Page 22

DET SKER

Indsendt af arrangørerne:

Det sker Maj – august 2018

Tilmelding: Tjek arrangørens eller arrangementets hjemmeside.

MAJ Maribo Regatta Dato: 19.-20. maj Arrangør: Maribo Kajakklub WWW: maribokajakklub.dk Maribo Regatta er en regatta, med løb på 200 m, 500 m, 1.000 m, samt lange løb 2.500 m og 5.000 m i K1/C1 og K2 samt K4. Der er desuden 1.000 m i U14 og U16. Et rigtig godt løb, for nye kaproere, mulige landsholdsroere i U16 og U18, samt DKFs øvrige eliteroere. Fantastiske omgivelser omkring Maribo Kajakklub, danner rammen om Maribo Regatta 2018. PaddleBattle Cup Dato: 26. maj Arrangør: Pagaj, Holstebro WWW: pagaj.dk Randers City Kajak Marathon Dato: 27. maj Sted: Randers Arrangør: Kano- og Kajakklubben Gudenaa WWW: gudenaa-kajak.dk Hyggeligt og publikumsvenligt stævne på Gudenåen. Ruten er en rundbane, hvor der ros 9, 13 eller 21 km. Der udskrives løb i alle DKF-godkendte klasser, hvor der er tilmeldte. Det er et løb uden overbæringer, men med vendinger i strøm. Så kom og nyd den sidste søndag i maj på Gudenåen.

22

| 02-2018

Fænø Rundt Dato: 27. maj Sted: Middelfart Arrangør: Kajakklubben Strømmen WWW: kajakklubbenstrommen.dk Fænø Rundt (13 km) eller Fænø Rundt Light (5 km kystnær rute). Fænø Rundt foregår i det naturskønne område ved Fænø Sund ud for Middelfart. Kom og vær med til at gøre dagen festlig. Stævnet er for alle, både motionister og kaproere. Pris 30 kr. ved rettidig tilmelding via Strømmens hjemmeside.

JUNI Bagsværd Regatta Dato: 1.-3. juni Sted: Bagsværd sø Arrangør: Regatta Gladsaxe WWW: regattagladsaxe.dk Kære kano- og kajak venner! Regattasamarbejdet ’Regatta Gladsaxe’ bestående af de tre klubber 361 Kano- og Kajakklub, Nybro-Furå Kano- & Kajakklub samt Gladsaxe Kano og Kajakklub har hermed fornøjelsen af at invitere jer til dette års Bagsværd Regatta, som finder sted Fredag den 1. juni til søndag den 3. juni 2018 og naturligvis på Danmarks Rostadion, Bagsværd Sø, Gladsaxe Kommune. Der er ikke løb på distancerne 1.250 m, (2.500 m) og 5.000 m. På distancerne 200, 500 og 1.000 m vil der med flere end 19

tilmeldte blive afviklet B-finaler. I 2018 vil der være start fredag kl. 8.00 for alle årgange U12 -senior. 12-timers indsamlingsløb Dato: 2.-3. juni Sted: Næstved Arrangør: Næstved Kajak og Canoklub WWW: nkc.dk Kom og udfordr dig selv og dine rovenner og støt samtidig kampen mod kræft ved dette 12 timer's event, som er et indsamlingsløb til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Løbet er for alle kajaktyper, kanoer, SUP'er osv. – alle er velkomne. Der ros på en 7 km-distance (1 omgang) i beskyttet farvand, og der vil være en overbæring per omgang. Det er muligt at lave hold med op til roere roere per hold, med bytte af roer i forbindelse med overbæringen. Det indsamlede beløb og overskud fra tilmeldingsgebyr + salg fra diverse boder vil blive doneret til Kræftens Bekæmpelse. Man opfordres selv til at finde sponsorer, der støtter én med xx antal kroner per roet km, men vi vil godt være behjælpelig med det, hvis det ønskes. Der vil være en t-shirt inkluderet i deltagergebyret. Mere info vil løbende blive slået op på nkc.dk PaddleBattle Cup Dato: 9. juni Arrangør: Vejle Kajakklub WWW: vejlekajakklub.dk

Ry Mix Dato: 9. juni Sted: Knudhule Strand, Randersvej i Ry Arrangør: Ry Roklub WWW: ry-roklub.dk Ry K2MIX – Danish Open – er det eneste rene K2MIX maraton i Danmark. 24 km med 4 overbæringer. Alle aldre kan deltage, og det er deltagernes samlede alder i kajakken, som definerer klassen! Løbet har pæne præmier. Det skal være en hyggelig og sjov eftermiddag sammen – på og omkring Knudsø ved Ry, hvor der er god adgang for tilskuere både ved overbæringen og start-/målområdet. Man kan også deltage i en åben klasse på den halve distance – og dermed afprøve maratonkonceptet! Bellevue Ocean Race Dato: 9. juni Sted: Klampenborg Arrangør: Klampenborg Kajak og Kanoklub WWW: klampenborg-kajak.dk Bellevue Ocean Race er Klampenborg Kajak og Kanoklubs (KKKK) Surfski Downwind Challenge. Løbet er ca. 25 km. surf med bølgerne. Afhængigt af vindretningen lægges løbet på 1 af vores 3 baneområder nord for København. Vi sørger for transport af deltagere og surfski til og fra KKKK. Der er præmier til de hurtigste kvinder og mænd og BBQ ifm. præmieoverrækkelsen.

Kano & Kajak-2018-02  
Kano & Kajak-2018-02