Page 1

Activitats 2011

Adults


Activitats

Dirigides

No saps que és el BodyPump, step,tonobike, aquagym…? Ara t’expliquem que és cada activitat per a que trobis la teva i posis en funcionament el teu cos. Tens diferents tipus d’ activitats al teu abast, des de les més actives (aeròbic,step…) a les més suaus (ioga,gimnasia suau…). Per fer aquestes activitats cal tenir un carnet que et dona dret a fer totes les activitats que hi sorten en el programa. Escull la que més t’agrada!!

AVANTATGES Et regalem 8 sessions mensuals gratuïtes de plataforma vibratòria. No incloses per a majors de 60 anys. Cal demanar-les a la recepció del Club (instal·lació Josep Vallès). Durant el mes d’agost programa d’activitats especial

2

Activitats adults

Categoria

Preu mensual

Activitats Dirigides

21,00€

Activitats Dirigides majors de 60 anys

11,60€


Activitats amb coreografia AERÒBIC/STEP: sessions coreografiades i dinàmiques on es treballa tot el cos al ritme de la música. La coordinació és fundamental en aquest tipus de sessions,on es combinaran diferents estils com el funky, salsa, aerodance,etc. El nivell és per a gent avançada. L’step és el mateix però es treballa sobre una plataforma amb esglaons pujant i baixant al ritme de la música.

JAZZ: estil de ball específic on es treballa molt la tècnica i l’execució correcte del moviments amb suport musical. Molt coreografiat i requereix molta coordinació.

3


Activitats suaus REEDUCACIÓ POSTURAL: sessions destinades a millorar la postura corporal i educar-nos cap a uns hàbits correctes amb moviments suaus i lents. Treball de respiració i de relaxació. IOGA: moviments destinats a restablir l’equilibri psicofísic de la persona a través de moviments suaus. Proporciona benestar mental. Es treballa molt la respiració. TAI-TXI: exercicis que amb la seva pràctica continuada i complementada amb uns hàbits de vida saludable proporciones un estat òptim a la persona. Es treballa la coordinació, l’equilibri, la concentració i la respiració. ESTIRAMENTS: sessions destinades a la millora de la flexibilitat, l’equilibri i la postura corporal. Moviments molt suaus. GIM D’OR I GIM SUAU: sessions destinades a gent gran on es treballa tot el cos d’una forma dinàmica i divertida amb tot tipus de material. AQUASALUS: sessions aquàtiques a la piscina poc profunda, especialment adreçades a persones amb disminució de mobilitat. AQUASUAU: activitat per a majors de 60 anys.

4

Activitats adults


Activitats de tonificació TONIFICACIÓ/STEPTONO: Treball muscular general del cos localitzat amb diferents tipus de material (manuelles, bodybars, gomes elàstiques, bossus,etc) per a millorar el to. TBC: (Total Condicional Body) sessions que combinen una part aeròbica coreografiada amb una part de tonificació general del cos, utilitzant diferent material. BODYPUMP: sessió precoreografiada destinada a millorar la força i la resistència muscular. S’utilitza una barra amb diferents discos als costats. S’acompanya amb suport musical. BIKE/TONOBIKE/AQUABIKE: sessió cardiovascular amb una bicicleta estàtica amb pinyó fix on el tècnic determina la intensitat de la resistència de la bicicleta depenen del tipus de sessió i de música. Millora la resistència cardiovascular. CAMES: sessions localitzades per a tonificar i definir la musculatura de les extremitats inferiors (quadriceps, abductors, abbuctor, glutis i abdominals). Molt enfocat per a dones. CIRCUIT: sessions estructurades per estacions on es treballa la força, la resistència i la velocitat. S’utilitza molt material alternatiu. AQUAGYM: sessions aquàtiques on es treballa tot el cos a la piscina poc profunda amb material específic d’aigua. AQUAFITNESS: sessions aquàtiques a la piscina poc profunda amb una intensitat mitjana-alta per millorar el to muscular. FITBOX: sessions que barreja els arts marcials amb la resistència cardiovascular al ritme de la música on es treballa la tècnica de colpejos amb guants i amb el sac de boxa.

5


Fisioactiva

+Act. Suaus Dirigides Destinat a persones que tenen algun tipus de dolència muscular i volen millorar la seva postural i equilibri amb exercicis molt controlats i suaus. Amb aquest pack s’inclouen les activitats de ioga, taitxi, Durant e gimnasia suau, gim d’or, aquagyms, estiraments. d’activ l mes d’ago s itats e specia t programa La fisioactiva és un mètode de gimnasia de baix l impacte, anaeròbic, que pot servir com a tractament o com a manteniment del cos. Va adreçat a conservar la salut del tronc (la columna vertebral) que és l’autèntic eix vital del nostre funcionament. Les sessions es realitzen en grup. Es treballa bàsicament exercicis de flexibilitat i de tonificació amb un mínim de càrrega o estrés articular. Es beneficiaran tota la gent que vulgui prevenció i els que necessitin tractament o recuperació d’alguna dolència.

Horari

6

Dies

Sala

Preu Soci

18.00

19.00

en grup

Dll / Dc

4

23,00€

19.00

20.00

en grup

Dll / Dc

4

23,00€

20.00

21.00

en grup

Dll / Dc

4

23,00€

Activitats adults


Bonus Bike Bonus BodyPump Ets soci/a i t’agradaria fer les sessions de bike o de body pump sense pagar el preu de totes les activitats dirigides? A partir d’aquest any el Club ha creat una nova proposta. Si tens el Carnet d’Activitats Dirigides podràs fer totes les sessions que vulguis com fins ara però recorda que per entrar HAURÀS DE PORTAR EL CARNET I ENTREGAR-LO AL MONITOR. Si no ho tens però t’agradaria fer unes quantes sessions al mes, llavors això t’interessa!!! Avantatges del bonus: • Podràs venir a l’horari que vulguis. • No et compromets a un mínim consum mensual de sessions • Els bonus són transferibles a qualsevol persona • Pots pagar amb les persones que vulguis el bonus que més t’ interessi Caldrà entregar al monitor el bonus a l’inici de la sessió i serà ell qui descomptarà el nombre adient, depenen dels socis que entrin a fer la sessió. Ara ja no tindràs excusa per no fer bike!!!!

Sessions

Preu soci

Duració

5 sessions

10,30€

1 mes

10 sessions

17,50€

2 mes

30 sessions

31,00€

3 mes

7


Natació Natació Entrenament Destinats a persones que busquen una condició física òptima mitjançant entrenaments de natació impartits per un entrenador professional i titulat. Si voleu assolir millores en les vostres marques, preparar-se per travessies populars o només per estar en forma i passar uns estona molt agradable amb equip. AQUEST ÉS EL TEU GRUP Horaris molt flexibles per el mati, migdia i nit. NOMÉS PER A SOCIS

Horari 07.15

08.30

13.30

15.00

20.30

22.00

Dia

Preu soci

Preu CAD

de Dll a Dv

36,05€

15,45€

Al mes d’agost restaran suspeses les sessions.

8

Activitats adults


Natació Iniciació

Natació Perfeccionament

Curs adequat per a persones que no saben nedar, tenen por a l’aigua o tenen un nivell molt baix i volen assolir un domini Basic del medi aquàtic mitjançant la confiança, aprenentatge de la flotació, propulsions elementals i el control respiratori.

Curs adequat per a tots aquells que busquin una millora en la tècnica, en l’autonomia a l’aigua i vulguin assolir els diferents estils, immersions, salts i girs necessaris per gaudir de l’aigua plenament.

Aquests horaris seran modificats a partir del 27 de juny fins al 1 de setembre, demana informació dels cursos d’estiu. Aquestes activitats segueixen l’horari escolar.

NATACIÓ INICIACIÓ I PERFECCIONAMENT Horari

Dies

Instal·lació

9:00

9:45

Dll / Dc

J.Vallès / R.Mendieta

9:00

9:45

Dm / Dj

J.Vallès / R.Mendieta

9:45

10:30

Dm / Dj

Regente Mendieta

16:00

16:45

Dll / Dc

Josep Vallès

19:45

20:30

Dll / Dc

J.Vallès / R.Mendieta

19:45

20:30

Dm / Dj

J.Vallès / R.Mendieta

Preu Soci

Preu no soci

Preu CAD

22,10€

66,95€

7,30€

9


Natació per

embarassades Sessions especials de preparació al part i per després de donar a llum (postpart). Grups reduïts i atenció personalitzada Dia

Instal·lació

Preu soci

10:00

Horari 10:45

Dissabtes

R. Mendieta

18,35€

10:30

11:15

Dijous

R. Mendieta

18,35€

12:00

12:45

Dilluns

R. Mendieta

18,35€

30% De descompte en el segon dia Aquests horaris seran modificats a partir del 27 de juny fins al 1 de setembre

Cursos personalitzats

de natació Tens por? Tens dificultats en la respiració? Creus que tens una tècnica dubtosa? Vols millorar?

10 Activitats adults

Abonament

Preu soci

Preu no soci

4 sessions 8 sessions 12 sessions 16 sessions

75,10€ 128,75€ 163,70€ 187,10€

115,60€ 198,20€ 252,00€ 288,00€


Natació

Sincronitzada Aquesta activitat es la ideal per a tot tipus de persones tant d’iniciació com per tots aquells i aquelles que ja l’heu practicada. Perquè si t’agrada nedar i ballar alhora, la natació sincronitzada unifica aquestes disciplines. El nostre club es pioner amb la natació sincronitzada masculina, no fem distinció de sexe, posa’t en mans de especialistes en aquesta modalitat. A més sessions gratuïtes d’estiraments amb les entrenadores. Activitat per majors de 16 anys.

Horari

Dia

20:15

21:45 Dll / Dm / Dj

20:30

21:30

Dc

Instal·lació Piscina Sala

Preu soci mensual

Preu no soci mensual

Preu soci trimestral

Preu no soci trimestral

32,25€

64,50€

87,05€

174,15€

Aquesta activitat finalitza el 22 de Juny, l'última setmana de juny i les 3 primeres de juliol és realitzarà un intensiu.

11


Altres Activitats Water-Experience

Pilates

Dinamitzar i especialitzar els cursets per adults, fent-los atractius per un públic més exigent, a on la variabilitat de nivells i interessos quedin coberts a tots els nivells. Fem els cursets professionalitzant el treball a l’aigua, per tal de crear ganes de creixement individual i col·lectiu dins del medi aquàtic, amb respostes i reptes per tothom. Es a dir, no ens podem quedar amb iniciació i després perfeccionament: li donem un aire més creatiu, que pugui atraure a molta més gent, ja sigui com a inquietud personal en el contingut per si mateix, com a inquietud per progressar i poder assolir un nivell superior de domini del medi (dirigint l’alumnat cap a màsters), o senzillament com a una forma de manteniment de la condició física diferent.

El métode Pilates es un métode que proposa altra forma de realitzar el treball muscular de forçaresistència, la flexibilitat muscular i articular, i el control postural; és fa en un entorn diferent a l’habitual: en lloc de fer-se amb música ràpida i l’instructor crida, aquest es realitza en un ambient relaxat que permet la comunicació directa entre alumne i instructor amb una música suau i agradable a l’oida i a l’esperit. En definitiva, es busca un treball integral de la ment, del cos i de l’esperit; és una educació corporal molt complerta on es treballa tot el cos, des de la musculatura superior fins la inferior, i a la que intervenen per igual i en armonia la ment i el cos.

Horari 13:30

14:30

Instal·lació Regente M.

Més informació: carlesdomingo@mediterrani1931.com Inici el 3 d’octubre.

12 Activitats adults

Principis de pilates

• El control físic (per a evitar lesions) • Precisió (derivada del control) • Flexibilitat (cap moviment ha de ser rígid) • Fluidesa (ni rapid ni lent) • Respiració (coordinada amb els exercicis) • Control mental (la ment és indivisible del cos).

Preu Soci Mensual

Preu suplement amb act. Dirigides

55,50 €

15,50 €


Cursos de aquasuau, salsa, defensa personal… Durant tot l’ any el Club ofereix aquests cursos per a socis i no socis. S’inicien en octubre i finalitzen en juny (per trimestres). Cada trimestre consta de 10 sessions: • 1er trimestre: d’ octubre a desembre • 2on trimestre: de gener a març • 3er trimestre: d’ abril a juny Depenen de la demanda del grup es poden fer intensius al mes de juliol. Si esteu interessats en aquests cursos trobareu penjada a la pàgina web www.mediterrani1931.com tota la informació de cada curs en particular. A més podeu enviar un e-mail a mariangels@mediterrani1931.com per a preguntes més particulars. Animeu-vos!!!

Entrenador Personal

Triatló Adults

Servei altament qualificat personalitzat destinat a l’elaboració i execució de programes d’entrenament físic. Està dirigit a persones interessades a realitzar entrenaments físics de manera segura, eficient i motivadora. Es realitzen programes específics de : aprimament, augment de masa muscular, rehabilitació, osteoporosi, obesos, hipertensos… Sessions de 1 hora. Interessats truqueu a Vanesa Gil vida.activa.deporte@hotmail.com saavedraemiliano@hotmail.com

Entrenaments guiats per a triatletes amb un entrenament professional. Més informació: triatlomedi@gmail.com

Preu Soci 20,00€

13


Altres Activitats Plataforma Vibratòria Durant tot el dia, el nostre cos està en continues vibracions de diferents tipus a través del peu, de la columna vertebral i del coll amb molts beneficis pel nostre sistema esquelètic-muscular. En el mon de les màquines de fitness han creat unes plataformes que imiten les vibracions del nostre cos. El funcionament és molt senzill i els resultats són millors: amb 3 sessions setmanals de 15 minuts o 1 sessió diària de 10 minuts en un mes es noten els resultats. BENEFICIS FITNESS: • Augment de la resistència a l’esforç. • Major facilitat per a recuperar-se de qualsevol exercici. • Millora la força corporal sobretot la potència de les extremitats inferiors (cames, glutis i abdominals) • Incrementa l’elasticitat. BENEFICIS Estètica/Benestar: • Pèrdua de pes gràcies a l’augment del metabolisme basal. • Combat la cel·lulitis. • Tonifica les cames i les moldeja. • Efecte linfo-drenatge que permet tenir una pell llisa i suau. • Augmenta la coordinació, l’equilibri corporal i els reflexes.

Sessions

Preu soci

5 sessions

10,30€

10 sessions

15,50€

14 Activitats adults

Mèdico-terapia: • Accelera la rehabilitació desprès de les lesions i operacions. • Ajuda a prevenir i tracta enfermetats neuromusculars com la osteoporosi. • Alivia els dolors causats per problemes musculars.


Karate Adults

(de gener a juliol i de setembre a desembre)

El Karate-Do com a Art Marcial permet al que ho practica no només un correcte desenvolupament físic, sinó també, i sense tenir en compte l’edat o el sexe del practicant, un millor coneixement de si mateix. Aquest vell Art Marcial pot ser practicat a qualsevol edat i per persones de tots dos sexes, sent la finalitat més important aconseguir un perfecte equilibri entre el cos i la ment. El Karate-Do, depenent de l’edat del practicant sobretot, pot ser entès com a esport, com a defensa personal, com a educació física, fins i tot com a educador psíquic, però sobretot i en el seu total desenvolupament es converteix en “DO” o camí de vida. Molts són els beneficis que mèdics i psicòlegs han atribuït a la pràctica de les Arts Marcials, però de vegades una informació errònia fa pensar a les persones que no coneixen directament la profunditat del Karate que és un esport violent, en el qual el més important és humiliar a l’adversari; doncs bé, igual que qualsevol altre esport, el més important és la superació interior de l’individu en la seva lluita interna contra si mateix. Desenvolupar les voluntats, la constància, el desig de superació personal, la humilitat per acceptar les nostres pròpies limitacions i una gran capacitat de superació física, així com una excel·lent flexibilitat articular, a més de muscular, ens permetrà estar més actius i desperts a la nostra vida quotidiana.

Horari

Nivell

Dies

Sala

Preu Soci

19.30

20.30

iniciació

Dm / Dj

tatami 2

25,00€

20.00

21.00

iniciació

Dll / Dc / Dv

tatami 1

37,00€

21.00

22.00

avançat

Dll / Dc / Dv

tatami 1

37,00€

Aquesta activitat no es farà durant el mes d’agost.

15


. madrid av

jas C. canale

ell gü

candi

í C. bacard

mendieta regent c.

mte co c.

DAL C. BA

UR EG C. B

yes

C. sugran

C. carreras

às aster C C.

c. riera blanca

Ctra. DE SANTS

c. de sants

Instal·lació

Instal·lació

c/Begur, 44-52 08028 Barcelona Tel. 93 431 58 55 Fax 93 421 13 46 Instal·lació de 8.000 m2 Com arribar-hi: Autobús: 56 - 57 - 70 - 157 Metro L5 Badal Metro L1 Mercat Nou

c/Regent Mendieta, 14-20 08028 Barcelona Tel. 93 440 81 40 Fax 93 333 73 42 Instal·lació de 3.000 m2 Com arribar-hi: Autobús: 15 - 54 - 56 - 57 - 157 - L12 (L’Hospitalet), L50-L56-L62 Metro L5 Collblanc

Josep Vallès

Regent Mendieta

www.mediterrani1931.com

Activitats adults 2011-2012  
Activitats adults 2011-2012  

Activitats d'adults de la temporada 2011-2012

Advertisement