Page 44

naturli jul /

Julepleje til julemaver Slip enzymerne løs! Planteenzymer kan være til stor hjælp for fordøjelsen. I Solarays Digestaway finder du hele 14 planteenzymer fra bl.a. papaya og aloe vera i vegetabilske kapsler med L-glutamin og urter bl.a. ingefær, som bidrager til en normal fordøjelse, lægestokrose samt elmebark som beroliger fordøjelseskanalen og støtter slimhinderne. L-glutamin hjælper til at vedligeholde tarmpermeabiliteten. Digestaway kan kombineres med Spektro-vitaminer, Tarm i Form og Multidophilus-mælkesyrebakterier.

Styrk mavens slimhinder Rød elm er et træ, som stammer fra den østlige del af Nordamerika med en rødbrun farve. Barken fra træet er en kilde til planteslim, der støtter mavetarmslimhinderne. Samtidig støtter rød elmebark også fordøjelsessystemet. Natur-Drogeriets Rød Elmebark er pulveriseret inderbark fyldt på vegetabilske kapsler. Hvis du ønsker det, kan pulveret tages ud af kapslen og røres ud i væske.

Find den i din helsekost. 180 kapsler fås til vejledende pris: kr. 199,95.

Start dagen med pleje til maven Original Chia Müsli Crunch består af tre hovedingredienser: havregryn, inulin og chia-frø 10%. Alle tre ingredienser, der er kendt for at bakke op om en velfungerende mave med sunde fibre og fedtsyrer, som især mavens gavnlige bakterier vil have. Inulinen, der kommer fra agarve-planten, søder Original Chia Müsli Crunchen samtidigt med, at den er med til at gøre den sprød. Brug Crunchen på yoghurt, skyr eller bland den med andre myslier. Kan også anvendes til desserter. Original Chia Müsli Crunch kan købes i helsekostbutikker.

44

Undgår du gluten? Ikke mindst i juletiden kan det være sin sag at finde rundt i diverse buffeter og juleborde. Hvis du er intolerant eller allergisk overfor gluten, kan enzymer som dem i GluteoStop være gode at have ved hånden. De kan nemlig hjælpe dig med at nedbryde gluten, hvis du ved et uheld indtager proteinet. Hvis du er i byen, og restauranten ikke har helt styr på indholdet i maden, eller din mad har været i kontakt med andres osv., så kan du bruge GluteoStop som et hjælpemiddel til at spalte gluten, som du kommer til at indtage. GluteoStop fås i en praktisk klikdispenser til at have med sig. Du tager en tablet 10 minutter før et måltid, så kan enzymerne reducere belastningen i forbindelse med utilsigtet indtag af gluten. Find GluteoStop i din helsekost, så du har den ved hånden næste gang, du skal i byen.

Profile for Mediegruppen as

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin