Page 56

/ oase

Boost indefra og ud!

Duften af natur Lavendel Shampoo og Balsam Eftervask er mild og drøj hårpleje fra Rømer. Den skønne lavendelolie i shampooen giver en beroligende duft, mens de vaskeaktive stoffer, der er baseret på ren kokosolie, gør hår og hovedbund rent. Balsam Eftervask gør håret let og blødt at rede. Giver blank glans uden at fedte, og passer til alle hårtyper.

Forhandlerinfo: Natur-Drogeriet, tlf. 86 92 33 33 KOLLAGEN E

RB LE VE

T RT LÆ PU PO

– BÅDE FO RH

Fra Rømers Sæberi kan du også finde økologiske shampooer som: • Calendula (morgenfrue), der er kendt for at være rensende, bakteriedræbende og sårhelende. • Borago-shampooen, der med sit høje indhold af gammalinolensyre (en sund fedtsyre) går ind og fugter hovedbunden og håret. • E-vitamin-shampooen, der er lavet af hvedekimsolie og virker som en naturlig antioxidant, samt giver næring og blødhed til hår og hovedbund.

Op mod 35 procent af kroppens totale proteinmængde består af kollagen, der dermed er den mest almindeligt forekommende proteintype i kroppen. Samtidig er kollagen den primære bestanddel af bindevævet og 70 procent af hudens vægt. Der er mange forskellige celler i kroppen, der producerer kollagen, men det er fibroblasterne, der har den største produktion. Jo ældre man bliver, jo langsommere arbejder fibroblasterne. Dermed vil der med alderen blive nedbrudt mere kollagen, end der produceres. Collagen-Boost indeholder hydrolyseret kollagen, granatæbleekstrakt, kisel og C-vitamin. Sidstnævnte indgår i vores egen kollagendannelse, der har betydning for en normalt fungerende hud. Collagen-Boost er et pulver med enten appelsinaroma eller kakaosmag, som du kan blande op med eksempelvis plantedrik eller vand. Find den i din helsekost til vejl. pris kr. 349,95.

O

G

D LE

Forhandlerinfo: Rømer Produkt, tlf. 8680 3767  

UD

Du finder shampoo fra Rømer i helsekostforretninger.

Har du husket at vaske hænder? Med en smule omtanke og korrekt håndhygiejne kan spredning af bakterier begrænses eller helt undgås – også ved højtiderne! Madlavning, shopping og ture til byen – det hele giver bakteriespredning, så husk at vaske hænderne undervejs og efter. Nova TTO Sæbefri vask indeholder 4,99 % Tea Tree Oil og E-vitamin, og er et godt valg, når hænderne skal vaskes hyppigt. Den fugtighedsbevarende sulfatfri ”sæbe” fjerner alle de skadelige bakterier uden at udtørre eller genere huden. Tea Tree Oil stammer fra Australien, hvor man har kendt dens antiseptiske virkning i århundreder. Sæben er pH-neutral og derfor mild, men effektiv til hyppig håndvask i f.eks. køkkenet og på institutioner. Også til krops- og intimhygiejne, ved sart og sensibel hud samt ved hudirritationer og uren hud er sæben velegnet. Find Nova TTO i din helsekost. Forhandlerinfo: Novasel, tlf. 63 23 00 02

56

Profile for Mediegruppen as

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin