Page 1

zomer vakantie

Melanie van der Stam


Meestal als ik op vakantie ga, ga ik naar het strand. Naar warme landen mooie plekken. Maar het liefst ga ik gewoon naar mijn oma die woont in Zuis-Frankrijk. Ze woont aan de boulevard, dus wij lopen het appartement uit en lopen zo het strand op. Mijn oma woont daar al meer als 25 jaar. Dus elke vakantie vieren wij aan zee. na een lange tijd aan de zee te hebben gewoont is ze ook gaan zoeken naar een villa waar de hele familie in kon de gehele zomer. Na dat huis is ze weer in Nederland komen wonen. Ik werk in de zomer op het strand dus kan ik in de zomer eigenlijk niet meer op vakantie. Nu houd ik mijn eigen vakantie naast mijn werk gewoon in mijn woonplaats Zandvoort.

Op deze foto zitten we bij mijn werk. met moederdag en de verjaardag van mijn oma. Hier hebben we net een brunch gehad en zitten we nog lekker in het zonnetje na te genieten van het heerlijke zonnige weer. Wij hebben het geluk dat we in zandvoort wonen en dus niet ver te hoeven voor zon, zee en strand.

1


Op de onderste foto zijn we een weekje wezen varen bij Roermond in de buurd. zit was een grote bood die voornamelijk aangemeerd lag. want deze bood mocht je aleen besturen als je een bepaald bewijs had. We hebben wel onze sloep mee, en het boodje van me zusje zodat ze lekker met haar vriendinnetje haar eigen gang kon gaan in de buurd. Het boodje van me zusje is klein maar je kan er wel met ze 3en op zitten. het motortje is niet zo snel want ze is nog geen 18 jaar dus dan mag het motortje niet meer dat een bepaald hoeveel pk bevatten. Als we met de sloep gingen varen namen we een koelbox mee met alemaal lekkere hapjes en drankjes en gingen we de hle dag varen. Ook meerde we wel eens even aan zodat we even door een bepaald dorpje konden lopen. We Wijn ook 2 keer naar roermond gevaren naar het winkelcentrum. Met de rote bood gingen we de laatste dag varen toen kwamen mijn opa en oma ook een dagje om te kijken hoe het er allemaal uit zag. Ze vonden het supper leuk en mooi. Oma had ook alleemaal lekkere hapjes mee genomen zodat we boven op het dek lekker konden lunchen. Ik was daar met mijn vader moeder zusje en het beste vriendinnetje van mijn zusje. Na 2 dagen kwam mijn nicht met de trein naar Maastricht en haalde ik en mijn vander haar daar op. Zij bleef toen tot te laatste dag. Ook waren er steeds zwanen die wij elke ochtend ons oude brod voerde. Op gegevenmoment wisten ze elke ochtend wel waar ze moesten zijn. Bij ond aan de stijger. Die bood die ja daar ziet kwam 2 keer per dag aan ons stijger liggen om in het restaurant die verderop lag te eten.

2


Vakantie met vrienden

Al deze mensen op deze foto werken allemaal op het strand. We hadden toevallig alleemaal een dagje vrij en zijn we met ze alle uiteten geweest. Wij hebben er een top dagje van gemaakt. We hebben de hele dag gelegen op het strand en vervolgends zijn we gaan eten. Wij hebben niks zelf gedaan.


Op deze foto zijn we op mysteryland. Dat is een feest in haarlemmermeer. Het is een heel groot feest met alle soorten muziek stijlen. Ik kom er nu al 3 jaar, elk jaar hebben ze andere podiums. De mainstage en de stage van Q dance zijn meestal het grootst en het mooist. Dit jaar regende het gelukkig niet. De jaren dat ik ervoor dat ik er was regende het met bakken uit de hemel, maar het was niet koud, dus als het even was gestopt met regenen was je kleding ook zo weer droog. 3 jaar geleden was ik er met 5 vrienden en vriendinnen. 2 jaar geleden was ik er met 2 vriendinnen en mijn moeder, mijn moeder wou het ook een keer mee maken en het was erg leuk! Dit jaar ben ik samen met een vriendin erheen geweest. We hebben op het laastet moment besloten te gaan. Ik het via facebook nog 2 kaartjes weten te scoren en die jongen kwam het zelfs nog brengen.

Toen we de kaartjes hadden zijn we ons meteen om gaan kleden en op de scooter naar mysteryland gegaan. Het was mooi weer dus vandaar dat we in korte broejes gingen. We waren er uiteindelijk om 13.00 uur binnen. We hebben de hele dag gefeest en vrienden vanuit zandvoort opgezocht en daar ook mee gefeest. in de avond gingen we weer terug op de scooter. Gelukkig hadden we ons jogingpakken mee voor op de scooter.


DEZE BOOD ZAG IK IN ZUID-FRANKRIJK EN VOND IK ERG MOOI, VANDAAR DAT IK HEM HET GEFOTOGRAVEERD.

Boekje melanie  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you