Page 61

helse: konkurrence

VIND

MBT - Din genvej til en styrket krop

Vind et par MBT-sko efter eget valg

Baseret på mere end 20 års erfaring og biomekanisk forskning introducerede MBT® i 2015 en helt ny generation af skånsomme løbesko – MBT Running, som blev en verdensnyhed. Bevægelsesmønstret og måden, man ­belaster kroppen på, er forskellig alt efter, om man går, står eller løber. Derfor har vi nu både MBT Walking® til dig, der går og står, og MBT Running® til dig, der løber. Løbesko fra MBT® har en unik sålkonstruktion, der fremmer en mere skånsom løbestil. Den unikke sålkonstruktion har tre densiteter med henblik på at aflaste, trykfordele og stabilisere optimalt under løb.

VÆRDI CA.

2.295,-

Hæl, ben, hofter, lænd og ryg belastes mindre og mere naturligt, så risikoen for skader reduceres, og løbeøkonomien forbedres. Der skal ganske enkelt bruges færre kræfter på at drive kroppen fremad. Alle sko fra MBT sikrer, at kroppen anvendes mere naturligt og belastes mindst muligt, uanset om du går, står eller løber. Med MBT på fødderne vil du altid opnå: • Forbedret kropsholdning. • Skånsom træning af muskler. • Aflastning af led og ryg.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at sende os de rigtige svar senest 19. maj 2019: • Klik dig ind på www.magasinethelse.dk/konkurrence og udfyld formularen • Klip kuponen nedenfor ud, udfyld den og send til os i en lukket kuvert mærket “KONKURRENCE/HELSE” • Skriv svaret på et postkort eller bag på en lukket kuvert og send det til os: HELSE, Horsensvej 72A, 7100 Vejle, mærk kuverten Konkurrence/HELSE.

Spørgsmål: Hvornår blev MBT Running introduceret?

Hvad gør MBT for dig?

Hvor mange densiteter er der i den unikke sål?

1996

Træner muskler og aflaster led

3

2015

Beskytter mod solen

5

Navn: Adresse: Postnr. og by: Telefon: Evt. e-mail: Alder:

Køn: Mand

Kvinde

(sæt kryds)

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi offentliggør vindernavne, at vi gerne må kontakte dig med interessante tilbud fra Forlaget Mediegruppen, og at vi videregiver dine oplysninger til tredjemand til udtrækning og fremsendelse af præmien. Du kan til enhver tid framelde dig kommunikationen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Se i øvrigt vores persondatapolitik på www.magasinethelse.dk.

helse / april 2019

61

Profile for Mediegruppen as

Helse-2019-04  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin

Helse-2019-04  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin