{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 2

Lider du af gener og besværet gang pga. gigt? Formthotics indlæg giver dine fødder den rette aflastning Har du gigt og problemer med fødderne, kan et par specialtilpassede indlæg til dine sko hjælpe dig. Med den rette støtte og komfort vil du også kunne opleve forbedringer i dine ankler, knæ, hofte og ryg. Formthotics er udført i et termoformbart materiale, som ved hjælp af varme formes til dine fødder. Du får indlægget med hjem med det samme, og vil hurtigt kunne mærke den positive effekt. Formthotics kan laves hos din lokale fysio- eller fodterapeut.

SPORTSPHAMA Skiferie? Undgå skader og ikke mindst ømme fødder! Formthotics bruges også i snowboard- og skistøvler Formthotics indlæg giver dine fødder et godt fundament, hvilket vil minimere risikoen for skader og gener hele vejen op igennem kroppen. Dine støvler vil føles, som var de speciallavet til dig og give dig en bedre kontrol. Indlæggene er vandtætte. Formthotics kan laves hos din lokale sportsbutik, fysio- eller fodterapeut.

Formthotics kan bruges af alle og laves specielt til hver enkelte fod Spørg efter Formthotics indlæg og få en individuel anatomisk støtte til dine fødder, som vil minimer risikoen for gener og smerter i fødder, ankler, knæ, lænd og ryg. Officiel leverandør til Vi har partnerskab med DHF, DHF,Team TeamDanmark Danmark&&DBU DBU

Sports Pharma as I tel 7584 0533 I sportspharma.dk

Veje rk 19 gr un am

Profile for Mediegruppen design:kommunikation

Krop+fysik-2020-01  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.

Krop+fysik-2020-01  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.