Page 33

Konkurrence

Urte-Pensil med 360 kapsler Værdi:

Vind boost til dit immunforsvar!

420,-

Hvad gør man lige, hvis næsen løber, og halsen begynder at kradse? Urte-Pensil er et godt skattet middel til at styrke sig på, når der er behov for lidt ekstra i forbindelse med sygdom. Vi udlodder fem store bøtter til ligeså mange heldige vindere. For at deltage i konkurrencen skal du blot indsende kuponen eller gå ind på vores hjemmeside: www.naturli.dk/konkurrence senest den 9. februar 2020. Bestseller siden 1976 Urte-pensil er en unik blanding af grønne urter og rødder. En af disse er echinacea – også kendt som rød solhat, der har en balancerende effekt af vores immunforsvar. Der­ udover indeholder kapslerne bl.a. også bukkehornsfrø og propolis i en blanding, der fungerer som en slags naturens penicillin. Du kan tage kapslerne både, når du mærker, noget er på vej, eller hvis du allerede er ramt af en infektion, som kræver lidt modspil.

Spørgsmål: Hvor længe har Urte-Pensil været solgt i Danmark?  Siden 1966  Siden 1976  Siden 1986

NAVN:

ADRESSE:

POSTNR. & BY:

Urte-Pensil har været på markedet siden 1976 og har flere gange vundet anerkendelse som et de mere populære kosttilskud.

TELEFON:

ALDER: KØN:

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik på www.naturli.dk.

Ja tak, jeg vil gerne modtage Naturlis elektroniske nyhedsbrev på mail – hvis du allerede ER tilmeldt, skal du ikke afkrydse dette felt.

EMAIL:

Send dit svar senest den 9. februar 2020 Naturli • Horsensvej 72A • 7100 Vejle Mrk: “Konkurrence/Naturli 01-2020”

Profile for Mediegruppen as

Naturli-2020-01  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2020-01  

Danmarks alternative sundhedsmagasin