Page 1

ISO 9001, ISO1400, ISO13485, CE and WHO-GMP certified.

Vakum degassing nyaéta prosés migunakeun vakum ngaleupaskeun gas tina sanyawaan nu jadi entrapped di campuran nalika Pergaulan komponén. Pikeun assure a kapang gelembung-haratis lamun Pergaulan résin na silicone rubbers na laun-netepkeun résin harder, a chamber vakum anu diperlukeun. A chamber vakum leutik anu diperlukeun pikeun ngaleungitkeun gelembung hawa pikeun bahan saméméh setting maranéhanana. prosés téh cukup lugas. The casting atanapi molding bahan anu dicampur nurutkeun kana arah pabrik.

chamber stainless steel pikeun pagelaran hawa-tightness jangka panjang. Burhani vakum chamber boga tepi rounded di luhur, pikeun panangtayungan gasket silicone.

Vakum gauge ieu dirakit dina port misah, supaya bacaan tetep akurat malah bari ngompa / venting alam pawenangan. Gauge maca dina duanana di Hg sarta Mpa. Kabéh kit anu vakum dites keur 24 jam saméméh bungkusan. (Leakage kirang ti 2.0 inHg dina 24 jam) Dua sided gasket vakum flippable pikeun durability hadé jeung reliabilitas. gasket nyaeta kimia tahan ka butane na pangleyur lianna.  25 mm ketebalan tutup acrylic pikeun hirup panjang tur pisibilitas jelas. Kuat elastis dahareun kelas vakum silicone selang bisa nyambung / megatkeun gampang jeung pompa / chamber. 50um filter hawa dina klep curhat pikeun ngurangan aliran hawa jeung nyegah sagala debu / bubuk ngalir kana

alam pawenangan. Gampang masang sarta low-ongkos pikeun mulasara: alam pawenangan bisa dirakit dina 5 menit. 45 dinten jaminan complimentary jeung bagian lila hirup-ngarojong.

Vakum Kamar: stainless steel Tutup: acrylic Vakum Gasket: silicone, tahan ka Butane na pangleyur lianna. Vakum Majelis gauge: 0,5 akurasi inHg. Klep Majelis: kualitas pisan tinggi hawa-kedap valves kuningan, kalayan 50um filter dina port curhat Vakum selang: 3.3 '/ 1 méter dahareun kelas runtuhna-buktina selang silicone, ketebalan témbok 3mm (8mm I.D, 14mm O.D) Vakum Kongrés adaptor: 3/8 "selang barb ka 1/4 Sae port flare. . .

Model No

Capacity Gallon

Capacity Litres

Size Dia x Height (cm)

BHF2010

0.82

3.2

20x10

BHF2015

1.3

4.7

20x15

BHF2020

1.7

6.3

20x20

BHF2515

2

7.4

25x15

BHF2525

3.3

12.3

25x25

BHF2540

5.3

20

25x40

BHF3020

3.8

14

30x20

BHF3030

5.6

21

30x30

BHF3045

8.5

32

30x45

www.burhanihardware.org

Vacuum degassing chamber sundanese chamber degassing vakum  

chamber degassing vakum Vakum degassing nyaéta prosés migunakeun vakum ngaleupaskeun gas tina sanyawaan nu jadi entrapped di campuran nalik...

Vacuum degassing chamber sundanese chamber degassing vakum  

chamber degassing vakum Vakum degassing nyaéta prosés migunakeun vakum ngaleupaskeun gas tina sanyawaan nu jadi entrapped di campuran nalik...