Page 1

Τεύχος 4

Ενημερωτικό δελτίο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2012

Καλό φθινόπωρο ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε ο ρ τ α σ μ ό ς Π α μ μ ε γ ί σ τ ω ν Τα ξ ι α ρ χ ώ ν Περιεχόμενα τεύχους:

Ημερομηνία : 18 Νοεμβρίου 2012 Ημέρα Κυριακή Ώρα : 08:00 - 10:00 Εκκλησία : Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα (οδός Αγίου Ανδρέα 14 — Ν. Σμύρνη)

Προσεχείς εκδηλώσεις

1

Mega Revma Youth

2

Εκδηλώσεις που έγιναν

2-3

Ενημερώσεις

4

Μην ξεχάσετε να:  Δηλώσετε μέχρι την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012, για να τιμηθούν στην κοπή της πίτας 2013, τα ονόματα των παιδιών της Α΄Δημοτικού , όπως και των νεοεισερχομένων στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα 

Οι γονείς των παιδιών που είχαν πάρει κατά την περσινή χρονιά σταυρουδάκια παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα μας (περίπου 10:30)

Μπαζάρ Γηροκομείου Ημερομηνία : 30 Νοεμβρίου 2012 Ημέρα Παρασκευή

Όπως και την περσινή χρονιά θα συμμετέχουμε στo μπαζάρ, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο γηροκομείο στην Παλαιά Φώκαια, με την πώληση δώρων τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν υπέρ του γηροκομείου. Για τον τρόπο μεταφοράς των επισκεπτών της καθιερωμένης επίσκεψής μας , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες (Ηλίας, Δημητρός).

Π α ι δ ι κ ά Τσ ο υ ρ ε κ ο μ α γ ε ι ρ έ μ α τ α Ημερομηνία : 22 Δεκεμβρίου 2012 - Ημέρα Σάββατο ώρα 16:00 Τόπος : Αίθουσα Έτοιμη ζύμη θα περιμένει τα παιδάκια να φτιάξουν, να διακοσμήσουν τα τσουρεκάκια τους και στη συνέχεια να τα ψήσουν και να κεράσουν τις δημιουργίες τους. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως 15 Δεκεμβρίου (Αλίκη) Για όλα τα παιδάκια που θα συμμετέχουν ένα δωράκι έκπληξη.

Σύντομα κοντά σας…


Ενημερωτικό δελτίο

Σελίδα 2

M e g a R e v m a Yo u t h

Εκδρομή νέων στο Μέγα Ρεύμα Ημερομηνία :

8-9-10-11 Νοεμβρίου 2012 (Πέμπτη-Κυριακή)

Το κάλεσμα των διοργανωτών της εκδρομής της Νεολαίας του Μεγάλου Ρεύματος είχε μεγάλη ανταπόκριση. Ευχαριστούμε θερμά τη νεολαία και τους φίλους μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, αλλά και τις κυρίες Χαρά Λόκα και Έρη Κόρακα που επεξεργάστηκαν ένα διαφορετικό και πολύ πλούσιο πρόγραμμα. Λεπτομέρειες και φωτογραφικό υλικό στο επόμενο τεύχος του ενημερωτικού μας.

Christmas event Ημερομηνία : Δεκέμβριος 2012 Για το χριστουγεννιάτικο event οι νέοι θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσω του δικτύου facebook Όποιος νέος επιθυμεί να παίρνει ενημέρωση παρακαλούμε να μας προωθήσει τη διεύθυνση e-mail του.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Παναγία Σουμελά — Πόντος

Προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου τελέστηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά, στην Τραπεζούντα του Πόντου, πανηγυρική Θεία λειτουργία. Συμμετείχαν Μεγαρευμιώτες από την Πόλη και ο Πρόεδρος μας με τη σύζυγό του. Το γνωστό πρακτορείο OPUS στην Πόλη διοργάνωσε την εκδρομή.

Αποκαλυπτήρια ανδριάντα Κων/νου Παλαιολόγου

Αντιπροσωπεία από την Αδελφότητά μας, αποτελούμενη από τους κ.κ. Π. Μπαχτιάρ, H. Κουλουρίδη και Δ. Οντατζή, παρέστη στην τελετή για τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κων/νου Παλαιολόγου (1404-1453) φιλοτεχνημένος από τον Ακαδημαϊκό γλύπτη Ιωάννη Παππά την Δευτέρα 24η Σεπτεμβρίου 2012 στην Πλατεία Ηρώων στο δήμο Π. Φαλήρου.

Παρουσίαση βιβλίου Παρουσία πολλών Μεγαρευμιωτών έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών στις 17 Οκτωβρίου 2012 η παρουσίαση της νουβέλας του αείμνηστου Μεγαρευμιώτη Βασίλη Φραγκόπουλου «Επιστροφή στη φωτιά» (Εκδόσεις Τσουκάτου). Ομιλητές ήταν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και Στέλιος Ελληνιάδης.


Ενημερωτικό δελτίο

Σελίδα 3

Εορτασμός Προφήτη Ηλία Αθήνα

Εορτασμός Προφήτη Ηλία Μέγα Ρεύμα

Ν Ε Α Α Π Ό Τ Η Ν Κ Ο Ι Ν Ο Τ Η ΤΑ 

Οι αποφάσεις της Γενικής Διεύθυνσης Βακουφίων για το Μέγα Ρεύμα

Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Γενικής Διεύθυνσης Βακουφίων που έλαβε χώρα την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου αποφασίστηκε η επιστροφή στην Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος της κυριότητας του Αγιάσματος της Αγίας Κυριακής που βρίσκεται στην περιοχή του Μπεμπέκ καθώς και δέκα ακινήτων στην ίδια περιοχή.

 Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε το θάνατο της αειμνήστου Μεγαρευμιώτισσας Κυριακίτσας Λιάτσου. Η κηδεία της εκλιπούσης έγινε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο Μέγα Ρεύμα.


Ενημερωτικό δελτίο

Σελίδα 4

Π Ρ Ο Σ Φ Ο ΡΑ 

Λογαριασμός αγάπης Η μητέρα Τερέζα είπε κάποτε: «Δεν υπάρχουν μεγάλες πράξεις. Υπάρχουν μόνο μικρές πράξεις που γίνονται με μεγάλη αγάπη». Ανοίξαμε τον λογαριασμό αγάπης για να καταθέτουμε αγάπη, καλοσύνη, για να προσφέρουμε κάτι μικρό που θα δώσει χαρά στη ζωή των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται. Ας γεμίσουμε τον λογαριασμό αγάπης με καταθέσεις ανθρωπιάς. Ας βοηθήσουμε με προσφορά ειδών διατροφής, καθαριότητας κ.α..

Χορηγίες Ακόμη και η ελάχιστη χορηγία σας, για μας έχει πολύ μεγάλη αξία και να είστε βέβαιοι ότι «θα πιάσει τόπο». Οι Χορηγίες και Δωρεές, μας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώνουμε διαρκώς το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η διοργάνωση εκδηλώσεων, η συντήρηση της αίθουσας, η έκδοση του ημερολογίου, η έκδοση και αποστολή του ενημερωτικού δελτίου, απαιτούν κονδύλια που δεν καλύπτονται από την συνδρομή που πληρώνει σχετικά μικρός αριθμός μελών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Αρχείο Μελών - Φωτογραφιών  

Για τη ψηφιοποίηση του αρχείου μελών μας την ομάδα που εργάστηκε αποτελούμενη από τους Αλίκη Κόρακα, Σοφία Οντατζή, Τούλα Αναστασίου, Αλέκο Δαισπάγγο Για την ψηφιοποίηση του αρχείου φωτογραφιών μας την κα Αλίκη Οικονόμου Κόρακα

Για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία ευχαριστούμε    

Για τη ψαλτική συνεισφορά τους κ.κ. Σταμάτη Κίσσα, Δημήτρη Φίκο και Πλάτωνα Αναστασιάδη Για τον στολισμό της εικόνας του Προφήτη Ηλία τον κο Αλέκο Δαισπάγγο Για την χειροποίητη λεμονάδα τον κ. Ηλία Κουλουρίδη Για τον συντονισμό της μεταφοράς των πιστών στην εκκλησία, της αρτοκλασίας και του κεράσματος τους κ.κ. Η. Κουλουρίδη και Δ. Οντατζή.

Για την πραγματοποίηση της εκδρομής στο Μέγα Ρεύμα ευχαριστούμε   

Την κοινότητα του Μεγάλου Ρεύματος η οποία πάντοτε μας συγκινεί με τη φιλοξενία της Την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Μεγάλου Ρεύματος Τους κ.κ. Η. Κουλουρίδη και Δ. Οντατζή που επιμελήθηκαν τη διοργάνωση

Αλλαγή αριθμού fax. O νέος αριθμός είναι : 210 93 30 607 Το πρόγραμμα εκδηλώσεων μπορεί να τροποποιηθεί συντρέχοντος ιδιαίτερου λόγου, κατόπιν αποφάσεως του ΔΣ.

Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο ΥΛ Ι Ο         

Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Γ. Γραμματέας Ε. Γραμματέας Ταμίας Β. Ταμία Μέλος Μέλος Μέλος

Μηνάς Τσιτσάκος Ηλίας Κουλουρίδης Αλίκη Οικονόμου Κόρακα Αλέξανδρος Δαισπάγγος Κωνσταντίνος Εξαρχόπουλος Δημήτριος Οντατζής Πρόδρομος Μπαχτιάρ Χρήστος Χαρίσης Σοφία Βουδούρη Οντατζή

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ "Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ"

Βυζαντίου 42 Νέα Σμύρνη 171 21 Αθήνα Τηλέφωνο-fax : 210-93 30 607 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: megarevma.taxiarhis@gmail.com

Επικοινωνία για δηλώσεις συμμετοχής Ηλίας Κουλουρίδης Τηλ. : 210 95 17 597 693 67 65 851

Αλίκη Οικονόμου Κόρακα Τηλ. 697 55 83 473

Δημητρός Οντατζής Τηλ. : 210 95 61 930 210 98 45 506

Ενημερωτικό δελτίο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2012  
Ενημερωτικό δελτίο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2012  

Οι δραστηριότητες της Αδελφότητάς μας για την χρονική περίοδο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2012

Advertisement