Page 62

Konkurrence

Vind bamser, der gør dig smuk!

4 x Beauty Bear vegan vitamins Værdi:

996,-

BeautyBear er en serie af velsmagende veganske vitamin-gummies, som fås i fire forskellige varianter – nøje sammensat og med et højt indhold af vitaminer, mineraler, urter og olier, som optimerer og vedligeholder hud, hår, negle og tan. Vi udlodder de fire forskellige BeautyBear i et sæt til 10 heldige vindere. For at deltage i konkurrencen skal du blot indsende kuponen eller gå ind på vores hjemmeside: www.naturli.dk/konkurrence senest den 5. januar 2020. BeautyBear - hudpleje på en ny måde Produkterne indeholder ingen kunstige sødemidler eller farvestoffer, men kun naturlige ingredienser. Fremstillet på frugtfibre (pektin) helt uden gelatine. HAIR vegan vitamins Effektive veganske gummies med en lang række næringsstoffer, bl.a. biotin og zink, som vedligeholder og optimerer hårets ­volumen og styrke. Med skøn solbærsmag. SKIN vegan vitamins Optimal sammensætning af næringsstoffer og den virkningsfulde ceramideolie samt ellaginsyre, som optimerer hudens elasticitet og fugtighed, og gør huden glat og blød. Med dejlig hindbærsmag. NAIL vegan vitamins Slut med kunstige negle. Få naturlige og stærke negle med NAIL. Med den kraftfulde urt agerpadderokke samt B6- og B12-vitamin, selen og zink – en stærk cocktail, som giver dine negle styrke og kraft. Med frisk smag af grønne æbler. TAN vegan vitamins Bliv lækker gyldenbrun med TAN, som indeholder både beta­ caroten og acerola-ekstrakt , en naturlig kilde til C-vitamin, som optimerer hudens kollagen og forbereder huden til sommerens sol, så din hud bliver flot gylden og ikke krebserød og irriteret. Med sommersmag af fersken.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik på www.naturli.dk.

Spørgsmål: Hvad kendetegner Beauty Bear-produkterne?  At de er grønne og lavet på alger  At de er vegetariske og indeholder æg  At de er veganske og lavet på naturlige ingredienser

NAVN:

ADRESSE:

POSTNR. & BY:

TELEFON:

ALDER: KØN:

Ja tak, jeg vil gerne modtage Naturlis elektroniske nyhedsbrev på mail – hvis du allerede ER tilmeldt, skal du ikke afkrydse dette felt.

EMAIL:

Send dit svar senest den 5. januar 2020 Naturli • Horsensvej 72A • 7100 Vejle Mrk: “Konkurrence/Naturli 08-2019”

Profile for Mediegruppen as

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin