Page 19

KORT & GODT

White Surfkajak Byggeri Water

DKF’s SEKRETARIAT HAR FÅET NYT TELEFONNUMMER:

43 29 10 94

Kort & godt Støt DKF hver gang du tanker

Tillykke til…… Sædvanen tro fandt DKF tid til at uddele både pokaler og diplomer under Klubsamlingen den 17.-18. marts i Brøndby. David Tetztchner modtog Konghvilepokalen for sit arbejde med at fremme DKF’s  arbejde med surfkajakaktiviteter.

Tank og støt!

Det koster dig ikke ekstra – OK betaler hele beløbet. Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du også få det tilknyttet en sponsoraftale.

Silkeborg tog som vanligt Maratonpokalen, Pagajpokalen og Lyngbypokalen. Vallensbæk Kajakklub modtog Dansprint ergometerpokalen.

Læs mere på kano-kajak.org (medlemsfordele)

60+ samling i Svendborg Den 11.-13. juni arrangerer vi 60+ samling i Svendborg. Kom med og nyd det skønne sydfyn. På campen kan du prøve nye bådtyper, får tips til teknik og møde kajakroere fra hele Danmark. Kontakt sk@kano-kajak.dk

Mens Kano og Kajak Klubben Nord fik Arrangørpolkalen for Støt Brysterne – løbet, der igen i 2017 satte deltagerrekord og som i år – 2018 – fejrer 10 års jubilæum. Grøn Klub-prisen gik til Thisted Ro- og Kajakklub.

Lederpriserne står i kø Der er super dygtige ledere i de danske kajakklubber. Det ved VI godt, men der er også en række kommuner, som anerkender vores dygtige ledere. I Haderslev blev Haderslev Kajakklubs formand Michael Madsen honoreret med Sydbanks Idrætslederpris. Michael modtog i 2017 Kongshvilepokalen i DKF. I Lyngby gik Idrætslederprisen i år til Anja S. Jørgensen fra Lyngby Kanoklub. I Silkeborg har kommunen hædret Lars Bomholt Damgaard fra Silkeborg Kajakklub med deres Idrætslederpris. I Gentofte kårede kommunen Helle Juell fra Hellerup Kajakklub til årets idrætsleder i Gentofte. Der er sikkert flere priser, som redaktionen ikke har hørt om.

| 02-2018 19

Kano & Kajak-2018-02  
Kano & Kajak-2018-02