Page 5

5

ЧЕТВРТОК 28.12.2017

КАДЕ БЕВМЕ?

Учениците се запознаа со работата на новинарите во најстариот дневен весник во земјава, „Нова Македонија“

Учениците од економско-правното средно училиште „Перо Наков“ беа на гости кај локалната ТВ Плус Куманово

Медиумскиот ден заврши со предавање за тајните во видео индустријата

Ученици од „Зеф Љуш Марку“ беа гости во „Макфакс“ новинската агенција

Медиум - 28 декември 2017  
Медиум - 28 декември 2017  
Advertisement