Issuu on Google+

Merijn Nieuwsbrief MEI 2011

JAARGANG 2, NUMMER 5

Dagenland wordt er al over gesproken: over de foto's van een dode Osama Bin Laden. De Amerikaanse president Obama heeft nu besloten die niet te laten zien. Mensen in heel Nederland herdachten gisteravond de mensen die zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna. Dat gebeurt ieder jaar op 4 mei. De bekendste onderduiker was Anne Frank. Haar dagboek eindigt als Anne en haar familie worden ontdekt door de Duitsers. De vriendinnen Elles en Quinty besloten om verder te schrijven aan het dagboek.

Om 12 uur vannacht werd het Bevrijdingsvuur in Wageningen aangestoken. Het vuur werd vervolgens met fakkels naar meer dan 60 plekken in het land gebracht. Daar zijn vandaag allemaal Bevrijdingsfestivals.

Wat is de beste kinderzender???

Ik stel jullie graag de vraag : ‘Wat is de beste Kinderzender?’. En ik doe het nu weer. Hier zie je de kinderzenders waar je uit kan kiezen, en weet je het stuur dan je antwoordt op naar merijnfredriks@gmail.com. Nickelodeon Maakt deel uit van MTV Networks. De kinderzender met veel humor en fantasie. Met als programma’s : Spongebob en Het Huis Anubis. Nickelodeon.nl


In een meubelspuiterij aan de Van Leeuwenhoekweg in Schijndel heeft donderdagochtend een grote brand gewoed. Meer nieuws is er niet.

Disney XD Disney XD is de zender van Disney. Met veel fantasie, maar humor valt een beetje tegen. Met programma’s als : Next X en Zack en Cody. Disneyxd.nl

Cartoon Network Een zender met Cartoons, en komen best wel leuke dingen op. Met programma’s als : Chowder en Robotboy

STUUR NU JOUW BESTE ZENDER NAAR MERIJNFREDRIKS@MAIL.COM


Merijn Nieuwsbrief - Mei 2011