Page 1

Internationale Fachmesse Unterhaltungs- und Warenautomaten International trade fair for amusement and vending machines Sportwetten und Sportspiele – Sportsbetting and Sportsgaming

14 tot 17 januari

2 014

Email: info@ima-messe.com www.ima-messe.com


IMA is er weer MULTIGAME Spannende vooruitzichten Multigame 2014 – een fascinerend, audiovisueel totaalconcept met een hoog amusementsgehalte en zelfs de mogelijkheid om een mooie duit te winnen. De stormachtige technische ontwikkelingen van de laatste twee jaar hebben ervoor gezorgd dat de uiterst kwaliteitsvolle oplossingen uit de consumentenelektronica nu ook bij Multigame tot standaard zijn geworden. Op maat gemaakte spelideeën maken van de hardware een spannende beleveniswereld voor de speler en zetten de deur open voor nieuwe ondernemingsperspectieven. Waag meer als enkel een kijkje – op IMA 2014!

De techniek staat niet stil – IMA 2014 zorgt ervoor dat u weer helemaal mee bent!

SPORTWEDDENSCHAPPEN Innovatieve modelle Sport, spel, spanning – in de moderne sportweddenschappen met hun uitgebreide waaier aan mogelijkheden komen alle vormen van modern entertainment aan bod. De toonaangevende ondernemingen uit de sector weten steeds weer te verrassen met nieuwe aantrekkelijke features voor hun fans. Daarvoor maken zij gebruik van uitgekiende technische oplossingen en geperfectioneerde industriemodellen. Zo bieden zij zowel de nieuwkomer als de ervaren ondernemer een solide basis om het in deze innovatieve sector te maken. Wat u ook over sportweddenschappen moet weten, u leert het op IMA 2014!


IMA is veelzijdig

BEST PRACTICE Een compleet overzicht

BOWLING Een afgerond geheel Zonder betrouwbare techniek en uitrusting is niets mogelijk in het bowling. Maar evenmin zonder hedendaagse concepten die sport, entertainment en marketing samenbrengen in een aantrekkelijke mix. Een duurzame bron van nieuwe ideeën is daarom even belangrijk als moderne hardware en een uitwisseling van meningen en ervaringen tussen de producenten, de handelaars en de ondernemingen die de uiteindelijke gebruikers vormen. Dat de communicatie tussen de productiesector en de praktijk in een professioneel kader een mooi afgerond geheel wordt, kunt u aan den lijve ondervinden tijdens IMA 2014.

Zijn gasten een goede kop koffie serveren is een must voor elke amusementsonderneming. Om controle te houden over hoeveel koppen koffie er nu precies over de toog gaan, maar ook om de juiste balans tussen comfort en berekening te vinden, zijn goede partners, de juiste professionele apparaten en een overzicht over de markt onontbeerlijk. Wat u ook nodig hebt om uw onderneming in de automatensector optimaal uit te rusten en in de juiste richting te leiden, u vindt het zeker op IMA 2014.

Alles wat succesvolle ondernemers nodig hebben – de IMA 2014 heeft het voor u!


W W W.I M A -M ES

SE .C O M /T IC KE

TS H O P

u ow r !

I M A is online yo Buy t s n ticke

ONLINE INCHECKEN! Nu tegen online prijzen boeken! Met een registratie op www.ima-messe.com/ ticketshop bent u zeker van de goedkoopste online prijzen. Een online registratie is gratis en verplicht u niet om een ticket aan te kopen. Na succesvolle registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging en toegangsgegevens. Vervolgens hebt u twee mogelijkheden: Een e-ticket kopen – Tijd EN geld besparen! Koop uw ticket online, profiteer van goedkope online prijzen en bespaar uzelf heel wat tijd ter plaatse. Volg gewoon de rode loper!

Met een online registratie ter plaatse een ticket kopen Breng de bevestiging van de online registratie (een pdf-document) mee en ga ter plaatse naar de kassa om een ticket te kopen. Hou er wel rekening mee dat er bij de kassa wachtrijen kunnen ontstaan. Prijzen aan de kassa Indien u niet online registreert, maar de beurs toch wenst te bezoeken, kunt u ter plaatse een registratieformulier invullen en met dat formulier naar de kassa gaan. Hou er wel rekening mee dat er bij de kassa wachtrijen kunnen ontstaan. Toegang enkel voor personen vanaf 18 jaar.

PRIJZEN & TICKETS* Online prijzen

Prijzen a/d kassa

IMA-dagticket

30,–

48,–

IMA-tweedagenticket

50,–

68,–

IMA-combiticket

70,–

88,–

*Alle prijzen per persoon, in euro en inclusief beurscatalogus en btw

Bespaar tot 35 % bij de aankoop van een online ticket! Alle prijzen per ticket en per persoon.


l e b a t r o f m o c is A IM W W W.I M A -M ES

SE .C O M /H O TE

LS

HOTELAANBOD Boek nu reeds een hotelkamer voor IMA 2014. Het loont de moeite! Om uw verblijf op IMA 2014 zo comfortabel mogelijk te maken, werkt IMA 2014 al jarenlang samen met enkele partnerhotels. In ons Travel Center kunt u enkele geselecteerde hotels (onze ‘Preferred Partners’) tegen speciale voorwaarden voor exposanten en bezoekers boeken. Hotel Tulip Inn Düsseldorf Arena Dit plechtige 3-sterrenhotel ligt recht tegenover de hoofdingang van het beursgebouw van Düsseldorf. Het hotel heeft een perfecte verbinding met de A3/A52 en de luchthaven van Düsseldorf. Het is rustig gelegen, maar toch bent u met de metro in 10 minuten in de stad. Het beursgebouw aan de overkant is slechts 2 minuutjes lopen. Enkel NIET-ROKERSKAMERS beschikbaar.. Hotel Villa Viktoria Achter de wondermooie classicistische gevel gaat een kleine sensatie schuil: Villa Viktoria is het enige ‘All Suites’ hotel in Düsseldorf en een van de beste Garni Hotels van Duitsland (Hornstein 2008). Centraal gelegen tussen het beursgebouw, de luchthaven, ‘Kö’ en de oude stadskern is dit hotel zowel geschikt voor veeleisende zakenreizigers als voor citytrippers.

Wyndham Garden Düsseldorf City Centre Königsallee Het centraal en toch rustig gelegen Wyndham Garden Düsseldorf City Centre Königsallee bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van de wereldbekende shoppingmijl Königsallee. Op slechts enkele minuten lopen van ons Business Hotel bereikt u de Königsallee en de oude stadskern van Düsseldorf met de ‘langste bar ter wereld’, de promenade langs de oever van de Rijn, het centraal station van Düsseldorf en talrijke kunst- en cultuurinstellingen.

Kan ik u helpen? IMA Travel Center Ina Stolle E-Mail: hotel@ima-messe.com Telefoon +49 211 90 19 12 81 Fax +49 211 90 19 12 82

Goed zakendoen gaat enkel in optimale omstandigheden – IMA 2014 is een beurs waar u zich thuis zult voelen!


IMA is vlakbij WEGBESCHRIJVING Makkelijk, snel en comfortabel naar de beurs! Met Deutsche Bahn en Lufthansa kunt u profiteren van bijzondere aanbiedingen. Maar ook met auto zijn de verbindingen perfect. Speciaal aanbod van Deutsche Bahn: Groener gaat niet! Met de trein vanaf 99 euro met 100 % groene stroom naar IMA 2014! Neem de trein in eender welk Duits station tegen de eenmalige prijs van 99 euro (2de klasse) of 159 euro (1ste klasse) heen en terug naar IMA 2014. Meer informatie op www.ima-messe.com/bahn. • Centraal station Düsseldorf • Ongeveer 20 min. van het beursgebouw • Traject vanaf het station: metro U78 (richting ESPRIT Arena / Messe Nord) of taxi • Halte U78: Arena / Messe Nord

Met het vliegtuig • Luchthaven van bestemming: Düsseldorf • Ongeveer 20 min. van het beursterrein • Traject vanaf de luchthaven: taxi of tram richting centraal station • Meer informatie op www.duesseldorf-international.de Speciale tarieven van Lufthansa Lufthansa biedt een wereldwijd netwerk van routes aan, die alle grote metropolen ter wereld met elkaar verbinden. Als airline partner biedt Lufthansa gunstige tarieven en speciale voorwaarden voor deelnemers, bezoekers, exposanten, genodigden en werknemers van de organisator en hun reisgezellen. Om te boeken, dient u op de link www.lufthansa.com/event-buchung te klikken en in het veld ‘Zugang zu Ihrem Lufthansa Angebot’ de toegangscode DEZAIFJ in te geven. Van daaruit wordt u meteen doorverwezen naar de online boekingspagina. U krijgt automatisch de verlaagde vluchtprijzen te zien. Indien er nog betere actietarieven beschikbaar zijn, worden deze automatisch mee getoond. Opgelet: U dient pop-ups op deze website altijd toe te staan, anders gaat het venster van de boekingspagina niet open.

Vlak bij de business, vlak bij u – IMA 2014!

U kunt de verminderde tarieven ook boeken via uw IATA-reiskantoor. Reiskantoren kunnen met vermelding van de toegangscode de ticketing instructions per e-mail opvragen op lufthansa.mobility@dlh.de.


GROOT-BRITTANNIË

Hamburg

557 km

392 km

Bremen

POLEN

287 km

709 km

Berlijn

Amsterdam

556 km

216 km

Dortmund

NEDERLAND

66 km

DUITSLAND

Düsseldorf Keulen

BELGIËN

39 km

Brussel

194 km

TSJECHIË

Frankfurt

LUX.

213 km

200 km

Nürnberg

Praag

663 km

433 km

Stuttgart 405 km

München 585 km

Wenen

914 km

OOSTENRIJK

Bern

613 km

ZWITSERLAND

Met de taxi De taxistandplaats bevindt zich in de HeinzIngenstau-Straße, vlak bij Ingang Noord B. Met de auto • Rechtstreeks via de A44, uitrit DüsseldorfMesse/Arena, dan de wegwijzers volgen. • Bezoekersparking: P2. • Vanaf P2 brengt een gratis shuttlebus u naar Ingang Noord. • Adres voor navigatietoestellen: Stockumer Höfe, 40474 Düsseldorf, Deutschland

Hamburg

IMA Düsseldorf


Fotos: Behrendt&Rausch Fotografie GbR (2) / Fotolia.de – mpfphotography, lightpoet, Jörg Lantelme, vicelord6, Inga Bresser, ristaumedia.de, babimu, IMaster, Moreno Novello, modestil, Sergey Nivens, lassedesignen, Gerisch, iStock by Getty Images – siumon, PhotoDisc, Inc. (3)

De IMA is er voor u

Tugba Panagiotidis Sales Excutive

Petra Lassahn Event Director

Jana Ebert Project Assistant

Telefoon +49 211 90 19 11 34 Fax +49 211 90 19 11 27

Telefoon +49 211 90 19 11 33 Fax +49 211 90 19 11 27

Telefoon +49 211 90 19 11 37 Fax +49 211 90 19 11 27

Tugba.Panagiotidis@reedexpo.de

Petra.Lassahn@reedexpo.de

Jana.Ebert@reedexpo.de

BEURSLEIDING

ORGANISATIE

PARTNERS official international partner

Reed Exhibitions Deutschland GmbH Project IMA Völklinger Straße 4 40219 Düsseldorf Germany

VDAI Verlags- und Messegesellschaft mbH Dircksenstraße 49 10178 Berlin Germany

Telefoon +49 211 90 19 11 34 Fax +49 211 90 19 11 27

Telefoon +49 30 28 40 71 50 Fax +49 30 28 40 72 72

Beurs Düsseldorf, hallen 8a en 8b 14 tot 17 januari 2014 Van dinsdag tot en met donderdag Van 10.00 tot 19 uur Op vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur

Besucherbroschuere nl online  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you