Page 23

Annonce

helse: xxxx Keld Heick i reparationsalderen:

Jeg døjede med ledproblemer Foto: Peter Hauerbach

I 1962 grundlagde han orkestret The Donkeys, der nok mest forbindes med landeplagerne ”Ved landsbyens gadekær” og ”Jeg ringer på fredag”. Sideløbende blev det også til en solokarriere med bl.a. ”Vi ska´ gå hånd i hånd”. Keld Heick blev uddannet folkeskolelærer i 1969 på Zahles Seminarium, men vi kender ham nok bedst, når han sammen med Hilda turnerer landet rundt og underholder musikglade danskere. - Jeg har spillet guitar i mere end 60 år, og det holder jeg forhåbentlig aldrig op med. Men årene løber jo ikke upåagtet henover mig. Derfor måtte jeg for et par år siden erkende, at stivheden i leddene var en realitet. Især om morgenen kunne jeg mærke, at mine fingre lige skulle i gang, og efter en skadet achillessene i en fodboldkamp med vores børnebørn, Eliot og Storm, har jeg accepteret, at kroppen ikke længere er 35, selvom det i sindet føles sådan, fortæller den folkekære musiker, Keld Heick med et glimt i øjet.

Anbefaling fra en veninde

- For en del år siden var Hilda og jeg i Kina med nogle gode venner. Vi kom bl.a. forbi nogle ingefærmarker, hvor bønderne fortalte om, hvor speciel netop deres ingefær var, og hvor effektivt den virkede mod ledproblemer. Dengang tænkte jeg ikke meget over det, men jeg blev efterhånden overbevist af

Yderligere information

Hilda og Keld Heick er stadig aktive og underholder musikglade danskere rundt om i hele Danmark. Og med hjælp fra naturproduktet ZinCuFlex, er ømheden i bl.a. fingrene forsvundet.

de mange beretninger, der var om ingefærs gunstige virkning. Den viden er nu kommet mig til gode i en alder af 73 år. For da en veninde fortalte mig om et forholdsvist nyt ingefærprodukt, var jeg ikke i tvivl om, at jeg nu var moden til at prøve, om det også kunne hjælpe mig og mine stive og ømme led.

Sikke en lettelse

- Efter kun fire uger med kapslerne, kunne jeg mærke en forskel. Jeg mærkede, at det at lade fingrene løbe henover strengene på guitaren var blevet nemmere, ømheden var stort set væk, og sådan er det stadig med kun en kapsel dagligt. Det er en stor lettelse i vores travle hverdag på landevejene, slutter Keld, idet han griber guitaren, kigger over på Hilda og spiller lidt fra en af de gamle klassikere: ”Vi skal gå hånd i hånd”, og så tilføjer han med et smil: Nu uden ømme fingre.

Kapslerne, som Keld Heick tager, hedder Zincuflex. De indeholder et helt unikt kompleks bestående af et standardiseret ekstrakt af ingefær og gurkemeje, som hjælper Forhandles hos: Matas og i helsekostbutikker Vejl. udsalgspris: 60 kapsler koster kr. 279,på ømme og stive led. Der er ydermere tilsat C-vitamin, som bidrager til dannelse af helse / december 2019 23 Kontakt: www.medicwiotech.dk Tlf. 4611 6669 kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler og brusk.

Profile for Mediegruppen as

Helse-2019-10  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin

Helse-2019-10  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin