__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

FIRMA

AVER 2 020

JULEG


Danmarks  flotteste

Gaver til alle og enhver

Julegavekatalog Glædelig 2020 Jul med

Spred glæde med en Mercoprint julegaveshop

Nemt og overskueligt


100 Gave 101 KREAFUNK wiCHARGE CARE trådløs QI-oplader

160,-

vejl. pris 299,-

Dette er en trådløs og kontaktbaseret oplader, som gør dit liv så nemt som muligt. Du skal nemlig bare placere din Qi-kompatible enhed ovenpå. Men wiCHARGE CARE er ekstra særlig, fordi 35% af plastikken er udskiftet med det miljøvenlige materiale hvedestrå fibre. Specifikationer: Standard: Qi Kompatibel med Qi-understøttende enheder Soft touch overflade med PU læderdetaljer Udgangseffekt: 10W (max.) Opladningseffektivitet: ≥72% Opladningsafstand: ≥8 mm Qi-certificeret USB til USB C opladerkabel medfølger Dimensioner: 100x11mm (ØxH)

Side 4

Gave 102 KREAFUNK toCHARGE CARE powerbank

190,-

vejl. pris 399,-

Med toCHARGE CARE slipper du for at løbe tør for strøm, mens du er på farten. Og så er 35% af plastikken skiftet ud med miljøvenlige hvedestrå fibre, som giver overfladen et nyt, naturinspireret udseende. Specifikationer: 6700 mAh lithiumbatteri 4 LED-lys indikerer resterende batterikapacitet og opladestatus Kan anvendes til smartphones, tablets, og lignende enheder Opladningstid: 4-5 timer Soft touch overflade USB til micro USB opladerkabel medfølger Dimensioner: H:10 x B:6, 2 x D:2,8 cm


OBS! Gaven er udsolgt

Gave 103 KREAFUNK toCHARGE MINI CARE powerbank

100,-

vejl. pris 230,-

Denne lille, lækre powerbank sikrer dig en ekstra opladning på farten. At den passer i selv den mindste taske, er ikke det eneste, som gør den unik. 35% af toCHARGE MINI CARE består nemlig af det miljøvenlige materiale hvedestrå fibre, som giver den et karismatisk udseende. Specifikationer: 3000 mAh lithiumbatteri Kan anvendes til smartphones, tablets, og lignende enheder Opladningstid: 2-3 timer Soft touch overflade USB til micro USB opladerkabel medfølger Dimensioner: H:8, 5 x B:4, 6 x D:2, 6 cm

Gave 104 KREAFUNK aGO CARE bluetooth højtaler

160,-

vejl. pris 350,-

aGO CARE er en lille højtaler med overraskende kraftfuld lyd. Men det, der virkelig gør denne Bluetooth højtaler speciel, er det miljøvenlige materiale, den blandt andet er lavet af. Udover at 35% af plastikken er udskiftet med hvedestrå fibre, består fronten af blød genbrugstekstil lavet af 98% plastikflasker fra Gabriel®. Tilsammen giver det aGO CARE et smukt, karakteristisk udseende. Specifikationer: 25 timers spilletid (50% volumen) Bluetooth 5.0 Opladningstid: 2-3 timer Støv- og vandafvisende (IP55) USB til micro USB opladerkabel medfølger Dimensioner: Ø:8 x H:3,9 cm

Side 5


100

175,-

vejl. pris 249,95

Gave 106 ROSENDAHL Salt & Peber kar

Dæk op til middagen med det fine fingersalt- og peberkar fra Rosendahl.

Gave 105 LYNGBY GLAS TUMBLER glas, 6 stk

175,-

vejl. pris 249,-

Tumbler glassene fra Lyngby glas er gennemfarvede i 6 assorterede farver. Glassene kan for eksempel bruges som vandglas, til fyrfadslys eller måske som en lille vase. De klare farver vil pynte på ethvert bord, uanset hvordan du vælger at bruge dem. Farverne er: Kobolt blå, amber, smoke, lilla, grøn og ink blå. Indhold: 30cl.

Side 6

De to kar er fremstillet i porcelæn og er blevet glaseret med henholdsvis hvid og sort glasur, som er blankt indvendigt og mat udvendigt. Til de to små kar følger en holder fremstillet af ubehandlet europæisk egetræ. Det enkle design med de runde former og kombinationen af porcelæn og ubehandlet træ giver sættet et enkelt, skandinavisk look, som passer ind i tidens boligtrends. Stil sættet på det opdækkede bord og lad dine middagsgæster selv forsyne sig med de smagsgivende krydderier. Mål: B 16,5 x H 6,5 x D 8 cm


180,-

Gave 108 GULDBOX MED ØL Delikatessepakke

vejl. pris 449,-

Indeholder: 1 stk. Lille guldæske 1 stk. Santa julehvede. 50cl. 6,5% VOL 1 stk. True spirit snack. Handcooked potato chips. Sour cream & chili. 40g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Kakaomandler. 90g 1 stk. Cocoture Palæ knallert. Lakridskarameller. 60g 1 stk. Cocoture Palæ kræmmerhus - rødt. Slikmix. 80g 1 stk. Cocoture. Alm. marcipanbrød. 60g 4 stk. Cocoture. Rød folie. Mørk chokoladekugle med macadamia 4 stk. Cocoture. Guld folie. Fløde chokoladekugle med karamel Ekskl. glas

Side 7


200

Gave 201 GEORG JENSEN ALFREDO brødkurv, lille

200,-

vejl. pris 399,-

Der skal brød til! Og hvorfor ikke servere dén del af måltidet i en stilfuld brødkurv, hvis du allerede har gjort dig umage ved gryderne? Kurven Alfredo er inspireret af traditionelt flettehåndværk, men udført i rustfrit stål, så den enkle formgivning får et moderne look. Alfredo Häberlis højtelskede Alfredo-kollektion gør nogle af køkkenets hverdagsting lidt sjovere. Praktisk funktion og stilfuldt glimt i øjet går hånd i hånd på tværs af alle de produkter den argentinsk-fødte designer har skabt for Georg Jensen. Brødkurven er omhyggelig udført i rustfrit stål og har en skinnende blank finish. Mål: H: 7,9 cm x Ø: 21,5 cm

Gave 202 GEORG JENSEN SKY proptrækker

SKY-kollektionen er designet for at fremhæve de funktionelle aspekter af klassiske barredskaber. Det har resulteret i asymmetriske og ergonomiske former, der ligger godt i hånden og har et skulpturelt, dynamisk og elegant designsprog. Materialer: Blankt rustfrit stål Mål: H: 11,3 cm x B: 8 cm.

Side 8

200,-

vejl. pris 349,-


200,-

Gave 204 FISKARS IITTALA røde glaskugler, 5 stk

vejl. pris 299,95

Iittalas klassiske røde glaskugler er delikate ornamenter, der kan hænges på juletræet eller rundt omkring i hjemmet. De udstråler lys og skaber harmoni.

Gave 203 ROYAL COPENHAGEN HVID RIFLET krus med hank, 2 stk.

200,-

vejl. pris 279,-

Hvid Riflet fortæller historien om kongeligt porcelæn og håndværk i en minimalistisk og nutidig stil. Resultatet? En moderne klassiker. Stellets rene hvidhed og enkle design gør det perfekt til at mikse og matche med andre riflede stel. Hvid Riflet er ideelt som hverdagens spisestel i moderne hjem, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten. Det er ren elegant enkelhed. Det grundlæggende design er identisk med Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Riflet Signatur, og lader sig fint blande med andre stel – men på egen hånd er det også elegant og iøjnefaldende. 28 cl.

Side 9


200 200,-

vejl. pris 400,-

Gave 205 SPRING COPENHAGEN TINDER Dog sparegris

Side 10

200,-

vejl. pris 400,-

Gave 206 SPRING COPENHAGEN TIPSY corkscrew & winestopper


Gave 207 CARLOBOLAGET Lysestage i skind

Flot og elegant lysestage i skind. Stagen passer til 4 almindelige lys.

200,-

vejl. pris 299

200,-

Gave 208 vejl. pris 379,ROYAL COPENHAGEN BLÅ MEGA fyrfadsstager/æggebærer. 2 stk Søde fyrfadsstager, der også kan bruges som æggebærer. Pynter i ethvert hjem med den friske blå farve på det hvide porcelæn.

Gave 209 ROYAL COPENHAGEN HVID RIFLET HALVBLONDE skål

200,-

Hvid Riflet Halvblonde serveringsskål fra Royal Copenhagen står i al sin enkelthed flot på middagsbordet. Server smagfulde salater og andre anretninger til hverdag eller fest. Dæk op med blandede elementer fra Royal Copenhagens forskellige serier eller lad skålen stå for sig på bordet. Ø15 cm.

vejl. pris 299,-

Side 11


200 Gave 210 Beurer BM 35 Blodtryksmåler

270,-

vejl. pris 699,-

Klinisk valideret blodtryksmåler til overarmen fra Beurer, med letlæseligt display samt manchet 22-36 cm. Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til overarmen. Apparatet har arytmi detektor, som giver advarsel i tilfælde af uregelmæssig hjerterytme. Apparatet gemmer målingerne med tid og dato, og viser den gennemsnitlige værdi af alle målingerne samt gennemsnittet af morgen- og aftenblodtryk for de seneste 7 dage. Blodtryksmåleren leveres med 4 x 1,5 V AAA-batterier. Den har et stort baggrundsbelyst display som er let at aflæse. Dato, tid og batteri indikator vises på displayet. Apparatet slukker automatisk efter endt måling. Medfølger: Manchet 22-36 cm, opbevaringstaske og blodtrykspas.

Side 12

250,-

vejl. pris 600,-

Gave 211 GEORG JENSEN DAMASK BASE toilettaske samt kosmetikpung

Luksusudgaven af en toilettaske og kosmetikpung/mini-toilettaske, der holder styr på ansigtscremer, old school barbergrej og makeup. Gaven er skræddersyet til det moderne liv på farten, men er lige så skøn til hverdagsbrug. Ud over det smukke melererede ydre og en slidstærk lærredsvævning byder toilettasken på mindre lommer indeni med plads til alle småtingene. BASE sættet er så enkelt og klassisk i sit design, at det passer til både mænd og kvinder.


225,-

250,-

vejl. pris 487,-

Gave 212 BARBERIANS CPH Barberians The Perfect Soap Set med LIKEconcrete bakke

Barberians Gentle Vitalizing Shampoo 300 ml. Barberians Vitalizing Shower Gel 300 ml. Barberians Gentle Exfoliating Handwash 300 ml. LIKEconcrete ”KARIN bakke” 300 mm x 140 mm x 20 mm. Vægt 1.000 gram. Barberians Gentle Vitalizing Shampoo er udviklet til mænd der vasker hår dagligt. De milde vaskeaktive stoffer sikre at shampooen er mild mod hår og hovedbund. Den giver en herlig og mild renhed, der efterlader huden blød, ren og velduftende. Duften beskrives bedst som frisk, grøn og frugtig. Barberians Vitalizing Shower Gel er en mild og opfriskende kropssæbe, med milde vaskeaktive stoffer der sikre en herlig og blid renhed, der efterlader huden blød og ren, uden at den føles udtørret. Duftene beskrives bedst som frisk, grøn og frugtig. Velegnet til alle hudtyper. Barberians Gentle Exfoliating Handwash er mild mod hænderne, og har en naturlig eksfolierende effekt via naturlig cellulose, som sikre den lille ekstra renhed til dine hænder. Duften er mild og frisk og kan bruges af både kvinder og mænd. Pynter på et hvert badeværelse eller køkken.

vejl. pris 387,-

Gave 213 BARBERIANS CPH SØN The Basic Face Care box Indhold: Cleansing Serum 30 ml. Face Wash 100 ml. Face Moisturizer ml.

Facial Serum er en specielt udviklet renseserum til ung hud, baseret på Aloe vera og salicylsyre og anvendes som en ” leave on” serum. Facewash er en mild, rensende og plejende samt parfume fri ansigtsvask, baseret på Oliven og kokos olie i kombination med Aloe Vera Scrub , som opfrisker din hud og fjerner urenheder. Moisturizer er en effektiv ansigtscreme specielt udviklet til ung hud, som har et super godt mix af Aloe vera , mandel og jojoba olie samt E vitamin. Alt tilsammen bliver en cocktail, der sørger for din hud, har en naturlig udstråling, absorberes hurtigt uden din hud føles fedtet. En energi bombe til dit ansigt.

Side 13


200

250,-

vejl. pris 600,-

Gave 214 BLACK & DECKER 3.6 Lithium skruetrækker med bits opbevaring

Optimal præstation til alle huslige skrueopgaver, generelle gør-det-selv opgaver, samling af møbler, opsætning af hylder, dørhængsler mm.. Maskinen er også god til skruning i trange områder. I maskinen er der indbygget opbevaring med plads til op til 8 stk 1” skruebits der sikrer at du altid har det korrekte tilbehør til at afslutte projektet. LED arbejdslys til oplysning i mørke områder, kanter og inde i møbler Der medfølger: 3.6V Lithium ion skruemaskine Oplader 2 x 25mm ligekærv skruebits (4,6) 2 x 25mm PZ krydskærv skruebits 2 x 25mm PH krydskærv skruebits 4 x 25mm unbraco skruebits 2 x stjerne skruebits

Side 14


200,-

Gave 215 LYNGBY GLAS MELODIA highball glas, 6 stk. Flotte highball glas fra LYNGBY GLAS. Kan indeholde 36 cl. Kan vaskes i opvaskemaskinen.

vejl. pris 399,-

200,-

Gave 216 KÄHLER HAMMERSHØI minivaser,3 stk.

vejl. pris 349,-

Disse små yndige Hammershøi-miniaturevaser i indigo giver din indretning et strejf af klassisk elegance. De passer smukt sammen med de øvrige Hammershøi-elementer i indigo og giver din indretning et stilfuldt look.

Gaven består af 6 stk. glas. Brug de små Hammershøi-vaser på bordet, i vindueskarmen eller lad dem pynte på en hylde i boligen. Den højeste måler: højde: H:95mm Den brede måler: bredde: B:80mm

Side 15


200 200,-

Gave 217 KREAFUNK cPurse pung med powerbank

Ethvert øjeblik bliver mere underholdende, når du er fuldt opladt. Med dens indbyggede power bank, holder cPURSE muligheden til en let genopladning på farten. Forbind blot din smartphone til pungen og få genopfyldt strømmen. Denne simple og fikse pung tillader dig at holde dine bank kort, penge såvel som din smartphone sikker på et og samme sted. Vær altid sikker på at du er klar til en genopladning når du er ude i byen. Farve: Black

Side 16

vejl. pris 299,-

250,-

Gave 218 RAINS BUM BAG bæltetaske

vejl. pris 399,-

Bumbag er en moderne bæltetaske, der er fremstillet i et mat, regntæt materiale. Tasken er designet med et rum samt med en justerbar rem med et metalspænde, så tasken kan bæres rundt om livet, som en skuldertaske eller cross-body. H17cm x W44cm x D4cm


280,-

Gave 219 A/B/C METTE DITMER WALTHER pedalspand

vejl. pris 700,-

Pedalspanden WALTHER er lavet af metal og findes i flere smukke farver, som passer perfekt sammen med både håndklæder og tilbehør i den øvrige Mette Ditmer kollektion. Den praktiske inderspand af plast kan rumme 10 liter, og så er låget forsynet med “soft close”, der gør at spanden lukker i uden en lyd. Størrelse: 39x32x19 cm Materiale: Metal og plast. Plejeanvisning: Tørres over med en fugtig klud tilsat lidt rengøringsmiddel. Vælg farve: A: Grøn, B: Hvid eller C: Sort.

A

B

C

Side 17


200 Gave 220 MAGNUM GOLD Delikatessepakke

230,-

vejl. pris 499,-

Indeholder: 1 stk. Lille guldæske 1 stk. Primera Luna Magnum. Tempranillo & Garnacha. Spanien. 13% VOL. Årgang 2017. 150cl. 1 stk. Cocoture. Marcipanbrød i cellofan. 180g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Lakridsmandler. 90g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Rommandler. 90g

Side 18

Gave 221 ROSENDAHL GRAND CRU vinkøler

230,-

vejl. pris 499,-

Den klassiske og elegante vinkøler fra Rosendahls Grand Cru-serie er lavet i højglans rustfrit-stål, der giver et skarpt og cool udtryk. Vinkøleren måler 23 cm i højden og 12 cm i diameter og er perfekt til at holde vinen kold under middagen – uanset om det er på terrassen eller ved middagsbordet. Den passer desuden rigtig godt sammen med isspanden og de mange andre skønne produkter fra Grand Cru-serien.


200,-

Gave 222 MENU POV CIRCLE væglysestage, sort

vejl. pris 299,-

POV væglysestagen har længe været en utrolig populær serie af geometriske væglysestager som kan monteres i uendelig mange mønstre. POV Circle er en nyhed fra Menu hvor væglysestagen har fået et minimalistisk cirkeldesign. Det specielle med lysestagen er at den ændre design alt efter hvilken vinkel du ser den fra. Om du står lige foran vil den gi en illusion af at være helt flad og symmetrisk, men ser du den fra siden vil den give en helt anden dybde. Menu POV kan fint hænge alene på væggen, men er også fantastisk dekorativ i kombination med de andre væglysestager fra serien. Hvilket mønster du foretrækker er naturligvis helt op til dig. Lysestagerne fra Menu passer perfekt om du har nøgne vægge, som du ønsker at dekorere med noget andet end billeder.

245,-

Gave 223 KÄHLER FIORA vase

vejl. pris 349,95

Kählers Fiora-serie byder blandt andet på en skøn lille guld-vase med en overraskende og atypisk silhuet. Den ensfarvede vase er, som den øvrige serie, designet af Stine Goya, der blev inspireret af Kählers historie fra 50-60’erne. Brug den gyldne Fiora-vase som et lille men fremtrædende kunstværk, for eksempel i vindueskarmen. Mål: Bredde: 16 cm Højde: 20 cm

Farve: Sort Mål: Ø 20 cm, D 12 cm Materiale : Pulverlakeret stål.

Side 19


200

OBS! Levering i Januar 2021

280,-

Gave 224 BJØRN WIINBLAD EVA vase

vejl. pris 399,95

Eva vase fra Bjørn Wiinblad i flotte blå nuancer. Vasen måler 18 cm. og passer derfor perfekt til en buket købte blomster eller en smuk havebuket. Vasen er lavet i blankglaseret porcelæn og med farvet blå decall. Eva vasen er inspireret af Bjørn Wiinblads klassiske og velkendte illustrationer med det bredde hoved og den kegleformede krop. Skab liv i dit hjem med en smuk buket i den sjove fantasifulde Eva vase fra Bjørn Wiinblad. Materiale: Porcelæn Størrelse: H: 18,5 x Ø: 12,5 x D: 13,5 cm.

Side 20


280,-

Gave 225 BJØRN WIINBLAD EVA Urtepotteskjuler

vejl. pris 399,95

Denne smukke urtepotteskjuler/vase er inspireret af Bjørn Wiinblad’s originale Eva vaser med bredt hoved og kegleformet krop. Ansigtet er malet af Bjørn selv og mønstret på kjolen er fra en af hans illustrationer. Vasen er fremstillet af porcelæn og tåler kun håndopvask. Materiale: Porcelæn Højde: 15 cm

250,-

vejl. pris 417,85

Gave 226 BE GIN delipakke med gin & tonic og snacks

BeGin har vundet årets guldmedalje for smag og kvalitet. Den produceres økologisk og håndtappes i Danmark. Eagle tonicvand i flere varianter er ligeledes økologisk. I pakken er der lidt til den salte og søde tand, herunder Long chips i to varianter samt hvid chokolade med lakrids fra Lakridseriet. Herudover har vi fornøjelsen af at have en lokal spiller på banen, Friis Holms lækre mørke økologiske chokolade, som produceres lokalt i Roskilde Kommune. De har ligeledes år efter år vundet guld for smag og kvalitet. Al deres chokolade produceres på økologiske bønner på en farm startet op af Danida - Der giver en tryghed for ordnede forhold & bæredygtighed. Den perfekte gavepakke til en god hyggestund.

Side 21


200 250,-

Gave 231 NORDIC SENSE - håndsteamer, 1500 watt

vejl. pris 599,-

Håndsteamer med 1500W effekt og med 3 dampniveauer, leveres med 6 tilbehørsdele.

250,-

Gave 230 BITZ -salatskål med salatbestik

vejl. pris 399,-

Salatskål i stentøj med matglaseret yderside og smuk, blank inderside, dia. 24 cm, med salatbestik i eg, 24 cm. Perfekt til hverdagens salater og anretninger. Farve: Sort/mørkeblå

Gave 232 PLUTON - forskærersæt

Side 22

Pluton er en klassisk knivserie fra Lion Sabatier. Serien har en optimal vægt og balance, hvilket gør at de ligger behageligt i hånden.

250,-

vejl. pris 679,90


250,-

vejl. pris 499,95

Gave 233 OLD FARMER - steakbestik, 4 dele

Old Farmer Black er et meget robust og smukt grillbestik, der er perfekt til den lækre steak og andet grillkød såvel som den friske sommersalat. Old Farmer Black kommer i en rustik trækasse, der gør bestiksættet til en fremragende og smuk gave. Fremstillet af matpoleret rustfrit stål med skaft i POM-plast i høj kvalitet.

250,-

Gave 234 ECOOKING - Shampoo, Balsam

vejl. pris 338,-

Gaven indeholder: Shampoo & Balsam

Design: Bent Severin – Industriel designer og dygtig håndværker, der arbejdede med perfektion i alle materialer. Han blev anset for en af Danmarks førende billedhuggere og designere med stor indflydelse i den kreative verden. Pleje: Opvask i hånden anbefales for at bevare de smukke håndtag.

Side 23


300 Gave 301 GEORG JENSEN ALFREDO brødkurv, stor

vejl. pris 499,-

Der skal brød til! Og hvorfor ikke servere dén del af måltidet i en stilfuld brødkurv, hvis du allerede har gjort dig umage ved gryderne? Kurven Alfredo er inspireret af traditionelt flettehåndværk, men udført i rustfrit stål, så den enkle formgivning får et moderne look. Alfredo Häberlis højtelskede Alfredo-kollektion gør nogle af køkkenets hverdagsting lidt sjovere. Praktisk funktion og stilfuldt glimt i øjet går hånd i hånd på tværs af alle de produkter den argentinsk-fødte designer har skabt for Georg Jensen. Brødkurven er omhyggelig udført i rustfrit stål og har en skinnende blank finish.

Side 24

Mål: H: 7,9 cm x Ø: 26 cm

300,-


300,-

vejl. pris 999,-

Gave 302 GEORG JENSEN AMBIENCE lysestage, lille

Designer Magnus Stephensen var en pioner, hvad angår funktionel modernisme i årene efter 2. Verdenskrig, og AMBIENCE lysestagen er et vigtigt eksempel på denne rene og tidløse designstil. Designeren studerede i Japan i flere år, og dette har tydeligt inspireret hans arbejde for Georg Jensen. AMBIENCE lysestagen er både nutidig og dramatisk i sit udtryk, og den er et billede på Georg Jensens håndværksarv med den solide opbygning og de bedste materialer i klassen. Brug AMBIENCE lysestagen til at give din indretning et strejf af drama. Materialer: Blankpoleret rustfrit stål Mål: H: 20,6 x Ø: 10,5 cm

Side 25


300

Gave 303 GEORG JENSEN INDULGENCE champagne sabre

Fejr i luksus og stil med denne storslåede champagnesabel. Champagnesablen indgår i serien Indulgence der er designet af den danske designer Helle Damkjær. Den har en smukt formet struktur med et komfortabelt greb og en smuk overflade i poleret stål. Champagnesablen får festen til at føles endnu mere luksuriøs! Materialer: Blankt rustfrit stål Mål: L: 44 cm x Ø: 2,5 cm.

300,-

vejl. pris 1099,-

Gave 304 GEORG JENSEN HENNING KOPPEL CLOCK ur, 10 cm.

De traditionelle tal er erstattet af prikker. Sorte prikker på hvid baggrund er den originale KOPPEL kombination. Dette præg er efterfølgende brugt i mange Georg Jensen ur serier. Designet er et godt eksempel på foreningen af enkelhed og kvalitet, som har været et varetegn for Georg Jensen fra starten. KOPPEL uret er et dristigt møde mellem stil og substans. Materialer: Rustfrit stål og ABS plastik.

Side 26

300,-

vejl. pris 649,-


300,-

Gave 305 ROYAL COPENHAGEN BLÅ MEGA krus med hank, 2 stk.

vejl. pris 499,-

Den unge designstuderende, Karen Kjældgård-Larsen, præsenterer Royal Copenhagen for en dristig idé: En dramatisk nyfortolkning af det klassiske Musselmalede stel. Hendes design bryder alle traditioner samtidig med, at det håndmalede håndværk er bevaret. Forstørrelsen af det klassiske mønster skaber et ekstraordinært og enestående udtryk, hvor det oprindelige mønster stadig er genkendeligt. Musselmalet Riflet er genfødt. Med denne genfødsel har mønstret fra 1775 gennemgået en udvikling, og en moderne klassiker er født. Det klassiske krus i Blå Mega Riflet er både enkelt og elegant og passer til enhver anledning. 28 cl.

Gave 306 ROYAL COPENHAGEN BLÅ MEGA fad, 24 cm.

300,-

vejl. pris 599,-

Dette enkle og elegante fad er både smukt og funktionelt. Brug det til servering eller dekoration. Det Blå Mega Riflede mønster giver fadet et moderne udtryk, som passer ind i ethvert af husets rum.

Side 27


300 Gave 308 LION SABATIER PLUTON knivsæt , 3 dele

300,-

vejl. pris 900,-

Gave 307 GENSE SYLVIA Steak/Grill bestik, 12 dele

Side 28

Elegant steak/grill bestik til 6 personer. Udført i blank stål.

300,-

vejl. pris 950,-

Disse flotte Pluton knive fra Lion Sabatier er af lækker kvalitet, og vil få enhver amatørkok til at føle sig som en masterchef i sit køkken. Knivene er fremstillet af 100% helsmedet rustfrit stål, hvilket giver en stærk og fleksibel klinge. Desuden er knivene designet så de har optimal vægt og balance, og de ligger godt i hånden. 1 stk urtekniv, 10 cm. 1 stk kokkekniv, 20 cm. 1 stk brødkniv, 20 cm.


4 3 2 1

300,-

vejl. pris 480,-

1

Gave 309 LUIGI BORMIOLI MIXOLOGY Cognacglas, 6 stk

3

Gave310 LUIGI BORMIOLI MIXOLOGY Rom/Whiskyglas, 6 stk

4

46,5 cl Ø 9,67 x H 12,7 cm

2

23 cl Ø 7,7 x H 11 cm

Gave 311 LUIGI BORMIOLI MIXOLOGY Cocktailglas, 6 stk 21,5 cl H 17,5 cm

Gave 312 LUIGI BORMIOLI MIXOLOGY Martiniglas, 6 stk 15 cl Ø 6,9 cm

Side 29


300 300,-

Gave 313 SPRING COPENHAGEN SPRING BIRDS kollektion, 3 dele 1 stk Flaske oplukker. 1 stk Appelsinskræller. 1 stk Kartoffelskræller.

Side 30

vejl. pris 600,-

300,-

Gave 314 SPRING COPENHAGEN LUCKY THE CAT træfigur

vejl. pris 500,-


Gave 315 A/B SACKit CHARGEit Stand power bank og trådløs oplader

CHARGEit Stand er en smuk trådløs oplader og power bank fra danske SACKit. I CHARGEit Stand opladeren har SACKit kombineret en lang række cool features, samtidigt med at designet er i top. CHARGEit Stand har premium Qi certificeret trådløst fast charge, mulighed for opladning via kabel, 6000mAh batteri og LED indikatorer. Standen kan både bruges liggende og stående. Vælg mellem A: Black B: Grey

300,-

vejl. pris 699,-

A

B

Side 31


300

Iittala lancerer de nye Nappula urtepotter, som har et organisk, kurvet design og en solid fod/sokkel, der viser planterne smukt og kan både stå smukke selv eller i grupper. Potterne har en stærk visuel karakter – også når der ikke er planter i.

Gave 316 A/B/C IITTALA NAPPULA urtepotte, 23 cm.

300,-

vejl. pris 449,95

Vælg mellem farverne: A: Hvid B: Beige C: Mørkegrøn

A

Side 32

B

C

Gave 317 A/B/C IITTALA NAPPULA urtepotte, 26 cm.

300,-

vejl. pris 499,95

Vælg mellem farverne: A: Hvid B: Beige C: Mørkegrøn

A

B

C


Gave 319 FISKARS XACT planteværktøj

300,-

vejl. pris 499,75

Kvalitetsværktøj fra FISKARS. Har du et kolonihavehus eller et drivhus, eller bare dyrker dine egne krydderurter, så ved du også, at små redskaber som planteskeer er uundværlige. De er fantastiske til både at kultivere jorden, plante ud og luge ud.

Gave 318 FISKARS ISOCORE kløfthammer & XTRACTTM beskæresav Kvalitetsværktøj fra FISKARS. Designet med ergonomi og effektivitet for øje. Her får du værktøj, der er optimeret til den konkrete opgave og som reducerer belastningen af kroppen ved gentagen brug.

Fiskars ergonismiske planteværktøjer i stål og fibercomTM er lette og praktiske og gør det lettere at ”pusle” om planterne uden at komme til at beskadige det sarte rodnet. Pakken indeholder: 1 stk Kultivator 1 stk Håndrive 1 stk Planteske 1 stk Ukrudtsjern 1 stk Fliserenser

300,-

vejl. pris 548,-

Side 33


300

300,-

vejl. pris 999,95

Gave 320 FISKARS ALL STEEL grill bestik, 12 dele

Elegant grillbestik fra Fiskars i stilrent design. Funktionalitet, design og højkvalitet i et. Kniven har et skarpt, savtakket skær, hvilket gør den særlig velegnet til at skære gennem alle typer kød. Fremstillet i rustfrit stål og tåler opvaskemaskine.

300,-

vejl. pris 798,90

Gave 321 FISKARS SENSEI knive, 2 dele

Fiskars Sensei knive er fremstillet i stål af høj kvalitet med en særligt hård hærdning, som bevarer skarpheden længere. Knivsæggen er håndpoleret, så du er sikret maksimal skarphed, når du skal skære, hakke og snitte, og med knivskaftets soft-touch belægning har du et godt greb, mens du forbereder dine råvarer. Håndopvask anbefales. Pakken indeholder: 1 japansk urtekniv med 12 cm skær 1 kokkekniv med 19 cm skær

Side 34


Gave 322 ROYAL COPENHAGEN PRINSESSE skål på fod

300,-

vejl. pris 499,-

Royal Copenhagen er verdenskendte for deres porcelæn, især deres skåle, og den fine serie Prinsesse er bestemt ingen undtagelse. Her er det den fine prinsesse skål på fod i 17 Cm, som hurtigt er blevet en favorit. Højde: 8. x Ø: 18 cm. Volumen: 38 cl.

Gave 323 ROYAL COPENHAGEN PRINSESSE skål

300,-

vejl. pris 399,-

Prinsesse-skålen på 73 cl er forbløffende alsidig og er oplagt til alt fra serveringer til supper og snacks. Skålen er den mindste af skålene i Prinsesse-stellet.

Gave 324 ROYAL COPENHAGEN PRINSESSE asiet, 23 cm

En klassiker fra det 19. århundrede, der er som skabt til vores tid. Kniplingeborten og de blå musseldekorationer på Prinsesse-stellet afslører dets tætte bånd til Royal Copenhagens musselmalede stel. Og det var faktisk også det, der i det 19. århundrede inspirerede Arnold Krog da han designede denne royale, klassiske serie af håndglaserede og håndmalede stel i en mesterlig, traditionel stil.

300,-

vejl. pris 449,-

Side 35


300 A

Gave 325 A/B METTE DITMER BOHEMIA plaid

B

Plaiden BOHEMIA har et tidsløst design, med en smuk, karakteristisk struktur i klassiske grå farver. BOHEMIA er skabt i bomuldsmiks, hvilket giver en let og varm plaid, der er perfekt til de kølige aftner. BOHEMIA måler 125 x 175 cm, og er lavet af 80% bomuld og 20% polyester. Vaskes ved max. 30 grader.Må ikke tørretumbles. Vælg mellem: A: lysegrå B: mørkegrå.

300,-

vejl. pris 500,-

Side 36


Gave 326 RAINS MSN bag rygsæk MSN Mini er en mindre version af Rains’ klassiske MSN Bag. MSN-designet er inspireret af den traditionelle skolerygsæk og fremstillet i Rains’ karakteristiske vandtætte materiale. Den vandtætte, men alligevel moderne MSN Mini er foret og består af ét hovedrum og justerbare trykknapper i siderne. MSN Mini har vævede remme samt detaljer med Rains’ karakteristiske karabinhage. Mål: H39cm x W35cm x D13cm

350,-

vejl. pris 499,-

350,-

Gave 327 RAINS JACKET jakke

vejl. pris 599,-

Jacket fra Rains er en klassisk unisex regnjakke, der er fremstillet i et mat, regntæt letvægtsmateriale med svejsede sømme. Jacket er holdt i et minimalistisk, urbant design med rygskjold, fishtail og en justerbar hætte med skygge, som alle er klassiske Rains features. Kan fåes i størrelse: XXS/XS, XS/S, S/M, M/L, L/XL

Side 37


300

Gave 328 BARBERIANS CPH THE ESSENTIAL FACE CARE box

Indhold: Barberians Face Cream Extra Moisturizer 75 ml. Pro Age Serum 30 ml. Gentle Face Wash 200 ml Denultimative Barberians Face Care Box, med 3 essentielle produkter, udviklet specielt til mænd, som ønsker en hudpleje udover det sædvanlige. Barberians Pro Age Booster Serum er en hurtigt absorberende creme baseret serum der tilfører din hud, ekstra fugt med ” anti age” effekt. Serum’en opstrammer din hud, har en cellefornyende effekt, og medvirker til at udglatte de fine linjer i huden. Face Cream Extra Moisturizer er en ansigtscreme, der giver din hud masser af fugt og pleje, der holder hele dagen, samt reducerer de fine linjer og forebygger aldringstegn. Barberians Gentle facewash er en mild og plejende rensegel, som giver et let skum der er nem at fordele i ansigtet. De aktive ingredienser sørger for at rense huden i dybden og efterlader den velplejet og ren. Indeholder blandt andet Agurk, Lemon samt Solsikkeolie og E vitamin, alle ingredienser som plejer og blødgør huden og ikke mindst genopbygger huden.

300,-

vejl. pris 677,-

Side 38


325,-

Gave 329 BLACK & DECKER STANLEY 7V kombi busk-/græssaks

vejl. pris 699,-

Smart kombi saks med udskifteligt værktøj, perfekt til at trimning i haven. ‘7V multiklippersæt, ideel til at trimme små hække, enkeltstående planter samt græskanter. 7V Li-ion batteriet er kraftig nok til at klare små opgaver i haven. Lang levetid på batteri og altid klar til brug. God ergonomi, nem at håndtere samt lav vægt. Savbladene kan let udskiftes via trykknap funktionen. Indbygget lade indikator. Indikerer ladestatus. Docking ladestation samt integreret vægbeslag.

350,-

Gave 330 NORDIC SENSE DELUXE håndsteamer 1300 watt

vejl. pris 799,-

Fjern folder og rynker på tøjet på få minutter Håndsteameren har en indbygget pumpe og 150 ml vandtank, som giver ca. 8 minutters fuld damp. Kan anvendes både vandret og lodret og bruges til almindelig strygning både med og uden damp. Inkl. tekstilbørste.

Side 39


300 Gave 331 BEURER HR 8000 barbermaskine

350,-

vejl. pris 599,-

Få en tættere barbering med roterende skærehoveder Barbermaskinen HR 8000 giver dig en glat barbering, med de tre roterende skærehoveder, der tæt følger ansigtets konturer. Skærehovederne giver en komfortabel barbering, og du får flere muligheder for at style dit skæg, med den medfølgende trimmehoved og kam. På bagsiden finder du endda en lille ”pop up” trimmer, der kan bruges til mere detaljeret styling. Det er let at sikre optimal hygiejne, da begge hoveder let kan tages af og skylles under rindende vand. Barbermaskinen er IPX 6 vandtæt, hvilket betyder, at den kan anvendes til barbering på våd hud. Ved våd barbering må strømstikket ikke være tilsluttet. HR 8000 må ikke holdes direkte under brusehovedet. Barbermaskinen er genopladelig og kan bruges i 60 minutter på en fuld opladning. Med quick charge funktionen kan du genoplade batteriet på bare 90 minutter. Hvis barbermaskinen er løbet tør for strøm, eller hvis den løber tør når du bruger den, kan du tilslutte den opladeren og tage den i brug alligevel. På LED displayet vises batteriniveau, låsefunktion, opladningstilstand under opladning samt når der skal påføres olie på skæret. Opbevaringspung, beskyttelseshætte og en lille børste til rengøring af barberhovedet medfølger.

Side 40

Gave 332 BEURER HR 5000 trådløs hårtrimmer

350,-

vejl. pris 599,-

Nem hårklipning derhjemme Med hårtrimmeren HR 5000 og dens forskellige tilbehørsdele er det nemt at opnå alsidige og individuelle frisure.Takket være det kraftige lithium batteri kan hårtrimmeren også bruges trådløst, så man ikke kommer i karambolage med en ledning. Der medfølger 2 forskellige trimmehoveder, som kan justeres i 11 forskellige klippelængder. HR 5000 er IPX 6 vandtæt, og hovedet kan aftages og rengøres under rindende vand. Kommer maskinen i kontakt med vand, er det vigtigt, at den ikke er tilsluttet strømstikket, og hele maskinen må ikke holdes direkte under vand. Hårtrimmeren er genopladelig og 60 minutters opladning giver 60 minutters brug. Med Quick charge funktionen kan du genoplade batteriet på bare 60 minutter. Hvis maskinen løbet tør for strøm, kan du tilslutte den opladeren og tage den i brug alligevel. På LED displayet vises batteriniveau, låsefunktion, opladningstilstand underopladning samt vedligeholdelsesindikator, der viser når maskinen har brug for olie. Der medfølger: en lille børste til rengøring, saks, kam, olie, oplader og ladestation


300,-

Gave 333 A/B/C TENDERFLAME LILLY 10 alu bordlanterne, 2 stk

320,-

vejl. pris 497,-

Tenderflame Lilly Alu bordlanternen hjælper dig med at skabe en dejlig atmosfære med en dansende flamme. Flammen er sikker og varer i op til 4 timer på en enkelt opfyldning. Skaber hyggelig atmosfære

Bestikket har et råt og enkelt udtryk, der er som skabt til den nordiske borddækning. I samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Fremstillet af rustfrit stål. Tåler opvaskemaskine.

A

Brændtid: 4 timer *Kan kun bruges med TenderFuel Gaven indeholder: 2 lamper 1 stk. 0,7 l flaske med Tenderfuel.

vejl. pris 599,-

Gave 334 A/B/C AIDA RAW bestiksæt, 16 dele

Gaven indeholder: 4 stk. knive, 22,5 cm. 4 stk. spiseskeer, 20 cm. 4 stk. gafler, 20,5 cm. 4 stk. teskeer, 13,5 cm. B

Vælg mellem: A: Copper, B: Gold eller C: Black

A

B

C

C

Side 41


300

Gave 335 RAINS GYM BAG sportstaske

Gym Bag er en klassik fitnesstaske, der egner sig til både fitnessbrug og weekendture. Tasken er designet med et stort hovedrum, en justerbar skulderstrop og håndtag, der gør det muligt at bære tasken på forskellige måder. Mål: H26cm x W48cm x D21cm 27 Liter

300,-

vejl. pris 499,-

Gave 336 RAINS WEEKEND BAG weeekendtaske

Weekend Bag er Rains’ fortolkning af den klassiske carry-on taske. Den rejseideelle duffel indeholder et stort hovedrum, robuste og bekvemme håndtag, en aftagelig skulderrem og justerbare sidespænder. Weekend Bag er fremstillet af Rains’ matte, vandtætte materiale og er færdiggjort med en vandafvisende lynlås.

Side 42

Mål: H34cm x W60cm x D23cm 46 Liter

300,-

vejl. pris 499,-


300,-

Gave 338 GEORG JENSEN DAMASK HERRINGBONE dækservietter & BLACK LABEL servietter

vejl. pris 549,-

Gave 337 A/B/C XD DESIGN BOBBY ANTI-THEFT SLING slyngetaske

Tasken er fremstillet af snittefast materiale. Dette gør det vanskeligere for lommetyve at skære din taske op – derudover er lynlåse og lommer skjult, hvilket gør det mindre synligt for fremmede. Rygsækken er velegnet til dage, hvor du ikke ønsker at tage en masse ting med dig.

350,-

vejl. pris 760,-

Dæk bordet smukt og enkelt med dekorative dækkeservietter og stofservietter. Her i en rustik og elegant udgave i form af vaffelvævede servietter og dækkeservietter i en kraftig bomuldskvalitet, der ligger tungt og godt på bordet. En gave, der er indbegrebet af uhøjtidelig hverdagsluksus og som egner sig til både hverdag og fest. Materiale 100% bomuld

A

Materialet er vandresistent og RFID sikret. Du kan også oplade din smartphone mens du er på farten takket være den praktiske USB-opladningsport, der nemt tilkobles en powerbank der er plads til inde i tasken. Mål: 32,5 x 9 x 21 cm.

4 stk. HERRINGBONE dækkeservietter, Black. Mål: 36 x 50 cm 4 stk. BLACK LABEL servietter, Black Mål 40 x 40 cm

Vælg farve: A: Sort B: Hvid C: Blå B

C

Side 43


300 380,-

Gave 339 ECOOKING Shampoo, Balsam & Bodylotion Gaven indeholder: Shampoo, Balsam & Bodylotion

Side 44

vejl. pris 537,-

300,-

Gave 340 ECOOKING Rensescrub & Dagcreme Gaven indeholder: Rensescrub & Dagcreme

vejl. pris 498,-


300,-

Gave 341 ECOOKING Rensegel & Anti rødme creme Gaven indeholder: Rensegel & Anti rødme creme

vejl. pris 489,-

300,-

Gave 342 EVA SOLO Termokande

vejl. pris 800,-

Termokanden i sort kunststof passer sammen med hele Nordic kitchen serien, i både udtryk og form. Vakuumstålindsatsen sikrer, at kaffen eller teen forbliver varm længe, og gør kanden ekstra robust og slagfast. Termokandens unikke håndtag af egetræ med afrundede kanter giver et godt greb ved servering og hældekanten i rustfri stål gør den 100% drypfri. Nem at rengøre.

Side 45


400 Gave 401 GEORG JENSEN COBRA lysestager, 2 stk. medium

400,-

vejl. pris 999,-

Cobra stagen minder om antikke lysestager i sin markante højde og vægt, men adskiller sig klart fra sine forgængere med sine frodige kurver i spejlblankt rustfrit stål der udfordrer tyngdekraften. Præcis som den mystiske Cobra slange som har inspireret Constantin Wortmann. Cobra familien skaber opsigt i hjemmet især når de kombineres i to eller tre stager. Indeholder 2 stk. mellem lysestager. Måler H: 20 cm x B: 8 cm x D: 9 cm. Fremstillet i blankt rustfrit stål. Designet af Constantin Wortmann.

Side 46


Gave 402 ROYAL COPENHAGEN MUSSELMALET RIFLET krus med hank, 2 stk.

400,-

vejl. pris 599,-

Musselmalet Riflet fascinerer med sin klassiske alsidighed. Den yndefulde dekoration fremhæver de delikate former og det fine håndværk, der ligger bag hver steldel. Musselmalet Riflet er et tidløst stel; det kan bruges hver dag som basis for en unik kollektion af Royal Copenhagens porcelæn, hvor det traditionelle mikses med det moderne. En evig klassiker. 28 cl.

400,-

Gave 404 ROYAL COPENHAGEN BLÅ MEGA vase, lille

vejl. pris 799,-

Den åbne vase i Blå Mega Riflet fortryller med sit unikke formsprog, som på smukkeste vis indrammer buketter af enhver form.

Gave 403 ROYAL COPENHAGEN BLÅ MEGA fad, 36 cm

400,-

Højde: 15 cm.

vejl. pris 699,-

Dette enkle og elegante fad er både smukt og funktionelt. Brug det til servering eller dekoration. Det Blå Mega Riflede mønster giver fadet et moderne udtryk, som passer ind i ethvert af husets rum. Stort fad, 36 cm

Side 47


400,-

400,-

vejl. pris 799,-

A sort

B sølv

C lyserød

Gave 405 A/B/C/D/E KREAFUNK aWEAR bluetooth høretelefoner

D bordeaux

aWEAR passer perfekt ind i hverdagen. De er designet til at tage din musikoplevelse til det næste niveau og til at give dit hverdagsoutfit et ekstra pift. Høretelefonerne er foldbare og ekstremt fleksible, så hvis du har brug for en pause fra musikken, er aWEAR nem at have i tasken.

Side 48

E hvid

Gave 406 KREAFUNK wiTABLE sidebord med trådløs oplader

vejl. pris 1099,-

Med dette sidebord er du sikker på et stilfuldt og minimalistisk møbel. wiTABLE har en ekstra hylde til opbevaring og fungerer desuden som en opladestation til din smartphone. Sidebordet er designet med en integreret løsning til den trådløse oplader, wiCHARGE. Specifikationer: Materiale: Formstabilt stål med nedsænkning til trådløs oplader (wiCHARGE) Kan placeres på gulv eller monteres på væg Slidstærk, pulverlakeret overflade Skjult ledningsudtag til trådløs oplader Trådløs oplader (wiCHARGE, black) medfølger Dimensioner: 350x190x450mm (BxDxH)


A

B

Gave 407 A/B/C/D SACKit ROCKit in-ear høretelefoner

C

Trådløs opladerboks med op til 20 timers batteri QI forberedt til trådløs opladning. Ægte trådløs stereo Modtage telefonopkald Op til 8 timers spilletid på én opladning Secure fit IPX5 klassificeret (støvsikker og klarer lette regnbyger) Vælg mellem A: ONYX B: PEARL C: RUBY D: SAPHIRE

D

400,-

vejl. pris 999,-

Gave 408 KREAFUNK aTUNE multifunktionel radio

400,-

vejl. pris 999,-

aTUNE er en fantastisk DAB+ og FM radio, der også fungerer som en Bluetooth højtaler. På den måde får du alle afspilningsmulighederne samlet i et produkt. Desuden har den indbygget alarmfunktion. De afrundede kanter og nøje udvalgte designelementer giver radioen et retro look tilført et moderne touch. Specifikationer: 15 timers spilletid (50% volumen) Bluetooth 5.0 Opladningstid: 3-4 timer DAB+, FM og Bluetooth Indbygget alarmfunktion Støv- og vandafvisende (IP44) USB til USB C opladerkabel medfølger Dimensioner: 109x195x70mm (HxBxD)

Side 49


400 400,-

400,-

vejl. pris 680,-

Gave 409 COSTA NOVA RIVIERA tallerkensæt - Åkande og Hortensia Smukke tallerkener i sort og grøn til servering eller pynt i hjemmet. 1 stk Åkande Tallerken - 18/22 cm 1 stk Hortensia Tallerken - 17/19 cm.

Side 50

Gave 410 PILLIVUYT TOULOUSE skål og fad med håndtag

vejl. pris 870,-

Pillivuyts fade og forme præsenterer maden på smukkeste vis og skaber en fuldendt kulinarisk oplevelse fra ovn til bord. Porcelænet er ikke kun særdeles modstandsdygtigt over for slag og stød. Pillivuyts ovnfaste porcelæn tåler også termisk chok fra -30 °C til +350 °C – så du kan tage fadet ud af fryseren og sætte det direkte i en varm ovn. Dimensioner: Skål: 16cm. - 1,2 liter. Fad: L34 x B24,5 x H7 cm. - 3,7 liter.


400,-

vejl. pris 900,-

Gave 411 PEUGEOT CLERMONT kværnsæt med Appolia fad Flotte Peugeot Clermont salt- og peberkværn i sort. Højde: 13 cm.

Appolia rektangulært fad i mørkegrå. Mål: L 21cm (25 cm med håndtag) x B 16,5 x H 6 cm.

400,-

vejl. pris 940,-

Gave 412 PILLIVUYT tekstilsæt, BASTIAN fjerkræssaks, PATISSE stegetermometer & RÖSLE vinklet grilltang 6 dele tekstilsæt: Forklæde, viskestykker, grillhandske og grydelapper. 1 stk Stegetermometer - sort/mat. L 24,5 cm. 1 stk Grilltang - vinklet stål, L 35,5 cm. 1 stk Fjerkræssaks - stål, L 25,5 cm.

Side 51


400

Gave 413 LION SABATIER PLUTON knivsæt , 4 dele

Disse flotte Pluton knive fra Lion Sabatier er af lækker kvalitet, og vil få enhver amatørkok til at føle sig som en masterchef i sit køkken. Knivene er fremstillet af 100% helsmedet rustfrit stål, hvilket giver en stærk og fleksibel klinge. Desuden er knivene designet så de har optimal vægt og balance, og de ligger godt i hånden. 1 stk urtekniv, 10 cm. 1 stk kokkekniv, 20 cm. 1 stk brødkniv, 20 cm. 1 stk santokukniv, 18 cm.

400,-

vejl. pris 1240,-

400,-

Gave 414 Rösle MOMENTS stegepandesæt 20 + 28 cm.

vejl. pris 1400,-

Et godt stegepandesæt fra Rösle med to belagte kvalitets pander. Alle pander virker på alle former for komfurer - også induktion. 1 stk pande Ø 20 cm. 1 stk pande Ø 28 cm.

Side 52


400,-

Gave 415 LUIGi BORMIOLI MIXOLOGY Gin&Tonic glas, 2 stk + BREDEMEIJER Leopold isspand 2 stk Mixology spanske gin&tonic glas - 80 cl. 1 stk Leopold buttet isspand

vejl. pris 660,-

400,-

Gave 416 PILLIVUYT GARONNE mini serveringssæt, 5 dele

vejl. pris 845,-

Mini serveringssæt i støbejern.

Sættet består af: 1 stk Gryde - 0,7 liter, Ø 15 x H 7,5 cm. 1 stk Pande med to greb - 0,38 liter, Ø 16 x H 4 cm. 1 stk Pande ovalt med to greb - 0,3 liter, B 18 x 12 x H 3,5 cm. 1 stk Pande ovalt med to greb - 0,68 liter, B 21 x 15 x H 4 cm. 1 stk Stegepande - Ø 16 x H 3,5 cm.

Side 53


Gave 417 FISKARS NORDEN stegepande 24 cm

400,-

vejl. pris 899,95

NORDEN

Denne unikke serie er udviklet med fokus på funktion i et smukt og moderne design og formgivet som designikon af Björn Dahlström i samarbejde med professionelle kokke og materialespecialister. Pande-serien har kraftig 3-lags konstruktion i stål og med aluminiumskerne, optimeret til jævn og effektiv varmefordeling på alle typer kogezoner, inkl. induktion, på grill, over åben ild og kan tåle op til 240°C.

Side 54

440,-

Gave 418 FISKARS NORDEN stegepande 26 cm.

vejl. pris 999,95


Gave 420 FISKARS NORDEN filetkniv 20 cm.

400,-

vejl. pris 1099,95

FISKARS Norden knive

Norden-knivene kendt fra Masterchef har et blad af tysk, rustfrit karbonstål af højeste kvalitet. Knivbladet har en hårdhed på HRC 56. Det har en langvarig skarphed. og perfekt balance under brug.

Håndtaget er samlet efter traditionelle finske metoder der sikrer skidt og væske ikke trænger ind i samlingerne. Det runde design i finsk birketræ tilfører både komfort og naturlig skønhed.

Gave 421 FISKARS NORDEN brødkniv 22 cm.

400,-

vejl. pris 1199,95

Gave 419 FISKARS Titanium santokukniv 16 cm.

Det moderne designsprog står perfekt til ergonomien, stilen og den enestående balance. Knivbryst og endekant i rustfrit stål skaber balance og personlighed. Ergonomisk håndtag med tredimensionelt mønster skaber det perfekte greb. Håndtag i polypropylen afgiver ingen kemikalier og sikrer nem rengøring. Takket være titanium-metallets medfødte egenskaber er knivene lette – helt ned til 51 gram. Derudover vil bladet aldrig ruste.

400,-

vejl. pris 999,95

Side 55


400

400,-

vejl. pris 599,-

Gave 422 CARLOBOLAGET Ølholder og drinksbrikker i skind

Lækker ølholder med tilhørende brikker i skind. Holderen og brikkerne passer til 4 almindelige ølflasker og brikkerne har deres helt egen holder, så du altid har styr på dem.

Gave 423 FISKARS Waterwheel med 20 m slange

400,-

vejl. pris 749,-

Det mellemstore vandhjul indeholder alt man behøver til, at kunne vande nemt i store haver, stier og terrasser. Det smarte rum til opbevaring af tilbehør i hjulet er udstyret med en sprøjtepistol med justerbar dyse, en multi vandhane kobling og holder til sprøjtepistolen. Hjulet kommer med en praktisk rullevogn, som gør det nemt at flytte rundt. Enkel og problemfri spoling af slangen frem og tilbage.

Side 56

Komplet vandingssæt af høj kvalitet. Holdbar 13 mm slange 1/2”” slange. Praktisk vogn, som er nem at flytte rundt. Nem at anvende pga. vandhjulets vandrette opsætning. Alle delene er kompatible med vandingsprodukter fra andre leverandører. Samlet rækkevidde op til 21,5 meter.


Gave 424 FISKARS SENSEI knive, 3 dele

Fiskars Sensei knive er fremstillet i stål af høj kvalitet med en særligt hård hærdning, som bevarer skarpheden længere. Knivsæggen er håndpoleret, så du er sikret maksimal skarphed, når du skal skære, hakke og snitte, og med knivskaftets soft-touch belægning har du et godt greb, mens du forbereder dine råvarer. Håndopvask anbefales. Pakken indeholder: 1 japansk urtekniv med 12 cm skær 1 santokukniv med 16,5 cm skær 1 kokkekniv med 19 cm skær

400,-

vejl. pris 1149,95

400,-

vejl. pris 729,85

Gave 425 FISKARS FUNCTIONAL FORM køkkenpakke

FUNCTIONAL FORM salatslynge Slyng dine salatblade, for vand, hurtigt og effektivt med en Fiskars Functional Form salatslynge. FUNCTIONAL FORM rivejern med beholder Perfekt til at rive parmesan og grøntsager. Med låget kan madvarerne opbevares godt og sikkert i køleskabet. FUNCTIONAL FORM hvidløgspresser Presser nemt hvidløg uden brug af mange krafter. Den orange tip kan bruges som skraber til at presse resterne ud. Kan nemt skilles ad for hurtig rengøring. Tåler maskinopvask.

Side 57


400

Gave 427 FISKARS ALL STEEL stegefad 28 cm.

400,-

vejl. pris 899,95

Lav lækre og spændende retter på komfuret eller i ovnen med All Steel stegefadet fra Fiskars. Stegefadet kan nemlig klare ovn op til 240° C og er kompatibel med alle komfurtyper inkl. induktion. Den avancerede Ceratec belægning garanterer en perfekt stegning og stegeskorpe, der smager bedre. Derudover sørger belægning for, at intet brænder fast. Stegepanden er nem at rengøre og tåler opvaskemaskine, men håndvask anbefales.

Gave 426 FISKARS ALL STEEL grill bestik, 24 dele

Elegant grillbestik fra Fiskars i stilrent design. Funktionalitet, design og højkvalitet i et. Kniven har et skarpt, savtakket skær, hvilket gør den særlig velegnet til at skære gennem kød. Fremstillet i rustfrit stål. Tåler opvaskemaskine.

Gave 428 FISKARS ALL STEEL sauterpande 26 cm.

400,-

vejl. pris 1999,95

Side 58

400,-

vejl. pris 899,95

All Steel stegepander har en advanceret keramisk Ceratec belægning der leder varmen særdeles godt, garanterer perfekt stegeresultat og forhindrer maden i at brænde fast. Alle kasseroller og stegepander i All steel serien er produceret af holdbar rustfrit stål, der er nemt at rengøre. Den kraftige bund giver eminent opvarmning og stegeegenskab på alle kogezoner.


400,-

vejl. pris 599,Gave 429 ROYAL COPENHAGEN BLÅ MEGA opbevaringskrukke, lille

Denne lille opbevaringskrukke er både elegant og funktionel. Du kan bruge krukken som skål uden låget og opbevare hvad som helst i den, når låget er på. Det smukke Blå Mega Riflede mønster giver den et enkelt udtryk, og porcelænskrukken passer dermed ind i ethvert af husets rum. Rumindhold: 33 cl. Højde: 7 cm

Gave 430 ROYAL COPENHAGEN MUSSELMALET RIFLET serveringsbræt

400,-

vejl. pris 649,-

Ud over at blive brugt som smørbrik kan det nye bræt ydermere fungere som en smuk bordskåner eller til små serveringer, en smuk tilføjelse til enhver Royal Copenhagen samling Bredde: 15,5 cm.

A

B

Gave 431 A/B ROYAL COPENHAGEN MEGA RIFLET lille kande

Fin lille kande fra Royal Copenhagen. De tydlige penselstrøg på det hvide porcelæn skaber et skarpt, kontrastfyldt udtryk, der matcher moderne hjem. Sofistikeret, gennemtænkt og en lille smule rebelsk. 70 cl. Vælg mellem: A: Blå B: Sort

400,-

vejl. pris 599,-

Side 59


400 Gave 432 RAINS Backpack vandtæt rygsæk

400,-

vejl. pris 599,-

Backpack er en klassiker i Rains’ sortiment. Tasken er fremstillet i et mat, regntæt materiale og er designet med karabinhagelukninger og justerbare skulderstropper, der gør, at tasken er både moderne og praktisk. Rygsækken består af et stort rum med en mindre lynlåslomme, en computerlomme og en udvendig lomme til opbevaring af mobiltelefon eller nøgler. Detaljer • Et stort rum, en 13” computerlomme og en indvendig samt en udvendig lomme begge med regntæt lynlås • Mål: L 28,5 cm x H 47 cm x B 10 cm • Volume: 13 liter • 50% polyurethan, 50% polyester • Vandsøjletryk: 6000 mm • Lukning med karabinhager og magnetknapper • Justerbare skulderstropper.

Side 60


Gave 433 VEHO Alpha Bravo GX-2 G3 gaming headset

Alpha Bravo GX-2 er et gaming headset, der er kompatibelt med mange forskellige platforme, herunder PlayStation, Xbox, PC / Notebooks og Nintendo Switch. GX-2-headsettet har en indbygget støjdæmpende mikrofonder er perfekt til online kommunikation og indbygget UBU 7.1-surroundlyd, der giver perfekt lydgengivelse. Høj kvalitet mikrofon med indbygget støjreduktion Kontrol af volume, mute, next, previous, stop/play/pause for fuld og hurtig kontrol UBU 7.1 surrondsound system Bøjelig mikrofonarm så den ikke går nemt i stykker.

400,-

vejl. pris 1351,-

Gave 434 KAY BOJESEN Panda, lille

Den sødeste lille pandabjørn i træ fra Kay Bojesen. Pandaen er en tidløs træfigur, som får de fleste til at trække på smilebåndet. Pandafiguren er inspireret af de to pandaer, som kom til Københavns Zoologiske Have i april 2019.

400,-

vejl. pris 699,95

Et mix mellem disse figurer vil stå perfekt i et moderne dansk designhjem. Kay Bojesen har valgt at donere en del af sit overskud til WWF Verdensnaturfond. Pengene går til truede dyrearter. Når du køber denne søde pandabjørn, er du derfor med til at støtte pandaerne i naturen. Højde: 15 cm.

Side 61


400 Gave 435 JUL PÅ KOLDINGHUS Delikatessepakke

vejl. pris 829,-

Indeholder: 1 stk. Lys trææske 2 stk. Camina Roble. Tempranillo. Syrah. 6 mdr. på fad. 12,5% VOL. Årgang 2016 1 stk. Tradition pilsner. 50cl. 4,6% VOL 1 stk. Dark passion. 50cl. 6,5% VOL 1 stk. PR Chokolade. Familiebox. Fyldte chokolader, marcipan og lakridskonfekt. 225g 1 stk. Lakridseriet. Stavanger mini. Skovbærvingummi med hvid chokolade og lakrids. 36-40g 1 stk. Cocoture. Hasselnøddemix i omslag. 90-95g 1 stk. Cocoture. Karamelmix i omslag. 80g 1 stk. Cocoture block. Hvid chokolade med lakrids. 55-60g 1 stk. Cocoture. Engelsk vingummi i dåse. 150g 1 stk. Go Nuts. High protein snack. Chrunchy salted chickpeas. 40g 1 stk. Go Nuts. High protein snack. Chrunchy fava beans. 40g 1 stk. Kjaramjel Fabrjkken. Lakrjds kjaramjel. 15g 1 stk. PR Chokolade. Fransk nougat i grøn organzapose. 140g 1 stk. Georg Jensen. Limiteret julepynt 1 stk. Gourmet Selection. Ristet og formalet kaffe. Fra Brasilien. 175g 3 stk. Cocoture. Guld folie. Fløde chokoladekugle med karamel. Ekskl. Krus

Side 62

400,-


Gave 436 MAGNUM JUL PÅ KOLDINGHUS Delikatessepakke

vejl. pris 869,-

Gave 437 GEORGES’ SPOON GOURMET Delikatessepakke

vejl. pris 829,-

400,-

Indeholder: 1 stk. Guld gavekasse 1 stk. Primera Luna Magnum. Tempranillo & Garnacha. Spanien. 13% VOL. årgang 2017. 150cl. 1 stk. Dark passion. 50cl. 6,5% VOL 1 stk. Gourmet Selection. Ristet og formalet kaffe. Fra Brasilien. 175g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Brændte mandler. 90g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Kakao mandler. 90g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Lakrids med chokolade. 90g 1 stk. Cocoture Palæ julekugle. Click mix. 50g 1 stk. Cocoture Palæ knallert. Lakridskarameller. 60g 1 stk. Cocoture Palæ æske. Fyldte chokolader. 80g 1 stk. Cocoture Palæ grønt kræmmerhus. Slikmix. 80g 1 stk. Cocoture Palæ rødt kræmmerhus. Lakridskonfekt. 80g 1 stk. Cocoture block. Hvid chokolade med lakrids. 55-60g 1 stk. Cocoture. Marcipanbrød med mørk chokolade og rom. 55g 1 stk. Georg Jensen. Limiteret julepynt

400,-

1 stk. Trækasse 1 stk. Dark passion. 50cl. 6,5% VOL 1 stk. Tradition pilsner. 50cl. 4,6% VOL 1 stk. Gourmet Selection. Ristet og formalet kaffe. Fra Brasilien. 175g 1 stk. Cocoture block. Hvid chokolade med lakrids. 55-60g 1 stk. PR Chokolade. Sød lakrids med chokolade i sort metalhjerte. 90g 1 stk. Cocoture. Chokoladekugler i mørkebrun, lysebrun, orange og guld i naturfarvet indexæske. 150g 1 stk. True Spirit snack. Handcooked potato chips. Onion & cheddar. 40g 1 stk. Georges’ Spoon. Salt med tomat og parmesan. 110g 1 stk. Georges’ Spoon. Salt og peber - Duet. 80g 1 stk. Georges’ Spoon. Ketchup med whisky og ahornsirup. 275g 1 stk. Georges’ Spoon. Sennep med ingefær og hvidløg. 130g 1 stk. Georges’ Spoon. Kaffesirup med cookie og chokolade. 250ml

Side 63


400

400,-

vejl. pris 995,-

Gave 438 SECTOR - Herre ur, blå

400,-

vejl. pris 995,-

Gave 439 SECTOR - Herre ur, sort

Side 64


400,-

vejl. pris 995,-

Gave 440 SECTOR - Herre ur

400,-

vejl. pris 995,-

Gave 441 SECTOR - Smartwatch ur Diameter 51 mm

Side 65


400

OBS! Gaven kan først leveres i Februar 2021

Gave 442 SECTOR - Dame ur, laksefarvet Diameter 30 mm

400,-

vejl. pris 995,-

Gave 443 SECTOR - Dame ur, sølv Diameter 30 mm

400,-

vejl. pris 995,-

400,-

vejl. pris 995,-

Gave 444 SECTOR - Unisex ur, sort

Side 66


Gave 445 KAY BOJESEN Mini abe med nissehue

440,-

vejl. pris 699,95

Aben er fremstillet i plantage teaktræ og i limbatræ, og trods sin størrelse har den lille abe selvfølgelig lige så meget karisma og charme som de ældre Kay Bojesen-aber i søskendeflokken. Klæd din Kay Bojesen designklassikere på til jul med denne nissehue i malet bøg, der med garanti spreder julestemning hos hele familien. Nissehuen passer til træabe-familiens lille abe og mange af de andre dyr, og huen har en højde på 5,4 cm. Den lille nissehue sidder godt fast på abens hoved med den medfølgende elastik. Med sin status som designklassiker er aben elsket af mange og er en god gaveidé. Da teak træet er plantageteak, kan der forekomme mørke pletter og striber, som med tiden vil mindskes, grundet lys og luft. Derfor vil der være forskelle i træet fra abe til abe, der gør hver eneste abe helt unik. Den lille nissehue passer til den lille abe, sangfuglen og mini elefanten.

Side 67


A

Gave 446 A/B BON GOÛT Lædeforklæde i sort eller cognac

B

425,-

vejl. pris 1199,95

Stilfuldt og blødt læderforklæde til grillsæsonen. Bon Goût læderforklæde er et skønt forklæde i ægte kalve læder, udviklet til dem, der elsker at lave mad i køkkenet og ved grillen. Det yder god beskyttelse til dit tøj, uanset miljøet. Med en justerbar nylonrem om halsen, de flotte messingbeslag og en lang nylonrem rundt om taljen, gør at forklædet nemt justeres til din krop for maksimal komfort. Forklædet har 2 læderremme i højreside til evt. viskestykke, grilltang mm. og en Sidelomme med målene 22 x 16 cm. Bon Goût læderforklædet i læder er en perfekt gave til den grillmester, vi alle kender. Forklædet vedligeholdes ved at tørre eventuelle pletter af med en fugtig klud. Skindet kan efter behov behandles med naturligt læderfedt eller læderolie. Materiale: Tuscany Nappa læder. Mål: 79 x 61 cm. Vælg mellem: A: sort eller B: cognac.

Side 68


Gave 447 BARBARIANS CPH BARBER KIT - Giftbox

400,-

vejl. pris 777,-

Kittet indeholder: Barberians Shaving Cream 100 ml., Shaving Brush/Pure Badger, Shaving Bowl. Shaving Cream; Er en beskyttende og plejende blød barberings creme for den traditionelle våde barbering. Shaving Cream skummer nemt til et lækkert, rigt og cremet skum, som sikrer den perfekte barbering og efterlader huden blød og dejlig. Barberingscremen forebygger mod irritation og rødmen. Shaving brush ; Er håndlavet fra det fineste hår og sikrer en tæt spredning af barberingscremen, samtidig med at det føles blødt og bekvemt på din hud. Børsten masserer og forbereder skægstubben og huden på en perfekt barbering. Shaving Bowl; Skålen tilbyder ideelle betingelser for den perfekte barberingscreme. Bland vand og vores Shaving Cream i skålen og skum den ved brug af vores Shaving Brush. 100 % rustfri stål

Gave 448 BEURER Trådløst glattejern samt hårtørrer

440,-

vejl. pris 989,-

Det smarte glattejern er lille og kompakt, og ideelt at have med på farten. Med HS 20 er du ikke afhængig af at være tæt på en stikkontakt – nu kan du lade glattejernet op hjemmefra, og style håret når du har brug for det. 3 temperaturindstillinger. Hurtig opvarmning. Automatisk slukning Smart og kompakt rejsehårtørrer med foldefunktion, samt voltovergang (110/220/240 V) så den kan bruges i hele verden. Denne rejsehårtørrer fra Beurer giver dig det, dit hår har brug for på rejsen. Trods dens kompakte størrelse besidder føntørreren en kraftfuld 1600 watt motor, der sikrer håret en hurtig tørring. Med integreret ion funktion beskytter den samtidig dit hår og efterlader det skinnende blankt. Koldluftsfunktionen er med til at skabe det sidste touch, der får stylingen til at holde i længere tid. Hårtørreren har 2 varmeindstillinger samt 2 hastigheder. Derudover har den automatisk overophedningsbeskyttelse.

Side 69


A

400

B

C

440-

vejl. pris 969,-

Gave 449 A/B/C SÖDAHL COMFORT ORGANIC håndklæder, 6 stk

Comfort Organic er 100 % økologi – og ultralækker. Södahls mest populære håndklædeserie Comfort i en helt ny version. Håndklæderne er certificerede iht. GOTS (Global Organic Textile Standard), og dermed er der garanti for, at håndklæderne lever op til de strengeste krav om økologiske materialer, og at hele fremstillingsprocessen er foretaget under hensyntagen til miljøet. 2 stk. 50 x 100 cm og 4 stk. 70 x 140 cm, pakket i en flot Södahl shopper, også i 100 % økologisk bomuld – lige til at bruge igen og igen til de daglige indkøb. Indeholder: 4 stk. 70 x 100 cm 2 stk. 50 x 100 cm Vælg mellem : A: Light grey, B: Grey eller C: Khaki.

Side 70


A

B

Gave 450 A/B/C METTE DITMER BUTTERFLY sengetræppe med puder C

450,-

vejl. pris 1000,-

Jacquard-vævet sengetæppe med relief mønster, inspireret af sommerfuglevinger. Et smukt og enkelt sengetæppe, der falder flot over sengen og ikke krøller. Repetitionen af mønstret giver et dejligt roligt udtryk og tilfører en smuk detalje til soveværelset. Udtrykket fuldendes med to matchende puder. BUTTERFLY er lavet af 30% bomuld, 20% polyester, 50% polypropylen. Vaskes ved 30 grader, må ikke tørretumbles. PAKKEN INDEHOLDER: 1 stk. Sengetæppe, 240 x 250 cm. 2 puder, 40 x 60 cm inkl. inderpude. Vælg mellem farverne: A: mørkeblå eller B: lysegrå elllerC: mørkegrå

Side 71


400

A

Gave 451 A/B GEORG JENSEN DAMASK TERRY håndklæder, 4 stk.

B

400,-

vejl. pris 1160,-

Eksklusivt badehåndklæde i 100 % egyptisk bomuldsfrotté af højeste kvalitet, der sikrer velvære for krop og sjæl. En luksus, som hele familien vil nyde godt af, og som også kan bruges som en del af indretningen, rullet eller stablet dekorativt på en hylde. Badehåndklædet udmærker sig ved en enestående tørreevne og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel. DAMASK TERRY serien er skabt med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Den høje kvalitet, farveægtheden og det enkle design gør den kraftige damaskfrotté af den blødeste slags til en elsket klassiker. Du får: 2 stk. 50x100 cm og 2 stk. 70x140 cm håndklæder Vælg mellem: A: Grey eller B: Navy.

Side 72


Gave 452 GEORG JENSEN DAMASK ARNE JACOBSEN coated damaskdug, asphalt Den klassiske damaskdug i tidløst Arne Jacobsen design har fået en overfladebehandling, som gør den velegnet til hverdagsbrug.

Dugen har egenskaber som en voksdug, samtidig med at damask­ vævningens elegance træder tydeligt frem. Mønstret er udvalgt blandt den ikoniske arkitekts efterladte skitser og skaber en smuk symmetri og et stilfuldt udtryk i hverdagen. I farven asfalt er den overfladebehandlede dug raffineret hverdagsluksus, som skaber kontrast og stemning ved bordet. Mål: 150 x 240 cm.

400,-

vejl. pris 850,-

Side 73


400 440,-

Gave 453 A/B KITCHENAID Mini foodprocessor i sort eller hvid

vejl. pris 1199,95

Den praktiske mini-foodprocessor vil være din uundværlige hjælper, når du er sulten. Den er nem at bruge, rengøre og opbevare. Den har en multifunktionskniv i rustfrit stål, 2 hastigheder og intervalindstilling, så du kan skære, blande og snitte for at få det ønskede resultat.

Gaven indeholder: 1 stk. Bastian dug, L320 x B140 cm 12 stk. mundservietter, L45 x B45 cm.

A

400,-

vejl. pris 740,-

Klæd køkken og bord på. BASTIAN tekstiler i 100% ren ny bomuld er Øko-tex ® standard 100 mærket, betyder at stoffet ikke indeholder sundheds eller miljøskadelige stoffer. Skabt med respekt for sundhed og miljø.

Specifikationer: To hastigheder og pulse-betjening for præcis kontrol. 830 ml arbejdsskål uden BPA Universalkniv i rustfrit stå

Side 74

Gave 454 BASTIAN GRAFIF dug og servietter

B


Gave 456 STELTON ORIGINAL blomstervandekande

Tidløs og klassisk Original blomstervandkande designet af Peter Holmblad i 1978. Med blomstervandkandens elegante og skulpturelle formsprog forenes æstetik med funktionalitet, da den udover sin oprindelige funktion også er dekorativ at have stående fremme, når den ikke er i brug. Mål: B13 x L33 x H24,5 cm. Volumen: 1,7 L. Materiale: Stål.

475,-

vejl. pris 1299,-

400,-

Gave 455 A/B/C KNABSTRUP KERAMIK vase

vejl. pris 699,95

Med sin elegante og klassiske form er Knabstrup vasen et tidløst stykke keramik, der holder stilen langt ind i fremtiden. Vasen har en form, der gør den perfekt til at præsentere sæsonens friske blomster og grene på smukkeste vis. Højde 35 cm.

A

B

C

Vælg mellem: A: Hvid B: Antracitgrå C: Irgrøn

Side 75


400

OBS! Gaven er i restordre Leveres først i 2021

Gave 457 WEBER CERAMIC stegefad med læder grillhandsker Webers elegante og rå stegefad fra den sorte Ceramic serie. Det sorte fad er ekstremt praktiske, når du vil anvende det i den daglige madlavning.

Fadet tåler varme op til 500 °C og frost ned til -20 °C og kan anvendes i ovnen eller på grillen. Dertil kommer, at fadet har en overflade, som er nem at rengøre, og tåler maskinopvask. Det rå look i det nye fad fra Weber gør dem moderne og æstetiske. Det ser både flot ud på grillen og på bordet, når den rygende lækre mad skal serveres. Keramikken er af høj kvalitet og er ekstremt holdbart, så fadet forbliver smukt over tid. Gaven indeholder: 1 stk. Fad 1 par Grillhandsker

400,-

vejl. pris 778,-

Side 76


400,-

vejl. pris 779,-

400,-

Gave 458 SCANDINAVIA TRAVEL BUSINESS trolley

vejl. pris 899,-

Business hardcase kabinetrolley i ABS med en smart lomme, så man nemt kan få adgang til mindre bagage uden at åbne hele kufferten. Trolleyen har 4 hjul, 2 håndtag og integreret udtrækshåndtag af letvægtsaluminium. Vægt: 2,7 kg. Mål: 56 x 40 x 20 cm.

400,-

Gave 459 BITZ Ovnfaste fade med skåle

vejl. pris 779,-

Super flot sæt med fade og skåle i sort stentøj med smuk, reaktiv mørkeblå glasur. Gaven indeholder: To flotte ovnfaste fade, 19 x 14 cm og 30 x 17 cm 4 skåle med blå, grøn, grå og amber glasur indvendigt, dia. 12 cm.

Side 77


400

Gave 460 RAINS LONG CAPE regnkappe

Cape er en moderne fortolkning af det klassiske regnslag. Tilpasset til cyklister og en aktiv livsstil. Cape er fremstillet i Rains’ karakteristiske vandtætte materiale og har et løst fald samt halv stolpelukning og trykknapper foran. Slaget har trykknapper, der gør det muligt at lave ærmer, som giver en mere tætsiddende form. Ved manchetterne er der løkker til tommelfingrene, så man er beskyttet mod vind og vejr. Cape har skrå dobbeltsvejste lommeklapper og Rains’ karakteristiske hætte med snoretræk og indbygget skygge. Kan fåes i størrelse: S, M , L

400,-

vejl. pris 699,-

400,-

vejl. pris 699,-

Gave 461 RAINS LONG JACKET regnjakke

Rains’ Long Jacket er en moderne unisex regnjakke, der er fremstillet i et mat, regntæt letvægts­ materiale med svejsede sømme. Long Jacket har et minimalistisk udtryk med knaplukning fortil samt Rains’ karakteristiske rygskjold og fishtail bagtil. Kan fåes i størrelse: XS/S, S/M, M/L, L/XL

Side 78


Gave 462 RAINS SHORT HOODED COAT kort frakke Short Hooded Coat er designet i et lige, enkelt snit med store flaplommer og elastikdetaljer i jakkekanten. Jakken har en justerbar hætte, og er lavet i et mat, regntæt PU-materiale. Short Hooded Coat har et unisex fit, og er en hyldest til den klassiske regnjakke. Kan fåes i størrelse: XS/S, S/M, M/L, L/XL

400,-

vejl. pris 699,-

Gave 463 RAINS ROLLTOP RUCKSACK rygsæk

400,-

vejl. pris 699,-

Rolltop Rucksack er Rains’ svar på en cykeltaske. Den funktionelle rygsæk har en roll-top lukning med en justerbar rem og Rains’ signatur karabinlås til cykelnøgler eller lignende. Rygsækken indeholder ét stort hovedrum, en lettilgængelig frontlomme samt et indbygget 15” laptop sleeve med åbning i siden. Rolltop Rucksack er færdiggjort med en polstret ryg, justerbare skulderstropper, et brystbælte og Rains’ matsorte signatur hardware. Mål: H52cm W31cm x D10cm.

Side 79


400

KAY BOJESEN Julepar

Kay Bojesen, den danske arkitekt og designer, er manden bag mange fantastiske kreationer, der i dag har ikonisk status hos mange danskere. I 1948 tegnede han sin populære julemand, men den lille nisse savnede sin kone, Nissemor. Nu er de to blevet genforenet og de danner et smukt par sammen. Både Julemand og Nissemor er lavet i bemalet bøgetræ. Højde: 20 cm.

Gave 464 KAY BOJESEN Nissemor

400,-

vejl. pris 699,95

Gave 465 KAY BOJESEN Nissefar

400,-

vejl. pris 699,95

Side 80


Gave 467 CIRCUS GIN BOX gingaveæske

Indeholder: 1 stk. Rød Circus Gin Box. 1 stk. Circus Gin. 0,7l. 40% VOL. 4 stk. Tonic. 25cl.

400,-

vejl. pris 599,-

OBS! Begge farver kan først leveres i Januar 2021

Gave 468 BON GOUT Kabine hybrid trolley

400,-

Kabine hybrid trolley, kombinere styrke og stabilitet fra skal kufferter med funktionalitet fra bløde kufferter. Blød toplomme med plads til 17” computer, lommer til tablet, pas, billetter etc. Indvendige med krydsbånd, skilleplade, fuldforet. 4 Hjul, TSA lås. Størrelse : 55 x 40 x 20 cm (udvendige mål)

vejl. pris 699,-

Gave 466 CARLOBOLAGET FLORENS toilettaske

Toilettaske i skind. Dobbelt lynlås lukning, udvendigt rum med lynlås samt bærehåndtag. Indrettet med to separate rum og et rum i låget med lynlås til små opbevaring. Perfekt til ferien eller forretningsrejsen! Fås farven: A: Cognac B: Sort.

A

B

400,-

vejl. pris 1300,-

Side 81


400 400,-

Gave 469 EVA TRIO Rustfrit startersæt gryder og pande

vejl. pris 1630,-

Dette luksuriøse og meget anvendelige grydesæt fra Eva Trio, er fremstillet i rustfri stål og tåler høj varme. Seriens kogegrej i rustfri stål har en vellykket sammensætning af form og funktion og er en tidsløs og moderne designklassiker. Det simple og industrielle design gør at Eva Trio sættet passer ind i et hvert køkken samtidigt med at det er super brugbart og nemt at håndtere. Det robuste grydesæt tåler maskinopvask og er desuden modstandsdygtigt over for madsyre, og er et godt valg til det daglige brug af gryder. Sættet kan desuden anvendes på alle varmekilder inkl. induktion og er et sæt du med sikkerhed kommer til at brug hver dag. Pakken indeholder: Kasserolle: 1,1 L Gryde: 2,2 L Pande: 20 cm 3 lags Materiale: Rustfrit stål Tåler maskinopvask

Side 82

400,-

vejl. pris 700,-

Gave 470 EVA SOLO NORDIC KITCHEN Stel salat skål med bestik og kande Den rustikke Nordic kitchen-skål passer med sin varme sorte nuance flot til enhver lejlighed. Skålens diameter er stor, så du kan anvende den, når du skal blande og røre en salat sammen, og så ser den elegant ud på bordet, når der skal serveres en gryderet eller anrettes et lækkert frugtfad. Gavepakken består af : Nordic kitchen kande 0,5 l Skål 3,2 l Eva Trio salatbestik i egetræ. Stentøjet tåler maskinopvask, frys, ovn og mikrobølgeovn. Kommer pakket i flot gavetaske fra Eva Solo.


400,-

vejl. pris 900,-

Gave 472 EVA SOLO Termokande i rustfrit stål

Stilfuld og funktionel termokande som virkelig kan holde på varmen. Termokanden i børstet rustfrit stål fra Nordic kitchen-serien har en 2-lags vakuumstålindsats, som holder kaffen eller teen varm længere end termokander uden vakuumsindsats. Det gør samtidig termokanden ekstra robust og slagfast. Det unikke håndtag med afrundede kanter giver et godt greb ved servering, og hældetuden i rustfrit stål gør den 100% drypfri

400,-

vejl. pris 900,-

Gave 473 EVA SOLO Stempeltermokande i rustfrit stål Gave 471 EVA SOLO NORDIC KITCHEN Stempelkande i rustfrit stål

Nordic kitchen stempeltekanden fanger tebladene i bunden af filtret og skiller vandet fra tebladene, så teen ikke trækker videre. Det gør det nemt at regulere styrken, som du foretrækker den. Samtidig holder den teen varm i lang tid på grund af sin dobbeltvæggede termoeffekt. Stempeltekanden er velegnet til løs te og anvender det samme bryggesystem som en stempelkande, der giver dig fuld kontrol over teens trækkeproces. Tryk blot stemplet ned, når den ønskede trækketid er nået. Det minimalistiske design, der naturligt afrundes med et lækkert håndtag i egetræ, kan mikses og matches med dit yndlingsstel og bliver hurtigt en del af det veldækkede bord. Kanden skriver sig tilmed ind i serien af andre klassikere fra Nordic Kitchen serien, der er skabt til det nordiske hjem.

Den elegante Nordic kitchen stempelkande har et flot nordisk design, der passer til det stilfulde nordiske hjem. Stempelkanden har 2-lags vakuumstålindsats, som gør stempelkanden ekstra unik. Udover at være fremstillet i børstet rustfrit stål og med egetræshåndtag holder stempelkanden effektivt kaffen varm i længere tid, da den også fungerer som termokande. Det unikke håndtag med afrundede kanter giver et godt greb ved servering, og hældekraven i rustfrit stål gør den 100% drypfri. Stemplet tåler maskinopvask, og kanden skal vaskes i hånden på grund af egetræshåndtaget

OBS! Gaven er udsolgt

400,-

vejl. pris 900,-

Side 83


560 Side 84

560,-

Gave 501 GEORG JENSEN BERNADOTTE fad

vejl. pris 1499,-

Gave 502 GEORG JENSEN ILSE kande

vejl. pris 1599,-

Med inspiration fra Sigvard Bernadotte har Georg Jensen skabt dette elegante fad, der fuldender udvalget af bordservice i Bernadotte kollektionen. Den buede overflade er inspireret af skåle fra Bernadotte kollektionen og hviler smukt på en base, der er taget fra de originale lysestager. Bernadotte fadet på fod kan eksempelvis pryde spisebordet med frugt eller andre spændende ting. Ø: 28 cm x H: 8,8 cm.

560,-

ILSE kanden er elegant og enkel i sin fremtoning, og den bringer glimt af luksus ind i dagligdagens gøremål. Formsproget er organisk, elegant, nærmest æstetisk og tilmed praktisk. Kanden er udført i blankpoleret rustfrit stål, hvilket sikrer et tidløst design samt holdbarhed i top. Perfekt til dig, der ønsker at fuldende indretningen med et designelement, der er både praktisk og elegant. 1,2 Liter.


OBS! Kan først leveres i Marts 2021

Gave 503 GEORG JENSEN HENNING KOPPEL CLOCK ur

De traditionelle tal er erstattet af prikker. Sorte prikker på hvid baggrund er den originale KOPPEL kombination. Dette præg er efterfølgende brugt i mange Georg Jensen ur serier. Designet er et godt eksempel på foreningen af enkelhed og kvalitet, som har været et varetegn for Georg Jensen fra starten. KOPPEL uret er et dristigt møde mellem stil og substans.

560,-

vejl. pris 1499,-

Materialer: Rustfrit stål og ABS plastic. Mål: 22 cm

Side 85


560 Gave 504 GEORG JENSEN HENNING KOPPEL Wave skål

560,-

vejl. pris 1999,-

Wave skålen er inspireret af havets bølger, hvis flydende bevægelse tydeligt kan ses i skålens design. Wave skålen reflekterer lyset på smukkeste vis, og er derfor perfekt på et dækket bord. Georg Jensens designteam har brugt originale Koppel skitser til at skabe Wave skålene, der med sin blankpolerede overflade i rustfrit stål, nærmest ligner at den svæver over bordet. Brug skålen til frugt, slik eller bare stående tom, da skålen pynter hvorend den placeres. Wave skålen er skabt i rustfrit stål, og er en dekorativ tilføjelse til det moderne hjem. Mål: H: 12,5 cm x Ø: 31 cm

Side 86


Gave 505 GEORG JENSEN BLOOM Large & Petit skåle

560,-

vejl. pris 1898,-

Den populære skål BLOOM fra Georg Jensen er inspireret af kirsebærblomster i fuldt flor. Blomsternes sarte og bløde konturer talte direkte til designer Helle Damkjær, da hun skabte den nu klassiske skål, som er ideel til servering af frisk frugt. Skålens skulpturelle elegance sikrer dog, at du ikke behøver at fylde den med noget for at høste anerkendelse for din stil. BLOOM er udført i blankpoleret rustfrit stål. Mål - Lille Ø: 16 cm Mål - Stor Ø: 35cm

Side 87


560 Gave 506 ROYAL COPENHAGEN HISTORY Mix krus, 3 stk.

Højhankskopper, 37 cl Tag på en rejse i Royal Copenhagens historie med disse smukke håndmalet krus.

Side 88

560,-

vejl. pris 699,-


Gave 508 ROYAL COPENHAGEN BLÅ MEGA vase, stor

560,-

vejl. pris 999,-

Den åbne vase i Blå Mega Riflet fortryller med sit unikke formsprog, som på smukkeste vis indrammer buketter af enhver form. Højde: 19 cm.

Side 89


560

Gave 509 A/B/C/D SACKit ROCKit X in-ear høretelefoner

Med en intuitiv touch interface styres musik og opkald, uden at telefonen skal op af lommen. Du får en høretelefon i et lækkert og cool dansk design, med en komfortabel og sikker pasform, så du slipper for bekymringer om, at de pludselig falder ud. Og med IPX 4 vandresistens skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved. Der medfølger 3 sæt in-ear tips; small, medium og large. Vælg mellem A: ONYX B: PEARL C: RUBY D: SAPHIRE A

560,-

vejl. pris 1299,-

Side 90

B

C

D


Gave 511 A/B/C SACKit TOUCHit Over-ear høretelefoner

560,-

vejl. pris 1499,-

Nyhed fra SACKit

560,-

vejl. pris 1289,Gave 510 KREAFUNK aGLOW white + wiCHARGE white

Fåes i farverne: A: Guld B: Sølv C: Sort

A

B

C

Dette makkerpar sørger for, at du altid har god lyd og nem opladning lige ved hånden. aGLOW er den multifuntionelle højtaler, som har mange flere funktioner end at spille lækker musik. Den kan blandt andet oplades trådløst, og højtaleren fungerer derfor perfekt med wiCHARGE. Alt, du skal gøre, er at placere Bluetooth højtaleren på opladeren, og så går opladningen i gang.

Side 91


560

Gave 512 PEUGEOT PARIS uS kværnsæt, 22 cm Paris kværne i stål. højde: 22 cm.

560,-

vejl. pris 1260,-

Gave 513 LUIGi BORMIOLI MIXOLOGY Gin&Tonic glas, 6 stk + BREDEMEIJER barsæt, 4 dele 6 stk Mixology spanske gin&tonic glas - 80 cl. Barsæt i sølv, 4 dele Shakeren kan indeholde: 0,5 liter.

Side 92

560,-

vejl. pris 1260,-


560,-

560,-

Gave 514 LION SABATIER PLUTON knivsæt 5 dele

vejl. pris 1640,-

Gave 515 RÖSLE MOMENTS grydesæt 3 dele

vejl. pris 1730,-

Høj gryde Ø16 cm. - H. 10,5 /16 cm. 2 liter - med glaslåg Høj gryde Ø20 cm. - H. 11,5/18,5cm. 3,6 liter- med glaslåg Lav gryde Ø20 cm. - H. 9/16 cm. 2,8 liter- med glaslåg

I 1800 tallet gav man stålet dyrenavne efter dets kvalitet. Lion Sabatier blev registreret som det første Sabatier varemærke allerede i 1812, og er den eneste Sabatier kniv, der må anvende løven som symbol. Løven er “ dyrenes konge “ og står for styrke, smidighed, overlegenhed - dette er forbrugerens kvalitetsgaranti. 1 stk. urtekniv 10 cm. 1 stk. kokkekniv 15 cm. 1 stk. santokukniv 18 cm. 1 stk. kokkekniv 20 cm. 1 stk. brødkniv 20 cm.

Side 93


560

Gave 516 Rösle MOMENTS stegepandesæt 20 + 26+ 28 cm.

Et godt stegepandesæt fra Rösle med tre belagte kvalitets pander. Alle pander virker på alle former for komfurer - også induktion. Du får en mindre pande med 20 cm. i diameteren, som er god til de små opgaver. Mellem pande på 26 cm, som er anvendelig til de fleste køkkenopgaver. En større pande på 28 cm. til stegning af madprodukter i større mængder.

560,-

vejl. pris 2100,-

560,-

Gave 517 FISKARS ROYAL 5 dele knivsæt

vejl. pris 1999,95

Et elegant design som kombinerer god ergonomi, et stilfuldt look og perfekt balance. En særlig “tøndeslibning” af kniven reducerer friktion og giver kniven en høj skarphed i ekstremt lang tid. Det ergonomiske håndtag i rustfri stål med finger-stop øger sikkerheden. Royal knivene er meget afbalancerede og holdbare. Maskinopvask frarådes. Royal urtekniv 7 cm. Royal tomat grillkniv 11 cm. Royal asiatisk urtekniv 12 cm. Royal brødkniv 23 cm. Royal kokkekniv 21 cm.

Side 94


Gave 518 FISKARS ROTISSER stegefad med låg 28 cm.

560,-

vejl. pris 1299,95

Et stegefad med en slidstærk aluminiumsbelægning. Flot design og materialer af høj kvalitet gør stegefadet perfekt til madlavning på både kogeplader, i ovnen og til servering på bordet. Lavet af let aluminium, som fordeler varmen jævnt, hvilket betyder, at pandens sider også varmer maden op. Den hårdføre non-stick ‘Hardtec Superior’ belægning gør madlavningen nem. Energisparebunden er optimeret til 50% hurtigere opvarmning og sparer 30% energi på glaskeramiske kogeplader. Håndtaget i rustfrit stål giver et sikkert greb, og forbliver køligt under madlavningen. Tåler ovnvarme op til 240 °C. Kan komme i opvaskemaskinen.

Gave 520 FISKARS NORDEN wok, 26 cm.

560,-

vejl. pris 1299,95 Gave 519 FISKARS ROTISSER sauterpande med låg, 26 cm.

En stegepande med en slidstærk aluminiumsbelægning. Flot design og materialer af høj kvalitet gør, at stegefadet er perfekt til madlavning på alle kogeplader, i ovnen og til servering på bordet. Lavet af let aluminium, som fordeler varmen jævnt, hvilket betyder, at pandens sider også varmer maden op. Den hårdføre non-stick Hardtec Superior gør madlavning nemt. Energisparebunden er optimeret til 50 % hurtigere opvarmning og sparer 30 % energi på glaskeramiske kogezoner. Håndtaget i rustfrit stål giver et sikkert greb og forbliver køligt under madlavningen. Tåler ovnvarme op til 240 °C. Kan komme i opvaskemaskinen

560,-

vejl. pris 1299,95

Denne unikke serie er udviklet med fokus på funktion i et smukt og moderne design og formgivet som designikon af Björn Dahlström i samarbejde med professionelle kokke og materialespecialister. Pandeserien har kraftig 3-lags konstruktion i stål og med aluminiumskerne, optimeret til jævn og effektiv varmefordeling på alle typer kogezoner, inkl. induktion, på grill, over åben ild og kan tåle op til 240°C.

Side 95


560

Kuru er en ny serie accessories til hjemmet udviklet af den britisk-canadiske designer Philippe Malouin. Serien skaber visuel ro og harmoni, og giver samtidig mulighed for at holde orden på alt fra nøgler, over kort og solbriller til smykker. Alle elementer indgår i en perfekt sammenhæng, men hver del har så megen karakter, at den fungerer i sin egen ret.

Gave 521 A/B IITTALA KURU Vase, 25,5 cm

Gave 522 IITTALA KURU keramikskål, 37 x 7,5 cm

Vælg mellem: A: Frosted Mosgrøn B: Frosted Klar

vejl. pris 949,95

560,-

vejl. pris 959,95

A

Side 96

560,-

B


Gave 523 IITTALA AALTO vase, 27 cm

OBS! Gaven kan først leveres i Januar 2021

Med sit tidsløse design, er vasen fra Iittala og Aalto-serien, et must-have til hjemmet. Aalto betyder på finsk ’bølger’ og det er her designet, som Alvar Aalto har skabt, udspringer fra. Med sine bløde bølgede former har vasen som er fremstillet i mundblæst glas, skabt et symbol for tidsløst skandinavisk dekorations design. Vasen passer ind i ethvert hjem og fås i forskellige farver så du selv kan tilpasse efter din stil og pryde den med friske blomster. Vasen er 27cm høj og det anbefales at den håndvaskes.

560,-

vejl. pris 1399,95

560,-

vejl. pris 1199,95

Gave 524 IITTALA AALTO vase, 25,1 cm

Du går aldrig galt i byen med Alvar Aaltos asymmetriske bølgeformede vase. Denne vase har en højde på 25,1 cm og indbyder til en frisk buket af flotte og farverige blomster. Vasen er fremstillet helt unikt i mundblæst glas og håndskåret før det gennemgår finpudsning til det er et færdigt mesterværk. Aalto-serien er ikonisk og et tidsløst skandinavisk design. Denne vase kommer i en nytilføjet farve, linned, som giver et hør-lignende og meget naturligt udtryk, som også passer ind i ethvert hjem grundet sit klassiske design.

Gave 525 ROYAL COPENHAGEN BLÅ MEGA opbevaringskrukke, mellem

560,-

vejl. pris 759,-

Denne opbevaringskrukke er både elegant og funktionel. Omkring låget er påført en silikonering, der sørger for, at det lukker tæt. Det smukke Blå Mega Riflede mønster giver den et enkelt udtryk, og porcelænskrukken passer dermed ind i ethvert af husets rum. Rumindhold: 80 cl. Højde: 13 cm.

Side 97


560 Gave 526 A/B BON GOUT Rejsetaske i blødgarvet bøffellæder

560,-

vejl. pris 2200,-

En lækker rejsetaske i blødgarvet Columbia skind, der passer til alt dit udstyr på farten. Tasken er udstyret med et hovedrum med den plads, du har brug for. Tasken har en mindre lynlåslomme indeni, som giver nem opbevaring til dine værdigenstande. Som ekstra bekvemmelighed har vi tilføjet slip in lommer til mobiltelefon mv. Udover håndtag leveres rejsetasken med en justerbar, aftagelig, god og solid skulderrem.  Specifikationer: 34 Liter. Mål: 52 x 30 x 20 cm. Vægt: 1,5 kg.

Gave 527 LION SABATIER LAGUIOLE champagnesabel & BASTIAN champagnebowle

vejl. pris 1100,-

Det perfekte sæt til en festlig anledning. Flot og stilet sæt, der passer ind i alle hjem. Champagnesabel i træ og stål, 27 cm. Champagnebowle i blankt stål, Ø38 cm.

A

Side 98

560,-

B


Gave 528 A/B SÖDAHL COMMON sengesæt- indigo, 2 sæt

OBS! Størrelse 140 x 220 cm er udgået

OBS! Gaven er udgået

560,-

560,-

vejl. pris 1029,-

Klassiske striber i smukke farver – helt enkelt. Common er Södahls økologiske basisdesign, som giver ro for øjet og blot tilfører en skøn stemning af overskud og rigtig god samvittighed. 100 % økologisk bomuld renforcévævning med praktisk lynlås i pude- og dynebetræk. GOTS-certificeret, OEKO-TEX® standard 100-certificeret. Farve: Indigo blå Vælg sengetøjet i størrelse: A: 140 x 200 cm B: 140 x 220 cm.

Gave 529 A/B SÖDAHL COMMON sengesæt - khaki, 2 sæt

vejl. pris 1029,-

Klassiske striber i smukke farver – helt enkelt. Common er Södahls økologiske basisdesign, som giver ro for øjet og blot tilfører en skøn stemning af overskud og rigtig god samvittighed. 100 % økologisk bomuld renforcévævning med praktisk lynlås i pude- og dynebetræk. GOTS-certificeret, OEKO-TEX® standard 100-certificeret. Farve: Khaki grøn Vælg sengetøjet i størrelse: A: 140 x 200 cm B: 140 x 220 cm.

Side 99


560

A

Gave 530 A/B GEORG JENSEN DAMASK TERRY håndklæder, 6 stk.

B

560,-

vejl. pris 1160,-

Eksklusivt badehåndklæde i 100 % egyptisk bomuldsfrotté af højeste kvalitet, der sikrer velvære for krop og sjæl. En luksus, som hele familien vil nyde godt af, og som også kan bruges som en del af indretningen, rullet eller stablet dekorativt på en hylde. Badehåndklædet udmærker sig ved en enestående tørreevne og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel. DAMASK TERRY serien er skabt med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Den høje kvalitet, farveægtheden og det enkle design gør den kraftige damaskfrotté af den blødeste slags til en elsket klassiker. Gaven indeholder: 2 stk. 40 X 70 cm 2 stk. 50 x 100 cm 2 stk. 70 x 140 cm

Side 100

Vælg mellem: A: Grey eller B: Navy.


Gave 531 BARBERIANS START-UP KIT gaveæske

560,-

vejl. pris 1206,-

Indhold: Barberians Face Cream & After Shave 100 ml Barberians Pre Shav e Oi l 30 ml . Barberians Shaving Cream 100 ml. Barberians Shaving Brush Pure Badger Tag din barberings oplevelse til et mere maskulint niveau med vores start up kit som giver den perfekte barbering. Alle vores produkter består af omhyggeligt udvalgte økologiske og naturlige ingredienser, og virker perfekt på følsom eller irriteret hud. Pre shave Oil; Giver en glat overflade og forbereder din hud til barberingen. Hvis du har følsom hud eller ofte lider af irritation efter barbering, burde du prøve vores pre shave olie, der blødgør skægget, så barbermaskinen nemt skærer igennem hårene uden at irritere din delikate hud i ansigtet. Shaving Cream ; Er en beskyttende og plejende blød barberings creme for den traditionelle våde barbering. Shaving Cream skummer nemt til et lækkert, rigt og cremet skum, som sikrer den perfekte barbering og efterlader huden blød og dejlig. Barberingscremen forebygger mod irritation og rødmen. Shaving brush ; Er håndlavet fra det fineste hår og sikrer en tæt spredning af barberingscremen, samtidig med at det føles blødt og bekvemt på din hud. Børsten masserer og forbereder skægstubben og huden på en perfekt barbering. Face Cream & Aftershave; Er en fugtgivende og blødgørende ansigts creme, som giver lindring og som kan blive brugt både som daglig ansigts creme og som en aftershave. The Face Cream & Aftershave er blødgørende, nærende og har en kølende effekt, som gør det til den perfekte aftershave.

Gave 532 BARBERIANS SHAVING SET gaveæske

560,-

vejl. pris 1247,-

Indhold: Barberians Safety Razor Barberians Stand Barberians Shaving Brush / Pure Badger Forbered dig på den perfekte barbering med vores Shaving Sæt. Gør det til en unik oplevelse og forkæl dig selv og dit skæg med kvalitetsprodukter. Sættet inkluderer kerneelementerne af en klassisk barbering og udgør en elegant præsentation af dit barber set up/opstilling/ udstyr. Safety Razor ; Klassisk og traditionel skraber, håndlavet fra de bedste materialer. Safety Razor har et solidt håndtag med en perfekt vægt og balance. Der er blevet givet ekstra opmærksomhed til detaljerne og designet. Håndtaget er ibenholt, hvilket er kendetegnet ved den mørke farve som svagt viser den kornede overflade, hvilket giver den en flot finish. Shaving brush ; Er håndlavet fra det fineste hår og sikrer en tæt spredning af barberingscremen, samtidig med at det føles blødt og bekvemt på din hud. Børsten masserer og forbereder skægstubben og huden på en perfekt barbering. Stand; En meget elegant stander som er lavet til at tørre dine børster ordentligt efter brug. Shaving Brush absorberer store mængder vand under brug. Vi anbefaler at du bruger en stand til at holde kernen af børsten fuldstændig tør og for at holde børstens hår i en ideel tilstand.

Side 101


560 Gave 533 A/B XD DESIGN BOBBY ANTI-THEFT business taske

560,-

vejl. pris 999,-

Bobby Bizz er en smart multifunktionel taske til forretningsmanden eller kvinden. Bobby Bizz er en klassisk businesstaske, som også kan bruges som rygsæk. Bobby Bizz deler mange af sine funktioner med de andre Bobby tasker, blandt andet: skjulte lynlåse, vandafvisende materialer, bagagestrop så tasken nemt kan sættes fast på en kuffert og meget mere. Udover dette er Bobby Bizz udstyret med en indbygget sikkerhedslås og en letvægts metalramme, som både beskytter dine ting samt fastholder taskens form. Tasken kan indeholde op til 10L, men de smarte specialdesignede lommer, gør at der er plads til en laptop op til 15,6’’ og en tablet op til 9,7’’. Udover det er der særlige rum til nøgler, kuglepen, dokumenter og meget andet. Tasken har også en integreret usb-port, så du kan oplade din telefon, mens du er på farten. Hvis du bliver træt i armen af at bære tasken, kan du nemt og hurtigt forvandle tasken til en rygsæk, med de indbyggede stropper, som nemt kan findes frem og gemmes væk. En ekstra smart feature ved Bobby Bizz er, at tasken er designet, så når tasken bruges som rygsæk, vil vægten blive reduceret med 20-25 %. Mål: 12x44,5x31 cm. - 10 liter. - Vægt: 1.3 kg. - Materiale: Polyester. Vælg mellem: A: Sort eller B: Blå

Side 102

A

B


560,-

560,-

vejl. pris 1020,-

Gave 534 FAMILY CHRISTMAS Delikatessepakke

Indeholder: 1 stk. Guld gavekasse 3 stk. Camina Roble. Tempranillo. Syrah. 6 mdr. på fad. 12,5% VOL. Årgang 2016 1 stk. Porto Reccua Tawny. Portugal. 75cl. 19% VOL 1 stk. Gourmet Selection. Ristet og formalet kaffe. Fra Brasilien. 175g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Brændte mandler. 90g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Kakao mandler. 90g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Lakrids med chokolade. 90g 1 stk. Cocoture Palæ julekugle. Click mix. 50g 1 stk. Cocoture Palæ knallert. Lakridskarameller. 60g 1 stk. Cocoture Palæ æske. Fyldte chokolader. 80g 1 stk. Cocoture Palæ grønt kræmmerhus. Slikmix. 80g 1 stk. Cocoture Palæ rødt kræmmerhus. Lakridskonfekt. 80g 1 stk. Cocoture block. Hvid chokolade med lakrids. 55-60g 1 stk. Cocoture. Marcipanbrød med mørk chokolade og rom. 55g 1 stk. Georg Jensen. Limiteret julepynt 3 stk. Cocoture. Guld folie. Fløde chokoladekugle med karamel 3 stk. Cocoture. Lysebrun folie. Mørk chokolade med karamel og havsalt

vejl. pris 1129,-

Gave 535 GEORGES’ SPOON GOURMET XL Delikatessepakke

Indeholder: 1 stk. Trækasse 2 stk. Camina Roble. Tempranillo. Syrah. 6 mdr. på fad. 12,5% VOL. Årgang 2016 1 stk. Cocoture block. Hvid chokolade med lakrids. 55-60g 1 stk. PR Chokolade. Sød lakrids med chokolade i sort metalhjerte. 90g 1 stk. Cocoture. Chokoladekugler i mørkebrun, lysebrun, orange og guld. 150g 1 stk. True Spirit snack. Handcooked potato chips. Onion & cheddar. 40g 1 stk. Georges’ Spoon. Salt med tomat og parmesan. 110g 1 stk. Georges’ Spoon. Salt og peber - Duet. 80g 1 stk. Georges’ Spoon. Ketchup med whisky og ahornsirup. 275g 1 stk. Georges’ Spoon. Sennep med ingefær og hvidløg. 130g 1 stk. Georges’ Spoon. Kaffesirup med rom og karamel. 250ml 1 stk. Georges’ Spoon. Olivenolie med citron og timian. 250ml 1 stk. Georges’ Spoon. Mayo med kokos og chili. 120g 1 stk. Georges’ Spoon. Pesto - St Tropez. 135g Ekskl. glas

Side 103


560 Gave 540 A/B/C/D SACKit MOVEit X bluetooth højttaler

560,-

vejl. pris 999,-

A

B

C

D

Få stor lyd og lækkert dansk design, som både kan bruges i hjemmet og tages med på farten. Med MOVEit X får du alle features fra MOVEit men med Bluetooth 5.0, mulighed for stereoparring og en højtaler i et ekstra lækkert design, hvor fronten er beklædt med Fiord stof fra danske Kvadrat. Du får imponerende stor lyd, som kan spille hele festen op, hvad enten den foregår i stuen eller på terrassen - just move it! Denne MOVEit X model med Bluetooth 5.0 giver dig mulighed for at nyde al din yndlingsmusik trådløst via Bluetooth fra din telefon, tablet eller computer. Nyd en total trådløs oplevelse når du lytter via det indbyggede batteri, som giver dig op til 12 timers streaming. Du kender det sikkert – du sidder uden for med dine venner nyder god musik og en kold drink – og så løber telefonen tør for strøm, og det er slut med musikken! Med MOVEit X slipper du for problemet. Du kan nemlig oplade din telefon eller tablet via højttaleren, imens du afspiller din yndlingsmusik – smart! Tilslut telefonen via USB opladerkabel og du er i gang. Opladning af din telefon via højttaleren kan både ske, når højttaleren er tilsluttet strøm eller spiller via det indbyggede batteri. Vælg mellem: A: Steel, B: Black, C: Chrome eller D: Forest

Side 104


Gave 541 GEORG JENSEN BERNADOTTE vase, large

560,-

vejl. pris 999,-

Vasen fra Bernadotte-kollektionen er skabt til at fuldende din borddækning og give dig nye idéer til smukke blomsterarrangementer. De allerførste dele af Bernadotte-kollektionen så dagens lys allerede i de sene 1930’ere og blev skabt af den svenske prins Sigvard Bernadotte, som siden blev en af Georg Jensens mest populære samarbejdspartnere. Bernadotte var gennem sit liv meget påvirket af funktionalismen, og hans enkle stil endte med at modernisere sølvhåndværk over hele Europa. Bernadotte-vasen er udført i rustfrit stål og håndpoleret for at sikre et perfekt, rent look. Vasen kommer i to forskellige udgaver: medium og large. Størrelse: Large. Mål: H: 25,6 x Ø: 12 cm.

Side 105


560 560,-

Gave 542 KITCHEN AID Elkedel 1,25 liter

vejl. pris 1299,-

Den kuppelformede konstruktion får denne elkedel til at se flot og elegant ud. Med sit visuelle feedback i form af tænd/sluk-knap med LED-indikatorlys, leveres en brugervenlig oplevelse. Derudover er den konstrueret i rustfrit stål med indvendige vandniveaumærker, bred påfyldningsåbning, drypfri tud og let håndtag i aluminium, som tilsammen går op i en højere enhed. Farve: Sort Materiale: Rustfrit stål Kapacitet: 1,25 liter Effekt: 2200 watt Tænd/sluk-knap med LED-indikatorlys

Side 106

560,-

Gave 543 KITCHEN AID CLASSIC toaster

vejl. pris 1399,-

7 indstillinger giver et præcist valg af ønsket ristegrad, mens varmholdningsfunktionen holder det ristede brød varmt i op til tre minutter. Rister nemt selv tykke skiver eller bagværk. Knap til ristning/annullering sænker og løfter brødet. Frost-funktion, som nænsomt optør op rister brød fra frost. Bagel-funktion. Perfekt til bagels og boller, fordi den rister den overskårne bolle indvendigt, mens den varmer udenpå. Solid og stabil konstruktion helt i metal med ekstra brede slidser og temperatur­ styringsknap i krom. Knap til ristning/annullering sænker og løfter brødet. Effekt: 1100 watt.


A

B

C

Gave 544 A/B/C XD DESIGN BOBBY ELLE rygsæk

560,-

vejl. pris 700,-

Bobby Elle er meget mere end bare en trendy taske; den beskytter også dine personlige ejendele fra uvendkommende med lange fingre. Elle har skjult lynlås, som gør det næsten umuligt at komme ned i tasken, mens du har den på ryggen. Tasken er designet med strategisk placerede skjulte lommer, som giver nem adgang til mindre genstande, som buskort, nøgler og meget andet. Fronten af tasken er forstærket med en snittefri inderside, hvilket gør det endnu sværrere at skære igennem tasken, for at komme ind til taskens indhold. Bobby Elle kan indeholder 6,5L, men trods den lille størrelse, giver det smarte design massere af plads til opbevaring og kan have en tablet op til 9,7’’ med på farten. Bobby Elle sikrer dig tryg opbevaring af dine ting, mens du er på farten, uden at gå på kompromis med mode og stil. Mål: 23x11x30,5 cm Liter: 6,5 Materiale: Polyester Vælg farve: A: Mørkegrå B: Sort C: Brun

Gave 545 ROYAL COPENHAGEN Mega Mussel termokrus 2 stk

560,-

vejl. pris 899,-

Musselmalede Mega Riflet Termokrus i to-pak fra Royal Copenhagen. Termokruset er konstrueret af en indre og ydre kop, som danner et hulrum – så man derfor undgår at porcelænet leder varmen. 2 stk. 29 cl krus.

Side 107


560

OBS! Levering i Februar 2021

560,-

Gave 546 NORDIC SENSE Robotstøvsuger

vejl. pris 1499,-

Effektiv robotstøvsuger til daglig rengøring af hjemmet. En kraftfuld lille robotstøvsuger, der på trods af sin størrelse har en stærk motor (11000 RPM), der klarer de fleste forhindringer i hjemmet. 3 forskellige indbyggede rengøringsprogrammer, filtreringssystem, der forøger effektiviteten samt renser luften. 2600 MAh litium batteri. Fuld opladning tager 3-4 timer og giver 80-100 minutters drift. 280 ml støvbeholder.

Side 108

Gave 547 ECOOKING Luksuspakke

560,-

vejl. pris 726,-

Gaven indeholder: Dagcreme, Bodylotion, Håndsæbe & Håndcreme


560,-

560,-

vejl. pris 1299,-

vejl. pris 1299,-

Gave 548 KITCHEN AID Design Collection elkedel, 1,5 liter

Gave 549 KITCHEN AID Design Collection brødrister

LED-lys Skjult opbevaring af ledning 360° base

Brødristerens ekstra lange og brede risteslidser giver dig fuld fleksibilitet til at riste forskellige slags brød uden at ændre på størrelsen på brødets skiver. Ideel til alle typer brød, også frisk brød bagt fra bunden

Sort KitchenAid Design Collection elkedel, dobbeltvægget design, der holder varmt i lang tid. Indre af rustfrit stål og rummelig elkedel på 1,5 liter

KitchenAids Design Collection toaster gør din morgen til noget helt særligt – den perfekte brødrister til alle typer brød.

Højt løft sikrer, at du nemt kan nå mindre skiver brød Skjult ledning. Giver dig mulighed for nemt at gemme ledningen væk i bunden af brødristeren, når den ikke er i brug.

Side 109


560

Gave 551 EVA TRIO Legio Nova serveringssæt

Nyfortolkning af en klassiker - Eva Trio Legio Nova porcelæn. Eva Trio Legio Nova porcelæn er holdbart til hverdagsbrug. Smukt til specielle lejligheder. Legio Nova har 10-års porcelænsgaranti. Tåler maskinopvask. Design: Ole Palsby Gavepakke med 5 dele: 1 stk. Legio Nova serveringsfad 37 x 13 cm 1 stk. Legio Nova skål 3,1 liter 1 sæt salatbestik i egetræ 2 stk. Legio Nova kvadratisk skål 12 x 12 cm Pakket i Eva Solo Gavetaske

560,-

vejl. pris 1500,-

Side 110


Gave 552 EVA SOLO BAD, håndklæder 6 stk.

Oeko-Tex®-certificeret håndklæder i langfibret bomuld er en nem vej til lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Serien er i høj kvalitet med alle de gode egenskaber, som bomuld har. Ekstra blød, fantastisk sugeevne, lav fnugning og minimal krympning, så du kan få lidt mere wellness derhjemme. På Eva Solo håndklæder er den traditionelle strop blevet fornyet. Som en del af designet er stroppen integreret i selve håndklædet, og det er derfor slut med stropper, der går i stykker og falder af eller er svære at finde. Det nye praktiske strophul sidder midt i håndklædets øverste kant og sikrer, at håndklædet hænger som det skal. Det er designet til at holde, så der ydes fem års stropgaranti mod, at knaphullet går itu op til kanten. Den nye håndklæde-serie er fremstillet af 100% langfibret bomuld med 550 g/m2 fibre, og Oeko-Tex® certificeringen er en international standard, der sikrer håndklæderne ikke indeholder pesticider, tungmetaller og særlige farvestoffer. Farve: Dark Grey. Pakken består af 6 håndklæder: 2 stk. håndklæder 50x100 cm 4 stk. badehåndklæder 70x140 cm. Kommer pakket i flot Eva Solo gaveæske.

560,-

vejl. pris 1000,-

Side 111


640

Gave 601 ROYAL COPENHAGEN BLÅ MEGA kande med låg

640,-

vejl. pris 1299,-

På trods af sit kontemporære udtryk er Blå Mega Riflet Kande med Låg inspireret af en kaffekande fra 1906. Den alsidige kande er oplagt til varme drikke af enhver slags og er på én gang ny og klassisk i sit udtryk. 1,1 Liter

640,-

vejl. pris 999,-

Side 112

Gave 602 ROYAL COPENHAGEN HISTORY Mix dybe tallerkner, 3 stk. Dybe tallerkener, 50 cl.


640,-

Gave 603 ROYAL COPENHAGEN BLÅ MEGA kagefad på fod.

vejl. pris 1199,-

Fadet er håndmalet med det iøjnefaldende Blå Mega Riflet-mønster og er en imponerende tilføjelse til bordet.

Side 113


640 Gave 604 GEORG JENSEN INDULGENCE champagne køler

640,-

vejl. pris 1599,-

Champagnekøleren INDULGENCE holder din champagne iskold, så du kan være sikker på, at dine bobler bliver ved med at smage vidunderligt. Også når du har åbnet flasken og skænket det første glas. INDULGENCE fra Georg Jensen er udført i poleret, rustfrit stål, og den er smuk som tilbehør på et spisebord eller en bar. Den organiske ellipseform sikrer et dynamisk look, og flasken er let at udskifte med en ny, fordi champagnespanden holder den i den helt rigtige vinkel. Mål: H: 22,5 cm x B: 28 cm x Ø: 15,5 cm.

Side 114


640,-

vejl. pris 1350,-

Gave 605 EVA STÆHR NIELSEN SAXBO SIGNATUR spaltekande, lille + stor

Spaltekanden er Eva Stæhr-Nielsens og Saxbos bedst kendte værk. Den var i produktion fra 1933 til værkstedets lukning i 1968. Spaltekanden er stentøj med æggehvid glasur – og er håndlavet i Portugal. Spaltekanden er unik og fungerer både som en kande, en vase og som en skulptur til alle steder i hjemmet. Spaltekandens form opstår ved en unik udnyttelse af en drejet høj, smal hals, der skæres igennem. Den ene del bukkes frem som hældetud, mens den anden del bukkes bagover og ned mod kanden som hank.

Side 115


640 Gave 606 SPRING COPENHAGEN Peberfuglen & Saltpingvinen

640,-

vejl. pris 1400,-

Peberfuglen og Saltpingvinen går godt i spænd, og de to designikoner har været nærmest uadskillelige siden slutningen af 1950’erne. Peberfuglen er en dansk, mønsterbeskyttet kvalitetspeberkværn i mahogni, ask, ahorn og valnød. Peberfuglen blev første gang sat i produktion i slutningen af 1950’erne, og den blev hurtigt en favorit i de danske hjem. Den danske designer Sven Erik Tonn-Petersens idé med Peberfuglen var at skabe et enkelt og genkendeligt hverdags­ ikon, der både er funktionelt og kan pryde ethvert spisebord. Saltpingvinen er en dansk, mønsterbeskyttet kvalitetssaltkværn i valnød og ahorn. Den blev produceret første gang i midten af 2006. Designet af J.I. Christoffersen. Saltpingvinen har den dansk­ patenterede, anerkendte Hulstrøm Salt Grinder, som kværn. Saltpingvinen er et klassisk og stilrent indslag på spisebordet eller som dekoration i vindueskarmen, på reolen eller på hylden.

Side 116

640,Gave 607 vejl. pris 1199,PR CHOKOLADE GARDEHUSAREN delikatessepakke 1 stk. Sort riflet gavekasse 1 stk. Gardehusaren fra Spring Copenhagen, træfigur med nøddeknækker egenskaber. 2 flasker Despierta. Carbernet Sauvignon. 13% VOL. Årgang 2017 1 flaske Prince Castell. Brut. Mousserende. 75cl. 11% VOL 1 stk. PR Chokolade. 8 stk. fyldte chokolader, 110g 1 stk. Cocoture. Kakao mandler, 95-100g 1 stk. Go Nuts. Sweet Kids - For the little ones. Candy mix, 100g 1 stk. PR Chokolade. Fransk nougat med vanilje og kakao, 45g 1 stk. PR Chokolade. Fransk nougat med tranebær, 45g 1 stk. Cocoture. Marcipanhjerte, 50g


Gave 608 CARLOBOLAGET Brændeholder i skind

640,-

vejl. pris 1299,-

Kun fantasien sætter grænser for denne unikke brændeholder i skind. Om det er et nyt entré møbel til sko, håndklædeholder, plaidholder. Denne rå brændeholder passer ind i et hvert hjem.

Side 117


640 OBS! Gaven kan først leveres i Januar 2021

Gave 609 SACKit BOOMit højtaler

640,-

vejl. pris 1699,-

Med BOOMit kan du nemt tage feststemningen og lyden med til lejligheder, hvor musikken skal sparkes op til maks. Til havefesten, fodboldtræningen, fødselsdagen eller dit beachparty – alle steder hvor stemningen skal spredes og musikken boome. BOOMit er en eksklusiv batteridrevet højtaler med indbygget Bluetooth 5.0. Med lydniveau nok til at en lækker havefest og dansende mennesker samt batteritid, der holder festen i gang hele natten, er BOOMit det perfekte centrum for din næste fest. BOOMit spiller ikke bare vanvittigt højt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning, den giver også en klar og ren lyd, selv når højtaleren er på max volumen. Udendørs eller indendørs? Du vælger selv. BOOMit er super nem at tage under armen, men er også ideel til indendørs brug, hvor lyden fylder rummet og ikke kræver megen gulvplads. Og med et lækkert og eksklusivt stilrent dansk design, adskiller BOOMit sig fra markedets andre partyspeakers. BOOMit er til dig, der ikke kan få nok lyd, og som elsker når musikken pumper og stemningen spredes. Den er også til dig, som ønsker et stilrent lækkert design og friheden til at tage stemningen med overalt.

Side 118

Gave 610 SACKit SERVEit Bakkebord

640,-

vejl. pris 2195,-

SERVEit er et elegant og stilrent bakkebord i sorte pulverlakerede metalrør og stålplader, som giver overfladen en lækker mat finish. Bakkebordet er designet i samarbejde med den anerkendte danske designduo Steffensen & Würtz, som har lagt vægt på at skabe et design, som er enkelt uden overflødige detaljer.


aGLOW - multifunktionel højtaler

aGLOW kommer i et lækkert cirkulært design med adskillige funktioner. Afspil din yndlings musik, indstil LED lyset eller stil alarmen. Du kan tilmed oplade højtaleren trådløst. Op til 10 timers spilletid eller 20 timers lys (50% volumen) Bluetooth 4.2 Opladningstid: 6-7 timer (USB) / 8-9 timer (Qi) Farverigt LED-lys og alarmfunktion med wake-up light via app. Lysdæmperfunktion i LED-lys. Forbindelsesfunktion: TWS (True Wireless Stereo), Indbygget mikrofon til håndfri talefunktion Understøtter trådløs Qi-opladning Støv- og vandafvisende (IP65) Indbygget litiumbatteri med 4400 mAh USB-kabel medfølger.

640,-

vejl. pris 1498,-

Gave 611 KREAFUNK aGLOW Black Edition højtaler + wiTRAY powerbakke

Giv din højtaler en smart opladeplads med wiTRAY. Dette makkerpar udgør den perfekte kombination til den stilbevidste type. Udover at være en smart bakke, hvor du kan opbevare diverse småting, har wiTRAY også to indbyggede Qi opladezoner. Det betyder, at du kan oplade aGLOW og en anden Qi-kompatibel enhed fuldstændig trådløst på samme tid.

wiTRAY - Bakke med power

wiTRAY er meget mere end blot en bakke. Den har også to trådløse, kontaktbaserede Qi-opladezoner. Så alt, du skal gøre, er at placere din smartphone eller andre Qi-kompatible enheder oven på bakken, og så begynder opladningen. Nemt og bekvemt. Specifikationer: Bakke med opbevaring og 2 Qi-kompatible opladezoner 1 zone med 10W 1 zone med 5W Sort overflade med soft touch USB-C tilslutning Dimensioner: 30x210x180mm (HxBxD)

Side 119


640

Gave 612 PEUGEOT APPOLIA fade, 3 stk

Rektangulære fade med håndtag i mørkegrå. Sættet består af: Stor - L 34/40 x B 27,5 x H 9 cm. Mellem - L 26/32 x B 21 x H 7 cm. Lille- L 21/25 x B 16,5 x 6 cm.

640,-

vejl. pris 1250,-

Gave 613 LUIGI BORMIOLI DIAMANTE glassæt, 12 dele

Fine og elegante glas til enhver festlig anledning Sættet består af: 4 stk Hvidvinsglas, 38 cl. 4 stk Rødvinsglas, 52 cl. 4 stk Champagneglas, 22 cl.

Side 120

640,-

vejl. pris 1980,-


640,-

640,-

Gave 614 LION SABATIER PLUTON knivsæt 6 dele

vejl. pris 1980,-

I 1800 tallet gav man stålet dyrenavne efter dets kvalitet. Lion Sabatier blev registreret som det første Sabatier varemærke allerede i 1812, og er den eneste Sabatier kniv, der må anvende løven som symbol. Løven er “ dyrenes konge “ og står for styrke, smidighed, overlegenhed dette er forbrugerens kvalitetsgaranti. 1 stk. urtekniv 10 cm. 1 stk. kokkekniv 15 cm. 1 stk. santokukniv 18 cm. 1 stk. kokkekniv 20 cm. 1 stk. brødkniv 20 cm. 1 stk. forskæresæt 2 dele 20/18 cm.

Gave 615 RÖSLE MOMENTS grydesæt 4 dele

vejl. pris 2500,-

Høj gryde Ø16 cm. - H. 10,5 /16 cm. 2 liter - med glaslåg Høj gryde Ø20 cm. - H. 11,5/18,5cm. 3,6 liter- med glaslåg Høj gryde Ø24 cm. - K. 13,5/22 cm. 5,8 liter- med glaslåg Kasserolle Ø16 cm. - H.8 cm. 1,5 liter - uden låg.

Side 121


640

Gave 616 PEUGEOT APPOLIA fad med Paris kværnsæt

Rektangulært fad med håndtag og Paris salt- og peber kværnsæt Fad - L 26/32 x B 21 x H 7 cm. Kværne - sort lak, H 18 cm.

640,-

vejl. pris 1200,-

Gave 617 FISKARS NORDEN Knive, 2 dele

640,-

vejl. pris 1199,95

Kvalitetsklingen består af tysk, rustfrit karbonstål, som sikrer den bedste præstation og langvarig skarphed. Knivbladet har en hårdhed på HRC 56 og en slibevinkel på 26 grader - det giver optimal og langvarig skarphed. Knivbrystet i rustfrit stål giver kniven den perfekte balance under brug. Håndtaget består af varmebehandlet finsk birketræ, som tilfører kniven både komfort og naturlig skønhed. Hver kniv er udstyret med unikt serienummer, så du altid kan identificere dine personlige knive.

Side 122

Pakken består af: 1 stk Kokkeknis 1 stk Grønsagskniv


640,-

Gave 618 ROYAL COPENHAGEN MIX RIFLET serveringspakke

vejl. pris 1097,-

HVID RIFLET HALVBLONDE skål Hvid Riflet Halvblonde serveringsskål fra Royal Copenhagen står i al sin enkelthed flot på middagsbordet. Server smagfulde salater og andre anretninger til hverdag eller fest. Dæk op med blandede elementer fra Royal Copenhagens forskellige serier eller lad skålen stå for sig på bordet. Ø15 cm. BLÅ MEGA fyrfadsstager/æggebærer. 2 STK Søde fyrfadsstager, der ogås kan bruges som æggebærer. Pynter i enhvert hjem med den friske blå farve på det hvide porcelæn.

640,-

Gave 619 ROYAL COPENHAGEN BLÅ MEGA opbevaringskrukke, stor

vejl. pris 899,-

Forstørrelsen af det klassiske mønster skaber et ekstraordinært og enestående udtryk, hvor det oprindelige mønster stadig er genkendeligt. Musselmalet Riflet er genfødt. Med denne genfødsel har mønstret fra 1775 gennemgået en udvikling, og en moderne klassiker er født. Denne opbevaringskrukke er både elegant og funktionel. Omkring låget er påført en silikonering, der sørger for, at det lukker tæt. Det smukke Blå Mega Riflede mønster giver den et enkelt udtryk, og porcelænskrukken passer dermed ind i ethvert af husets rum. Rumindhold: 115 cl. Højde: 20 cm.

HVID RIFLET tapasfad, 36 cm. Enkelt og elegant fad, der passer ind i alle hjem. Kan bruges til servering eller dekoration.

Side 123


640 640,-

Gave 620 A/B/C MENU PHARE LED bordlampe

vejl. pris 1199,-

Lampen er designet af Stanislaw Czarnocki, og er designet til Apartment No. 50 ved Le Courbusiers ‘Cité Radieuse’ i Marseille. Lampen er simpel og enkel, og skabt således den passer til alle boliger. Phare LED lampen kræver ikke en stikkontakt, og kan derfor bruges og placeres frit efter behov. Gør Phare til din daglige ledsager, og brug den når du læser, hæng den op eller skab hygge i vindueskarmen. Den smukke røde nuance skaber varme i hjemmet. Op til 25.000 timers levetid. LED inkluderet. Mål: H: 23 x B: 13 x D: 13,5 cm Vælg mellem farverne: A: Light Grey B: Burned Red C: Black

Side 124

A

B

C

Gave 623 BON GOUT TOKYO trolleysæt, kabine og mellem

640,-

vejl. pris 2698,-

Når det er et spørgsmål om sikkerhed, kan du altid stole på Bon Goût Tokyo, med den told-godkendte TSA kombinationslås, som giver maksimal sikkerhed og tryghed i enhver situation. Produceret i ABS plastik, lynlåsen er, ligesom selve skallen, vandafvisende og vil pålideligt beskytte din bagage. Bon Goût Tokyo er forsynet med et smukt og lækkert interiør og 4 gode 360 graders spinner hjul. Formen sammen med de farver giver Bon Gôut Tokyo dig, et lækkert førstehånds indtryk. Specifikationer: Lille: 37 Liter, Mål: 55 x 40 x 20 cm, Vægt: 2,7 kg. Mellem: 67 Liter, Mål: 65 x 45 x 30 cm, Vægt 3,6 kg.


640,-

Gave 625 GEORGES’ SPOON GOURMET XXL Delikatessepakke

vejl. pris 1299,-

Indeholder: 1 stk. Trækasse 2 stk. Camina Roble. Tempranillo. Syrah. 6 mdr. på fad. 12,5% VOL. Årgang 2016 1 stk. Cocoture block. Hvid chokolade med lakrids. 55-60g 1 stk. PR Chokolade. Sød lakrids med chokolade i sort metalhjerte. 90g 1 stk. Cocoture. Chokoladekugler i mørkebrun, lysebrun, orange og guld. 150g 1 stk. True Spirit snack. Handcooked potato chips. Onion & cheddar. 40g 1 stk. Georges’ Spoon. Salt med tomat og parmesan. 110g 1 stk. Georges’ Spoon. Salt og peber - Duet. 80g 1 stk. Georges’ Spoon. Ketchup med whisky og ahornsirup. 275g 1 stk. Georges’ Spoon. Sennep med ingefær og hvidløg. 130g 1 stk. Georges’ Spoon. Kaffesirup med rom og karamel. 250ml 1 stk. Georges’ Spoon. Olivenolie med citron og timian. 250ml 1 stk. Georges’ Spoon. Mayo med kokos og chili. 120g 1 stk. Georges’ Spoon. Pesto - St Tropez. 135g 1 stk. Georges’ Spoon. Balsamico - vinegar - ingefær. 250ml 1 stk. Georges’ Spoon. Marmelade med abrikos og nougat. 135g Ekskl. glas

640,-

Gave 626 GEORG JENSEN BERNADOTTE termokande

vejl. pris 1299,-

Skandinavisk design når det er bedst! Kanden er inspireret af den ikoniske Bernadotte termokande, hvis genkendelige rilledesign har været en stor del af Georg Jensens designhistorie. Brug den Art Deco-inspirerede kande til vand, saft eller andre kølige drikke og lad kanden pynte på et sofistikeret middagsbord. Bernadotte kollektionen er et samarbejde mellem Georg Jensen og den svenske prins Sigvard Bernadotte. Gennem designsamarbejdet satte Sigvard Bernadotte kurs mod den mere strømlinede og minimalistiske Georg Jensen, som vi kender i dag. Hans stilsikre æstetik har gjort Bernadotte kollektionen til en absolut klassiker hos Georg Jensen. Kanden er udført i blankpoleret rustfrit stål og kan indeholde 1,6 L væske. Mål: H: 194 mm. B: 132 mm. D: 170 mm. Ø: 945 mm.

Side 125


640

Gave 627 A/B GEORG JENSEN DAMASK PLAIN sengesæt- grå, 2 sæt

PLAIN er vævet i 100% langfibret egyptisk bomuld, og den luksuriøse satinvævning giver sengetøjet en behagelig åndbarhed og en blød kvalitet. Design, der hjælper en god nattesøvn på vej og tager sig smukt ud i soveværelset. Materiale 100% egyptisk bomuld. Pakken indeholder 2 stk. sengesæt. Pudebetræk måler: 60 x 63 cm FARVE: GRÅ Vælg mellem størrelse: A: 140 x 200 eller B:140 x 220

640,-

vejl. pris 1990,-

Gave 628 A/B GEORG JENSEN DAMASK PLAIN sengesæt- hvid, 2 sæt

PLAIN er vævet i 100% langfibret egyptisk bomuld, og den luksuriøse satinvævning giver sengetøjet en behagelig åndbarhed og en blød kvalitet. Design, der hjælper en god nattesøvn på vej og tager sig smukt ud i soveværelset. Materiale 100% egyptisk bomuld. Pakken indeholder 2 stk. sengesæt. Pudebetræk måler: 60 x 63 cm Farve: HVID Vælg mellem størrelse: A: 140 x 200 eller B:140 x 220

Side 126

640,-

vejl. pris 1990,-


Gave 629 GEORG JENSEN DAMASK CUBICLE sengesæt, hvid, 2 sæt

Sov som en drøm i 100% ægyptisk bomuld. Sengetøjet fra Georg Jensen Damask i stilrent design er udført i højeste kvalitet. Lad dig omfavne af det klassiske og bløde CUBICLE sengelinned, når du lægger dig til at sove. CUBICLE sengetøjet er vævet af 100% ægyptisk bomuld, og damaskvævningen giver sengetøjet åndbarhed. Du får følelsen af luksus og velvære samt en kvalitet, der holder mange år. Gaven består af: 2 stk. GJD CUBICLE pudebetræk, hvid, 60 x 63 cm 2 stk. GJD CUBICLE dynebetræk, hvid; 140 x 200 cm

640,-

vejl. pris 1990,-

640,-

vejl. pris 1195,-

Gave 631 Merry Christmas FSC Nature XXL delikatessepakke

640,-

vejl. pris 1299,-

Gave 630 Royal Copenhagen - Gifts with history skålesæt 3 stk.

Dette gavesæt er en introduktion til Royal Copenhagens verden og kan blive en perfekt tilføjelse af, eller begyndelse på en livslang samling. Selvom hvert stykke porcelæn er unik, og hver især repræsenterer en særlig periode i Royal Copenhagens historie, komplimenterer de hinanden perfekt. Rumindhold: 47 cl, 73 cl, 110 cl pepper chips 40g

1 stk. Brun FSC gavekasse 3 fl. Capellana Tempranillo. Økologisk rødvin. 13% VOL. 1 fl. Santa julehvede. 50cl. 6,5% VOL 1 fl. Dark passion. 50cl. 6,5% VOL 1 fl. Porto Reccua Tawny. Portugal. 75cl. 19% VOL 1 stk. Cocoture. Fyldte chokolader, marcipan og lakridskonfekt i rød FSC æske. 255g 1 stk. Cocoture. Marcipanbrød i rød FSC certificeret æske. 180g 1 stk. Cocoture. Lakridskonfekt i rød FSC omslag. 95-100g 1 stk. Cocoture. Engelsk vingummi i rød FSC omslag. 95-100g 1 stk. Cocoture. 70% chokolade mandler i rød FSC omslag. 95-100g 1 stk. Cocoture. Lakrids med chokolade i rød FSC omslag. 95-100g 1 stk. Mackie´s. Flamegrilled aberdeen angus chips. 40g 1 stk. Mackie´s. Scotch bonnet chilli pepper chips 40g

Side 127


700 Gave 701 OBH NORDICA KULT X JUICER juicermaskine

720,-

vejl. pris 1440,-

Juicer, 500 watt, 1,2 l, 2 hastighedsindstillinger til forskellige typer frugt og grønsager, Stilfuldt design med LED-belysning, 1,8 liters massebeholder, der er let at tømme og rengøre, 1,2 liters saftkande med aftagelig skumseparator, Cromargan® mikro- sil med langvarige skarpe klinger, sølv Hurtig, skånsom tilberedning af frugt- og grøntsagssaft. Disse dage, lækre, sunde og vigtigst af alt, friske frugter og grøntsagsjuice er faste ved bordet i mange husstande. For hurtig, nem og skånsom forberedelse anbefaler vi WMF Kult X juicer med sin energibesparende 500 W motor. Hurtigt takket være den store 74 mm fyldåbning, der sparer masser af forberedelsestid og sin Cromargan® mikrosil med langvarige skarpe klinger.

Side 128

Enkelt takket være den 1,8 liters aftagelige papirmassebeholder og saftkande med aftagelig skumudskiller til op til 1,2 liter juice. Og blid, fordi der er to forskellige hastigheder, der er optimeret til forskellige produkter for at få det bedste ud af ingredienserne uden at miste værdifulde vitaminer. En forseglet juice-tud med dryppestop forhindrer, at din arbejdsoverflade bliver snavset, og rengøring af enheden er let, da mange af delene er opvaskemaskine.


Gave 702 ROYAL COPENHAGEN MUSSELMALET RIFLET bonbonniere

Byd på et bolsje i Royal Copenhagen Mussel Riflet bonbonniere, eller brug den som flot opbevaring til småkager, nødder og konfekt. Den musselmalede bonbonniere fra Royal Copenhagen er et stykke håndmalet kulturhistorie på kaffebordet. Håndmalet. Klassisk dansk design af Arnold Krog Musselmalet riflet Med stor respekt for de eksisterende metoder skaber Royal Copenhagen tidens look og mode. Musselmalet Riflets enkle og moderne udtryk gør stellet til et perfekt hverdagsstel med et strejf af luksus. Mål: H 8,4 x D 13,2x B 13,2 cm

720,-

vejl. pris 1299,-

Gave 703 ROYAL COPENHAGEN ELEMENTS skåle, 3 stk.

Med Elements er der foretaget et dyk ned i Royal Copenhagens skattekiste for at skabe et nyt design, der kan udtrykke en mere moderne livsstil. Louise Campbell står bag det banebrydende design, hvor hun har lånt den elegante perlekant fra Flora Danica og Musselmalet Halvblonde, ligesom Musselmalet Riflet også har lånt riflerne ud til lejligheden. Denne overraskende brug af de klassiske elementer fra Royal Copenhagen på det helt hvide porcelænsstel giver hver del et sofistikeret, men også karakteristisk udtryk. Kombinationen mellem Hvid Elements og Blå Elements skaber et helt unikt udtryk. Rumindhold: 65 cl, 160 cl og 320 cl Højde: 14 cm, 19 cm og23 cm

720,-

vejl. pris 1299,-

Side 129


700 OBS! Levering i Februar 2021

Gave 704 OBH NORDICA VITAFRESH blender

720,-

vejl. pris 2499,-

Med VitaFresh kan du nemt lave friske, smagfulde og sunde smoothies! VitaFresh er en kraftfuld og alsidig blender med programmer til smoothie, juice, isknusnings og puls funktion samt innovativ vakuumpumpe. Ved at anvende blenderens vakuumpumpe bevarer du langt flere antioxidanter og giver din smoothie en finere farve, en mere fremtrædende smag og en mere jævn tekstur. Vakuumpumpen oplades med et USB kabel, og pumpen fastgøres til blenderen eller den medfølgende take away flaske (700 ml) ved at anvende vakuumfunktionen. Den medfølgende take away flaske VitaFresh er perfekt til de dage, hvor du er på farten! Blender med innovativ vakuumpumpe For en mere jævn tekstur, en flottere farve og mere tydelig smag Med isknusnings funktion og program til smoothie og juice Indeholder en 700 ml take away beholder Kapacitet til 1,5 l

Side 130

Gave 705 OBH NORDICA EASY FRY DELUXE frituregryde

720,-

vejl. pris 1799,-

Med Easy Fry Deluxe kan du både lave smagfuld og sund mad til hele familien! Med denne varmluftsfrituregryde i rustfrit stål får du både stor variation og kapacitet. Du kan nemt lave op til 6 portioner, og ud over fritering er Easy Fry Deluxe også perfekt til grilning og bagning enten med lidt eller helt uden olie! Prøv f.eks. en grillkylling, rodfrugter eller nogle af familiens andre yndlingsretter på en meget sundere måde. Easy Fry Deluxe er desuden perfekt til frossen mad. Med LED touchpanelet med 8 forudindstillede programmer, justerbar temperatur fra 80 C til 200 C og timerfunktion op til 60 minutter går madlavningen så let som en leg. De aftagelige dele kan sagtens tåle opvaskemaskine, hvilket sikrer en nem rengøring. • Varmluftsfrituregryde til hele familien • Sund og lækker mad med lidt eller ingen olie • LED touchpanel med 8 forudindstillede programmer • Nem rengøring - aftagelige dele kan tåle opvaskemaskine • Timerfunktion op til 60 minutterKapacitet til 1,5 l


OBS! Først på lager i december

Gave 706 OBH NORDICA FIRST DELI røremaskine

720,-

vejl. pris 1999,-

Med First Deli bliver det ikke nemmere at lave lækkert bagværk! Du kan nemt have denne smarte First Deli i dit køkken takket være den kompakte størrelse og elegante, matgrå finish. Skål i rustfrit stål og 4 liters kapacitet. First Deli er designet til nem anvendelse og forsynet med dejkrog, piskeris og sprøjtebeskyttelse. First Deli har 6 hastighedsprogrammer samt puls funktion for et præcist resultat. Maskinen er desuden meget nem at rengøre, da flere af delene kan tåle opvaskemaskine. • Matgrå køkkenmaskine i kompakt design • Indeholder dejkrog, piskeris og sprøjtebeskyttelse • Perfekt til dit bagværk og delikatesser • 6 hastighedsprogrammer og puls funktion • Skål i rustfrit stål med en kapacitet på 4 liter

Gave 707 SEVERIN AIRFRYER varmluftsfrituregryde

720,-

vejl. pris 1299,-

Steg sprødt og saftigt uden tilsætning af fedtstof, men blot med varm luftcirkulation. Anvendelig til både kød, fisk og grøntsager. Aftagelig stegekurv med keramisk belægning, enkelt betjent LCD touch-display, 6 forvalgte programmer, 60 minutters timer, temperaturregulering fra 80 til 200 °C og automatisk sluk, når tilberedningen er færdig eller kurven fjernes. Indhold: 3,2 liter 1500 watt Farve: sort/sølv

Side 131


700

Gave 708 A/B SÔDAHL CHAMBRAY sengesæt med POETRY sengetæppe

Gavepakke med 2 sæt Chambray Organic sengetøj, som er certificerede iht. GOTS (Global Organic Textile Standard), og dermed er der garanti for, at produkterne lever op til de strengeste krav om økologiske materialer, og at hele fremstillingsprocessen er foretaget under hensyntagen til miljøet. Sengetøjets tidløse udtryk med den sarte melange effekt er afslappet og nedtonet. Med sengesættene følger et let og fint Poetry sengetæppe, i farven Ash, i vævet bomuld med crincle-effekt og med skønne naturfarvede kvaster i hjørnerne, som giver det unikke bohemeudtryk. Med Poetry er sengen ikke nødvendigvis redt stramt og helt perfekt, senge­tæppet draperes i stedet smukt over dynerne – blødt og indbydende. Gaven indeholder : 2 sengesæt i farven Nature. 1 stk. Sengetæppe i farven Ash. Mål: 240 x 260 cm Vælg mellem størrelse: A: 140 x 200 cm B: 140 x 220 cm

720,-

vejl. pris 1599,-

Side 132


Gave 709 GEORG JENSEN ALFREDO Etagere

720,-

vejl. pris 1499,-

ALFREDO kageopsatsen er perfekt til servering af alskens små lækkerier – den har et rent og moderne udtryk, og det runde håndtag afspejler det karakteristiske design i ALFREDO kollektionen. Mål: H:30 x Ø:24 cm.

Side 133


700 720,-

Gave 710 GEORG JENSEN COBRA OVAL TRAY fad

vejl. pris 1499,-

De flydende linjer i denne ovale bakke i rustfrit stål skaber et dynamisk udtryk – smukt på enhver overflade. Cobra fadet er et dekorativt og funktionelt valg og er perfekt til ethvert bord. Mål: H:7,5 x B 25 x L:50 cm.

Side 134


A

B

Gave 711 A/B XD DESIGN BOBBY PRO 15” rygsæk

720,-

vejl. pris 1299,-

Flot og yderst praktisk Bobby Pro rygsæk fra XD Design. Tasken er tyverisikret og har dermed ikke adgang fra fronten og har gemte lynslåse og rum. Den er miljø venligt fremstillet af genbrugte PET flasker og har en anti “cut” modstandsdygtig front. Lommerne er beskyttet af RFID og hovedlynlåsene har huller så den kan låses med en almindelig lås (medfølger ikke). På bagsiden har den en integreret USB port (type C) som er sammenkoblet til en powerbank inde i tasken så du kan oplade din mobil på farten. Stropperne har en drikkeflaske holder, mobiltelefon holder og en nøglering. Rygsækken er vandtæt så alle dine egendele er beskyttet. Indvendigt har den tre opdelere som alle kan rykkes rundt så du kan ændre indretningen i tasken og to polstrede rum, et til en 15,6” laptop og et til en 12,9” tablet. På rygsækkens bagside findes en kuffert strop så den kan sættes fast under rejsen. Mål: 44,5x29x15,5 Liter: 18 Vælg mellem : A: Sort B: Grå

Side 135


700

A

Gave 712 A/B XD DESIGN ELLE/CATHY rygsæk

B

720,-

vejl. pris 999,-

Cathy fra XD Design er en helt ny rygsæk, designet til kvinder. Cathy er designet til ikke kun at passe på dine ting, men også at passe på dig. Cathy er en anti harassment rygsæk og er udstyret med smarte sikkerhedsfeatures, som gør dig tryg når bevæger dig rundt i verden. Cathy er udstyret med en lydløs SOS alarm som kan tilsluttes en app, som sender en SOS SMS samt din lokation til dine konktater, som hurtgt kan komme din til undsætning, hvis du føler dig utryg. Cathy har også en alarm som lyder når du trykker på knappen. Alarmen på 120 decibel vil starte og ingen vil være i tvivl om at noget er galt. Udover det har Cathy mange smarte features, som du også finder i Bobby taskerne, her kan nævnes: skjult lynlås, vandafvisende materialer, letvægtsmateriale og meget mere. Ligesom Bobby taskerne, har Cathy også specialdesignede lommer, så du kan medbringe en tablet op til 9,7’’ og meget andet, den at skulle frygte for din egen eller dine ejendeles sikkerhed. Mål / 26x11,5x34,5 Liter / 8 Vælg mellem: A: Sort eller B: Blå

Side 136


720,-

vejl. pris 1499,-

Gave 713 BLACK+DECKER STANLEY BLACK&DECKER - DEWALT 10.8V 1.3ah Li-on bore/Skruemaskine

NY 10,8V XR Li-Ion bore-/skruemaskine med 2,0Ah XR Li-Ion batteriteknologi Kompakt letvægtsdesign 15-positioners justerbar momentkontrol sikrer ensartet ydelse ved skrueopgaver i en lang række materialer og med forskellige skruestørrelser NY 10,8V XR Li-Ion bore-/skruemaskine med 2,0Ah XR Li-Ion batteriteknologi Kompakt letvægtsdesign 15-positioners justerbar momentkontrol sikrer ensartet ydelse ved skrueopgaver i en lang række materialer og med forskellige skruestørrelser Ergonomisk håndtag og gummibeklædning sikrer ultimativ brugerkomfort Parabolisk kontakt giver større kontrol over hastigheden ved en opgave 10mm nøglefri borepatron med automatisk spindellås til hurtig udskiftning af bor og bits To gear, variabel hastighed og højre-/venstreløb Elektronisk motorbremse til øget kontrol Højtydende luftafkølet motor giver maksimal kraft og holdbarhed Helmetalgear til effektiv kraftoverførsel og lang produktlevetid LED-lys giver bedre overblik over arbejdsområdet Li-Ion slide pack-batteri er let at montere og demontere Li-Ion slide pack-batteri giver værktøjet mulighed for at stå oprejst

Side 137


700

Gave 714 STANLEY BLACK+DECKER BDCHD18BAFC 18V trådløs kombi-boremaskine Black & Decker 18V Boremaskine 2x1.5Ah batterier. Indeholder 80 dele tilbehør i praktisk flightcase.

720,-

vejl. pris 1499,-

Side 138


Albertslund:

Fredericia

Profile for Mercoprint

Mercoprint 2020 Julegavekatalog  

Mercoprint 2020 Julegavekatalog  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded