Page 35

SPEKTRO Multi-Vita-Min SPEKTRO er den populære multivitamin med optimal optagelse, forener og kombinerer vitaminer, mineraler, sporstoffer og urter. Den indeholder over 100 ingredienser i kun én kapsel. • Alle vigtige vitaminer og mineraler i én kapsel. • Unik kombination med urter og mikronæringsstoffer. • Kapselform, for let optagelse. Bryder man sig ikke om at sluge piller, har man mulighed for at knække kapslen og røre indholdet ud i f.eks. lidt yoghurt. SPEKTRO indeholder bl.a. vitamin A, C og D og jern, kobber og selen, der bidrager til immunsystemets normale funktion. Dertil indeholder SPEKTRO bl.a. B1, biotin, magnesium, jern og jod, der alle bidrager til et normalt energistofskifte samt bl.a. vitaminerne E og zink, der beskytter mod oxidativt stress. SPEKTRO har desuden særligt fokus på indholdet af en række B-vitaminer (B2, B3, B5, B6, B12 og folinsyre), der mindsker træthed og udmattelse. Gaven indeholder 200 kapsler – eller mere end et halvt års forbrug til en voksen.

Du får 8 numre af Natu rli + SPEKTRO Mul ti-Vita-Min

299,(+ porto kr. 49,-)

SPEKTRO Multi-Vita-Min

379,95

abonnement

ELLER: Baobab – den skønneste olie Nyd naturens fineste forkælelse med AVIVIR Baobab-seriens produkter med en aromatisk duft af australsk myrte. AVIVIR Baobab All Body Pampering Scrub med virginbaobab-olie og aloe vera efterlader din hud blødere end nogensinde, når fintmalede abrikoskerner nænsomt skrubber urenheder og døde hudceller væk. AVIVIR Baobab All Body Pampering Oil med 50 pct. økologisk virgin-baobab-olie og 50 pct. mandelolie trænger lynhurtigt ind, stopper ikke hudens porer, udglatter din hud og efterlader den gennemfugtet, udglattet og magisk blød. Dertil forbedrer olien hudens barriere funktion samt har en anti-aging effekt og reducerer udseendet af strækmærker. AVIVIR Virgin Baobab oil har et usædvanligt højt indhold af E-vitamin, phytosteroler, omega 6 og 9.

Se flere gode tilbud og bestil på k Naturlishoppen.d

Du får 8 numre af Natu rli + Avivir Baobab -hudpleje

299,(+ porto kr. 49,-)

Baobabhudplejesæt

555,-

Bestil på Naturlishoppen.dk eller ring direkte på tlf. 9644 4502

Betingelser: Tilbuddet gælder kun personer, der ikke har abonneret på Naturli de seneste 6 måneder. Abonnementet er gældende resten af året og løber herefter videre til kr. 340,- om året inkl. porto og ekspeditionsgebyr. Abonnementet er bindende resten af 2019, og kan derefter opsiges til udløb når som helst. Tilbuddet gælder til og med 18. august 2019 eller så længe lager haves.

Profile for Mediegruppen as

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2019-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin