Page 60

helse: nyt

Sundhed &

INSPIRATION til dig

Styrk dit immunforsvar Omni-Immune indeholder en unik naturlig ingrediens, EpiCor (fermenteret gær) der har været genstand for spændende forskning. I 1990'erne observerede et forsikringsselskab, at en produktionsvirksomheds ansatte havde mindre fravær i forhold til sammenlignelige virksomheder. Dette satte en undersøgelse igang og for at forstå den lave fraværsfrekens. Resultaterne viste, at ansatte i produktionen, som var direkte eksponeret for gærekstraktet, EpiCor, havde forbedrede immuntal sammenlignet med ansatte som arbejdede i administrationen. På baggrund af denne observation så man et potentiale i at udvikle et produkt, der kunne anvendes til mennesker. Efter en række kliniske forsøg kunne EpiCor og dermed Omni-Immune lanceres.

Jette Warrer Knudsen, Redaktør, Jette@mediegruppen.net

EFFEKTIV BEHANDLING AF PCOS Flere udenlandske undersøgelser har vist, at myo-inositol forbedrer insulin-resistensen hos ­kvinder med PCOS. De får regelmæssig cyklus med ægløsning, og dermed kan de blive gravide. Inocaps indeholder folsyre i den anbefalede dosis samt ­andre vitaminer, mineraler, antioxidanter og aminosyrer, som positivt virker på PCOS og/eller graviditet. Kan købes på apoteket, www.webapoteket.dk eller på www.inositol.dk.

Fås hos Helsam, Helsekostforretninger, Matas og www.webapoteket.dk. Mere information på telefon: 97 25 20 15.

EN MASKE, DER GØR LIVET LETTERE Den nye CPAP-nasalmaske fra Resmed gør behandlingen af søvnapnø lettere, mere komfortabel og mere diskret. AirFit N30 er designet til at imødekomme de problemer, du måske hidtil har oplevet med din behandling. Den er lille, simpel og let at bruge. QuietAir udluftningen sørger for at mindske støj, så det hverken er til gene for dig eller din partner. Mere info: resmed.dk, telefon: 54 75 75 49.

60

Vi er begyndt på et helt nyt år. Måske du har problemer, som du ikke lige har fået gjort noget ved de seneste år? Nytåret med sine nye begyndelser er en oplagt mulighed for at komme i gang. Her får du nogle nyttige tip.

FARVEL TIL URINVEJSBESVÆR Urinvejsbesvær er et ret almindeligt problem hos mange kvinder. Men der er heldigvis flere ting, man kan gøre for at afhjælpe problemet. Femistina er et nyt innovativt kosttilskud mod urinvejsbesvær, og det er netop landet på det danske marked. Femi­stina indeholder bl.a. den patenterede kombination af ­b­irke-ekstrakt, der bidrager til sunde urinveje. Femistina har en tredobbelt funktion, der øger ­udskillelsen af bakterier via urinen, og det hindrer, at bakterier sætter sig fast på slimhinden. Forhandles på femistinashop.dk, Matas, udvalgte apoteker og helsekostbutikker og www.webapoteket.dk.

Profile for Mediegruppen as

Helse-2020-01  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin

Helse-2020-01  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin