Page 11

+ INTERVIEW interessant end det liv der endnu ikke er levet. Det skal vi være bedre til at påskønne, mener hun. Overgangsalderen var for Lene Johansen en øjenåbner. Hun er glad for det større fokus der i dag er på denne vigtige fase i kvindelivet, selv om den har sine ­udfordringer. – Jeg kan ikke længere drikke vin eller ryge smøger som før. Min krop vil ikke være med til at arbejde eller feste løs. Men det er faktisk fint at blive forhindret i at køre stærkt og måske ende med at måtte stoppe brat. Og trods alt bøvlet synes jeg at overgangsalderen åbner for en ny sårbarhed og eftertænksomhed, som gør livet mere interessant. Du kan læse om hoftedysplasi på side 28. - Min træning er sporadisk og ustruktureret. Jeg går, cykler, svømmer og går til yoga og noget gymnastik. Indimellem glipper det, jeg kan ikke prale af at være meget tjekket på det område, men jeg kommer altid i gang igen.

KOSTTILSKUD

Hold kroppen i gang hele livet Vitaflex indeholder urter, vitaminer og mineraler (boswellia, tomentosa, djævleklorod/venustorn, gurkemejerod, peber, pantotensyre, B6- C-, og D-vitamin, selen, bor og zink), der er gavnlige for dit bevægeapperat.*

Led og muskelfunktion* Boswellia medvirker til at vedligeholde velfungerende led. Gurkemeje bidrager til at vedligeholde leddenes bevægelighed. Zink er med til at vedligeholde dine knogler, og D-vitamin bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

Natur-Drogeriet udvikler, producerer og markedsfører naturlægemidler, kosttilskud og helseprodukter til hele familien. Produkterne findes hos din autoriserede forhandler.

KOSTTILSKUD: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

062019

11

Profile for Mediegruppen as

Krop+fysik-2019-06  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.

Krop+fysik-2019-06  

Magasin fra Fysioterapeuterne. Motion, fysioterapi, sport, fritid, energi, velvære.