Page 1

EXPERIENCE MEETINGS by SERHS


LES NOSTRES LOCALITZACIONS 3 Hotels en el cor de Barcelona 4 Hotels en el cor de Catalunya


VILARS RURALS


VILAR RURAL CARDONA A 1 hora de Barcelona 99 habitacions confort 3 sales de reunions amb capacitat màxima de 170 persones amb llum natural Possibilitat de privatització de tot l’hotel Espais exteriors per a activitats teambuilding Piscina climatitzada WiFi- Gratuït


ALLOTJAMENT

40 habitacions amb jardí 29 Habitacions amb balcó

Bany

Vistes inspiradores


SALES DE REUNIÓ

La Sal

Cardener

SALAS VR CARDONA


AUDITORI VALENTÍ FUSTER

L’AUDITORI 401 Localitats (platea: 268; amfiteatre: 133) 80m² d’escenari (boca 12,40m i 5,60m de fons)

L’auditori és la sala principal del centre de convencions, que compta amb una molt bona sonoritat i visibilitat. Acollidora, moderna, còmoda, amb llum natural i amb unes característiques tècniques de les més avançades que permeten comptar amb un equip audiovisual d’alta tecnologia en projecció i àudio, cabines de traducció simultània i WiFi, entre altres. L’equipament està totalment adaptat a persones de mobilitat reduïda.


ALTRES ÀREES

Terrassa

Restaurant

Piscina climatitzada

Bar


ACTIVITATS - Esdeveniments plens d’emoció!


VILAR RURAL DE CARDONA: ACTIVITATS CULTURALS CASTELL DE CARDONA

El Castell de Cardona es troba en el cim d’una muntanya, amb vistes a la conca principal del riu Cardener. Va ser la llar dels Senyors de Cardona des del segle XI al XV. L’àrea es divideix en 2 meitats: les habitacions dels Senyors i l’Església de Sant Vicenç. A més a més, val la pena visitar la Torre Minyona, el pati ducal, els bastions del castell i la magnífica vista a la conca salada. El tour per el Castell de Cardona ofereix l’oportunitat de mirar al voltant de la fortalesa moderna i les antigues parts del castell del comte y l’excepcional col·legiata de Sant Vicenç, joia del romànic llombard català.

PARC CULTURAL DE LA MUNTANYA DE SAL

Aquest recinte es va convertir en una de les mines de sal de potassi més importants del món, coneguda com la Mina Neus de Cardona (1929-1990). Avui en dia, aquesta antiga mina es troba en el Parc Cultural de la Muntanya de Sal, un equipament cultural amb l’objectiu de difondre la importància de la sal, la singularitat geològica del lloc i de l’explotació d’aquest recurs natural durant segles. Gaudeixi d’una passejada per les antigues instal·lacions mineres i d’una visita guiada a una profunditat de 86 m a l’interior de les galeries de la Muntanya de Sal, obertes des de 1997.


VILAR RURAL DE CARDONA: AVENTURA I TURISME VINÍCOLA PANTÀ DE SANT PONÇ El Pantà de Sant Ponç es troba situat en la part mitja del riu Cardener, on s’origina una pressa situada en el municipi de Clariana de Cardener. És un dels diferents embassaments construïts en la conca del riu Llobregat que es va construir entre el 1949 i 1954. Aquí s’hi poden practicar diferents esports. També, és molt agradable poder fer una passejada en bicicleta de muntanya pel camí que hi ha al voltant. CAVES I VINYES PITEUS Empresa familiar dedicada al món dels vins i caves gràcies als raïms de les seves vinyes situades a Cardona i Navàs. Gaudeixi d’una visita guiada per la fica, la "Masia Can Palet" de 1606, les vinyes i degusti els diferents vins i caves.


Serhs Hotels Oficina Central C/ GarbĂ­, 88-90 08397 Pineda de Mar Barcelona

Serhs Hotels Oficina Sao Paulo Av. Doutor Cardoso de Melo 1470 - CJ. 503 Sao Paulo SP Brasil

www.serhshotels.com meetings@serhs.com

+34 93 703 28 18

Vilar Rural Cardona 2018_cat  
Vilar Rural Cardona 2018_cat  
Advertisement