Page 31

Lider du af fodsår eller gener pga. diabetes? Formthotics indlæg giver dine fødder den rette aflastning Når du har diabetes, har du et svækket immunforsvar, som betyder, at infektioner i huden hurtigere breder sig til resten af kroppen. Samtidig kan du have en føleforstyrrelse, så du ikke mærker sår på fødderne. Med Formthotics indlæg vil belastningen på de trykudsatte steder på foden fordeles, så risikoen for hård hud og dermed sår minimeres. Formthotics kan laves hos din lokale fysio- eller fodterapeut.

Skiferie? Undgå skader og ikke mindst ømme fødder! Formthotics bruges også i snowboard- og skistøvler Formthotics indlæg giver dine fødder et godt fundament, hvilket vil minimere risikoen for skader og gener hele vejen op igennem kroppen. Dine støvler vil føles, som var de speciallavet til dig og give dig en bedre kontrol. Indlæggene er vandtætte. Formthotics kan laves hos din lokale sportsbutik, fysio- eller fodterapeut.

Veje rk 19 gr un am

Formthotics kan bruges af alle og laves specielt til hver enkelte fod Spørg efter Formthotics indlæg og få en individuel anatomisk støtte til dine fødder, som vil minimer risikoen for gener og smerter i fødder, ankler, knæ, lænd og ryg. Officiel leverandør til Vi har partnerskab med DHF, DHF,Team TeamDanmark Danmark&&DBU DBU

Sports Pharma as I tel 7584 0533 I sportspharma.dk

062019

31

Profile for Mediegruppen as

Krop+fysik-2019-06  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.

Krop+fysik-2019-06  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.