Page 1

LLIBRES

NOVEL·LA

UN ACTO DE MALDAD d’ Elisabeth George La detectiu Barbara Havers té un gran problema: Hadyyah, la filla del seu amic Taymullah Azhar, ha estat segrestada per la seva mare, Angelina, i Barbara no pot ajudar de cap manera. Azhar mai es va casar amb Angelina i el seu nom no figura com a pare en el certificat de naixement de la seva filla. No pot emprendre, per tant, cap tipus d'acció legal. Azhar i Barbara contracten un detectiu privat, però les poques pistes amb què compten no condueixen a res. Azhar està començant a acceptar aquesta pèrdua tremenda quan Angelina reapareix amb una notícia increïble: Hadyyah ha desaparegut, segrestada en un mercat italià. L’AFER MARSELLÈS de M. Mercè Cuartiella Quan la Mei descobreix que el seu marit l'ha deixada, es veu obligada a tornar a viure amb els seus amics de joventut, a trobar feina, a enfrontar-se als objectes que l'envolten i a buscar el recolzament de la Sònia, la seva germana, una dona de tracte difícil que es mou guiada pel seu personal codi moral. Una espiral sorprenent d'esdeveniments es desferma, on es barregen venjances infantils, relacions sexuals de resultats impensables, armenis de mitjana edat, un misteriós viatge a Marsella i tractes fora de la llei.

ELS AMBAIXADORS d’Albert Villaró Any 1949. Catalunya és independent des dels fets d’Octubre de 1934 i es refà de la invasió nazi. La Dictadura Espanyola no ha paït la secessió del Principat i en prepara alguna,un grup d’espies a la reserva, encapçalats pel mític mossèn Farràs, intenten desactivar l’amenaça sorda que posa en perill la supervivència de la jove República Catalana. Els ambaixadors és un mecanisme de rellotgeria, una ficció que juga amb la història amb imaginació, sentit de l’humor, un estil personalíssim i una punta de mala bava.

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


ALGUNAS HERIDAS NUNCA SE CURAN de Nele Neuhaus Quan David Goldberg, un avi de 92 anys, supervivent de l'Holocaust, apareix assassinat a casa seva i li fan l'autòpsia, descobreixen que porta tatuat el seu grup sanguini, pràctica habitual entre els oficials de les SS. Oliver von Bodenstein i Pia Kirchhoff emprenen la investigació mentre breguen contra l'oposició dels seus superiors. A més, Oliver no dóna l'abast després del naixement del seu últim fill, i Pia està vivint un autèntic idil·li amb la seva nova parella, el director del zoo local. Poc després, un altre ancià jueu apareix mort en les mateixes circumstàncies, i també té tatuat el seu grup sanguini. L'únic nexe entre tots dos és Vera Kaltensee, l'elegant matriarca d'una de les famílies més influents de la regió. La investigació traurà a la llum una fosca història i una antiga venjança.

AMOR CONTRA ROMA de Victor Amela Urgídar, un jove iber de Lesera, arriba a Roma l’any 1 aC per formar-se com a orador i poeta. Acompanya Ovidi en la creació de la seva Ars Amatoria, que revoluciona les relacions de parella i desafia les lleis morals d’August. La novel·la és una peripècia iniciàtica entre esclaus, poetes, espies, bordells, mercats, termes, circs, palaus, jardins, festes, orgies, atemptats, verins, exilis, navegacions, illes, rituals màgics... i una perillosa conspiració per succeir l’emperador de Roma. L’ambició d’August, els verins de Lívia, les orgies de Júlia, la paciència de Tiberi i els jocs d’Ovidi –inculpat com a doctor adulterii– teixeixen una trama històrica de la qual brota la noció de parella occidental.

EL BARRI DEL SORRAL de Begoña Garcia Carteron Corre l'any 1751, la guerra de Successió fa trenta-set anys que va acabar, però molts dels supervivents encara no han superat les seqüeles. Fora de les muralles de Barcelona, a tocar del port, en un sorral inhòspit guanyat al mar i amb el perfil de la fortalesa militar com a teló de fons, moltes famílies que van perdre les llars amb la derrota malviuen en barraques. (...) Un retrat fidel i emotiu de la gent humil i treballadora de mitjan segle XVIII a través del rol de la dona. Una història trepidant que passa en una època de canvis, al llarg de cinc anys, quan el sorral ple de barraques es transformarà en el barri de la Barceloneta.

CARTAS A PALACIO de Jorge Díaz La guerra ha esclatat fa uns mesos i avança sense pietat sembrant morts i ferits al cor d'Europa, quan en Palau Reial arriba una carta que remou profundament l'ànim d'Alfons XIII: una nena francesa suplica la seva ajuda per trobar el seu germà, desaparegut al front. Commogut per aquesta petició, el monarca fa servir la diplomàcia espanyola per saber de la sort del germà de la petita Sylvie, però la seva acció nadalenca té conseqüències imprevistes i provoca l'arribada d'una allau de sol·licituds a palau. Impressionat per la magnitud de la tragèdia, Alfons XIII reuneix un excepcional grup de col·laboradors, amb qui posarà en marxa l'Oficina Pro-Captius, on buscaran la manera de donar resposta a totes aquestes famílies trencades per la guerra, desesperades per trobar els seus éssers estimats.

L’ESTAFADOR de Jhon Grisham Només quatre jutges federals havien estat assassinats en la història del país. Raymond Fawcett acaba de convertir-se en el cinquè. El cos del jutge és trobat en una remota cabana al costat d'un llac. No s'havia forçat el pany de la porta. Al costat del seu cos és trobada també morta la seva secretària. Malcolm Bannister és un xantatgista que diu saber el qui i el perquè de la mort prematura del jutge. És un exadvocat i ex-marine que porta cinc anys (la meitat de la seva condemna) a la Presó Federal prop de Frostburg, Maryland. L'FBI troba buida la caixa forta de la cabana, i Malcolm assegura saber també el que hi havia en ella. Tot té el seu preu i Malcolm se l’enginyerà per venjar-se del Govern Federal dels EUA per haver estat empresonat per un crim que no va cometre.

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


HACIA LOS MARES DE LA LIBERTAD de Sarah Lark Irlanda, 1846. Kathleen i Michael s'estimen i planegen en secret abandonar la seva terra natal, la humil i famolenca Irlanda, a la recerca d'una vida millor en el Nou Món. Però tots els seus somnis es veuen truncats quan Michael és condemnat com rebel i bandejat a Austràlia. Kathleen, embarassada, es veurà obligada a casar-se amb un comerciant de bestiar i emigrar amb ell a Nova Zelanda. Mentrestant, Michael, amb l'ajuda de la audaç Lizzie, intentarà escapar de la colònia penal per retrobar-se amb el seu primer amor.

LAS HUELLAS EN EL DESIERTO de Maha Akhtar Khalid i Noura aconsegueixen escapar-se de Turquia, però en arribar a El Líban, ell és condemnat per espionatge i penjat en una plaça pública. Noura fuig llavors al Caire on es troba amb Salah, company del seu difunt marit en el moviment d'alliberament i que al poc temps ha de partir rumb a Jordània amb un exèrcit al comandament de Lawrence d'Aràbia per atacar el golf d'Aqaba. Serà al Caire on Noura conegui a Rània i el grup de dones que es reuneixen habitualment en el seu cafè. Mentre els homes descobriran l'alt preu que han de pagar per la seva participació en la Revolta àrab, aquestes dones lliuraran la seva pròpia guerra en el terreny de la família i l'amor

ELS HUMANS de Matt Haig El matemàtic Andrew Martin ha descobert una fórmula que en mans d’aquesta subespècie endarrerida que són els humans podria tenir conseqüències funestes. Uns alienígenes ho volen impedir i envien un dels seus a la Terra perquè es fiqui al cos del professor Martin amb la missió de fer desaparèixer qualsevol rastre de la fórmula matemàtica. Tanmateix, la convivència amb la dona del professor, amb el seu fill i amb els amics pot canviar la visió dels humans que té l’alienígena, que detestava radicalment tot allò humà.

EL JILGUERO de Donna Tartt Com va començar tot? Amb una explosió al Metropolitan Museum fa uns deu anys i la imatge d'un cadernera de plomes daurades, un quadre esplèndid del segle XVIII que va desaparèixer entre la pols i la runa. Qui se'l va emportar és el mateix Theo, un noi llavors, que de sobte es va quedar orfe de mare i es va dedicar a desgastar la seva vida: les drogues el van esgarrapar, la indiferència del pare el va encegar i la seva amistat amb el jove Boris el va portar a la delinqüència sense més tràmits. Tot semblava a punt d'acabar, i de la pitjor de les maneres, al desert de Nevada, però no. Al cap d'un temps, una altra vegada els carrers de Manhattan, una petita botiga d'antiquari i un bony sospitós que ara va passant de mà en mà fins a arribar a Holanda.

JUSTÍCIA CIEGA d’Anne Perry Hester Monk, l'esposa de William Monk, inspector de la Policia Fluvial del Tàmesi, qüestiona les finances d'una església de Londres en què, segons sembla, els donatius dels feligresos han acabat a les butxaques del carismàtic predicador Abel Taft, per pagar la seva magnífica casa i els elegants vestits de la seva esposa i les seves filles. Com a fruit d'això, Taft és acusat, i el brillant advocat Oliver Rathbone, recentment nomenat jutge, és l'escollit per presidir el judici contra ell. La culpabilitat de Taft sembla clara; però, en l'últim instant la defensa crida a un testimoni que soscava completament els càrrecs. Llavors Rathbone fa un pas benintencionat però temerari que podria arruïnar la seva carrera, la seva reputació i fins a la seva vida.

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


LAZOS DE FAMILIA de Danielle Steel Una trucada va canviar la vida d'Annie Ferguson per sempre. De la nit al dia, va haver de deixar les festes i els viatges per esdevenir una mare de família improvisada i fer-se càrrec dels seus tres nebots. Setze anys després, Annie s'ha convertit en una prestigiosa arquitecta tremendament orgullosa dels seus «nens» : Liz és editora de la revista Vogue , Ted estudia Dret i Kate, Disseny. Ara que ja porten vides independents, Annie comença a sentir una mica sola a casa ja penedir d'haver-se resignat a viure sense l'amor d'un home durant tants anys. No obstant això, un esquinç de turmell farà que es topi de front amb l'amor en el lloc més inesperat: la sala d'urgències d'un hospital. Allà coneixerà Tom Jefferson, un atractiu i reeixit presentador de televisió amb el braç fracturat que no està disposat a deixar-la escapar

MATAR A LEONARDO DA VINCI de Christian Gálvez Europa, segle XV. Mentre Espanya, França i Anglaterra ultimen la seva unificació, els Estats italians es veuen embolicats en conflictes permanents per culpa de la religió, el poder i l'ànsia d'expansió territorial. L'únic que els uneix és el renaixement cultural de les arts. A la Florència dels Médici, epicentre d'aquest desplegament artístic, una mà anònima acusa a un jove i prometedor Leonardo da Vinci. Durant dos mesos serà interrogat i torturat fins que la falta de proves el posi en llibertat. Amb la reputació danyada, Leonardo partirà cap a nous horitzons per demostrar el seu talent i apaivagar les seqüeles psicològiques provocades a la presó. Qui el va acusar? Amb quin motiu? Mentre es debat entre evasió o venjança Leonardo descobrirà que no tot és el que sembla quan es tracta d'assolir l'èxit

LA MIRADA DE LOS ÁNGELES: LOS CRIMENES DE FJÄLLBACKA de Camilla Lackberg Després de la mort accidental del seu fill petit, Ebba i Mårten es traslladen a l'illa de Valors per refer la seva vida. Aquí, s'instal·len en una granja a la que va viure la família de Ebba fa molts anys. Però la tragèdia els segueix aguaitant, i un incendi, sens dubte provocat, treu a la llum la història sinistra que pesa sobre la granja. Fa trenta anys tota la família de Ebba desaparèixer sense deixar rastre. Només es va salvar ella, llavors un nadó d'un any, a qui van trobar sola a la casa. Des d'aquest moment, rep una misteriosa felicitació el dia del seu aniversari, - signada amb una simple G ... Patrik obre una investigació, i Erica, sempre a la recerca de material narratiu, comença a estirar el fil de la història de la granja pel seu compte . Un acte impulsiu d'Anna, la germana de l'Erica, encara afectada per la pèrdua del nadó que esperava, revelarà la veritat de cop.

LA LOCA MUJER de Juan José Millás Julia treballa en una peixateria i de nit estudia gramàtica perquè està enamorada del seu cap, que en realitat és filòleg. En les seves estones lliures, la jove ajuda en la cura d'una malalta terminal, Emèrita, en la casa coincideix amb Millás, que està fent un reportatge sobre l'eutanàsia. Durant les seves visites, l'escriptor se sent atret per la idea de novel·lar la vida de Julia, encara que per aconseguir-haurà d'enfrontar al seu bloqueig creatiu amb l'ajuda d'una psicoterapeuta. La realitat trastoca els plans de l'escriptor quan Emèrita revela un secret que ha guardat gelosament tota la vida. El que havia començat com una crònica periodística es converteix llavors en una mena de novel·la en la qual ell es veurà involucrat com a personatge.

LA PIEDRA DE FUEGO de Glenn Cooper Un apassionant thriller històric ambientat a la Barcelona de Gaudí i la Barcelona actual. La mítica recerca del Sant Grial porta a un jove executiu apassionat per la Història i membre d'un grup d'erudits a embarcarse en una aventura que es va originar més de dos mil anys enrere, amb la resurrecció de Jesús ... Tot comença amb la recerca romàntica d'un objecte mític: la copa que de Jesucrist en el seu últim sopar és una relíquia marcada per una infinitat de llegendes, un tresor perdut en què només uns quants creuen. Però ara les coses han canviat. El calze existeix i només un home ha posseir, encara que per això haurà d'enfrontar a un enemic letal i desxifrar els secrets que s'amaguen en l'obra de l'arquitecte que va projectar un dels temples més bonics i originals del món: la Sagrada Família

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


LA PIEL DORADA de Carla Montero Manglano El 1904 tenen lloc a Viena una sèrie d'assassinats que commocionen la inestable societat de l'imperi. Totes les víctimes són models d'artistes, dones joves i boniques, de dubtosa reputació, que pertanyen a La maison des manequins, una organització creada per l'amant i musa d'un dels pintors més famosos de la ciutat: la bella i enigmàtica Inés. De la nit al dia, Inés es convertirà en la principal sospitosa dels assassinats. Però no és l'única. El detectiu Karl Sehlackman s'endinsarà en la vida de luxe i art de la Viena de fi-de-Siècle i als baixos fons d'un imperi decadent amb la intenció de desentranyar el cas més difícil de la seva carrera policial, ja que els principals sospitosos són el seu gran amic de la infància, el príncep Hugo von Ebenthal, i la dona de la qual s'ha enamorat irremeiablement ...

REGRESO A TU PIEL de Luz Gabás Brianda de Lubich, única hereva del senyor més important de Orrun, veu com el món al seu voltant s'ensorra després de la mort del seu progenitor. En una terra convulsionada per les guerres, en la qual ella i les altres vint dones seran acusades de bruixeria, només podrà aferrar-se a un home: aquell a qui va jurar estimar més enllà de la mort. El desenllaç d'aquesta història arribarà segles després, quan una jove enginyera comenci a recuperar fragments d'un món pretèrit i a sentir un amor irracional cap a un estranger arribat a un recòndit lloc de les muntanyes per reconstruir la mansió familiar heretada dels seus ancestres.

EL SECRETO DE GAUDLIN HALL de John Boyne Després de perdre al seu pare, la jove Eliza Caine no té cap altre opció que acceptar un lloc de institutriu a la mansió de Gaudlin Hall, a Norfolk. Però el que hauria de ser un treball digne i senzill es converteix en una experiència esgarrifosa. Quan es baixa del tren, un parell de mans invisibles intenten llançar-la a la via, i quan finalment arriba al casalot, els únics que surten a rebre-la són dos nens, Isabella i Eustace, que aparentment viuen sols. Eliza no sap qui l'ha contractat, i una sèrie d'estranys successos la convencen que alguna cosa molt greu està passant a la casa. És com si una presència maligna, que sembla voler protegir els petits, es manifestés contínuament, de manera que Eliza comprèn que haurà de revelar els secrets que Gaudlin Hall guarda gelosament

EL SECRETO DE MI MARIDO de Liane Moriarty Cecilia Fitzpatrick és una dona de negocis molt reeixida, considerada com un dels pilars de la seva comunitat. Esposa i mare devota, viu totalment dedicada a aconseguir la perfecció: tenir un matrimoni intacte, tres filles ideals, i una vida obsessivament organitzada. Però un dia Cecilia troba una carta del seu marit, John Paul, dirigida a ella i en el sobre ell indica clarament que aquesta ha de ser llegida únicament després de la seva mort. Intrigada per aquesta advertència, Cecilia no aconsegueix resistir la temptació i obre la carta de totes maneres i descobreix que conté el secret més profund i més fosc del seu marit, una cosa tan terrible i inimaginable que podria sacsejar no només la vida de la seva família, sinó també la vida del seu cercle més proper

EL SENDERO DEL AMOR de Nicholas Sparks Amb el record de la seva dona encara viu en la memòria, Milers Ryan coneix Sarah Andrews, la nova mestra del seu fill, que acaba d'arribar a la ciutat amb el propòsit de refer la seva vida. Tímidament, Sarah i Miles s'obren l'un a l'altre, i molt aviat riuen per primera vegada en molt de temps. No obstant això, mentre comencen a superar el dolorós passat, tots dos ignoren com de lligats estan a un terrible secret, un secret que els obligarà a qüestionar tot allò en el que creien i, finalment, a prendre una punyent decisió que canviarà les seves vides per sempre.

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


GEMELAS de Saskia Sarginson Viola i Isolte, Issy, són idèntiques. Inseparables, estan convençudes que sempre romandran juntes. Però un estiu un innocent error les conduirà per camins oposats. Anys després Issy ha triomfat, escriu per a una revista de moda i viu amb el seu xicot Bloomsbury, mentre que Viola, infeliç i anorèxica, es destrueix lentament a si mateixa, consumida pels fets que sense saber desencadenar quan eren nenes. Quan sembla que Viola ja no aconseguirà recuperar mai, Issy torna després d'una dècada per afrontar els seus propis dimonis i trobar les respostes que necessita. Què va passar aquell estiu? Quan es comencen a desvetllar els tràgics fets, afloren també terribles secrets del passat que amenacen de desenvolupar la seva vida adulta

DESPERTAR d’Anna Hope Londres, 11 novembre de 1920. Mentre la ciutat es prepara per rebre el cos del soldat desconegut, tres dones tracten de superar les pèrdues i dificultats de la Gran Guerra: Hettie, una jove que es lloga per ballar; Evelyn, una rica hereva que ajuda a excombatents, i Ada, una mare que creu veure el fantasma del seu fill desaparegut en el camp de batalla. Un dia, un home truca a la porta d'Ada i anuncia un secret esdevingut en la guerra que unirà el destí de les tres dones i servirà per tancar ferides. “Despertar” s'obre com un joc de caixes xineses -una història d'amor impossible, una narració sobre el paper de les dones en la Gran Guerra- i es tanca en les albors d'un segle en què va perdre la innocència per sempre.

LA NOSTRA VIDA VERTICAL de Yannick Garcia Porres Una fotògrafa russa que no sap com encaixar una notícia, un repartidor de cafè escocès que creu poder evitar una tragèdia, un jove italià que coneix el primer amor dins un iglú o una mare japonesa que es veu atrapada en un remolí i no sap com escapar-ne: els personatges d'aquests relats es belluguen per tots els continents en diferents moments dels darrers tres segles i viuen la seua existència amb els peus lluny de terra. El desig, la parella, la incomunicació, l'autoengany, la incomprensió, les aspiracions i la cerca desesperada de redempció són alguns dels temes que tracten -amb delicadesa, amb precisió, amb elegància, amb originalitat- els relats d'aquest esplèndid recull.

BIOGRAFIA LA GRAN DESMEMORIA de Pilar Urbano L'autora surt a la trobada dels dubtes i sospites de l'home del carrer: si el Rei va ser veritablement el motor del canvi o si la por a l'Exèrcit i al búnquer li van aconsellar trepitjar el fre; per què el monarca es va absentar a París mentre Suárez legalitzava el Partit Comunista; des de quan i fins on va estar el Rei informat de l'Operació Armada; quin va ser l'autèntic motiu de la dimissió de Suárez; el judici militar del 23F, un simulacre consentit per tapar la trama conspirativa de diputats i empresaris disposats a governar sota un general.

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


NOVEL·LA JUVENIL LA BALADA DEL FUNICULAR MINER de Pau Joan Hernàndez L’Alda arriba com a professora de matemàtiques a la vall de Tamasca, una zona d’alta muntanya on les comunicacions a l’hivern són tan difícils que obliguen l’institut i l’escola a disposar d’un internat per als alumnes dels veïnats d’accés més difícil. Arrossega un enigmàtic passat del qual no vol parlar amb ningú i que li ha deixat com a seqüela una greu coixesa. Allà, a l’ombra del vell funicular miner que domina la vall, haurà d’iniciar una nova vida. Però això no és tot: entre els seus alumnes hi ha la Mei, arribada amb la seva mare des de la ciutat fa poc temps, fascinada amb les històries de licantrops i de qui la vella trementinaire Agneta diu que és néta i besnéta de bruixa. És casualitat que just ara es comenci a parlar d’una misteriosa bèstia sanguinària que ronda la vall a les nits? Qui és el rus enigmàtic que viu al castell del turó? I, sobretot, què és el més horrible que li pot passar a una parella d’adolescents enamorats?

MIL REVOLTS de Maria Mercè Roca Mil revolts és el viatge de tres argonautes moderns —l’avi Genís, el seu nét Albert i la seva companya d’institut, la Neus—, a la recerca d’un velló d’or molt especial: la senyoreta Isabel, un antic amor d’en Genís. Es tracta d’una dona que sempre tenen a tocar però que se’ls esmuny i els fa anar cada vegada més lluny, en un periple que els porta de Girona a Gandesa, de Gandesa a Tremp i de Tremp a Girona. Però un viatge sempre és descobriment i canvi, i al costat de la il·lusió d’en Genís per tornar a viure l’amor de la seva vida, hi trobem l’evolució dels sentiments de l’Albert, que primer són de ressentiment envers el seu avi, però que canviaran fins al punt que el noi es convertirà en el més gran defensor de la decisió del seu avi i, a més, serà capaç de guardar un gran secret.

LLIBRES INFANTILS DE LECTURA I* (fins a 6 anys) HO VEIG NEGRE de Pilarín Bayés La Dana té un somni:fugir de la ciutat grisa i plujosa , i anar a una illa plena d'animals on cada dia sigui estiu. Quan desitges molt una cosa, de vegades es comleix. La Dana ho ha aconseguit. Viu les aventures de la petita Dana, el seu inseparable gos Micu i la marevellosa Dromi a l' illa del Far. i potser, algun dia, tu també faràs realitat els teus somnis!

LLEGEIX-ME d’Amaia Crespo Llegeix-me és una invitació a passar a l'altra banda. Per anar allà on naixen als desitjos i creixen els pors. Vols llegir-ho? Un àlbum il·lustrat que ens endinsa en als mons fantàstics de la literatura resseguint unes il·lustracions singulars que ens transporten al misteriós espai entre la realitat i la ficció. Un llibre bastit amb l'empenta creativa d'Amaia Crespo i Paula Bonet.

SENSE PETÒ de Pilarín Bayés La Dana té un somni: fugir de la ciutat grisa i plujosa, i anar a una illa plena d'animals on cada dia sigui estiu. Quan desitges molt una cosa, de vegades es compleix. La Dana ho ha aconseguit. La llegenda de Sant Jordi en versió femení i tropical, típic de la Dana! La Dana es converteix en el cavaller Sant Jordi de L'Illa del Far, per lluitar contra el drac. Els seus amics en Micu i en Mel l'acompanyaran en aquesta nova aventura.

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat


I**( de 7 a 10 anys) EL PALAU ENCANTAT de Rosie Banks La Paula, l'Abril i la Rita són molt bones amigues. Un dia troben una capsa màgica que les transporta a un món fantàstic! Les tres amigues ajudaran la fada Trixi a evitar que la reina Malícia esguerri la festa d'aniversari del rei Fèlix, que fa 1000 anys. Ho aconseguiran?

LA VALL DE L’UNICORN de Rosie Banks Paula, abril i Rita estan molt emocionades perquè tornaran a Secret Kingdom! La malvada reina Malícia ha amagat un raig a la Vall de l'Unicorn. Les nenes han d'ajudar als seus amics els unicorns a salvar aquest màgic país de la invasió de centenars d'erugues famolenques. Ho aconseguiran?

ELS DESASTROSOS ENCANTERIS DE LA BRUIXA SERAFINA de Núria Pradas, En el Regne Feliç, la Reina volia una filla i el Rei, un hereu al tron! La Serafina era la Bruixa Oficial del Regne, i quan encara feia molt poc que havia estrenat la feina, va rebre un encàrrec important. La inexperiència li farà una mala jugada, a ella i als reis, que hauran d'aprendre a acceptar que, a vegades, la vida és imprevisible

I*** (de 11 a 13 anys) UNA MALETA PLENA D’ESTRELLES de Pierdomenico Baccalario La sabata de vidre de la Ventafocs, la llàntia d'Aladí... hi ha molts objectes màgics al món, i a Applecross, un petit poblet al cor d'Escòcia, hi ha un establiment que es dedica a guardar-los: la botiga Battibaleno. Cada noranta-nou anys, set famílies es disputen la custòdia, i ara és el torn de la família Lily. Però, amb ocasió de la reapertura imminent de la botiga, comencen a passar coses molt estranyes al poble. L'Aiby Lily i el seu amic Finley hauran d'impedir que els seus adversaris es facin amb la botiga. I trobar la forma de crear nous objectes màgics... cosa gens fàcil, perquè des del 1789 que no s'han fet!

LA RISA DE LINA de Katja Henkel Lina és nova a classe i necessita ajuda, no aconsegueix fer amics i cada dia li costa més somriure. Per posarhi remei, Gustav VII, un entranyable àngel rondinaire, i la seva recent nomenada companya, Agathe, es dirigeixen ràpidament cap a la Terra amb la difícil missió d'ensenyar de nou a riure a Lina; per això comptaran amb l'ajuda de Fritz, que també és nou a l'escola. Junts emprendran un fascinant viatge en el temps ... Un llibre entretingut i profund sobre l'amistat, l'alegria i la confiança en un mateix, en què, al final, Lina recuperarà alguna cosa més que el somriure.

LA SERPENTINA I L’ANTIGA FAMÍLIA de Miquel Pujadó Els protagonistes d’aquesta història és una família de bruixots que, cada vegada que volen fugir dels embolics en què es veuen involucrats, han de fer una gran dormida que dura tres segles. En aquesta història la família es veu obligada a fer una gran dormida per culpa d’una malifeta de la Serpentina, i tres segles després, es despertaran en el nostre món actual. i aviat descobriran que aclimatar-se a aquest nou entorn no és gens fàcil. La diversió està servida!

Biblioteca Can Rajoler - C. Travessera, 1 - 08150 Parets del Vallès - Tel. 93 573 98 01 - A/e: b.parets.cr@diba.cat

Novetats maig 2014  
Novetats maig 2014  

Catàleg de novetats del mes de Maig 2014

Advertisement