a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 7

ANNONCE

helse: xxxx

HAR DU SVÆRT VED AT HUSKE?

Symptomer på dårligt blodomløb DÅRLIG HUKOMMELSE Har du svært ved at huske, kan det være på grund af dårligt blodomløb. Mange oplever også, at det bliver sværere at koncentrere sig. Det er nemlig to sider af samme sag.

TRÆTHED

Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der bl.a. medvirker til at bevare hukommelsen ved stigende alder. Kosttilskud med ginkgo biloba hører til blandt de mest solgte i verden.

wellvita

Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på kredsløbet. Ginkgo biloba hjælper med at bevare en god hukommelse, når man kommer op i årene, og til at fremme blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen. Når man kommer lidt op i årene, oplever mange, at blodomløbet ikke længere er i topform. Hukommelsen er måske ikke længere, hvad den har været – og hørelsen og synet er også blevet ringere. Det sker for alle mennesker og kan bl.a. skyldes forandringer i kredsløbet – især i de små blodkar.

Ginkgo biloba hjælper med at bevare en god hukommelse, når man kommer op i årene Ginkgo biloba fremmer blodcirkulationen i de små blodkar, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen Tempozil indeholder ekstrakt af ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på kredsløbet (mikrocirkulation). Kosttilskud med ginkgo biloba hører til blandt de mest solgte i verden.

Mærk forskellen

Da ginkgo biloba indvirker på kredsløbet i de små blodkar, vil

20 %

er den andel, hjernen mod-. tager af blodet,.der cirkulerer. rundt i kroppen. Når hjernen. forsynes tilstrækkeligt med. blod,.er det bl.a..med til. at.mindske hukommel-. man med et dagligt sesproblemer.. tilskud af ginkgo biloba

gradvist kunne mærke en positiv indflydelse på hukommelsen. Det vil også have indflydelse på f.eks. synet og hørelsen. Derudover indeholder Tempozil Vitamin B6, som bidrager til at mindske træthed.

Er du ofte træt eller oplever perioder, hvor du føler dig udmattet? Tempozil indeholder B6-vitamin, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

SYNET OG HØRELSEN Ginkgo biloba fremmer blodcirkulationen, hvilket er specielt godt for synet og hørelsen. Ginkgo biloba bidrager til et godt syn og en god hørelse.

Prøv Tempozil til 99 kr. Tempozil kan bestilles til halv pris på leveringsservice til 99 kr. for 2 måneders forbrug.

Blodomløbet forandres med alderen

Af det blod, der cirkulerer rundt i kroppen, får hjernen ca. 20 %. Når hjernen forsynes tilstrækkeligt med blod, er det med til at mindske f.eks. hukommelsesproblemer. Derudover er vitale organer som nyrer, lever og hjerte afhængige af et godt blodomløb for at fungere optimalt.

Et godt blodomløb

Prøv Tempozil med bl.a. ginkgo biloba, der er kendt for sin gode effekt på blodcirkulationen i de små blodkar. Læs mere på wellvita.dk

LØB DOM E ✔ BLO MELS KOM U H ✔ E RELS ✔ HØ D E TH ✔ TRÆ N ✔ SY

Læs mere om Tempozil eller bestil produktet på

www.wellvita.dk eller via kundeservice:

TLF. 82 30 30 40 Hverdage kl. 8-16

Ingen bindingstid. Betal efter at varen er modtaget.

Kundeservice er altid parat med råd og vejledning. helse / marts 2020

7

Profile for Mediegruppen design:kommunikation

Helse-2020-03  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin

Helse-2020-03  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin