MegaSet Design 3D

Page 1

3D van idee tot tastbaar model


What you see is what you get!速


Wat is 3D-printing nu eigenlijk 3D-printing is een proces waarbij een driedimensionaal object wordt gereproduceerd vanuit bronmateriaal dat in kleine hoeveelheden en laagje voor laagje wordt opgebouwd. Een CAD (Computer Aided Design) bestand geeft instructies aan de 3D printer hoe elk laagje (inclusief de kleureninformatie) er uit ziet.


What you see is what you get!速


Het overtuigende verkooptool Nu kunt u eindelijk tegen relatief lage kosten potentiĂŤle kopers van een appartement of huis laten zien hoe hun woning in zowel exterieur als interieur er in werkelijkheid uit gaat zien, met of zonder opties. Een uitbouw of dakkapel, een extra slaapkamer of een andere gevelindeling? Met de mogelijkheid om diverse delen van de woning los te printen kunt u de aspirant kopers zichtbaar het effect van opties laten zien. Een overtuigende meerwaarde ter ondersteuning van uw project.


What you see is what you get!速


Een tastbaar model De 3D-print is het uiteindelijke tastbare model. Dit model kan men vasthouden en het kan van alle kanten bekeken worden. Daarmee krijgt men inzicht in verhoudingen, ruimte, kleur en details. Ook kan het model ingericht worden met meubels.


What you see is what you get!速


Deelbaarheid en inzicht Doordat de mogelijkheid bestaat om het dak en de verschillende verdiepingen eraf te halen krijgt men een geweldig inzicht hoe de woning er van binnen uitziet. Een geheel gemeubileerde woonkamer, de ingerichte badkamer, de mogelijkheden zijn enorm. Zeker in deze tijd waarin mensen visueel zijn ingesteld is men steeds meer geinteresseerd in de binnenzijde van de woning. Hoe gaat nu eigenlijk die slaapkamer met een walk-in-closet eruitzien? Hoe groot wordt de keuken en wat voor apparatuur kan ik daar plaatsen.


What you see is what you get!速


Een goed gevoel In een gesprek met de (binnenhuis)architect en de verkoopbegeleid(st)er kan men dan overleggen over de mogelijkheden van diverse opties en aanpassingen. Door dit 3D-model wordt het eindelijk inzichtelijk gemaakt en geeft het de aspirant kopers een fantastische blik op en in hun nieuwe huis. Men krijgt nu eindelijk een goed gevoel.


What you see is what you get!速


Specialisten in 3D MegaSet Design beschikt over specialisten in 3D-modelling. Onze bouwkundige en civiel technische ingenieurs hebben een ruime mate van ervaring in 3D. Wij kunnen al van start met een idee, schets of 2D (CAD) tekening. Dankzij systemen zoals BIM, MicroStation, Arc+, Atlantis, Google SketchUp, Solid Edge, SolidWorks, AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Revit en diverse GIS-systemen zijn wij in staat om uw aangeleverde bestanden om te zetten in een 3D-model met 390.000 kleuren en uitgevoerd in High Performance Composite Powder. Samen met u stemmen wij de intentie en de technische mogelijkheden van het model af om naar het gewenste resultaat toe te werken.


What you see is what you get!速


Nog enkele voorbeelden


www.megasetdesign.nl