Page 6

/ oase

Bach til lommen

nyhed

LE

E LETT R

December måned nærmer sig med hastige skridt, og med december kommer ofte både julefrokoster med fed mad, flere godter på kontoret og masser af hyggelige sammenkomster, der involverer søde sager. For mange er december derfor en måned, der sætter fordøjelsen på prøve. Du får sikkert mere tung mad og flere søde sager, end du er vant til, og det reagerer maven ofte på ved at danne luft i tarmene. A. Vogel Boldocynara indeholder masser af de naturlige bitterstoffer, som din fordøjelse og lever hungrer efter for at kunne fordøje den fede mad, du netop har spist. Boldocynara modvirker altså oppustethed og støtter leveren, så du slipper for luft i maven, sure opstød og mavesmerter og kan nyde julesammenkomsterne fuldt ud. Tag evt. Boldocynara på forhånd, hvis du ved, du kommer til at få ­meget mad, eller brug det akut, når problemet opstår. Find Boldocynara  i din helsekost eller på bioforce.dk i udgaver med enten 60 tabletter eller 100 ml.

Råmælk til tarm og immunforsvar Råmælk fra køer – også kaldet colostrum – er et næsten glemt helsemiddel, der af vores forfædre blev brugt som en drik til børn, ældre og syge. I dag ved man, at colostrum indeholder mere end 100 bioaktive stoffer, hvoraf en stor del har en funktion, der kan relateres til tarmsundhed og immunforsvar. En netop publiceret artikel har vist, at colostrum kan lindre graden af bivirkningerne af kemoterapi på tarmens slimhinde (mucositis). Læs mere om dansk forskning i colostrum på www.biodanepharma.info. Biodane Pharma producerer pulver af dansk colostrum under navnet ColoDan®. Produktet kan købes i helsekostbutikker og på www.biodanepharma.com.

6

EL

Ro i maven – hele december

Forhandlerinfo: Bioforce, tlf. 87 70 87 70

Forhandlerinfo: Biodane Pharma, tlf. 75 55 57 77

RÅBER

B TA

Forhandlerinfo: Lime Pharma, tlf. 39 56 36 26

D SOM

R

Dr. Bach No. 39 Nødhjælp er nu kommet som dragéer i dags- og natteversion med originale Bachblomster: Fuglemælk, Soløje, Balsamin, Kirsebærblomme, Klematis – samt derudover Hestekastanje i natteversionen. Den gule har citronsmag og den sorte solbær­ smag. Den engelske læge Edward Bach fandt i 1930’erne ud af, at essensen af bestemte blomster fra den vilde natur kan påvirke vores sindsstemning og berolige og løfte os. Han fandt en særlig måde at udvinde disse blomsteressenser, som i dag bruges i terapeutisk øjemed som dråber i fortynding 1:240 som Dr. Bach anbefalede.  I dag findes de så både i tyggegummi og pastiller – og nu også i små dragéer! Kan købes i udvalgte helsekostforretninger, Helsemin og webshops.

S FÅ

Profile for Mediegruppen as

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin