Page 1

FIRMA

AVER 2 019

JULEG


500

Fra

Gave 517 ROYAL COPENHAGEN Mega Mussel kande 1,6 liter Gave 506

Denne kande er en klassisk del af det oprindelige historiske stel. De forstørrede blåmalede detaljer ved det Blå Mega Riflede mønster giver kanden det kendte elegante udtryk, der gør den perfekt til enhver anledning.

560,-

ROYAL COPENHAGEN MIX´n MATCH History krus 3 stk

vejl. pris 699,95

Gaveæske med 3 krus i Royal Copenhagens klassiske designs. Musselmalet, Mega Mussel Blå og Hvid Riflet Gaven består af 3 stk. 37cl krus.

560,vejl. pris 749,95

Til alle dem, der elsker det klassiske

Gave 507 ROYAL COPENHAGEN Mega Mussel serveringsfad 33 cm. Et eksklusivt fad med smukke blåmalede detaljer. Det Blå Mega Riflede fad egner sig fantastisk til et smukt dækket bord eller som dekoration i ethvert af husets rum.

Side 39

560,vejl. pris 699,95


Gave 501 ROYAL COPENHAGEN MIX´n MATCH skåle 3 stk Gave 505 ROYAL COPENHAGEN Mega Mussel termokrus 2 stk

560,-

Gaveæske med 3 skåle i Royal Copenhagens klassiske designs. Musselmalet, Mega Mussel Blå og Hvid Riflet. Gaven består af 3 skåle på 13 cm.

vejl. pris 899,95

Musselmalede Mega Riflet Termokrus i to-pak fra Royal Copenhagen. Termokruset er konstrueret af en indre og ydre kop, som danner et hulrum – så man derfor undgår at porcelænet leder varmen. 2 stk. 29 cl krus.

560,vejl. pris 1.149,-

560,vejl. pris 1.199,-

Gave 522 STELTON Treepod juletræsfod

Treepod juletræsfod sørger for, at juletræet står både elegant, stabilt og sikkert. Treepod er udført i aluminium og bøgetræ og kan justeres til træstammens tykkelse.

Vær klar til 24/12

For at juletræet kan holde sig friskt så længe som muligt, kan der hældes vand i aluminiumsskålen, som træet er skruet fast i. Det unikke ved Treepod juletræsfoden er, at dens tre fødder kan klappes sammen, når den skal pakkes væk indtil næste års jul. Design: Klaus Rath

Side 40


500

Fra

Gave 590 STELTON STOCKHOLM Aquatic Platin skål

Stockholm Aquatic Platin skålen, designet af Bernadotte & Kylberg, er inspireret af farverne i den svenske skærgård og Østersøen. Aquatic Platin skålen står smukt alene og er et lille kunstværk i sig selv. Dimensioner: Ø30 x H10 cm. Design: Bernadotte & Kylberg

560,vejl. pris 1.799,-

Smukt design

Gave 591 STELTON FOSTER karaffel & vinglas, 2 stk

560,vejl. pris 1.999,95

Steltons nye produktlinje ”The Norman Foster Collection” forener en enkel skulpturel form med bløde linjer, der skaber et fint forarbejdet serveringsservice til mange forskellige miljøer og sammenhænge. Hvert enkelt objekt, lige fra vinkarafler til espressokopper, udtrykker deres egen specifikke funktion og deler samtidig et fælles sprog. Norman Foster er Executive Chairman og grundlægger af Foster + Partners. Arkitektfirmaet er et af de mest indflydelsesrige i verden. De har sat deres præg på byer over hele kloden og er kendt for projekter såsom Millau-viadukten, der Reichstag, det tyske parlament i Berlin, og The Great Court på British Museum i London.

Side 41


Du støtter Hjerteforeningen ved bestilling af denne gave.

Gave 511 ArchitectMade OWL egetræsfigur 2 stk.

Designet af Paul Anker, 1960 Søde uglefigurer, der indtager hjemmet med deres nysgerrige øjne. Et stilfuldt makkerpar, der klæder hinanden, men sagtens kan gå på eventyr hver for sig. Gaven består af 1 stk. OWL lille ugle i naturligt eg 1 stk. OWL stor i røget egetræ

Gave 502 KAY BOJESEN Turtelduer

560,560,-

vejl. pris 998,-

vejl. pris 799,95

Pynter på skrivebordet og i vindueskarmen, som en lille påmindelse om kærlighed. Det forelskede par er en oplagt gaveide til bryllupper og til alle, som holder af dansk design. Giv en gave, der holder livet igennem. Antal: 2 Farve: Natur egetræ og røget egetræ Højde: 8,8 cm.

525,vejl. pris 749,95

Gave 524 KAY BOJESEN Sangfugl Alfred

Kay Bojesen fuglen Alfred er sidst ankomne familiemedlem i rækken af trædyr fra aber til flodheste og sangfugle. Alfred er skabt i natureg og røget egetræ og passer ind i tidens bolig- og indretningstendenser, hvor det er naturmaterialerne, der får lov at dominere. En perfekt gaveidé, som holder hele livet fra barnedåb til redebyggeren til det allerede etablerede hjem med hang til dansk design. Højde: 15 cm.

Side 42


500

Fra

Gave 513 SACKIT ROLLit bakkebord med DRUMit bakke Brug ROLLit som barbord, til opbevaring af dine køkkensager eller kontorartikler, som plantebord eller sengebord. Det enkle danske design og de rene linjer giver bordet et let udtryk, som matcher det skandinaviske hjem perfekt.

Bakkebordet er fremstillet i bukkede metalrør med en mat pulverlakering. De rå materialer giver designet kant og personlighed. Bordet har fire hjul, som tilføjer et eksklusivt touch samt gør bordet superlet at flytte rundt i huset efter behov. DRUMIit bakken er vandafvisende og egnet til servering af fødevarer, så du kan gøre dine anretninger ekstra indbydende. Fyld bakken med tapasanretninger, frugt, kaffe eller godter – DRUMit tray indbyder til det hele.

560,vejl. pris 2.298,-

560,-

Gave 515 A/B/C KREAFUNK AGLOW HØJTALER & WICHARGE OPLADER

vejl. pris 1.298,-

aGLOW er den multifunktionelle højtaler, der kommer i et lækkert cirkulært design, hvorfra musikken bliver spredt ud i rummet. aGLOW har fået en alarmfunktion med wake-up light, der kan indstilles og styres via ’aGLOWKREAFUNK’ appen. Herfra kan man også skifte farve og justere styrken af LED-lyset. Som noget helt nyt og banebrydende indenfor højtaler-verden, kan du desuden oplade aGLOW ganske trådløst via Qi-standard opladning. Og vi har selvfølgelig designet en lækker Qi-oplader netop til dette, wiCHARGE. Bare placér aGLOW på wiCHARGE – helt uden ledninger og stik – og så går opladningen i gang.

A

Side 43

B

C

A: Hvid eller B: Gylden eller C: Sølv *Højtaler med Hvidt / Gylden gitter = Hvid oplader. *Højtaler med Sølv gitter = Grå oplader.


Gave 520 A/B/C SACKIT TOUCHit headphones

560,-

560,-

vejl. pris 1.499,-

vejl. pris 1.299,-

Nyhed fra SACKit. Sublim lydkvalitet i elegant design. Disse lækre TOUCHit hovedtelefoner har active noise cancellation teknologi, der - når den er aktiv - frasorterer udefra kommende støj. Komforten er i top med den justerbare bøjle og de fleksible ørekopper, der begge er polstret med læder. Hovedtelefonerne er ledningsfrie og tilsluttes Bluetooth. På siden af ørekoppen kan du betjene musikken. Vælg imellem A: Silver eller B: Gold eller C: Black

Gave 525 SACKIT MOVEit X speaker

Fyld dit hjem med musik! Styr MOVEit højttaleren fra din ”SACKit Player” app, som kan hentes gratis i App Store og Google Play. Via appen har du adgang til at afspille musik fra dit musikbibliotek. Farve: Sort.

Super lyd i fedt design

A

B

C

Side 44


500

Fra

Gave 523 GEORG JENSEN Ambience lysestage

AMBIENCE – baseret på de oprindelige Georg Jensen korpusvarer Kom frem for første gang i 1960.

560,vejl. pris 1.349,-

560,vejl. pris 2.090,-

Gave 526 GEORG JENSEN WEAVE plaid & BLACK LABEL puder

1 stk. Georg Jensen Damask Plaid Den bløde BLACK LABEL plaid, vævet i 100% bomuld, er et moderne og tidsløst design, der trækker tråde tilbage til håndværket. Den særlige vævning får designet til at fremstå som en blød strik, der med et nærmest 3-dimensionelt mønster, er skabt med inspiration fra Georg Jensen Damask’ omfattende designarkiv. Plaiden måler 130x180 cm. og er i sort/grå farve. 2 stk. Georg Jensen Damask puder BLACK LABEL puderne måler hver 50 x50 cm. De vaffelvævede puder i klasisk sort, der giver et lidt råt udtryk. Passer godt til den moderne indretning med sans for detaljer. Pudernes vaffelvævede struktur med inspiration fra Georg Jensen Damask’ omfattende design arkiv.

Side 45


560,560,vejl. pris 800,-

Gave 521 KNABSTRUP EARTH vase, 14 cm. & skål, 30 cm.

Earth serien er skabt af Peter Svarrer. Keramikerens idé med Earth har været at skabe et enkelt og funktionelt design i et naturligt formsprog. Han har selv haft alle Earth-seriens dele i hænderne, og de smukke, rene linjer er skabt direkte i mødet mellem håndflade og ler. Seriens navn er en hyldest til leret og glasuren, der er nogle af naturens enestående råstoffer. Earth serien er skabt og formgivet af Peter Svarrer, der er en af Danmarks dygtigste formgivere. Han er uddannet på Skolen for Brugskunst på Glas- og Keramiklinjen, og har siden 1982 haft eget værksted. Den anerkendte keramiker og designer har modtaget adskillige prestigefyldte priser og legater og hans værker har været udstillet i Europa, USA og Japan. Vælg mellem A: Chalk White eller B: Dusty Blue eller C: Dusty Rose.

Gave 518 GEORG JENSEN Bloom Petit & Large

vejl. pris 1.898,-

Helle Damkjær har designet Bloom kollektion for Georg Jensen med inspiration fra formen på kirsebærblomster i fuldt flor. Helle Damkjær finder sin inspiration ved at rejse rundt i verden og til Bloom serien fandt hun sin inspiration ved at rejse igennem Asiens smukke og unikke landskaber. hvor hun et forår oplevede kirsebærblomstens overvældende skønhed, når de står i fuldt flor. De sarte og bløde konturer i kirsebærblomstens form inspirerede hende til at skabe Bloom serien for Georg Jensen. Helle Damkjær designer kun produkter i de bedste materialer og med fokus på det organiske formsprog. Petit Ø:16 Cm. Large Ø:34 Cm.

Side 46


500

Fra

560,560,-

Gave 528 GEORG JENSEN SKY barsæt

En god cocktail er ikke kun et spørgsmål om sammensætningen af de rigtige ingredienser. Det omhyggelige arbejde med at mixe og shake den er også en væsentlig del af oplevelsen. Og hvorfor ikke give dig selv den bedst mulige start med det smukkest tænkelige barværktøj? Cocktailsættet er udført i rustfrit stål, som efterfølgende er poleret. Finishen er skinnende og det samlede udtryk er minimalistisk og elegant. Et ergonomisk design, der kombinerer funktion med æstetik. Sættet indeholder: 1 stk. shaker 1 stk. røreske 1 stk. målebæger 1 stk. oplukker

Side 47

vejl. pris 1.598,-

Gave 527 GEORG JENSEN COPENHAGEN lysestage

vejl. pris 1.599,95

Copenhagen lysestagen er designet af Søren Georg Jensen som er søn af virksomhedens grundlægger Georg Jensen. Lysestagen Copenhagen er en moderne fortolkning af det design som Søren Georg Jensen skabte tilbage i 1960. Copenhagen lysestagen fra Georg Jensen var oprindeligt skabt som brug til alterlys i den moderne kirke i den skandinaviske stil. Copenhagen lysestagen er fremstillet i rustfrit stål, og er blevet lidt smallere i enden hvor den bærer bloklys. Lysestagens struktur er på mange måder et ikonisk eksempel på dansk og skandinavisk design hvor enkelthed og rene linier er i fokus. Dimensioner: H17,5 x B:13 x D:6 cm.


A

560,vejl. pris 1.680,-

B

560,-

Gave 532 A/B JUNA CHECK håndklædepakke, 8 STK

Disse store, flotte Check-håndklæder fra JUNA er de perfekte håndklæder at bruge efter et godt bad. Håndklædet er produceret i 100% økologisk bomuld, der sikrer dig et exceptionelt blødt håndklæde.

vejl. pris 1.319,-

Gave 536 A/B/C SÖDAHL Soft colour sengetøj 2 sæt & Comfort håndklæder 4 stk C

Sampakket i gavekasse og består af: 4 stk. håndklæder, 70x140 cm. 4 stk. håndklæder, 50x100 cm. Vælg mellem farverne: A: Grå eller B: Blå

Gavepakke består af : 2 sæt ensfarvede, afslappende og bløde spot colour sengesæt, 4 stk. comfort organic håndklæder: 2 stk. 50 x 100 cm. og 2 stk. 70 x 140 cm., i tre flotte farvekombinationer. Farverne på sengetøjet er forskelligt på for- og bagside. Kvaliteten er ekstra blød og har fået en særlig vask for at opnå det nedtonede look. Sættet har lukning med trykknapper i både dyne- & pudebetræk. Comfort organic er en ny version af Södahls mest populære håndklædeserie, i 100% økologiske materialer. Vælg mellem farverne: A: Ash, B: Indigo eller C: Terracotta Størrelse: 140 x 200 cm

Side 48


500

Fra

A

B

Gave 531 A/B/C METTE DITMER BRICK håndklædepakke , 8 stk.

BRICK håndklædeserien har et grafisk sildebensmønster, som leder tankerne hen på smukke parketgulve. Håndklæderne giver en smuk helhed til badeværelset. Designet er strukturvævet ind i håndklæderne, så mønsteret fremkommer i relief. Plejeanvisning: Vaskes ved 60 grader, tørretumbles ved maksimal varme, undgå skyllemiddel. Materiale: 100% bomuld, øko-tex certificeret. Mette Ditmer håndklædepakken indeholder: 2 stk. håndklæder, 35x55 cm. 2 stk. håndklæder, 50x95 cm. 4 stk. håndklæder, 70x133 cm. Vælg mellem 3 farver: A: Grå, B: Blå eller C: Bronze.

560,vejl. pris 1.360,-

C

560,vejl. pris 1.199,-

Gave 509 SOUS VIDE STICK

Med sous vide-teknikken tilberedes vakuumpakket mad i et vandbad med lav og præcis temperatur over en længere periode. Denne sous vide stick giver dug perfekte resultater hver gang. Temperaturen går op til 95grader C. 1200 watt

Side 49


Gave 541 FISKARS CITTERIO serveringsbestik & AALTO fad 35,8 CM.

560,vejl. pris 1.399,95,-

Trendy møder tidløst - Alvar Aalto fadet i rosé-guldbelagt stål fra Iittala er en del af Alvar Aalto kollektionen, der består af flere produkter, alle med det samme bølgende designsprog. Denne variant i roséguld bliver en lækker “center piece” til at sætte på spisebordet eller i stuen. Der medfølger smukt Citterio serveringsbestik til fadet. Citterio bestikket betragtes som en moderne klassiker. Dens generøse proportioner og elegante form gør bestikket umiskendeligt og er et blikfang på ethvert bord.

Gave 510 ORREFORS Knivsæt, 3 dele

500,vejl. pris 1.024,-

Smukkere bliver det ikke! Orrefors nye knive har et unikt design med mørke knivblade og lette træhåndtag Pakken indeholder: 1 stk. Tomatkniv, 12 cm. 1 stk. Japansk kokkekniv, 18 cm. 1 stk. Kokkekniv, 20 cm.

560,vejl. pris 1.050,-,-

Uundværlig

Gave 540 FISKARS RAAMI & COLLECTIVE TOOLS Ostesæt

De perfekte værktøjer til dit ostebord. Her får du et stilfuldt sæt, der sætter sit eget præg , når det er tid til forkælelse.

Gaven består af: 1 stk. Raami serveringsbræt i eg, 31 cm. 1 stk. Collective Tools ostekniv i mat stål, 26 cm. 1 stk. Collective Tools ostehøvl i mat stål, 21 cm.

Side 50


500

Fra

Gave 533 FISKARS Norden sauterpande 26 cm.

560,-

vejl. pris 1.299,-

Kraftig 3-lags konstruktion i stål og med aluminiumskerne, optimeret til jævn og effektiv varmefordeling på alle typer kogezoner. Den unikke og gennemsigtige Thermium™ mineralbehandling giver sauterpanden naturlige non-stick egenskaber, selv ved meget høje temperaturer. Ovnfast op til 240 grader. Produceret i Finland.

560,vejl. pris 1.999,95

Gave 529 FISKARS ROYAL 5 dele knivsæt

Et elegant design som kombinerer god ergonomi, et stilfuldt look og perfekt balance. En særlig “tøndeslibning” af kniven reducerer friktion og giver kniven en høj skarphed i ekstremt lang tid. Det ergonomiske håndtag i rustfri stål med finger-stop øger sikkerheden. Royal knivene er meget afbalancerede og holdbare. Maskinopvask frarådes. Royal urtekniv 7 cm. Royal tomat grillkniv 11 cm. Royal asiatisk urtekniv 12 cm. Royal brødkniv 23 cm. Royal kokkekniv 21 cm.

Knivskarpt tilbud

Gave 534 FISKARS ROTISSER stegefad med låg 28 cm.

Et stegefad med en slidstærk aluminiumsbelægning. Flot design og materialer af høj kvalitet gør stegefadet perfekt til madlavning på både kogeplader, i ovnen og til servering på bordet. Lavet af let aluminium, som fordeler varmen jævnt, hvilket betyder, at pandens sider også varmer maden op. Den hårdføre non-stick ‘Hardtec Superior’ belægning gør madlavningen nem. Energisparebunden er optimeret til 50% hurtigere opvarmning og sparer 30% energi på glaskeramiske kogeplader. Håndtaget i rustfrit stål giver et sikkert greb, og forbliver køligt, under madlavningen Tåler ovnvarme op til 240 °C. Kan komme i opvaskemaskinen.

Side 51

560,-

vejl. pris 1.299,-


Gave 537 FISKARS Waterwheel med 30 m slange

Det store vandhjul i vores vandingsortiment indeholder alt man behøver til, at kunne vande nemt i store haver, stier og terrasser. Det smarte rum til opbevaring af tilbehør i hjulet er udstyret med en sprøjtepistol, med justerbar dyse, en multi vandhane kobling og holder til sprøjtepistolen. Hjulet kommer med en praktisk rulle vogn, som gør det nemt at flytte rundt, og problemfrit at spole slangen frem og tilbage. Komplet vandingssæt af høj kvalitet. Holdbar 13 mm slange 1/2”” slange. Praktisk vogn, som er nem at flytte rundt. Samlet rækkevidde op til 31,5 meter.

Gave 538 FISKARS Havesæt 3 dele

560,vejl. pris 849,-

560,vejl. pris 1.087,-

Denne gave består af FISKARS beskærersaks, grensaks og hækkesaks.

Nemt og smart

PowerGear X Beskæresaks PX92 m/rullegreb og sideskær. Til beskæring af grene med en diameter på op til 20 mm. Saksen er velegnet til små og mellemstore hænder. Let og holdbar fibercomp-konstruktion og klinger i rustfrit stål. Softgrip™-håndtag, der sikrer et godt og sikkert greb. Er forsynet med PowerGear™-udvekslingssystem, der øger klippekraften med op til 3 gange. Medium grensaks m/Power-step ms, 57 cm. Fiskars grensakse er alle med den unikke, patenterede gearudveksling, som forøger klippekraften op til 2,5 gange. Det letter arbejdet og muliggør klipning af grene helt op til 40 mm. Serien af letvægts grensakse indeholder sideskærssakse til friske grene og modskærssakse til ældre, tørre grene. PowerStep™-teknologien gør det muligt at klippe grene i 1, 2 eller 3 trin. Udstyret med Softouch™ -håndtag, der giver et behageligt greb. Hækkesaks m/udveksling. At klippe hæk er hårdt arbejde som belaster især arme, ryg og hænder. Men med en hækkesaks der har udveksling og kun vejer det halve af en traditionel hækkesaks bliver arbejdet meget lettere. Den unikke udveksling gør klipningen op til 3 gange så effektiv som med en traditionel hækkesaks. Effektiv og meget let saks til trimning af hække og udtynding af buskads.

Side 52


500

Fra

Gave 542 RÖSLE Moments stegepandesæt 20 + 26+ 28 cm.

Et godt stegepandesæt fra Rösle med tre belagte kvalitetspander. Du får en mindre pande med 20 cm. i diameteren, som er god til de små opgaver om morgenen og en mellem i 26 cm.s størrelse, som er anvendelig til de fleste køkkenopgaver og en større med 28 cm. til stegning af madprodukter i større mængder. Alle pander virker på alle former for komfurer - også induktion.

560,vejl. pris 2.099,-

560,vejl. pris 1.139,75

Gave 503 PILLIVUYT TOULOUSE fad, grydelap & PEUGEOT kværne Sæt med 3 dele, Pillivuyt kvadratfad + grå grydelap og Peugeot Paris salt- og peberkværn i grå lak.

1 stk. Pillivuyt Toulouse kvadratfad, hvid, L22 x B22 x H6 cm. 1 stk. Pillivuyt grydelap, grå, L22,5 x B22,5 cm. 1 sæt kværne: Peugeot Paris salt- og peberkværn, grå lak, H18 cm.

Side 53


Gave 543 BREDEMEIJER Leopold barsæt

Det perfekte barsæt med alt du behøver for at lave stilfulde drinks, hvor udstyret virkelig imponerer.

560,vejl. pris 1.060,-

Denne gave består af 4 dele i mat stål: Shaker 0,5 liter, Cocktail-si, Ø9,3 cm. Målebæger Isspand, Ø15 cm.

560,vejl. pris 1.229,80

Gave 504 PILLIVUYT fad, viskestykke og PEUGEOT kværne Pillivuyt ovalt stegefad hvid på 31,5 cm., et viskestykke og en Peugeot Clermont saltkværn og peberkværn i sort, 24 cm.

Side 54


500

Fra

Gave 544 PEUGEOT Paris kværnsæt 22 cm. Flotte og stilfulde Peugeot Paris salt- og peberkværn i stål. Højde: 22 cm.

560,-

Gave 545 PILLIVUYT TOULOUSE skål & lasagne fad & Tekstilsæt Toulouse skål med håndtag, 1,2 liter, Ø16 cm. Toulouse lasagnefad, L34 x B24,5 cm. Pillivuyt tekstilsæt 6 dele, mørkgrå/sort/hvid.

vejl. pris 1.259,90

560,vejl. pris 1.249,85

Gave 546 PEUGEOT Paris Press stempelkande med kværn Paris Press fra Peugeot er en 2-i-1 kaffemølle og stempelkande. Med den innovative Paris Press kan du både kværne og brygge kaffe af den bedste kvalitet i én og samme stempelkande.

Kværnen er placeret direkte ovenpå stempelkanden. Med blot et par enkelte omdrejninger af håndtaget kan du kværne kaffebønner direkte ned i stempelkanden, hvorefter du kan fylde ca. 85 °C varmt vand på, lad den trække i ca. 5 minutter og trykke stemplet ned.

Side 55

Du støtter Hjerteforeningen ved bestilling af denne gave.

560,vejl. pris 999,95


560,vejl. pris 1.299,90

Gave 530 ALFI SIGNO TERMOKANDE OG PILLIVUYT PLISSÉ TERMOKRUS 4 STK.

560,vejl. pris 969,-

Gave 547 A/B BITZ Lasagnefad & salatfad & salatbestik

A

Signo termokande i skifersort lak, 1 liter, L14cm., 17,7cm. Plissé termokrus 4 stk. hvid 25 cl, Ø8cm., H12cm.

God mad bliver endnu bedre, når den serveres i smukke skåle og fade. De flotte rektangulære fade fra BITZ har de perfekte proportioner til lasagneplader, og multifadet indbyder til en skøn salat. Gavepakken består af: 2 ovnfaste fade, 19 x 14 cm. og 30 x 17 cm., sort stentøj. 1 multifad, Ø28 cm., sort stentøj med en smuk mørkeblå glasur. Salatbestik i eg, 27 cm.

B

Vælg farve på fadene: A: Grøn eller B: Amber

Side 56


500

Fra

Gave 549 LYNGBY Glasvaser, 20 cm. & 15 cm.

Den tidsløse Lyngbyvase er, som årene er gået, blevet en vaskeægte klassiker. Vasen er for de fleste forbundet med minimalisme og funktionelt design. Denne gave består af 2 Lyngby vaser i glas: 1 stk. vase, Copenhagen Green, 20 cm. 1 stk. vase, Black, 15 cm.

Gave 535 KITCHEN AID Elkedel 1,25 liter

Kuppelformet kedel med drypfri tud og tænd/sluk-knap med LED-indikatorlys. Den er solid, stabil og nem at rengøre.

560,vejl. pris 1.299,95

560,vejl. pris 999,95

Prisbasker

Gave 514 KITCHENAID Classic Toaster, 2-skiver

Brødrister til 2 skiver, der klarer selv de tykkeste bagels, brød og bagværk. Sikrer jævn ristning og opvarmning af tykke og tynde brød. Med manuelt ekstra højt løftehåndtag.

560,vejl. pris 1.499,95

Side 57


Til den rejseglade

560,vejl. pris 2.200,-

A

Gave 555 BON GOÛT Rejsetrolley , lille og mellem

560,vejl. pris 2.998,-

Dansk design, smart og moderne, god plads og let at rengøre. Fremstillet af ABS materiale, der beskytter dine ting, ekstra godt under rejsen. 4 enkelthjul og kombinationslås. Integreret udtrækshåndtag. Bagagestropper og rumdeler med stor indvendig lynlåslomme. Bon Goût - Kabinetrolley: Dimensioner: H49 x L38 x D20 cm. 37 liter. Vægt: 2,7 kg.

B

C

Gave 550 A/B/C BON GOÛT Rejsetaske i bøffellæder

Lækker Bon Goût rejsetaske i blødgarvet bøffellæder. Denne skønne lædertaske i super lækker kvalitet er udstyret med en række funktioner, der letter hverdagen: Udvendig lomme med lynlås, dobbelthåndtag, tilhørende og justérbar skulderrem, stort hovedrum med lynlåslomme samt 2 slip-in lommer. Mål: 52 x 20 x 30 cm. Vægt: 1,5 kg. Vælg mellem: A: Cognac eller B: Mørk brun eller C: Sort

Bon Goût - Mellem trolley: Større model - Dimensioner: H61 x L41 x D27 cm. 67 liter. Vægt: 3,6 kg.

Side 58


500

Fra

Gave 551 HOLMEGAARD Design with Light lanterner 25 + 29 cm.

Med Design with Light glaslanternen hylder Holmegaard livet under åben himmel. Den tid, vi bruger derhjemme, bruger vi udendørs. Stearinlys og fakler giver os lys og skaber en hyggelig og afslappende atmosfære på gulvet, på terrassen eller på havebordet. Lanternerne er i klart glas. Fyrfadslys eller bloklys kan stilles inde i lampens dråbeformede midte. Hver Design with Light lanterne har en strop i kernelæder, så du kan bære den derhen, hvor du har brug for lys.

560,-

560,-

vejl. pris 999,95

vejl. pris 1.130,-

Gave 557 KÄHLER BALUSTRE LAMPE 44,5 CM.

560,vejl. pris 1.499,-

Gave 556 Funkis - Bålfad

Bålfad i granitfarvet fibercement med sort metalkurv. Passer perfekt til terrassen eller i haven. Dimensioner : 55 x 55 x 38 cm.

Side 59

Denne spændende skulpturelle lampe i antracitgrå skaber smukt lys i din bolig samtidig med, at den er utroligt dekorativ med sit unikke formsprog. Stil Balustre-lampen alene og skab et individuelt udtryk eller stil den med andre smukke Balustre-lamper, hvor deres gensidige samhørighed og forskellighed kommer til udtryk og skaber et unikt design tableau. Tilfør et spændende og kreativt element til din boligindretning. Designer: Turi Heisselberg Pedersen Bredde: B180 x H445 cm. Farve: Antracitgrå


A

Gave 558 A/B/C NORMANN COPENHAGEN BLOCK TRAYTABLE/RULLEBOR

560,-

560,-

vejl. pris 1.699,-

vejl. pris 1.499,-

Block rullebordet har et funktionelt og charmerende design, der kan bruges overalt i hjemmet. Brug fx Block rullebord som serveringsvogn eller sidebord, i køkkenet, ved siden af sengen, til hjemmebaren eller på børneværelset, og benyt Block reolen til f.eks. opbevaring i entréen, i køkkenet eller i sommerhuset. Vælg mellem A: Hvid, B:Grå eller C: Sort

Gave 559 A/B NORMANN COPENHAGEN DIVAN Vandkande

Divan vandkande har en geometrisk, skulpturel form, der giver designet sin ekspressive karakter. Divan har et orientalsk udtryk skabt af to cylinder med et tyndt håndtag og tud i rustfrit stål. Ydersiden har en spejleffekt, mens indersiden er elektropoleret. Divan er ikke kun en stilfuld vandkande, der indeholder op til 2,5 liter.

B

Den fungerer også smukt som et skulpturelt element i indretningen - med eller uden blomster. Tag din Divan hjem i en skinnende rustfrit eller messingbelagt udgave.Bring the Tivoli feeling home with design objects by Normann Copenhagen. Vælg mellem A:Guld eller B: Sølv

A

B

C

Side 60


500

Fra

Gave 595 AALBORG CHOKOLADEN JULEGODTEPOSE Innovativ æske med 32 dessertstykker. 2 praliné tærter. 1 stk. trekant med drageé. 3 dåser drageé. 2 marcipanstænger. 1 stk. pladechokolade.

530,vejl. pris 700,-

500,-

Gave 597 LAKRIDS BY BÜLOW Guld julekalender 510,vejl. pris 640,-

Gave 596 AALBORG CHOKOLADEN JULEGODTETRÆKASSE 2 flasker vin. 1 pose lakrids snebolde. 2 trekanter med julesnebolde. 1 pose karamelliseret lakrids. 1 dåse rom bombs. 1 hjerteæske med 4 smage. 1æske juledragée. 1 pose lakrids . 1 marcipanhjerte.

Side 61

vejl. pris 600,-

Glæd dig til en fantastisk julerejse gennem en verden af glimtende kugler, knasende overraskelser og søde fornøjelser. Mens du tæller ned til juleaften, håber vi, at dine dage fyldes med barnlig glæde – og de ting, der minder om den.


Gave 552 SANTA´S WOODBOX XL • •

560,vejl. pris 996,-

• • • • • • • • •

1 stk. lys trææske 2 stk. Camina Roble. Tempranillo. Syrah. 6 mdr. på fad. 12,5% VOL. Årgang 2016 1 stk. Dark passion. 50cl. 6,5% VOL 1 stk. Tradition pilsner. 50cl. 4,6% VOL 1 stk. Porto Reccua. Portvin. Portugal. 37,5cl. 19% VOL 1 stk. PR Chokolade, med fyldte chokolader, marcipan og lakridskonfekt, 225g 1 stk. Lakridseriet. Stavanger mini. Skovbærvingummi med hvid chokolade og lakrids. 36-40g 1 stk. Cocoture. Hasselnøddemix i omslag. 90-95g 1 stk. Cocoture. Karamelmix i omslag. 80g 1 stk. Cocoture block. Hvid chokolade med lakrids. 55-60g 1 stk. Cocoture. Engelsk vingummi i dåse.

• • • • • • • •

Gave 553 MEGET FOR LIDT - STOR JUL • • • • • • • • • • • •

560,vejl. pris 1.121,-

1 stk. Xl rød gavekasse m/julemotiv 3 stk. Despierta. Carbernet Sauvignon. 13% VOL. Årgang 2017 1 stk. Tradition pilsner. 50cl. 4,6% VOL 1 stk. Santa julehvede. 50cl. 6,5% VOL 1 stk. Dark passion. 50cl. 6,5% VOL 1 stk. True Spirit snack. Handcooked potato chips. Sour cream & chili. 40g 1 stk. True Spirit snack. Handcooked potato chips. Seasalt. 40g 1 stk. Cocoture. Kanelmandler i rødternet omslag. 90-95g 1 stk. Cocoture. Brændte mandler i lilla ternet omslag. 90-95g 1 stk. Cocoture. 70% chokolade mandler i sort ternet omslag 90-95g 1 stk. PR Chokolade. Fransk nougat i hvid organzapose. 140g 1 stk. PR Chokolade. Pebernødder i stort metalhjerte. 365g 1 stk. PR Chokolade. 7 stk. fyldte chokolader i

• • • • • • • • • • •

150g 1 stk. Go Nuts. High protein snack. Chrunchy salted chickpeas. 40g 1 stk. Go Nuts. High protein snack. Chrunchy fava beans. 40g 1 stk. Kjaramjel Fabrjkken. Lakrjds kjaramjel. 15g 1 stk. PR Chokolade. Fransk nougat i grøn organzapose. 140g 1 stk. Georg Jensen. Limiteret julepynt 1 stk. Cocoture TOBIAS. Marcipanbrød med kirsebær, drysset med brændte mandler. 200g 1 stk. Gourmet Selection. Ristet og formalet kaffe. Fra Brasilien. 175g 3 stk. Cocoture. Guld folie. Fløde chokoladekugle med karamel

sort trææske og rødt/sort sleeve. 90g 1 stk. Go Nuts. Sweet Kids - For the little ones. Candy mix. 100g 1 stk. Go Nuts. Sweet chili cheese. 40g 1 stk. Go Nuts. Jalapenõs corn. Hot. 40g 1 stk. Go Nuts. Salted peanuts crispy. 50g 1 stk. Go Nuts. High protein snack. Crunchy barbecue chickpeas. 40g 1 stk. Go Nuts. High protein snack. Chrunchy salted chickpeas. 40g 1 stk. Go Nuts. High protein snack. Chrunchy fava beans. 40g 1 stk. Cocoture block. Mørk Sao Thomé. 70%. 55 - 60g 1 stk. PR Chokolade. Børneslik i rødt Merry Christmas kræmmerhus, 80g. 1 stk. Cocoture. Marcipanbrød med hvid chokolade og lakrids. 55g 1 stk. Cocoture. Marcipanbrød med mørk chokolade og hindbær. 55g

Side 62


500

Fra

Gave 554 DARK NATURE CHRISTMAS XL • • • • • • • • • •

560,vejl. pris 1.046,-

1 stk. Sort riflet gavekasse 3 stk. Villa Closalis. Carignan. Grenache Noir. Syrah. Mouvèrdre. 6 mdr. på fad. 13% VOL. Årgang 2016 1 stk. Santa julehvede. 50cl. 6,5% VOL 1 stk. Tradition pilsner. 50cl. 4,6 VOL 1 stk. Cocoture. Chokoladekugler i mørkebrun, lysebrun, orange og guld i naturfarvet indexæske. 150g 1 stk. PR Chokolade. Fransk nougat i grøn organzapose. 140g 1 stk. Cocoture. Click mix i dåse. 150g 1 stk. Cocoture. Pebernødder med chokolade i dåse. 150g 1 stk. Cocoture. Saltlakrids i dåse. 150g 1 stk. PR Chokolade. 7 stk. fyldte chokolader i lys trææske og grønt sleeve. 90g 1 stk. True Spirit snack. Handcooked potato chips. Onion & cheddar. 40g

Gave 598 CHRISTMAS IN PARIS • • • • • • • • • • •

Side 63

1 stk. Guld gavekasse 3 stk. Camina Roble. 6 mdr. på fad. 12,5% VOL. Årgang 2016 1 stk. Porto Reccua Tawny. 75cl. 19% VOL 1 stk. Gourmet Selection. Ristet og formalet kaffe. Fra Brasilien. 175g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Brændte mandler. 90g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Kakao mandler. 90g 1 stk. Cocoture Palæ dragéæske. Lakrids med chokolade. 90g 1 stk. Cocoture Palæ julekugle. Click mix. 50g 1 stk. Cocoture Palæ knallert. Lakridskarameller. 60g 1 stk. Cocoture Palæ æske. Fyldte chokolader.80g 1 stk. Cocoture Palæ grønt kræmmerhus. Slikmix. 80g

• • • • • • •

• • • • • •

1 stk. True Spirit snack. Handcooked potato chips. Sour cream & chili. 40g 1 stk. Gourmet Selection. Ristet og formalet kaffe. Fra Brasilien. 175g 1 stk. Cocoture. Marcipanhjerte. 50g 1 stk. Kjaramjel Fabrjkken. Kjaramjel kjog med lakrjds i kræmmerhus. 60g 1 stk. Georg Jensen. Limiteret julepynt 1 stk. Cocoture. Marcipanbrød i cellofan. 180g 1 stk. Cocoture block. Flødechokolade med nougat. 35%. 55-60g

1 stk. Cocoture Palæ rødt kræmmerhus. Lakridskonfekt. 80g 1 stk. Cocoture block. Hvid chokolade medlakrids. 55-60g 1 stk. Cocoture. Marcipanbrød med mørkchokolade og rom. 55g 1 stk. Georg Jensen. Limiteret julepynt 3 stk. Cocoture. Guld folie. Fløde chokoladekugle med karamel 3 stk. Cocoture. Lysebrun folie. Mørkchokolade med karamel og havsalt.


560,-

Gave 599 BY BRORSON Køkkengave Brødkurv & køkkenrulleholder & viskestykker

vejl. pris 850,-

Brødbakke - Serveringsbakke fra by Brorson Enkel og stilren brødbakke / brødkurv i sortmalet metal fra by Brorson. Brug bakken både til servering af lækkert brød, til opbevaring af lækkert køkkengrej eller smukke stilleben. Brødbakken måler 30x30 cm. og kan derfor indeholde et stort antal rundstykker og andet brød. Lækker rå køkkenrulleholder i røget eg og med sortmalet metalfod. Køkkenrulleholderen står godt og solidt på bordet på grund af vægten og tykkelsen på foden. Derfor er den også god at have stående på terrassebordet, da den kan modstå megen vind. Der er et hul i foden, som man kan bruge til at trække køkkenrulleholderen hen over bordet. Dette vil ikke ridse bordet, da der er monteret filtdutter underneden.

Gave 594 FUNC KAKAUW DELIKATESSEPAKKE

560,vejl. pris 980,-

3 fl. Papilionem, Tempranillo La Mancha, Spanien 14,5% 75cl. 2 fl. Brewdog india pale ale, Skotland 4,2% 330ml. Gårdchips, trøffel 40g. Snack, saltmix jordnødder, mandler, cashew 50g. Kakauw, chokoladedrageret lakrids salmiak stærk 90-110g. Kakauw, chokoladedrageret lakrids hindbær 90-110g. Kakauw, chokoladeplade mørk 100g. Kakauw æske, marcipan snebolde 9 stk. 140-145g. EgoLaderkvadrat, dansk dessertchokolade 9 ass. 90-100g. Enjoy a sweet pose, karamelchokolader 50-60g. Spidspose hvid sløjfe, chokoladeovertrukne peanuts 90-100g. Pure, trøfler pose hasselnød grøn 90g. Gaven pakkes i en stor og rustik zinkspand med træhåndtag.

Pure Earth viskestykker fra by Brorson Smukt og harmonisk sæt af 2 ensfarvede viskestykker i matchende afdæmpede jordfarver, inspireret af naturen og dens mangfoldighed. Køkkenrulleholderen er produceret i Danmark ud fra restproduktion af by Brorson skærebræt og metalbakker.

Side 64

Profile for Mercoprint

Mercoprint gaver 500  

Mercoprint gaver 500