Page 18

--- MELLEMRUM ---

nd S ta-016 C3

S tand

En perfekt alginaterstatning

C2-004

Xantasil er en ny medium-viskøs alginaterstatning fremstillet på A-silikone basis beregnet til anatomiske aftryk, såsom aftryk til provisorier, ortodontiske modeller, aftryk til stiftopbygninger, aftryk til bideskinner m.m. Håndtering og dimensionsstabilitet er væsentligt forbedret i forhold til alginat. Xantasil leveres i magasiner til blandemaskine og til blandepistoler. Arbejdstiden er 1 min. Tid i munden er 1,5 min. Materialet kan opbevares i længere tid, er dimensionsstabilt og mikses homogent uden luftblærer. Meget nemt at desinficere og velegnet til alle gipstyper. Hygiejnisk og færre arbejdsprocedurer i forhold til alginat.

Kvalitetsmærke Nordenta er Danmarks nye forhandler af Ultradent, så på Scandefa kan møde de nye kvalitetsprodukter på Nordentas stand.

Hurtigt arbejde nd S ta-014 C3

Én primer på klinikken GC introducerer Ceramic Primer II – en universal primer til feldspar-, leucite-forstærket-, lithium disilicate keramik, zirconium og alumina, hybridkeramik (e.g Cerasmart) og komposit. Den erstatter silan, og du kan nøjes med én primer til de fleste materialer bortset fra metal. Ceramic Primer II udmærker sig ved: Hurtig og nem applicering, ingen ventetid efter applicering: Påfør og tør og så kan den opbevares i stuetemperatur. Ceramic Primer leveres i flaske på 3 ml. eller i engangsdoser.

S tand C3-003

Oplad! Med Demetron hærdelampe – Demi Ultra U-40 – er du kun 40 sekunder fra en fuldt opladet lampe! Slut med dårlige, dyre, batterier og lange opladningstider Med den nyeste teknologi inden for ultra-kondensatorer kan du lade op på kun 40 sekunder og få 25 gange 10 sekunders hærdetid med en intensitet på 1.100 mW/cm2 pulserende til 1.330 mW/cm2 hvert sekund. Med lysdioder i spidsen af lampen får du en ensartet og optimal lysintensitet.

18

Ny super laser Blandt Sirona Dentals mange nyheder kan nævnes en ny laser, der kører på tre forskellige bølgelængder, og dermed giver optimale muligheder for at gøre behandlingen mest mulig skånsom for patienten – f.eks. i forbindelse med følsomme tandhalse og behandling af paradentose. Den nye laser kan også ved kirurgiske indgreb skære i tandkødet med en skalpels hastighed uden at være i direkte berøring med tandkødet. Den nye bølgelængde til kirurgi, 445 nm, har god absorption i hæmoglobin, og derfor opstår der ikke blødninger under indgrebet. Laseren har en indbygget en antibakteriel effekt.

Profile for Mediegruppen as

Klinikliv 01 2015  

Magasin til alle der arbejder på tandlægeklinik - udgivet af Tandlægebladet

Klinikliv 01 2015  

Magasin til alle der arbejder på tandlægeklinik - udgivet af Tandlægebladet