Page 1

SKY B R U D . D K

KUNDEns FORLĂ˜B MED og UDEN mentorcast torcast

moti vatio

n

n u de n m e

Tid

hje mm e hje mm e

Coach ing

Coach ing

rcast

mot ivat ion

m e d m e nto

Coac hin g me ntor ca

st

coac hin g me ntor ca

www.mentorcast.dk

st

Tid

Coach ing


% 0 10 vation

d l o h Fast

i t mo vejen h e le


Skab SLANKESUCCESER der holder Nemt og enkelt! Din kundes slankesucces er din succes! De fleste undersøgelser, samt sund fornuft siger, at jo mere hjælp, støtte og r­ ådgivning man modtager, desto større er chancen for ­succes i et slanke- og livsstilsforløb. Tilpas jeres virksomhed til fremtidens ­trænings- og livsstilsmarked, og tilbyd jeres kunder personlig vejledning, hjælp og støtte – døgnet rundt, året rundt! Med Mentorcast som jeres online partner, får hver enkel kunde deres eget private online rum, hvor de på alle tider af døgnet har adgang til støtte og hjælp. Her kan I nemt og enkelt hjælpe med at fastholde kundens motivation, tryghed, lyst, energi og mål – og dermed skabe slankesucceser, der holder hele vejen i mål. Automatisk opfølgning og dialog via internet og mobil sikrer at jeres kunder kan hente hjælp, støtte og motivation uanset hvor og hvornår de har brug for det – og uden det kræver jeres fysiske tilstedeværelse!

På en nem og enkel måde, kan I nu tilbyde en personlig online træner til hver enkel kunde, som et supplement til jeres tilbud. En online støtte, der ikke behøver at stoppe efter et slankeforløb. Dermed har I skabt en løbende indtægtskilde. Det er slankesucceser der holder! Besøg os på www.mentorcast.dk eller ­kontakt os for en uforpligtende snak om jeres ­muligheder med Mentorcast.

Venlig hilsen Michael Jørgensen kreativ direktør Telefon: 70 27 67 37 E-mail: michael@mentorcast.dk


For første gang kan vi nu også hjælpe vores for det, nemlig kunder, når de derhjemme. N har mest brug år nye målsæ implementere tn inger og ny liv s i dagligdage sstil for alvor n, er faldgrup Men med Men skal perne mange torcast kan vi og st ore for de flest online følge, st kunder døgnet e. øtte, motivere rundt – vi er og hjælpe vore med helt til m s ­målsætninger. ålet, og gerne videre mod ny e Stemningen, resultaterne og ikke mindst m og livsstilshold otivationen, på , er markant vores slankefo rbedret efter Succesraten er vi har taget Men steget betyde torcast i brug ligt på vores ho kunder i vore . ld. Flere succes s forretning – er be M ty en de to r flere rcast er derm omsætning, sa ed med til at mtidig med at skabe yderlig vi yder en uvur ere derlig støtte ti Online redska l vores kunder ber som Men ! torcast er en del af fremtide ns træningsm etoder Personlig træne

r Anja Nielsen

, Lido Fitness

& Lifeconnectio

ns.dk

Slankesucceser  

100% fastholdelse i Fitness og Slanke hold

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you