Page 41

helse: skønhed

Indbegrebet af klassisk britisk lifestyle Det er en oplevelse bare at være i en Jo Maloneafdeling mellem parfumer, roomdufte, krops­ produkter og sæber, og man kan slet ikke lade være med at købe. For hvem kender ikke én, der fortjener en smuk boks med sort sløjfe og noget dejlig velduft indeni.

Forhandles på magasin.dk og Magasin Kgs. Nytorv i København, priseksempel: handwash 230 kr. for 250 ml og 450 kr. for 30 ml cologne.

EN HOTELFAVORIT I GLAD JULE­ FORKLÆDNING Årligt oplever 14 mio. hotelgæster Molton Browns hand/body-produkter – og nu fås de endelig herhjemme. Netop nu i glad juleforklædning og fine gaveæsker. Molton Brown har flere m/k-dufte, som udvikles individuelt af parfumører med tre gange så meget duft som sæd­ vanligt for den type produkter. Molton Brown Frankincense & Allspice Handwash 150 kr. og Hand Lotion 170 kr. for 300 ml . Forhandles i Magasin og magasin.dk

XMAS MINIATURE TIL HAM En fræk emballage til en fræk duft

Ikke mindst på herredufte ligger Giorgio Armani helt i front med markante duftsignaturer som Acqua di Gio. Netop nu fås gaveæske med 30 ml EdT og 150 ml Deodorant Spray. Giorgio Armani Acqua Di Gio gaveæske, 475 kr./værdi 570 kr.

Med sit navn er det tvetydige signaler Good Girl udsender både i sit ydre og sin sensuelle duft. Kampagnemottoet er da også ”It’s so good to be bad”, og sådan kan vi jo alle have det. Der fås i øvrigt også en Shiny Leg Oil i serien. Carolina Herrera Good Girl, 665 kr. for 50 ml.

helse / december 2017

41

Helse-10-2017  
Helse-10-2017  

Viden om sundhed. I samarbejde med Sundhed.dk, Danske Regioner og en lang række patientforeninger. Danmarks største sundhedsmagasin