Page 1

MedieAgenten 1. udgave · 1. årgang

Oktober 2013

Din eksterne mediespecialist Aldrig før har der været så mange medier. Og der kommer hele tiden flere til. Det bliver sværere og sværere at bevare overblikket og vælge de rigtige medier til virksomhedens markedsføring. Medieagenten har mange års erfaring med målrettet markedsføring. Både i ”gammeldags” forstand med annoncer i dagblade og ugeaviser, men også på internettet med bannerreklamer og annoncering på Google – de såkaldte Google adwords. Medieagenten løser alle opgaver inden for markedsføring. Vi holder et indledende møde med virksomheden. Her sporer vi os ind på, hvad virksomheden producerer og til hvilke kunder. Vi undersøger også, hvor din virksomhed markedsfører sig her og nu, og hvor meget virksomheden bruger på markedsføring. Vi udarbejder herefter en medieplan og budget for det kommende år.

En medieplan giver dig et samlet overblik over din markedsføring, siger Lars R. Poulsen fra Medieagenten.

Indhold er vigtigere end indpakning - du kan pakke din virksomhed ind i nok så flotte og farvestrålende brochurer, men det er indholdet, virksomhedens indre værdier og måder at gøre tingene på, der virkeligt betyder noget, siger Lars R. Poulsen fra Medieagenten. Lars R. Poulsen er uddannet virksomhedsjournalist og markedsøkonom med speciale i virksomhedskommunikation og har over 20 års erfaring med markedsføring og medier. Han er uddannet og trænet i at tænke i målgrupper. Han er vant til at skrive tekster, der fænger og som bliver husket af kunderne. - kunder lader sig ikke forblinde af fint indpakningspapir og flotte farver. Selvfølgelig skal dit materiale fremstå indbydende, men det er stadig indholdet, der er det vigtigste. Det ved kunderne, og derfor vælger kunderne de virksomheder, som fremstår troværdigt, siger Lars R. Poulsen fra Medieagenten. Og så er det altafgørende for at få succes, at virksomheden lægger en professionel strategi for sin hjemmeside, brochurer, nyheder samt annonce- og medievalg. Medieagenten opstiller målene for virksomhedens markedsføring, så virksomheden rammer målgrupperne bedst og billigst.

Flere kunder i butikken og mindre bøvl Vil du gerne have flere kunder? Vil du gerne undgå al bøvlet med annoncer? Vil du gerne slippe for at tale med annoncesælgere i telefon i tide og utide. Vil du have en opdateret og kundevenlig hjemmeside? Vil du spare penge på annoncering og få mere for pengene?

Her kan indsættes annoncetekst og billede!

- Medieagenten planlægger og styrer medieog tidsplanen, så dine annoncer kommer i de rigtige medier på det rigtige tidspunkt til den bedst mulige pris. Du får flere klik på hjemmesiden og flere kunder i butikken. Du får tid til at gøre det, du er bedst til. Slut med at bruge tiden på forstyrrende annoncesælgere.

Med Medieagenten ved din side er du i trygge hænder... ➣ Du sparer tid ➣ Du sparer penge ➣ Du får et markedsføringsbudget

Du får optimal udbytte af annoncekronerne og mere tid til at tjene penge i forretningen, siger Lars R. Poulsen fra Medieagenten.

Her kan indsættes annoncetekst og billede!

➣ Du får en medieplan ➣ Du får overblik ➣ Du får flere kunder i butikken ➣ Du får en bedre bundlinje ➣ Du slipper for annoncesælgere

MedieAgenten

MedieAgenten Møllevangen 71 · 8450 Hammel Tlf. 40 16 95 99

MedieAgenten


MedieAgenten Med Medieagenten får virksomheden ➣ En marketingafdeling. Sammen med virksomheden lægger vi et budget for markedsføringen. Udarbejder en medie- og tidsplan og sørger for, at virksomheden markedsfører sig i de rigtige medier på den rigtige måde på det rigtige tidspunkt. ➣ En nyheds- og medieredaktion. Vi skriver nyheder og tekster og tager billeder til hjemmeside, profilbrochurer, annoncer, reklamer og til alle virksomhedens medier. ➣ En medie-vagthund. Vi tager os af alle henvendelser fra annoncesælgere, der handler om markedsføring. Virksomheden henviser sælgerne til os. Herefter tager vi os af henvendelsen og vurderer, om mediet er relevant for virksomheden i forhold til målgruppe, pris og kontaktværdi. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på mediefronten. Vi kommer med ideer og forslag til nye og andre måder, du kan markedsføre dig på.

➣ En kampagnemedarbejder. Vi tager os af styring af e-mail kampagner, kampagner på hjemmeside, facebook, google og i offline annoncer. Og via google analytics kan vi straks registrere antal klik, så virksomheden ved, hvad den får for sine markedsføringskroner. ➣ En pressemedarbejder. Vi skriver relevante pressemeddelelser om din virksomhed. ➣ En webredaktør. Vi skriver artikler og tager billeder og opdaterer din hjemmeside, facebookside eller nogle af dine andre medier, så din virksomhed fremstår levende, spændende og attraktiv. ➣ En Google ekspert. Vi forfatter teksterne og styrer dine online adwords kampagner på Google. ➣ ET stort professionelt netværk. Vi har et fast samarbejde med grafikere og webdesignere.

Webredaktør Får virksomheden opdateret sin hjemmeside? Ligger der gamle billeder, der er flere år gamle? Virksomheden risikerer lynhurtigt, at hjemmesiden sander til. At den fremstår rodet og uoverskuelig, hvis virksomheden ikke løbende giver den et servicetjek. Fuldstændig på samme måde, som en have gror til, hvis man ikke fjerner ukrudtet og gamle planter, der er gået ud. Hvis det roder på hjemmesiden, kan kunderne hurtigt få den tanke, at der måske også er andre steder i din virksomhed, hvor der ikke er styr på tingene. Din konkurrent er kun 1 klik væk. Og konsekvensen er, at kunderne vælger virksomheden FRA i stedet for at vælge den TIL. Vi sørger for at opdatere hjemmesiden med billeder, tekst og video, så kunderne får lyst til at besøge virksomhedens hjemmeside igen og igen. Hjemmesiden er virksomhedens ansigt ud af til. Kunderne måler, vejer og vurderer

Vi holder øje med, hvor det bedst kan betale sig at annoncere.

virksomheden i forhold til de signaler, hjemmesiden udsender. Hjemmesidens struktur, navigationsmuligheder, farver, tekst, billeder, bannere og video. Med en aftale med os sørger vi for, at hjemmesiden fremstår imødekommende og venlig. Vi kommer forbi jeres virksomhed flere gange om året, hvor vi tager temperaturen på virksomheden. Vi skaber et overblik over, hvad der er sket siden sidst. Er der sket noget nyt, som skal på hjemmesiden eller på nogle af virksomhedens andre medier, og er der gamle billeder og tekst, der skal fjernes?

Få succes på

DE SOCIALE MEDIER Er virksomheden på Facebook? Bruger virksomheden Youtube? Og hvad med Twitter, Linkedin eller Instagram. Mulighederne er mange, og det kan være svært at vælge de rigtige medier. Det er her Medieagenten kommer ind i billedet. Sammen med virksomheden vurderer vi, hvilke medier, der er relevante. De sociale medier er en nem og hurtig måde at sprede budskabet om virksomheden, at sende nyheder ud og til at komme i dialog med kunderne.

Tidligere faldt anbefalingen af en virksomhed mellem naboer, når de stod og snakkede over hækken. Det er det samme de sociale medier, kan bruges til. Vil virksomheden gerne i gang med at benytte mulighederne i de sociale medier, så kontakt Medieagenten. Vi laver en køreplan for, hvordan virksomheden bedst udnytter de nye medier, så den undgår de forskellige faldgruber.

FÅ LAVET ET PORTRÆT AF DIN VIRKSOMHED Vi laver et interview med dig som virksomhedsleder eller ejer og evt. nogle af medarbejderne. Vi tager billeder af dig og/eller af dine medarbejdere. Vi spørger f.eks. ind til virksomhedens: · Grundlæggelse og historie · Produkter · Kunder · Ansatte · og meget mere....

Vi skriver et miniportræt af virksomheden på omkring 1-1,5 A4-side. Kontakt Medieagenten på: 40 16 95 99 eller medieagenten@gmail.com

Portrættet kan bruges på hjemmeside eller i markedsføring.


MedieAgenten Har virksomheden en plan? Hvis ikke, så har virksomheden brug for en medieplan. Medieplanen tager afsæt i virksomheden: • Hvad vil virksomheden være kendt for?

Overblik og tjek på markedsføringen Medieagenten har kendskab til mange medier og har 10 års specifik specialistviden om medier og markedsføring inden for håndværksbranchen. Vi styrer virksomhedens annoncer, kører kampagnerne, opdaterer hjemmesiden og skaber

opmærksomhed i medierne og i pressen. Medieagenten tager sig af alle henvendelser fra annoncører. Virksomheden slipper for at blive forstyrret af annoncesælgere. Vi sørger for, at virksomhden får overblik over annoncer og markeds-

• Hvad er virksomhedens stærke og svage sider? • Hvor er mulighederne og truslerne? • Hvad er det for et produkt, virksomheden fremstiller og sælger? • Hvem er målgrupperne/kunderne?

føring, så virksomheden kan koncentrere sig om at drive forretning. Vi lægger et budget og holder det. Virksomheden sparer tid og penge og får mere ud af markedsføringskronerne. Medieagenten er uafhængig af alle medier og er helt på virksomhedens side. Vi giver virksomheden et samlet overblik over, hvor den markedsfører sig i øjeblikket. Dernæst udarbejder vi - i samarbejde med virksomheden - et budget og en plan for, hvordan og hvor virksomheden bedst muligt kan markedsføre sig fremover. Med udgangspunkt i virksomheden, dens produkter samt kunder og målgrupper.

• Hvem er konkurrenterne? • Hvordan vil virksomheden markedsføre produktet? • Hvornår og i hvilke medier? • Hvor mange penge vil virksomheden bruge på markedsføring? Alt det giver en gennembearbejdet markeds- og mediestrategi svaret på. Med den får virksomheden overblikket over den samlede markedsføringsindsats. Medieagenten sikrer, at vi rammer plet med markedsføringen. Vi lægger en strategi og opsætter mål sammen med virksomheden, så vi er enige om, hvor og hvordan markedsføringskronerne skal bruges. På samme måde som et fodboldhold har en plan for, hvordan de vil score mål og vinde over modstanderen.

Med den rigtige strategi rammer vi plet med markedsføringen.

Planlægning er vejen til succesfuld markedsføring.

Nyhederne skal frem i lyset Sker der noget nyt i virksomheden? Svaret er JA. Det gør der - næsten med garanti. Også selvom man i virksomheden måske ikke lige går og tænker over det. Men ved kunderne også, at der sker noget nyt? Hvis virksomheden ikke fortæller dem det, ja så ved de det af gode grunde ikke. At fortælle kunderne om nye ting, der sker i virksomheden, gør virksomheden interessant, spændende og levende. Nyhederne skal frem i lyset. I nyhedsbrevet, på hjemmesiden, ja, i alle relevante medier. Nyheder er som skræddersyet til at skabe opmærksomhed hos virksomhedens kunder og samarbejdspartnere. Lav en rutine der gør, at I husker at skrive ned, når der sker noget nyt. Gør det til en vane at tænke i nyheder. Tag et billede og skriv en lille tekst, så er det hurtigt og nemt at finde det frem, når nyheden skal laves. Medieagenten samler herefter materialet og skriver nyheder og lave nyhedsbreve, der skaber opmærksomhed og synlighed hos kunderne.


MedieAgenten Personen bag medieagenten Direktør Lars R. Poulsen Virksomhedsjournalist Markedsøkonom Webjournalist Specialist i markedsføring og virksomhedskommunikation i offline og online medier. Har mere end 20 års erfaring i offentlige og private virksomheder. 10 års specifik og indgående kendskab til håndværksbranchen. * Markedsføring og annoncering i offline og online medier * Facebook, Youtube, Wordpress, Google, Twitter, Instagram * Webredaktion * Medieredaktion * Kampagner * Hjemmesider * SEO og google adwords * Kommunikation * PR * Nyhedsproduktion

Kontaktinfo

Det siger kunderne Ring til Medieagenten, der er dem, der tager sig af al min markedsføring. Jeg sparer masser af tid og ved, at jeg får det optimale ud af mine markedsføringskroner. De lægger et budget og holder det. Tømrermester Erling Mogensen, EMbyggefirmaet

Men med Medieagenten fik vi det store overblik, og de styrede vores markedsføring med sikker hånd. Jesper Purkær, Aubo Silkeborg

Vi ringer eller skriver bare til Medieagenten, som er lynhurtig til at opdatere hjemmesiden med billeder og tekst. Anders Klemmensen, Århus tømreren

Man bliver kimet ned af forskellige sælgere, når man har startet en ny virksomhed op. Og det er svært at vide, hvilke medier man skal være med i, og hvor meget man skal bruge på markedsføring. Tømrermester Erling Mogensen, EM Byggefirmaet

D U B L I T SÆ R hed

m o s k ir v in d f a is v la fi o r p Særtilbud på en 3 format

◆ 4 siders profilavis i A ◆ Leveret som pdf

din hjemmeside på e gg læ at til er ap Ip til r

◆ Kla

◆ 1000 stk. aviser

Din pris

11200 ekskl. moms

r og layout

◆ Vi laver tekst, billede Virksomhedsjournalist og markedsøkonom

Lars R. Poulsen

8450 Hammel 4016 9599 medieagenten@gmail.com www.medieagenten.dk cvr.nr. 31954177

er med i hånden.

du nu sidd Få en profilavis som den,

3 - februar 14 1 er b m ve o n er ld æ g et d Tilbud

Medieagenten profilavis okt 2013  

MEDIEAGENTEN er en virksomhed, der både rådgiver om og udfører marketing- og kommunikationsopgaver for små og mellemstore virksomheder. Eks...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you