Page 1

Club Esportiu Mediterrani

Activitats adults 2013-2014


Activitats adults

Índex

Activitats adults 2013-2014 Activitats dirigides

Activitats a l’aigua

Entrenador personal 1 Activitats coreografiades 3 Activitats de tonificació 4 Activitats suaus 6 Bons d’activitats específiques 7 Fisioactiva o escola de l’esquena 8 Karate d’adults 9 Plataforma vibratòria 10

Nivell-Iniciació 11 Nivell-Perfeccionament 11 Nivell-Natació Entrenament 12 Aigües obertes 13 Nivell-Waterpolo Entrenament 14 Sincronitzada 15 Rentec 16 Cursos personalitzats 17 Aquasuau 18 Per a embarassades 19 MAMIfit 20


Activitats dirigides

Entrenador personal El nostre objectiu

Oferir un servei altament qualificat destinat a l’elaboració i execució de programes d’entrenament físic.

Dirigit a

Persones interessades en realitzar entrenaments físics individualitzats de manera segura, eficient, motivadora i funcional.

Activitats desenvolupades

Avaluació i elaboració de programes per: ·Augment de massa i definició muscular. ·Aficionats a carreres. ·Rehabilitació muscular. ·Osteoporosi. ·Hipertensió, diabetis i obessitat. ·Salut i baixada de pes. ·Patologies de l’esquena. ·Rendiment esportiu (força màxima, força explosiva i força resistència). ·Preparació per oposicions i proves físiques. ·Programes específics per a la millora de la flexibilitat.

Activitats adults 1


Activitats dirigides

No saps que és el tonopump, bici, aquagym, jazz…? Ara t’expliquem què és cada activitat per a que trobis la teva sessió i posis en funcionament el teu cos. Tens diferents tipus d’activitats al teu abast, des de les més actives (aeròbic, step…) a les més suaus (ioga, taitxi, reeducació postural…). Hi ha 140 sessions setmanals. Escull la que més t’agrada !!! Avantatges 8 sessions mensuals gratuïtes de plataforma vibratòria. No incloses per a majors de 60 anys. Cal demanar-les a l’Atenció al Soci del Club (instal·lació Josep Vallès). Durant el mes de juliol i d’agost el programa d’activitats es modificarà.

Categoria Activitats dirigides

Preu mensual 21,75€*

*La quota de les activitats dirigides per a majors de 60 anys (11.60€) desapareixerà el mes d’octubre. Mantindran la quota els socis que estiguin inscrits. Quan es donin de baixa hauran de pagar la quota de 21.75€.


Activitats coreografiades Aeròbic/step

Sessions coreografiades i dinàmiques on es treballa tot el cos al ritme de la música. La coordinació és fonamental en aquest tipus de sessions, on es combinaran diferents estils com el funky, salsa, aerodance, etc. El nivell és per a gent avançada. L’step és el mateix però es treballa sobre una plataforma amb esglaons pujant i baixant al ritme de la música.

Jazz i dance

Estil de ball específic on es treballa molt la tècnica i l’execució correcte dels moviments amb suport musical. Molt coreografiat i requereix molta coordinació.

A ballar

Sessions destinades a iniciar-te en el món del ball. Es realitzen diferents tipus d’estils (jazz, salsa, rock, dansa del ventre, funky…).

Activitats adults 3


Activitats dirigides

Activitats de tonificació Tonificació /steptono

Treball muscular general del cos amb diferents tipus de material (manuelles, bodybars, gomes elàstiques, bossus…) on es millora la força i la resistència muscular.

TBC i cardiotono

Significa Total Condicional Body. Són sessions que combinen una part aeròbica coreografiada amb una part de tonificació general del cos, utilitzant diferent material.

Tonopump

Sessions de tonificació destinades a millorar la força i la resistència muscular utilitzant una barra amb diferents discos als costats.

Bici/aquabike

Sessions cardiovasculars amb una bicicleta estàtica amb pinyò fix on el tècnic determina la intensitat de la resistència de la bicicleta depenent del tipus de sessió. L’aquabike és el mateix però dins l’aigua.

Glutis i abdominals

Sessions localitzades per a tonificar i definir la musculatura de les extremitats inferiors (quàdriceps, abductors, adductors, glutis i abdominals). Dirigit principalment a dones.


Aquagym

Sessions aquàtiques on es treballa tot el cos a la piscina de poca profunditat amb material específic d’aigua.

Kontact

Sessions que barregen els arts marcials amb la resistència cardiovascular amb el ritme de la música. Es treballa la tècnica de colpejos amb guants i en el sac de boxa.

Aquafitness

Sessions aquàtiques destinades al treball muscular en general. És més fort que l’aquagym.

Dansa del ventre

Classe suau on aprens a moure armònicament el cos a travès de la música. Es treballa molt la tècnica dels moviments bàsics, i a vegades, es fa coreografia.

Aigües profundes

Sessions aquàtiques on es treballa la resistència muscular a la piscina de 25 metres.

Pilates

Sessions que busquen un treball integral de la ment, del cos i de l’esperit. Els principis de pilates són: control físic, precisió, flexibilitat, fluidesa, respiració i control mental.

Activitats adults 5


Activitats suaus

Activitats dirigides

Reeducació postural

Sessions destinades a millorar la postura corporal i educar-nos cap a uns hàbits correctes amb moviments suaus i lents. Es treballa molt la respiració i la relaxació.

Ioga

Moviments destinats a restablir l’equilibri psicofísic de la persona a través de moviments suaus. Proporciona benestar mental. Es treballa molt la respiració.

Tai-txi / Chikung

Exercicis que amb la seva pràctica continuada i complementada amb uns hàbits de vida saludables proporciona un estat òptim a la persona. Es treballa la coordinació, l’equilibri, la concentració i la respiració.

Estiraments

Sessions destinades a la millora de la flexibilitat, l’equilibri i la postura corporal. Moviments molts suaus.

En forma i gimnàstica suau

Sessions destinades a gent gran on es treballa tot el cos d’una forma dinàmica i divertida amb tot tipus de material.

Aquasalus

Sessions aquàtiques a la piscina de poca profunditat on es treballa amb moviments molts suaus. Adreçades a persones amb disminució de mobilitat.


Bons d’activitats específiques Bons bici i Bons Tonopump

Destinats a socis que només volen fer aquestes sessions. Podràs venir a l’horari que vulguis sense compromís. Els bons són transferibles a qualsevol persona i a més, pots pagar-los amb les persones que vulguis. Caldrà entregar-lo a l’instructor a l’ inici de la sessió i serà ell qui descomptarà la sessió. Ara ja no tens excuses!!!

Sessions 5 sessions 10 sessions 25 sessions

Preu soci 10,85€ 18,15€ 32,10€

Vàlid 1 mes 2 mesos 3 mesos

Activitats adults 7


Activitats dirigides

Fisioactiva o escola de l’esquena És una activitat dirigida en grup, de baix impacte i anaeròbica, amb 20 anys de vigència al Club Esportiu Mediterrani. La gran part dels exercicis són d’estiramentsescorçament i tonificació-potenciació per a millorar i conservar les articulacions flexibles i els músculs elàstics. La respiració es coordinarà amb el moviment segons convingui i es realitzaran exercicis de la mecànica respiratòria. Objectius: 1 Efecte restaurador del cos. Per a tractar o recuperar-se dels problemes de l’aparell locomotor, principalment de l’ esquena. 2 Efecte preventiu. Un manteniment per alentir els procesos degeneratius. 3 Implicació. Estimula la necessitat d’implicar-se un mateix en la salud i conservació del propi cos, mitjançant l’exercici físic. Horari Inst. Dies 09.15 a 10.45 JV Dv 18.00 a 19.00 19.00 a 20.00 JV Dll/Dc 20.00 a 21.00

Sala Preu soci 23,00€ 4 4

JV: Instal·lació Josep Vallès. Majors de 60 anys inclou Activitats Suaus. Menors de 60 anys descompte del 50% sobre el preu del CAD.

26,00€


Karate d’adults (A l’agost no es realitza aquesta activitat) El karate-Do com a art marcial permet a la persona que ho practica no només un correcte desenvolupament físic, sinó també, i sense tenir en compte l’edat o el sexe del practicant, un millor coneixement de sí mateix.

Horari Nivell Dies 19.30 a 20.30 12 a 17 anys Dll/Dc/Dv 19.30 a 20.30 12 a 17 anys Dm/Dj 19.30 a 20.30 majors 18 anys Dm/Dj 20.00 a 21.00 majors 18 anys Dll/Dc/Dv 21.00 a 22.00

iniciació majors 18 anys avançat

Sala Preu soci Tatami 2 44,05€ Tatami 2 31,40€ Tatami 2 25,90€ Tatami 1 38,30€

Dll/Dc/Dv Tatami 1 38,30€

Activitats adults 9


Activitats dirigides

Plataforma vibratòria Durant tot el dia el nostre cos està en continues vibracions de diferents tipus a través dels peus, de la columna vertebral i del coll amb molts beneficis pel nostre sistema esquelètic-muscular. En el món de les màquines de fitness han creat unes plataformas que imiten les vibracions del nostre cos. El funcionament és molt senzill i els resultats són millors: amb 3 sessions setmanals de 15 minuts o 1 sessió diària de 10 minuts en un mes es noten els resultats.

Beneficis Fitness

·Augment de la resistència a l’esforç. ·Major facilitat per a recuperar-se de qualsevol exercici. ·Millora la força corporal sobretot la potència de les extremitats inferiors (cames, glutis i abdominals). ·Incrementa l’elasticitat. Beneficis Estètic/Benestar

·Pèrdua de pes gràcies a l’augment del metabolisme basal. ·Combat la cel·lulitis. ·Tonifica les cames i les moldeja. ·Efecte linfo-drenatge que permet tenir una pell llisa i suau. ·Augmenta la coordinació, l’equilibri corporal i els reflexes.

Beneficis Mèdico-Terapèutics

·Accelera la rehabilitació després de les lesions i operacions. ·Ajuda a prevenir i tractar malalties neuromusculars com l’osteoporosi. ·Alleuja els dolors causats per problemes musculars. Sessions 5 sessions 10 sessions

Preu soci 10,35€ 15,55€


Activitats a l’aigua

Natació Oferim quatre nivells de natació ben diferenciats per adaptar-nos a la vostra necessitat i assolir els vostres objectius gràcies a aquests cursos. A més com a novetat realitzem un grup d’entrenament nou, un de waterpolo.

Nivell-Iniciació

Curs adequat per a persones que no saben nedar, tenen por a l’aigua o tenen un nivell molt baix i volen assolir un domini bàsic del medi aquàtic, mitjançant la confiança, aprenentatge de la flotació, propulsions elementals i el control respiratori. Aquest curset es realitza a les dues instal·lacions.

Nivell-Perfeccionament

Curs adequat per a tots aquells que busquin una millora de la tècnica, l’autonomia a l’aigua i vulguin assolir els diferents estils, immersions, salts i girs necessaris per gaudir de l’aigua plenament. Aquest curset es realitza a les dues instal·lacions amb els mateixos horaris. Intensiu 5 dies a la setmana. Horari Dies Inst. Nivell Preu soci Preu Preu amb no soci dirigides* 9.00 a 9.45 Dll-Dc/ Dm-Dj JV-RM 9.45 a 10.30 Dm/Dj RM 16.00 a 16.45 Dll/Dc JV 19.45 a 20.30 Dll-Dx/ Dm-Dj JV

Iniciació i perfeccionament Iniciació i perfeccionament Iniciació i perfeccionament Iniciació i perfeccionament

19.45 a 20.30 19.45 a 20.30

Iniciació Perfeccionament

Dll/Dx Dm/Dj

RM RM

23,50€

71,00€

30,15€

JV: Instal·lació Josep Vallès. RM: Instal·lació Regent Mendieta. *140 classes setmanals.

Activitats adults 11


Activitats a l’aigua

Nivell-Natació Entrenament

Destinats a persones que busquen una condició física òptima mitjançant entrenaments de natació impartits per un entrenador professional i titulat. Si voleu assolir millores en les vostres marques, preparar-vos per travessies populars o només per estar en forma i passar una estona molt agradable en equip, AQUEST ÉS EL VOSTRE GRUP. Horaris molt flexibles, pel matí, migdia o nit. Horari

Dies Preu soci 7.15 a 8.30 13.30 a 15.00 De dilluns a divendres 20.30 a 22.00

38,30€

Preus amb Preus Natació act. dirigides + CAD +WP

39,30€

46,30€


Aigües obertes

Entrenaments específics per a tots els nivells. Places limitades!!! Dissabtes de 8:30 a 10:00h. Instal·lació de Josep Vallès. Preus sumplements mensuals Socis inscrits al grup d’entrenament de natació, i waterpolo (suplement) Socis inscrits al (CAD), les activitats dirigides (suplement) Socis No Socis

7,00€

10,30€ 14,50€ 41,50€

Si t’inscrius a aquest curs podràs gaudir d’un 100% de descompte a la matrícula al fer-te soci

Activitats adults 13


Activitats a l’aigua

Nivell-Waterpolo Entrenament

Vols experimentar totes les sensacions del waterpolo? Et posaràs en forma, et divertiràs i experimentaràs el waterpolo des de dins, amb entrenaments de tècnica, tàctica i molta pilota. Activitat exclusiva per a socis. Horari

Dies Instal.lació

14.30 a 16.00 Dll/Dc/Dv Regent Mendieta

Preu Preu Soci Cad mensual mensual

38,30€ 39,30€


Sincronitzada

Aquesta activitat és ideal per a tot tipus de persones tant d’iniciació com per a tots aquells i aquelles que ja l’heu practicada. Perquè si t’agrada nedar i ballar alhora, la natació sincronitzada unifica aquestes disciplines. El nostre Club és pioner en la natació sincronitzada masculina; no fem distinció de sexes. Posa’t en mans d’especialistes en aquesta modalitat. Activitat per a majors de 16 anys.

Horari

Preu no Preu Preu no soci soci soci mensual mensual trimestral trimestral

Dies Instal.lació Preu soci

20.15 a 21.45 Dll/Dm/Dj Piscina 20.30 a 21.30 Dc

Sala

34,20€ 68,40€ 92,50€

185,00€

Activitats adults 15


Activitats a l’aigua

Rentec Ets fan de l’aigua? Vols millorar el teu rendiment, la teva tècnica o les teves capacitats dins l’aigua? Entrenaments personals, per millorar la teva tècnica de natació a tots els nivells. Tu tries què vols millorar i nosaltres t’ajudem!!! 1 nedador + 1 entrenador = millora segura. Seguiment rigorós, personal, individual i amb tots els mitjans necessaris. Fitxa tècnica, fitxa de seguiment, resultats en mà i propostes per al manteniment del resultat obtingut. Sessions de 1 hora. Exclusiu per socis

Sessions 2 sessions 4 sessions 8 sessions

Preu soci

Preu no soci

77, 138,60€ 261,80€

92,40€ 166,30€ 314,15€

00€

El pack de 2 sessions té un 10% de descompte per als socis inscrits al grup d’entrenament de natació, triatló i waterpolo.


Cursos personalitzats Adreçat a aquells que tingueu por, fòbies, dificultats per nedar en una piscina, dificultats en la respiració, etc.. Amb els cursets personalitzats gaudiràs de l’atenció personalitzada d’un monitor. Les sessions són de 30 minuts en horaris a convenir. Posa’t en mans dels nostres professionals. Curs personalitzat per a totes les edats, infants, joves, adults i tercera edat.

Sessions 4 sessions 8 sessions 12 sessions 16 sessions

Preu soci Preu no soci

79,40€ 136,70€ 173,75€ 198,25€

122,15€ 210,30€ 267,30€ 305,00€

Activitats adults 17


Activitats a l’aigua

Aquasuau L’aquasuau combina tots els exercicis de la natació, de la gimnàstica i els estiraments dins l’aigua. Relaxa tots els músculs, elimina els dolors, preveu malalties i, et dóna el control sobre el teu propi cos.

Beneficis

1 Tonifica les cames i els glutis. 2 Millora els problemes circulatoris. 3 És ideal per eliminar les retencions de líquids. 4 Millora el sistema cardiovascular. 5 Enforteix els músculs dels braços. 6 Ajuda a la recuperació de lesions. 7 És un bon exercici de relaxació en general i de zona lumbar en particular. 8 Millora la coordinació. 9 Millora la flexibilitat de la musculatura que protegeix la columna vertebral. 10 Es treballa molt el control de la respiració. Horari Dies Instal·lació 11.15 a 12.00 Dll/Dc Josep Vallès 11.15 a 12.00 12.00 a 12.45 Dm/Dj R. Mendieta 16.30 a 17.15

Preu soci

12,00€

Preu no soci

26,60€


Per a embarassades La natació és un dels esports més aconsellables per a realitzar durant l’embaràs i pràcticament no té riscos si es practica amb cura. Aquí teniu alguns dels beneficis que comporta: · La sensació de lleugeresa i alliberació de les articulacions. · La posició horitzontal facilita una millor distribució del pes corporal sense sobrecarregar cap zona. · En ser una activitat aeròbica millora el sistema cardiorespiratori. · Proporciona tonicitat als músculs, exercitant els braços, esquena, zona abdominal i cames. · Contribueix a relaxar les zones més sobrecarregades durant l’embaràs, són comuns els dolors de cintura provocats per la redistribució del pes del cos i la “típica mala postura de la dona embarassada”. · Ajuda a controlar el teu pes, a sentir-te àgil i activa.

Horari Dies Instal·lació 10.30 a 11.15 Dj R. Mendieta 12.00 a 12.45 Dll

Preu soci Preu no soci

20,15€

31,00€

30% de descompte en el segon dia.

Activitats adults 19


MAMIfit

MAMIfit

Innovadores classes de Gimnàstica pre i post part Les classes són dirigides per una entrenadora personal especialitzada en la recuperació del part i gimnàstica per a embarassades. Tots els exercicis s’adapten a les necessitats de cada clienta fent la classe més personal per a cada una de vosaltres. Tindreu l’oportunitat de compartir una estona amb el vostre nadó a la vegada que feu exercici i podreu compartir experiències o dubtes que pugueu tenir amb altres mares i/o futures mares. Aquest mètode tan innovador de gimnàstica ve directament dels EUA, ajuda a combatre i evitar la depressió pre i post part.


No esperis més i apunta-t’hi! La primera classe és gratuïta! La duració de les classes és d’1h i són de grups reduïts. Tenim classes dos dies a la setmana: Mares i nadons: Dimarts 18:00 h. Embarassades: Dijous 18:00 h. Què necessites portar si véns a les classes de Mares i Nadons? Manteta pel teu nadó, calçat esportiu, tovallola per a tu, aigua i tot el necessari per ell (joguines, snacks...). Què necessites portar si véns a les classes d’Embarassades? Aigua i una tovallola. Nota important ·Mares amb nadons: el nadó pot començar a vindre a partir de la sisena setmana si has tingut un part natural o a partir de la vuitena setmana si has tingut cesària. Benvinguts nens fins als 5 anys. ·Embarassades: independentment del trimestre en el que estiguis sempre és recomanable fer exercici. A les notres classes adaptem tots els exercicis a les vostres necessitats i capacitat. Les places són limitades per mantenir els grups reduïts, us podeu inscriure a l’atenció al soci del C.E.Mediterrani al c/ Regent Mendieta 14-20. Telèfon: 93 440 81 40. Per aqualsevol dubte sobre el tipus de gimnàstica us podeu dirigir a la fundadora de MAMIfit: Emma Soteras · info@mamifit.es · 677 43 86 97

Sessions 4 sessions 8 sessions

Preu soci 32,40€ 63,00€

Preu no soci 36,00€ 70,00€

*MAMIfit recomana consultar al metge abans de fer cap mena d’exercici abans i després del part.

Activitats adults 21


SA

R

ACA

RDÍ

LEJA

C. B EGU

ANA

S

RA

MB LA

C. SU G

M MERCAT NOU

TRAVESSERA DE CA AN BL RA REGEN

LES CORTS

T MEN

E

RI

Instal·lació Josep Vallès c/Begur, 44-52 BCN Tel. 93 431 58 55

.B AD AL

RAN YES

S NT

C. B

C. C

C. DE

DIETA

AVINGUD A

LES M CORTS

Instal·lació Regent Mendieta c/Regent Mendieta, 14-20 BCN Tel. 93 440 81 40

DE MADR

ID

NT

SA S

www.mediterrani1931.com

DE C.

M BADAL

M BADAL

CEMediterrani1931 CEMediterrani

cemediterrani@mediterrani1931.com

Llibret adults 2013 2014  

Activitats per adults del Club Esportiu Mediterrani: Activitats Dirigides, entrenador personal, fisioactiva, karate, plataforma vibratòria,...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you