Page 66

næste gang i naturli /

Næste nummer Når vi har slæbt os igennem januar, rammer vi februar og et nyt nummer af Naturli. ’Træt tempo’ bliver temaet, men vi håber at spice det lidt op med gode råd til energi, sunde rytmer og mindre træg fordøjelse.

r Udkomme den 10. februar

Du bliver opdateret på kroppens indre ur, finder måske energien igen, får givet fordøjelsen et tryk og kløen fra eksem et modspil. Morgenjobbet starter om natten Journalist og studievært på Go’ Morgen Danmark Ida Wohlert står op midt om natten, så vi andre kan vågne til hendes stemme og smil på tv. Men det er ikke helt uden omkostninger at sidde klar på skærmen så tidligt. Har du synkroniseret dig med kroppens ur? Du ved nok godt, at din krop følger bestemte rytmer. Du bliver som regel træt, går på toilet, bliver sulten, får menstruation osv. på bestemte tidspunkter og med jævne mellemrum. Lær organernes og kroppens rytme at kende, så du kan samarbejde og skabe mere velvære og sundhed. Husk at pleje dine mitokondrier! Vores mitokondrier er kroppens små energifabrikker, der omsætter og udnytter den energi, vi indtager. Men vi kan skade dem, så de ikke fungerer optimalt f.eks. med for­ giftninger i form af vacciner eller tungmetaller. Vi ser på, hvordan du sikrer dine mitokondrier de bedste forhold. Når maden godt må være lidt nedbrudt Normalt tænker vi ofte på rå mad om sund mad. Men den veltilberedte næringsrige mad kan faktisk gøre underværker for en fordøjelse, der er gået lidt i stå. Når vi tilbereder maden, hjælper vi nemlig kroppen med at få adgang til næringsstoffer. Det er bone broth et glimrende eksempel på.

66

Naturli på nettet Læs helsenyheder, find opskrifter eller gamle artikler. Spørg brevkassen eller find en bog. Alt sammen på vores hjemmeside: www.naturli.dk og på www.facebook.com/naturli.dk

Profile for Mediegruppen as

Naturli-2020-01  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2020-01  

Danmarks alternative sundhedsmagasin