stapelwolken en de zon wisselen elkaar vandaag af en vanuit het westen valt op steeds meer plaatsen een regen- of onweersbui. Er waait een matige, in het Waddengebied vrij krachtige westen- tot noordwestenwind en de temperaturen liggen tussen 19 graden aan zee en 22 graden in Limburg. Vanavond en de komende nacht verdwijnen de buien, klaart het op en koelt het in het binnenland af tot 9 graden. Morgen op de meeste plaatsen droog en perioden met zonneschijn. 3 Dagen verwachting


Wii Sports Resort

Soort : SPORT Pegi : 7+ Leuk spel, veel mee te doen. Dus ik zeg, koop het spel nu! VOOR :

Fifa World Cup game 2010

aangeraden Dit was het voor dit nummer


Tot ziens


Koop nu. Voor maar 10.00eur Koop hem nu via Marktplaats

Redacteurs : Hoofdredacteur : Merijn Opmaakredacteur : merijn Schrijfredaceurs : Merijn Marc Oproep Vaste schrijvers gezocht Wil jij elke keer je eigen stuk dat kan.


Mail naar merijnfredriks@gmail.com


Merijn 24 Magazine | Nr. 2 | 2010  

Merijn 24 Magazine | Nr. 2

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you