Page 1

Presentaciรณ del grup 2018


El Senyor Peix neix a principis de 2016 de la il·lusió i les ganes impacients de fer música. En David Anillo (Veu i guitarra) Eudald Bonals (Guitarra) i Marc Martínez (Bateria) comencen junts una nova aventura musical després de passar per diferents bandes i projectes musicals diversos. A l´hivern d´aquell any decideixen gravar i auto produir-se el que seria el seu primer EP Que tinguis un bon dia cada dia, un retall de cinc cançons gravat, amb els seus propis mitjans, al seu local d’assaig i amb l’ajuda de músics amics de la zona d´on són originaris (El Maresme). Amb aquests primers temes, es coneix la identitat del grup i del projecte, que porta l´alegria i l´optimisme com a bandera. També és l’etapa on el grup aconsegueix els músics necessaris per tenir una formació sòlida i començar a fer concerts. La bona rebuda per part del públic, la implicació per part dels membres de tirar endavant el projecte i les ganes de viatjar amb la música, els va donar peu a gravar el seu primer disc. El bategen amb el nom de Ballem el món, un treball amb deu cançons properes, alegres i íntimes, però sense perdre l’essència de la seva fusió mestissa de reggae, latin i rock. Un treball carregat de melodies pop que s´enganxen i que es barregen amb patrons frescos i molt ballables. Un disc eclèctic que et farà viatjar des de la salsa de la vella Habana fins als ritmes més jamaicans com el reggae o l´ska, sense oblidar el pop-rock més clàssic o una balada a piano i veu. Un treball on el grup ha treballat al màxim i sense complexes. Tal i com diu el títol vénen per fer ballar, per fer pensar i per fer gaudir al gran públic amb les seves cançons. El grup opina que Ballem el món és un disc pensat per a connectar amb persones de diferents cultures i ètnies a través de la música. El Senyor Peix us convida a gaudir del seu ball, la seva festa i la seva bogeria. Sense deixar de banda els sentiments i la protesta. Suma’t amb ells a fer ballar el món!

David Anillo Coll 620740389 – 610455344

elsenyorpeix@gmail.com

@elsenyorpeix


Nota de premsa

Preparats per fer ballar el món. Ens acompanyes? Aquest 2018 El Senyor Peix arriba amb més força i energia que mai. El grup nascut al Maresme, a principis del 2016, es presenta aquest any amb el seu primer disc de llarga durada, un treball fet amb molta intensitat, dedicació i esforç, batejat amb el nom Ballem el món. Per la banda, el 2017 va ser un primer any ple d’aprenentatges.

La

gravació

i

edició

amb

mitjans propis del seu primer EP Que tinguis un

bon dia cada dia, va ser la seva primera posada en escena. Un primer viatge amb 5 cançons on el grup es mostrava al públic amb un caràcter festiu i amb una imatge alegra, trapella i ben cuidada.

Amb uns quants concerts a l’esquena, la bona rebuda per part del públic i les ganes de viatjar amb la música, els va donar peu a gravar el seu primer disc. Amb una banda estable i consolidada de vuit músics amb anys d’experiència, decideixen entrar a l’estudi entre els mesos de gener i febrer de 2018 per a enregistrar aquest primer treball de llarga durada. Un disc, amb producció darrera, on cada persona que hi ha participat ha desenvolupat al màxim la seves capacitats, i ha reflectit les seves influències, per tal de convertir-lo en un disc eclèctic, sense perdre l’essència alegra, festiva i mestissa que ja van mostrar amb el seu primer EP.

Ballem el món es un treball produït a les mans de Charly Caneva, Mauricio Campos i Jofre Bardagí, gravat&mesclat a Kàpita Studios (Tordera) i masteritzat a CATmastering, per Juanjo Muñoz (Gossos). Té prevista la seva sortida al mes d’abril de 2018. Primer es llençarà el videoclip amb el single Ballem el món, i seguidament, el disc complet, que sortirà sota el segell de (X) i estarà disponible físicament i digitalment als principals centres, botigues i plataformes online amb més renom. La banda es torna a mostrar al món sense complexes. Tal i com diu el títol, vénen per fer ballar, per fer pensar i per fer gaudir al gran públic amb les seves cançons. El grup opina que Ballem el

món és un disc pensat per a connectar amb persones de diferents cultures i ètnies a través de la música. El Senyor Peix us convida a gaudir del seu ball, la seva festa i la seva bogeria. Sense deixar de banda els sentiments i la protesta. Suma’t amb ells a fer ballar el món!

David Anillo Coll 620740389 – 610455344

elsenyorpeix@gmail.com

@elsenyorpeix


Informació i crèdits

El Senyor Peix David Anillo – Veu i guitarra Eudald Bonals – Guitarra Marc Martinez – Bateria Joan Buquet – Percussió i cors Pol Massó – Teclats Gerard Avellaneda – Baix Roger Monreal – Trompeta Marc Stock – Saxo

Estudi de gravació i mescla KÀPITA STUDIOS (Tordera)

Tècnics d’estudi i gravació Albert Susmozas - Jordi Pla

Estudi de Mastering CAT MASTERING (Manresa) Juanjo Muñoz (Gossos) www.catmastering.cat

Productors Mauricio Campos, Charly Caneva i Jofre Bardagí

Fotografia Gonzalo Jimeno www.instagram.com/gonzalo.dslr

Video Oscar Xavier Gomez www.tururut.org

Disseny gràfic Pep Boix www.pepboix.com

David Anillo Coll 620740389 – 610455344

elsenyorpeix@gmail.com

@elsenyorpeix

Dossier elsenyorpeixballemelmon  
Dossier elsenyorpeixballemelmon  
Advertisement