Page 42

--- MELLEMRUM ---

Stand C2-004

d S ta-0n29 C2

Pålidelighed PreVISION Temp er et provisorisk auto-miks materiale udviklet til fremstilling af provisoriske kroner/broer, inlays, onlays, facader og langtids-provisorier. Materialet er overbevisende i sin lette håndtering og nemme applicering. Den praktiske auto-miks funktion sikrer et konstant homogent materiale. PreVISION Temp leveres i CD magasiner til blandepistol i blandeforholdet 10:1. Der kan vælges mellem 6 farver: A1, A2, A3, A3.5, B1 og BLEACH. Hver refillpakning indeholder 1×50 ml materiale, 12 blandespidser samt procedurekort og brugsanvisning. PreVISION Temp er perfekt afstemt med Venus Diamond Flow, den flydende komposit, til individuel karakterisering eller små reparationer af provisoriet.

Nyeste dentaldepot på Scandefa Gram Dental er det nyeste danske dentaldepot, som tandlæger møder på Scandefa. Martin Gram, der er født ind i dentalbranchen, startede depotet i januar med speciale i vinkelstykker, turbiner og andet udstyr til priser, der ofte er under det halve af, hvad tandlæger kan finde produkterne til andre steder. – Jeg er nærmest overvældet over den positive modtagelse, jeg har fået fra tandlægerne. Derfor har vi op til til messen mere end fordoblet sortimentet. Nu tilbyder vi blandt andet også endomotorer, alginatmixere, blegemidler, demonstrationsmodeller, sutur og for eksempel Verdens måske mærkeligste og måske bedste el-tandbørste, som jeg glæder mig til at demonstrere, siger Martin Gram.

Præcision Skruede løsninger

Du skal bruge øjnene! Beskyttelses-skjoldet MO Wing er nomineret til Scandefa prisen 2015. Det svensk udviklede skjold forhandles af KrebsErgonomi i Danmark, som i deres arbejde ofte har registreret, at personale på klinikkerne nedprioriterer beskyttelses-skjoldet til plastlampen. – Mange vælger at kigge væk i stedet, det giver dog den ulempe, at hærdelampen ikke holdes konstant på præcist det rigtige sted. Hvilket kan medføre underpolymeriseret plast, og dermed ringere holdbarhed af fyldningen, siger Mette Krebs. MO Wing giver maximal beskyttelse for både behandler og assistent, det er ergonomisk udformet, så det er let nemt at håndtere, og med symmetrisk design, så det er let at håndtere fra begge sider. Vinklingen på skjoldet giver mindre genskær, og så er det testet og godkendt af NIOM.

Stand C1- 002

42

Mogens Larsen Dental og AKK Dental i Odense, Haderslev Dental og Bay Dental Aarhus leverer nu nyheder indenfor skruede løsninger – uden risiko for cementoverskud: Vario-base fuldanatomisk eller med cut-back kroner/broer i zirkonia, fræset i eget fræsecenter i Odense. Billedet: Skruet vario-base brostel i zirconia (Amann Girbach). Der pålægges Degudents nye fremragende cercon ceram kiss porcelæn. Nobel Biocare ASC (Angulated Screw Channel) abutment (for optimal skrueplacering) i zirconia med direkte påbrænding. Begge løsninger fås med kort leveringstid og til konkurrencedygtige priser. For yderligere information kontakt Dorte Danielsen på dd@larsen-dental.dk eller tlf. 66134088.

Profile for Mediegruppen as

Klinikliv 01 2015  

Magasin til alle der arbejder på tandlægeklinik - udgivet af Tandlægebladet

Klinikliv 01 2015  

Magasin til alle der arbejder på tandlægeklinik - udgivet af Tandlægebladet