Page 1

WWW.THESOCIETYSHOP.COM

r

e

t

d

u

o

N

vo

h

e

va ma n a d t e p pr a i js k !*

d

ft

ee

el

w

Tailortalk


Tailortalk

Strepen van de

nieuwe generatie

H

oe sneller, digitaler en complexer onze wereld wordt, hoe sterker de roep om persoonlijke, echte en authentieke producten. Het is dan

ook niet verwonderlijk dat de aandacht voor het maatpak een vlucht neemt. Het maatpak verenigt de in deze tijd zo fel begeerde waarden als originaliteit, ambacht en aandacht voor het individu.

De streep en het maatpak zijn goede bekenden. THE SOCIETY SHOP voert de strepen al sinds haar eerste collectie – op de kop af 75 jaar geleden. Is het juist om te concluderen dat de streep zijn beste tijd heeft gehad? Alles behalve dat. De streep is springlevend. Nieuwe schakeringen in bruin, blauw en beige, verwerkt in materialen als linnen en wol zorgen voor comfortabele combinaties van verfijnde eenvoud. De streep van 2009 geeft de man sophisticated allure en een fashionable look.

Stijlicoon Generatie na generatie omarmt de Nederlandse man het stijlicoon met de traditionele eigenheid. Een goede snit, subtiele structuren, hoogwaardige materialen en fraai uitgewerkte details zijn cruciaal. Neem nu de doorlopende strepen bij schouders en revers, een patent van THE SOCIETY SHOP. Dergelijke details is waar het de man van 2009 om te doen is. We kunnen dus concluderen dat ook de jongste generatie op zijn strepen staat.

Meer collectie vindt u op WWW.THESOCIETYSHOP.COM en in onze vestigingen.

Exclusief maatpak â‚Ź 399,50 2 pak voor halve prijs*

What ever suits you Het fundament van een maatpak bij THE SOCIETY SHOP is de keuze uit een van de basispasvormen business fit v.s slim fit.

e

Business fit

De business fit is de traditionele fit. Wie klassiek verwart met ruim en oudbollig, heeft het mis. Kenmerkend voor deze pasvorm zijn de slanke lijnen en de softshoulder (de dunne schoudervulling). De business fit is de klassieke snit, zoals we die kennen uit de Britse stijl.

Slim fit

De slim fit is de meest getailleerde pasvorm van THE SOCIETY SHOP. Slanke mouwen, hoge mouwinzet en een scherp gesneden pantalon kenmerken deze Italiaans ogende fit. Bovendien zijn de revers smaller, hetgeen het geheel een iets rankere uitstraling geeft.


Tailortalk

Stof

“Het maatpak met de streep is een stijlicoon van alle tijden”

tot nadenken Maatpakken. Er is veel waar u over kunt nadenken. Aan u de keuze om te bepalen wat u wel of niet wilt weten en welke keuze u aan de kenners van THE SOCIETY SHOP over laat. Wat sowieso belangrijk is: u heeft al een maatpak vanaf 2 399,50. 50 4-seasons stoffen 20 seizoensgerelateerde stoffen Diverse stofkwaliteiten (van S100 tot S150) Vijf natuurlijke materiaalsoorten (wol, katoen, linnen, zijde en cashmere) Business fit of Slim fit Tweedelig of driedelig pak 2-knoops, 3-knoops of double breasted 13 verschillende knopen Geen split, 1 split of 2 splitten Rechte zakken, schuine klepzakken of opgestikte zakken Normale revers of opengesneden revers Borduren van uw naam in het jasje Keuze uit diverse kleuren voering Keuze uit diverse kleuren kraagvilt Flatfront, 1 bandplooi of 2 bandplooien Afwerking broekspijp met of zonder omslag Met of zonder bretelsknopen Rits of knopen in de gulp

w

o

p

u

N

u

t

50

w% ee ko d r e t m aa i n tp g ak !*

En verder... Limited fashion Matching stripes Telefoon- en MP3-zakje Kissing buttons & open knoopsgaten Ticket pocket Stofknoop onderzijde pantalon After dinner split SOC13TY revers knoopsgat Rubber in waistband

‘Voel met je ogen’ Het vooroordeel dat de Nederlandse man geen stijl heeft en de Italiaan uitsluitend feilloos gekleed gaat, is ruim achterhaald. “De Nederlandse man is zich terdege bewust van zijn verschijning,” vindt Dion Quapp, van THE SOCIETY SHOP Personal Tailoring, “er is altijd nog een wereld te winnen, maar we zijn goed op weg.” “Steeds vaker zie je goedgeklede mannen in het straatbeeld. Stijl met draagcomfort herken je direct. Je voelt met je ogen of een pak comfortabel is en of de man zich er goed in voelt. Dat is een combinatie van de goede pasvorm, materiaalkeuze en kleur. In alle bescheidenheid durf ik te zeggen dat wij er bij THE SOCIETY SHOP telkens zeer goed in slagen om die match per individu te vinden.

Prijsniveau Het maatpak is een vorm van subtiele, individuele luxe. Het is echter niet louter bereikbaar voor de financieel draagkrachtigen. “Een echt goed, tailor-made pak is al verkrijgbaar voor 2 399,50. Natuurlijk kun je het zo gek maken als je wilt, maar bij deze instapprijs begint echte kwaliteit. Dat vind ik persoonlijk een mooie ontwikkeling.”

Meer informatie op WWW.THESOCIETYSHOP.COM

THE Top 5 Secrets of Superiority

Pakken van SOC13TY - ons eigen merk, waar ook de maatpakken van vervaardigd worden - kennen een aantal unieke eigenschappen, The 13 Secrets genaamd. We lichten er vijf voor u uit. Indien u geïnteresseerd bent in alle geheimen van het SOC13TY pak, verwijzen we u naar WWW.THESOCIETYSHOP.COM

Van boven naar beneden 1. Door de knoop aan de onderzijde van uw pantalon verwijdert u stof simpel uit de omslag van uw broekspijp. 2. Kenmerkend voor onze SOC13TY pakken zijn de open knoopsgaten en de Kissing buttons. 3. Onze

pakken

zijn

voorzien

van

gepatenteerde Matching stripes op schouders en revers. 4. In de Ticket pocket kunt u iets grotere documenten kwijt, zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van uw colbert. 5. Onze pantalons zijn voorzien van een dunne rubber band die uw overhemd de hele dag op zijn plaats houdt.


Tailortalk

Tweede maatpak

voor de halve prijs Het zal u niet ontgaan zijn dat maatwerk centraal staat in deze special van THE SOCIETY SHOP. bij een special die in het teken staat van maat, past een actie op maat. Het maatpak van THE SOCIETY SHOP is altijd al buitengewoon scherp geprijsd. U draagt namelijk al een origineel, ambachtelijk vervaardigd pak voor 2 399,50. Nu doen we daar nog een schepje bovenop. Indien u van

16 maart tot en met 5 april 2009 kiest voor een maatpak van THE SOCIETY SHOP, krijgt u een tweede maatpak voor de helft van de prijs. Deze korting is van toepassing op het voordeligste van de twee maatpakken.

THE SOCIETY SHOP sinds 1934 Dit jaar viert THE SOCIETY SHOP haar 75-jarig jubileum. Al 75 jaar vertrouwen mannen van alle generaties op het persoonlijke, kritische en altijd eigentijdse kennersoog van onze medewerkers.

bezoek ook www.thesocietyshop.com Wilt u meer weten over THE SOCIETY SHOP? Dan bent u natuurlijk welkom in een van onderstaande vestigingen. Voor meer informatie, nieuwe collecties, nieuws en de rijke geschiedenis van THE SOCIETY SHOP bezoekt u WWW.THESOCIETYSHOP.COM.

The Society Shop storeS Almere Schutterstraat 10

Eindhoven 18 Septemberplein 18

Amersfoort Langestraat 62-66

Enschede Langestraat 17

Amsterdam Van Baerlestraat 20

Groningen Brugstraat 29 - 31

Arnhem Bakkerstraat 75a

Haarlem Zijlstraat 87

Breda Veemarktstraat 23

Maastricht Vissersmaas 4-6

Den Bosch Markt 17a

Rotterdam Korte Lijnbaan 26-28

Den Haag Hoogstraat 10

Utrecht Oudkerkhof 2-4

The Society Shop PERSONAL TAILORING Amsterdam Van Baerlestraat 39

The Society Shop Outlet storeS Ingolstadt D Otto-Hahn-strasse 1

Roermond Stadsweide 56

Leeuwarden Voorstreek 2

Roosendaal Rosada 14-15

Lelystad Bataviaplein 29 & 83

Wertheim D Almosenberg 19/20

Maasmechelen B Zetellaan 100 ruimte 29

Www.thesocietyshop.com Niets uit deze uitgave mag worden verveelvuldigd zonder uitdrukkelijke toestemming van THE SOCIETY SHOP. Alle informatie is onder voorbehoud van wijzigingen, zet- en drukfouten. * De actie ‘Tweede maatpak voor de halve prijs’ duurt van 16 maart 2009 t/m 5 april 2009. De korting is van toepassing op het pak met de laagste prijs. Aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Copyrights © THE SOCIETY SHOP 2009.

THE SOCIETY SHOP  
THE SOCIETY SHOP  

This year THE SOCIETY SHOP focusses on individuality and originality. Displayed in their tailor-made suits. Their audience receives a mailpi...

Advertisement