Page 66

--- MELLEMRUM ---

Renere poche

d S ta-0n04

Stand C2-008

C2

Perisolv er en biokemisk aktiv gel, der optimerer behandlingen af patienter, som er i behandling for parodontose og periimplantatitis. Det anvendes i pochen, hvor gelen blødgør degenereret væv og har en antibakteriel effekt. Perisolv består af hypochlorit og aminosyrer i lave doser. Disse biokemiske stoffer bidrager til bedre rengøring af rodens overflade og det omgivende væv ved at blødgøre degenereret væv, som derefter let kan fjernes fra pochen. Undersøgelser viser, at Perisolv ikke påvirker tandkød og slimhinder og ikke forårsager gener for patienten.

Én bonding til alle iBond Universal er en lyshærdende universal adhæsiv, som anvendes til den adhæsive, restorative tandbehandling. iBond Universal kan anvendes, uanset hvilken teknik man ønsker at udføre, samt uanset hvilket materiale man ønsker at bonde. Den er kompatibel med alle lyshærdende, dualhærdende og selvhærdende resincementer. iBond Universal binder til alle direkte resinbaserede fyldningsmaterialer såsom komposit og compomer og kan anvendes i forbindelse med bonding af alle inddirekte tandfyldningsmaterialer. Fås både i ny flaske med dryp-kontrol eller i ”single dose”-kapsler.

Ren holdbarhed

d S ta-0n03

Bakteriefrit vand

C3

Stand C2-008

Vind en Apex ID på Endo Workshop Tandlæge Unni Endal fra Norge, fortæller om maskinel udrensning med TF Adaptive, og Tandlæge Vitus Jakobsen fortæller om det nyeste inden for varm rodfyldning, Elements Free. Der vil være Hands-on hvor du har mulighed for at arbejde med mikroskop. Workshoppen er begge dage hos Plandent C2-008 og Kerr C3-003. (Se tider på standen). Blandt alle deltagere på workshoppen, trækkes der lod om Sybron Endo seneste Apex lokalisator, Apex ID.

66

BacTerminator Dental giver garanti for, at dentalunits altid opfylder myndighedskravene til mikrobiel vandkvalitet. BacTerminator Dental virker uden tilsætning af kemi og renser vandet for kalk samt snavs, hvilket beskytter unit og instrumenter. BacTerminator Dental er produceret som medicinsk udstyr klasse IIA, hvilket er et krav til desinfektionsudstyr til dentalunits. En Bacterminator® Dental kan bruges på op til seks dentalunits. Kvaliteten af vandet giver højere patientsikkerhed, bedre arbejdsmiljø og mindre slid på udstyr.

Profile for Mediegruppen as

Klinikliv 01 2015  

Magasin til alle der arbejder på tandlægeklinik - udgivet af Tandlægebladet

Klinikliv 01 2015  

Magasin til alle der arbejder på tandlægeklinik - udgivet af Tandlægebladet