Page 40

naturli jul /

julens vigtigste guirlande Pas på

– din tarm!

Skub til tarmene

Bakterier i naturligt miljø

Skallin er loppefrøskaller, som medvirker til at bevare et normalt tarmsystem, fremmer passagen gennem tarmene og bidrager til at kontrollere blodets kolesterolniveau. Loppefrøskaller er rige på kostfibre, og dermed er det et naturligt fibertilskud til dig. Du kan omrøre Skallin i vand eller en anden væske, hvor du får en gel-konsistens. Skallin kan også anvendes til bagning af brød, kager og lignende. Hvis du mere er til kapsler, kan du få Skallin kapsler med 450 mg Skallin pr. kapsel. Her er desuden tilsat dolomitmel og sesamfrøskaller.

Mælkesyrebakterier er en naturlig del af vedligeholdelsen af en normal tarmflora. Hvis du ikke er den store tilhænger af at sluge kapsler med mælkesyrebakterier, er Brottrunk fra Natur-Drogeriet et oplagt valg. Det er en alkoholfri, økologisk, vegetabilsk og naturlig gærdrik med B12-vitamin, som indeholder 5 millioner levende mælkesyrebakterier pr. ml. I Brottrunk får du 12 forskellige, sunde, syreresistente mælke­syrebakteriestammer. En kasse indeholder seks flasker Brottrunk, hvilket svarer til ”Brottrunk-kuren”. Her skal du drikke 1 dl tre gange dagligt i 15 dage. På den måde får du tilført mælkesyrebakterier til din tarmflora.

Find dem i din helsekost til priser mellem kr. 69,95 og 179,95 – alt efter størrelse og udformning.

En flaske med 750 ml fås til vejledende pris: kr. 48,-

Seje bakterier Mælkesyrebakterierne i Symbioflor+ er nøje udvalgt på baggrund af dokumentation for effekt samt syreresistens. Det betyder, at de kan modstå mavesyre og galde og dermed nå intakte frem til tyktarmen, hvor de har deres virkning. Forhandles hos Helsam, Helsekostforretninger, Matas samt udvalgte apoteker.

40

Profile for Mediegruppen as

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin