Page 1

Dentalnet nr. 55 - mars 2012


Dentalnet 55 – mars 2012 side 2

Festaften på Saltverket!

I overkant av 200 nysgjerrige hadde funnet veien til Dental Sørs nye hovedkontor og topp moderne kontor-, utstilling-, kurs-, verksted- og lagerlokaler på Saltverket i Mandal.

Utstillingen I vår flotte og trendy utstilling kan du slappe av og teste ut alt av utstyr fra våre leverandører, gjerne med en friskbrygget kaffe fra vår Miele-maskin i hånden.

Se alle bildene på www.dentalnet.no

Spennende innredninger fra Climo, belysning fra D-Tec, uniter fra Heka og KaVo, røntgen fra Soredex og behagelige stoler fra Håg og Support. Det hele innpakket i tidsriktige materialer, fargevalg og med mye glass!

Det ble en flott kveld med innholdsrike taler og gaveoverrekkelser. Snoren ble klippet av Ingrid Larsen i samarbeid med ordfører Tore Askildsen. Gavene og talene var mange, og nå inviterer vi din klinikk på besøk, når det måtte passe!


Dentalnet 55 – mars 2012 side 3

Velkommen inn!

Målsettingen under byggingen har vært:

”Ved hjelp av dyktige håndtverkere, egne leverandører og interne kreative krefter, bygge bransjens flotteste dentalutstilling,

“godtebutikk”, kurs- og møtested for kunder, og en av Mandals beste arbeidsplasser.

Møte- og spiserom slått sammen.

Se alle bildene på www.dentalnet.no

Kurs og konferanser på Saltverket! Vi har allerede booket inn to store kundegrupper hvor de holder sine møter hos oss, og vi bidrar med det vi kan utenom deres eget program. I august arrangerer vi eget kurs i forbindelse med Skalldyrfestivalen, noe dere kan se av aktivitets-oversikten. Og vi er åpne for forslag ved behov for andre typer aktiviteter fra dere.

Møterommet egner seg til konferanser med opp til 30 deltakere, men ved å ta i bruk ulike deler av utstillingen kan vi i doble dette antallet.

Fra møte- og spiserom er det dør ut til en kjempestor og delvis overbygget terrasse som kan brukes til grilling eller andre sosiale sammenkomster når været tillater det. Man kan også tenke seg å rusle en tur langs bryggene eller ta seg en tur på stranden.


Dentalnet 55 – mars 2012 side 4

Aktivitetsplan 2012

Komplett oversikt på dentalnet.no

Scandefa, København 26. - 28. april Bo med oss på sentrale Strand hotell hvor vi har felles buss til messen. Der møtes alle nordmenn på vår egen stand .

Og selvfølgelig møtes vi alle på McJoy´s puben i Nyhavn fra kl 18 både torsdag og fredag. Vi byr på det 1. glasset!

Har du gått glipp av våre nyhetsbrev? Bli med på Norges sydligste kurs! - Mandal 9. - 12. august. I tillegg til Unni Endal og Harald Gjengedal, to av Norges beste kursholdere, byr vi på sommer, sol og Skalldyrfestival i Mandal. Begrenset antall plasser på kurs og overnattingsmuligheter gjør at

du bør booke i dag. Kurset teller 7 timer i NTF´s etterutdanningssystem. Vårt sosiale tilleggsprogram er i tradisjonell Dental Sør stil og byr bl.a. på grillfest og laksefiske.

Bli med på organiserte gruppereiser eller 3D kurs i Finnland. I samarbeid med VIAtravel arrangerer Dental Sør Røntgen organiserte gruppereiser til de store internasjonale møtene i tillegg til fabrikktur og 3D kurs i Finnland.

Uansett nyter du gledene av et tilrettelagt opplegg hvor du stort sett bare melder deg på via telefon eller våre hjemmesider og deretter kan nyte reisen og opplevelsene.

Desemberkurs, fabrikkbesøk og juleshow i København Vi spanderer kurs i ergonomi og praksisplanlegging i samarbeid med våre leverandører, Heka, D-Tec, Support Design og Climo.

Du betaler kun for reise, hotell, evt. kan du få dette inkludert i din nye Heka unit ved å snakke med en av våre selgere.

Strålevernskoordinator, har dere det? Vi har fått fysiker Gerald Torgersen fra UiO til å lage et kursprogram for slike. Kurset er laget for tannleger eller den som administrerer dette i klinikken.

Det vil bli avholdt kurs i Oslo, Lier, Mandal, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø. Les mer på side 8 og på vår hjemmeside.

Det bør du i så fall gjøre noe med nå! Send din mailadresse til post@dentalnet.no eller legg den inn på vår hjemmeside på ”Nyhetsbrev påmelding” knappen. En gang i måneden mailer vi ut informasjon om tilbud, nyheter, kurs og spesielle møter.


Dentalnet 55 – mars 2012 side 5

Leder - Infohjørnet Nå er vi både klare til og stolte over å kunne invitere dere som kunder til Mandal!

Dental Sør har hatt en meget vellykket og flott åpning av våre nye lokaler, med en flott utstilling og konferansefasiliteter, ved siden av å være en god arbeidsplass bygget for trivsel og funksjonalitet!

Det er en stund siden vi sist presenterte noen av våre nye medarbeidere og vi viser derfor alle nye ansikter i Dental Sør Gruppen de siste 12 måneder.

Nye fjes i Dental Sør Gruppen:

Dental Sør AS

Dental Sør Røntgen AS

Hit til Mandal vil vi invitere dere som har behov for å se på utstyr og løsninger, dere som ønsker å legge et av deres egne arrangement til en fantastisk sørlandsby, dere som ønsker å være med på et av våre arrangementer eller dere som bare ønsker å stikke innom for å se, velkommen skal dere være.

Bente Dokksæter Salg sør/vest

Thomas Waagelsby Service

Stefan Engstrøm Service

Mats Grønvold Salg/service Oslo

Avisen denne gang dreier seg mest om hva som har hendt og hva som skal skje og er i mindre grad produktpresentasjoner. Vi kommer med en større katalog litt senere, for å få bedre plass til en utførlig presentasjon av hele spekteret vårt av produkter og tjenester. Da vil jeg få ønske alle et riktig godt Dental år med Dental Sør og ønsker dere alle sammen hjertelig velkommen til oss i Mandal, eller ved våre avdelinger i Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo.

Kjetil Bjørkhaug Service Bergen

Magne Enberget Service Oslo

Leif Magne Sneli Service Oslo

Sigmund Skaret Service/prosjekt Oslo

Turid Mørch Salg Oslo

Sammen er vi best, Hele Veien!

eivind.belsvik@dentalnet.no Daglig leder Dental Sør AS


Dentalnet 55 – mars 2012 side 6

Vi kan oppfylle alle dine drømmer

Det beste innen hygienemaskiner fra W&H & Miele.

Sessler, sadler og kontorstoler fra Support og Håg.

Vi hjelper deg Hele Veien, fra idé til klinikk og finner fornuftige kommunikasjonsløsninger sammen med deg og til slutt tegner detaljer på el, rør og bly.

Manuelle, automatiske og multifunksjonelle kraner.

Vi hjelper deg også Hele Veien med interiør og materialvalg. Ellen-Britt er ute i barselpermisjon akkurat nå men fra og med august er hun klar for nye oppdrag.


Dentalnet 55 – mars 2012 side 7

- fra tegning til ferdig klinikk!

Operasjonslamper og spesialbelysning fra D-Tec, Faro og KaVo.

Roterende instrumenter til ethvert behov fra KaVo og W&H.

KaVo E70 og Climo hjørneløsning utstilt i Mandal.

Cattani sug og kompressorer til hjertet i klinikken.

Heka Unic og Climo innredning hos Apollonia i Stavanger.


Dentalnet 55 – mars 2012 side 8

Den reviderte strålevernforskriften som trådte i kraft 1.1.2010 krever at alle klinikker har en strålevernskoordinator. Det er også pålegg om dokumentasjon på årlig kontroll av røntgenkilder.

Strålevernkoordinator kurs!

Årskontroll av røntgenapparater!

Vi vil derfor holde kurs for strålevernskoordinator. Se liste over kurs og kurssted på www.dentalnet.no

Avtal med stedlig selger i dag eller send en e-post til: thomas.waagelsby@dentalnet.no

DIGORA SUPPORT KUNDER - SE HER Digora For Windows og våre andre programvarer er alltid tilgjengelige på vår nettside. www.dentalnet.no. Det er passord-beskyttet, men ring vår servicetelefon på 400 06 988, tast 2.

REISE/KURS MENY Frister det å gå på kurs eller ta et fabrikk/messe besøk ? Kjøp utstyr og vi lager en spesialdeal på en av turene til New York Greater Dental Meeting og Chicago Midwinter Meeting 2013.

HELSINKI I MAI -ta med din kjære til vakre Helsinki. Kombiner 3D kurs og fabrikkbesøk med hyggelig weekend i Helsinki. Turen går fra 3 til 6 mai 2012.


Dentalnet Dentalnet55 55––mars mars2012 2012side side99

De første er der allerede! Kan kjøres sammen med Digora for Windows !

Nextsys i skya! DIGORA OPTIME

CRANEX NOVUS

CRANEX D

CRANEX 3D

Vi leier ut OPG/3D

Basert på pris pr. bilde og leietid. Kontakt oss for et tilbud!

OP 30

OP 300

Utleie AS


Dentalnet 55 – mars 2012 side 10 Medesy er ledende produsent innen håndinstrumenter som selges verden over. Dental Sør har gleden av å være eneforhandler av disse kvalitetsinstrumentene i Norge.

Medesy har et bredt utvalg som dekker behovet for de aller fleste.

Ønsker du å se nærmere på disse eller andre instrumenter?

Ta kontakt med meg på mail: turid.morch@dentalnet.no eller telefon 38 27 88 88.

Vi kommer gjerne til dere for en uforpliktende demonstrasjon.

Micro surgery set Art. nr 1950 / set inkl. brett Art. nr. 981

Micro Soft Tissue Set Art. nr 1954 / set inkl. brett Art. nr. 980M.

Sett med 8 stk Gracey Curetter fargekodet Art. nr 617 / set

Det finnes et stort utvalg instrumenter, ta kontakt for ytterligere informasjon og tilbud.


Dentalnet 55 – mars 2012 side 11

Kjøp Mieles unike bordautoklav innen 30.04.2012 og få en Miele kaffemaskin til en verdi av 12 995,på kjøpet Fakta om Miele PS 1201B

Rask: Fullt program med 6 instrumentbrett på kun 24 minutter. Sikker: Sterilisering av alt gods med B-syklus og integrert vannrensningssystem Pålitelig: Driftssikker autoklav av ypperste Miele-kvalitet

Småutstyrskampanje! Ring oss nå! Vi har inntil 25 % rabatt på en mengde småutstyr slik som turbiner, vinkelstykker scaler håndstykker og spisser til scalere.

Kjøp for kr 10 000,og få 4 Designkopper fra Modern House.


Dentalnet 55 – mars 2012 side 12

Kvalitet hele veien... ...det merkes! Totalleverandør av teknisk utstyr, journalsystem, service og praksisplanlegging. Vårt ønske er å bli oppfattet som en reise på 1. klasse, derfor følger vi deg, - HELE VEIEN!

Tlf 38 27 88 88

Tlf 40 00 69 88

Tlf 93 04 92 10

www.dentalnet.no - post@dentalnet.no - www.facebook.com/dentalnet.no

Dentalnet 55 mars 2012  

Nyhetsavis for Dental Sør Gruppen