Page 1


2000 tallet

Tavis Coburn er en illustratør og grafisk designer som har skapt disse fantastiske retro-moderne film illustrasjoner for 2010 British Academy of Film & Television Arts Awards Program deksler.

Vi kan se at det er 3D som ble blanding med et bilde på denne siste årene som er en ny spektakulær teknikk. Teknologi påvirkes i denne illustratøren. Den bakgrunn farge spiller veldig viktig roll. Den mørke bakgrunn som ligger i venstre av portrett har fokus på både Lysen som kommer fra venstre og foran. De motsatt farger grunn og rød og lyser spiller veldig viktig roll for illustratøren . Harmoni har stor plass her som hjelper at illustratøren har balanse.


I de siste talene kan vi se kontrast mellom subjekt og backgrunn. En Sterk lys som kommer fra back lagde veldig mye kontrast med subjektet. Det er ikke veldig viktig ĂĽ fokusere pĂĽ detaljer men budskapet som gir denne bilde om Micheal Jakson er viktigst.

1950-2009

Micheal Jackson King of Pop (1958 –2009)


1950 tallet

Ernestine Jane Geraldine (1921 – 2011)

Vi kan se fargerike bilde fra de talene. Det ser ut 2 lyskilder, en som kommer fra toppen av subjektet og andre ligger i venstre av subjektet. De motsatte farger (gull og mørke blå) med den lysen som ligger på toppen har veldig på virket på subjektet. Vi kan se både kontrast og harmoni i denne bilde. Det er fokus på detaljer som ligger i klærne hennes.


Bruden er i ført en vakker, hvit kjole med høy krage og langt slør festet med disse karakteristiske “puffknutene” på hver side av ansiktet. Alvor og høytidelighet preger brudebildet. Det er uvanlig mange rekvisitter i bakgrunnen på dette bildet. Det skal se ut som de er avbildet i sitt eget hjem, kanskje? Jeg tenker at lyskilde er 2stikker.En som kommer fra venstre side som og andre er i høyre på nederst med flash og reflektor.

1900 tallet

En vakker dag på begynnelsen av 1900-tallet ble dette stilige paret foreviget av fotograf Sigvald Moa i Ålesund.


1800 tallet :

Portrait of Napoleon III (1808-1873)

Lyskilde kommer fra venstre side av subjektet. De hvite fargene har mye kontrast med den bakgrunnen. Lyskilden har veldig mye roll her. Derfor subjektet kommer foran. Det ligger mye detaljer i maleriet men subjektet har veldig mye oppmerksomhet som gir budskapet av den personen som beholde stillingen.


Jeg ser 3 lyskilder. En ligger i bakside på gulvet mot veggen. En som ligger i høyre side kanskje fra vinduet . Den siste lyskilden ligger i toppen mot subjektet. De lyskildene har veldig mye roll i denne bildet . Da de påvirket på fargene som vi ser. Fargene har harmoni. Bakgrunn ser ut mørkere på grunn av lysene. Subjektet kommer foran med detaljer.

1700 tallet

Jakob Emanuel Handmann . 1735 og 1739 -Han hadde en læretid som en stucco bygningsarbeider og studerte maleri i Schaffhausen med maleren og stukkatur bygningsarbeider Johann Ulrich Schnetzler.


1600 tallet :

Saint Casilda ble født en gang på 900- tallet (eller muligens tidlig på 1000tallet) i Toledo i Spania. Hun døde rundt 1050 i Briviesca.Francisco de Zurbarán malte denne maleriet maleri ca.1635

Lyskilde ligger i venstre side av bildet som ligger nær til subjektet. Derfor bakgrunn ble mørkere og har kontrast med subjektet. Det motsatte farge mellom grunn og rød er veldig vakkert. Da det hjelper at bilde har kontrast og harmoni. Vi ser veldig mye detaljer i subjektet.


Lyskilde er veldig naturlig som kommer fra himmelen og det skal visse angel. alt passer bra for å visse budskapet. De fargene har veldig mye harmoni sammen. Den mørke backgrunn er motsatt med de fargene som ser vi på figuren. maler fokuserte på detaljer også.

1400 tallet

Musician Angel (1480). Maleriet ligger i Pinacoteca Vaticana. Melozzo da Forlì (ca. 1438 - 1494) var en italiensk renessanse maler og arkitekt.

Lysbruk i portrett de siste 1000 årene- av Mehrnaz  

Lysbruk i portrett de siste 1000 årene- av Mehrnaz Ostovary Far- student i Noroff 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you