Page 10

--- ÅRSKURSUS ---

Nyt frokost- og kaffekoncept

Pension og økonomi: Specielt program for 50+ Hvis du selv ønsker at tilrettelægge din pensionisttilværelse og økonomi, kræver det planlægning. Få belyst de muligheder, overvejelser, faldgruber og forholdsregler, der er i den forbindelse. Johnny Orneborg, chefrådgiver i PFA Pension, giver gode råd og indfører dig i nye lovregler i samarbejde med Tandlægernes Tryghedsordninger. Som medlem af Tandlægeforeningen kan du deltage uden at være tilmeldt Årskursus. Fredag 17. april kl. 09.00-11.00 – Lokale 20.

Onsdag vil forudbestilt frokost blive arrangeret i A-hallen. Alternativt, kan der købes frokost i begrænset omfang i Bella Center. Torsdag og fredag vil den forudbestilte frokost blive arrangeret på særskilt areal i udstillerområdet. Nyd køkkenchefens lækre buffet inkl. isvand, sodavand og kaffe/te to go mellem kl. 12.00- 13.00. Kaffen serveres ved udgangen til messeområdet. Har du fravalgt frokosten ved tilmelding, kan du stadig i begrænset omfang købe frokost i forskellige caféer og sandwichbarer. Tandlægeforeningen har ikke en Årskursus-café på profiltorvet i år, i stedet vil udstillerne gerne servere kaffe for gæsterne.

Om onsdagen, hvor Scandefa og Centerhallen ikke er aktiveret, vil der dog blive sørget for kaffe i pauseområdet omkring undervisningslokalerne. Torsdag og fredag er der morgenkaffe fra kl. 8.00 og indtil kl. 9.00 i Kongresfoyeren.

Find vej med skærmene Du skal ikke se efter de kendte sessionsskilte ved lokalerne. I stedet for anvendes Bella Centers elektroniske skærme ved lokalerne. Her vil vi annoncere de respektive sessioner. I Bella Center vil du få en flyer med angivelse af sessionernes placeringer.

Hold dig opdateret! Som Årskursus-deltager får du adgang til et mobilt website, som Tandlægeforeningens Efteruddannelse udvikler specifikt til Årskursus. Her kan du bl.a. nærlæse programmet og søge yderligere information om de kursusgivere, du finder interessante. Du kan også få et overblik over lige præcis de sessioner, du selv er tilmeldt, ligesom du kan følge med i de aktiviteter, der løbende vil finde sted under Årskursus. Du skulle gerne have modtaget et personligt login til websitet.

10

Profile for Mediegruppen as

Klinikliv 01 2015  

Magasin til alle der arbejder på tandlægeklinik - udgivet af Tandlægebladet

Klinikliv 01 2015  

Magasin til alle der arbejder på tandlægeklinik - udgivet af Tandlægebladet