Page 40

--- ÅRSKURSUS ---

Sæt i kryds en

kalender

Hanne Nørgaard holder sit foredrag ”Teamsamarbejde i tandlægeklinikken” på Årskursus 2015 fredag den 17. april kl. 14.00-16.00 – foredraget er for alle faggrupper, teams og enkeltpersoner.

cer

n Konkurre

1

– Hvis det kun er ledelsen, der vil det her, så er det op ad bakke. Alle skal føle et ansvar. Det er også derfor, jeg gerne vil snakke med hele teams, for det kræver fælles fodslag, hvis der skal ske noget. Ligesom alle skal være holdspillere på klinikkerne, befinder rigtig mange tandlæger sig i rollen som klinikejer eller leder, og det er heller ikke nødvendigvis en rolle, de er uddannet til. – Nogle er naturtalenter, men uanset hvor let lederrollen falder dig, er gode redskaber indenfor ledelse et must, for du kan være nok så meget naturtalent og alligevel komme til kort, hvis bare en enkelt medarbejder vælger at modarbejde dig. Hanne Nørgaard opfordrer tandlæger i lederstillinger til at få nogle uddannelser, der kan give dem værktøjer til at være ledere – og blive bedre til at skabe de vigtige relationer.

– Jeg har selv et hold af meget forskellige mennesker på klinikken, og vi arbejder meget med at anerkende vores forskelligheder. Her har min coachuddannelse været en personlig øjenåbner, der har lært mig rigtig meget om, hvordan vi reagerer, og hvorfor vi reagerer forskelligt. Selv mener hun, at hun lige nu har et dreamteam på sin klinik – og det skal nydes. – Det gør mig glad, når mit team er glade sammen og kan handle i en akut situation, hvor jeg får en melding, som viser, at alle tager ansvar og hjælper patienten hurtigt. Min erfaring har lært mig, at vi skal nyde det, hver gang det fungerer, for om lidt – bum – så er der en ny udfordring i teamsamarbejdet, og den skal vi være klar til at tage.

Præmiejagt! Vi har samlet et lille overblik over Tandlægeforeningens konkurrencer i forbindelse med Årskursus og Scandefa 2015.

Tandlægeforeningens medlemsrådgivning: Besvar spørgeskema og vind lækkerier! Kom forbi Front Office-standen og hent et spørgeskema, udfyld det og aflever det samme sted. Og du er med i konkurrencen om en kurv fuld af lækre sager.

2 Tandlægeforeningens Forlag: Messerabat – og konkurrence! Bestiller du minimum 100 patientinformationsbrochurer får du 25 % i rabat. Bestillingen skal afleveres hos Medier på Tandlægeforeningens stand. Blandt bestillingerne trækkes der i øvrigt lod om en gratis bestilling.

3 Tandlægeforeningens Tryghedsordninger: Vind en iPad Mini Hvis du kan svare på et spørgsmål om den nye Årsrejseforsikring fra Tandlægernes Tryghedsordninger, kan du blive den heldige vinder af en iPad Mini. Kom forbi Tryghedsordningernes stand og deltag i konkurrencen. Du kan evt. udfylde kuponen fra kuponhæftet hjemmefra.

4

Dentaljob.dk: En middag for to på højkant Svar på fire hurtige spørgsmål om Tandlægeforeningens jobportal Dentaljob.dk og vær med i konkurrencen om en god middag for to.

40

5

Tandlægebladet: Var det noget med en rejse til Island? Kom forbi standen Medier og deltag i konkurrencen om en rejse for to til Island. • Find tre billeder fra Island i denne udgave af KlinikLiv, som du sidder med i hånden. • Udfyld kuponen i kuponhæftet. • Aflever det på Tandlægeforeningens stand hos Medier. Rejsen er sponsoreret af Our World.

r

Dette billede tælle ikke med

Profile for Mediegruppen as

Klinikliv 01 2015  

Magasin til alle der arbejder på tandlægeklinik - udgivet af Tandlægebladet

Klinikliv 01 2015  

Magasin til alle der arbejder på tandlægeklinik - udgivet af Tandlægebladet