Page 57

/ oase

Antiage indefra Aloe vera kan både hjælpe indefra og udefra med at opretholde en sund hud. Indefra har aloe vera også antiage-egenskaber. Efter daglig brug i 3 måneder er produktionen af kollagen øget, rynkerne bliver mindre fremtrædende, huden er mere elastisk. Samtidig vurderes det i videnskabelige undersøgelser, at aloe vera kan modvirke og reparere "cutaneous photoaging", ældning af huden forårsaget af solens UV-stråler. Det er dokumenteret, at Aloe Vera styrker immunforsvaret samt fordøjelsen. Styrkelse af immunforsvaret og normalisering af den naturlige fordøjelse har tillige stor indflydelse på organismens velvære og derved på udstråling og udseende. Avivir Aloe Vera har i 30 år leveret den unikke plante i form af tilskud indeog udefra til huden. Avivir anvender kun ACTIValoe fra Aloecorp, som er eneste aloe vera med dokumenteret indhold på mere end 10% af polysakkariderne Acemannan, der anses for hovedansvarlig for aloe veras gunstige virkninger. Kapslerne er registret ved Vegan ­Society.

Vintersmukke læber! Vinterens frost og kulde kan være hård ved vores læber, som ofte udtørrer og sprækker. Tørre og sprukne læber er mere udsatte og tilbøjelige til infektion med virus. Læbeplejen Ocean Kiss plejer og beskytter dine tørre læber. Det aktive indholdsstof fra mikroalgen Spirulina Platensis, som er tilsat læbeplejen, virker antiviralt og antibakterielt. Indholdet af mandel- og jojobaolie sørger for at holde dine læber sunde og naturlige. Ocean Kiss læbestiften findes i fire flotte farver, som fås i helsekostbutikker. Forhandlerinfo: Pharmovital, tlf: 39 61 76 18, www.spirularin.dk

Forhandlerinfo: Avivir, tlf. 39 69 08 14

Colpropur opretholder hudens elastisitet og bidrager til færre rynker NYHED Kosttilskud. Hydrolyseret collagen med vitamin C

Colpropur til dig og din hud ... Colpropur er et kosttilskud, hvis vigtigste del er hydrolyseret collagen protein, som er meget let for kroppen at optage. Collagen er især godt for din hud, men også for knogler, muskler og led. Colpropur består udelukkende af ren hydrolyseret collagen i pulverform, et naturligt og meget let optageligt kosttilskud, med vitamin C, som letter optageligheden.

43 år

43½ år

Fås med Neutral smag eller Vaniljesmag. Det viste foto er en kvinde, der startede med Colpropur som 43 årige og viser

Dåsen indeholder 300 g pulver. Dagsdosis er 10 g. Omrøres let i vand eller andre drikke. Vejl. udsalgspris 250,-. Fås i helsekostbutikker.

udviklingen fra 43 år til 43½ år, hvor kvinden dagligt tog 10 gram Colpropur i perioden. Billederne viser huden i ansigtet, ved siden af øjnene, hvor en rynke blive mindre tydelig.

Se meget mere på maxipharma.dk

57

Profile for Mediegruppen as

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin