Page 43

FØRSTEHJÆLP TIL SART HUD Én salve løser mange hudproblemer

Mellisas Arnicasalve er en uundværlig universalsalve, der renser, nærer, heler og desinficerer. Salven tilfører huden masser af fugt, vitaminer og antioxidanter. Brug den på alle områder, hvor huden trænger til kærlig førstehjælp.

1.

3.

Danner en usynlig og beskyttende hinde ved ømme og revnede brystvor ter efter amning, samt ved rød babynumse,

4.

Forebygger og heler frostskader. Ideel til skiferien eller til børn, der opholder sig meget udendørs i kulde. Et godt fif til det bliver vinter.

5.

2.

melissa

Blødgør og dæmper hudirritation ved udsatte hudområder f.eks. røde og tørre barnekinder, nylavede tatoveringer eller dæmper rød irriteret hud efter dermaroller.

Tilfører optimal fugt til udsatte områder såsom læber, albuer, hænder, knæ og fødder.

Mellisa Hudpleje Mindsker rødme efter plukning af øjenbryn, barbering eller voksbehandlinger.

Hele serien er fri for parabener, kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

Arnicasalve uparfumeret

En klassiker fra Mellisa, som altid er god at have ved hånden. Den 30 år gamle opskrift lindrer umiddelbart alle former for irritation. Salven er baseret på ekstrakt af friske Arnica-blomsterhoveder og har et utal af plejende samt forebyggende egenskaber. Den renser samt heler sår og rifter, forebygger frostskader (indeholder ikke vand), plejer flossede neglebånd, og er ideel til pleje af udfordret hud. Nøgleingredienser : Arnica, abrikos, solsikke.

6.

Giver ekstra fugtboost til tør ansigtshud. Brug den over natcremen og hold bedre på hudens fugt henover natten. Mærk forskellen om morgenen.

7.

Heler skadet hud ved forbrænding, solskoldning og hudafskrabninger.

helse / december 2017

43

Helse-10-2017  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin

Helse-10-2017  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin