Page 51

DELTAG OG VIND

VIND CEP BUSINESS STRØMPER – ØGER BLODGENNEMSTRØMNINGEN OG HOLDER DINE BEN FRISKE HELE DAGEN At sidde i lange perioder på arbejdet, i bilen eller i et fly får dine ben til at føle sig trætte fordi de ikke længere er optimalt forsynet med det ilt og de næringsstoffer de har brug for. Business Compression Socks fra CEP øger blodgennemstrømningen og forsyner effektivt dine inaktive muskler med næringsrigt blod. Business Compression Socks indeholder 9 % bomuld og er en top-komfortabel strømpe – vævet med 200 nåle i cylinderen i stedet for 168. Når først du har prøvet den, vil du aldrig have lyst til at tage et andet par sokker på igen.

Målrettet kompressionsteknologi giver friske ben

Sokkernes dokumenterede effektive kompression lægger sig perfekt langs dine fødder og lægge og øger cirkulationen i mikroårerne, fremmer ilttransport og accelererer udvekslingen af næringsstoffer. Dine ben føles friske og lette dagen lang. De korte Businessstrømper øger ikke blodgennemstrømningen, men giver dig en helt fantastisk komfort og følelse af lethed i foden.

Farvel til vabler: Maksimal komfort – uden at glide

Den høje kvalitetsblanding af materialer og den anatomiske pasform garanterer at strømperne ikke glider eller folder, så du kan sige farvel til vabler!

Åndbar bomuld for komfortable fødder

Den åndbare bomuld sikrer perfekt varme- og fugtstyring: Dine fødder forbliver behageligt tørre, og du sveder ikke. Strømperne er ideelle til mænd og kvinder der sidder eller står i længere perioder på arbejdet og på rejsen. Tilmed passer disse intelligente sokker også perfekt til dit forretnings-outfit! Strømperne findes i sort, mørk blå og mørk grå. Vejl. pris: Lang strømpe 300,-. Kort stømpe 150,Læs mere på www.cepsport.net CEP Sport Danmark, tlf. 7022 4468, info@cepsport.dk Vi udlodder 5 sæt bestående af et par lange og et par korte CEP Business strømper. For at deltage i konkurrencen skal du blot indsende kuponen eller gå ind på vores hjemmeside: www.krop-fysik.dk/konkurrence senest den 4. februar 2020.

Vind et sæt med et par lange og et par korte CEP Business strømper Værdi (vejl.)

450,-

SPØRGSMÅL: Hvor kan man bruge CEPs businessstrømper?  Til hverdag og arbejde  Til rejse  Til begge dele NAVN: ADRESSE: POSTNR. & BY: TELEFON: ALDER: KØN: EMAIL:

Send dit svar senest den 4. februar 2020 Krop+fysik • Horsensvej 72A • 7100 Vejle Mrk: “Konkurrence/KF 06-2019”

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vinder­ navne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik på www.krop-fysik.dk/persondatapolitik

Krop+fysik · Horsensvej 72A · 7100 Vejle · Tlf. 7089 0022 · www.krop-fysik.dk

Profile for Mediegruppen as

Krop+fysik-2019-06  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.

Krop+fysik-2019-06  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.