Page 36

naturli jul / Foto/ AdobeStock, Produktfotos

Før, under og e�er julen Ro på maven Gastroform har en beroligende virkning på maven, samtidig med at den fremmer fordøjelsen. Luft i maven, oppustethed, svien, stress og nervøsitet kan få maven til at reagere negativt. Det kan give sig udtryk i et dårligt fungerende tarmsystem, en dårlig fordøjelse og dermed luft i maven. Kan du ikke tåle løg, stegte eller røgede retter og krydret mad, gør det ikke livet lettere for en følsom fordøjelse. Gastroform består af bukkehornsfrø, lakridsekstrakt og propolis-ekstrakt. Forhandles hos Matas, helsekostforretninger og på apoteker til vejl. pris kr. 130,- for 80 stk og kr. 260,- for 180 tabletter.

Træg mave? Tag en kop te! Thea Go’ er et virksomt naturlægemiddel, som har været på markedet i over 40 år, da det har sin virkning på forstoppelse og træg mave. Thea Go’ indeholder cassia angustifolia fra sennesbælge, som irriterer tyktarmens slimhinde, og derved stimuleres tarmens bevægelse. Du finder Thea Go’ som i 100 gram løsvægt eller i tebreve med 20 breve i en pakning. Følg instruktionerne og vær opmærksom på, hvordan kroppen reagerer. Virkningen indtræder typisk  otte-ti timer efter indtagelse. Du finder Thea Go’ i helsekostforretninger til vejl. pris kr. 79,95 for 100 g. løsvægt. 

Et par, der får fordøjelsen i form En god fordøjelse og tarmfunktion er meget værd i julen. Mave i Form er et urteprodukt, der indeholder papayablade, pebermynteurt, fennikelfrø, ingefærrod, ensianrod, cayenne-frugt, irsk mos og grå valnød-bark. Ingefær og pebermynter støtter fordøjelsen. En naturlig hjælp, hvis du er besværet af fordøjelsesbesvær og oppustethed. Dosering: en kapsel, før hvert måltid. Tarm i Form er en unik urteblanding med ni urter og magnesium. Tarm i Form indeholder grå valnød, figen, sveske, aloe vera, ingefær, irsk mos, pebermynte, purshianabark, burrerod og magnesiumcitrat. Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion. Ingefær bidrager til en normal fordøjelse og til tarmens normale funktion. Aloe vera stimulerer peristaltikken og fremmer tarmens regelmæssighed. Dosering: to kapsler dagligt før sengetid. Find Mave i Form og Tarm i Form i din helsekostforretning til vejl. pris kr. 159,95.

36

Naturli-2018-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin

Naturli-2018-08  

Danmarks alternative sundhedsmagasin