Page 59

/ sind

et karneval, på en rejse, et nyt studium, efterskole eller højskole – eller blot til et arrangement, hvor dine venner/familie måske ikke er med. Mærk efter, hvad det gør ved dig. Kan du lide det? Måske er det noget, du skal have integreret i dagligdagen – i større eller mindre grad … Og du kan altid justere og prøve igen. Livet er én lang ”make-over”. TØR jeg være en anden? Det værste vi ved, er at træde ved siden af. Når folk kigger skævt til os. Og hvis vi falder igennem. Læg mærke til metaforerne … Det handler alt sammen om IKKE at være der, hvor vi forventes at være, men i stedet der, hvor det er utrygt at være, ifølge normen.

Det kræver mod at turde (prøve) at være en anden. OG det kan føles som en lukket ring – en kat, der bider sig selv i halen for at blive mæt … Fordi, den sikkerhed og robusthed, som vi søger, kræver generelt, at vi på et tidspunkt overvinder os selv og kaster os ud i det. Prøver du ikke, så får du aldrig vished. Modet til at vove pelsen kommer først og fremmest af din vilje: ”Jeg kan ikke holde mig selv UD længere – jeg vil ikke have det sådan her mere!” Og så måske nysgerrigheden og inspirationen fra andre, der gør og kan noget af det, vi selv drømmer om. Skråsikre rollemodeller Når vi møder et menneske, der hviler i sig selv, ser vi blot slutresultatet.

“Hvis du har lyst til at skubbe grænsen for, hvem du (også) er, så vil det ofte være nemmest at afprøve det et nyt sted eller sammen med nye mennesker” 59

Profile for Mediegruppen as

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin