Page 1

PUBLIREPORTATGE

ENTREVISTA AMB EL DR. RAFAEL GALVEZ (Director mèdic de GIRO-KLINIC ) Dr. R. Gálvez

RINOMODELACIÓ TÈCNICA DE MODIFICACIÓ ESTÈTICA DEL NAS SENSE CIRURGIA

La tècnica de rinomodelació consisteix essencialment en el desplaçament dels segments nasals mitjançant la meticulosa introducció de materials, en punts específics del nas. Els materials empleats són implants autoritzats per la CE que no necessiten de proves d'al·lèrgia. El tractament sol realitzar-se en un marge de 1 a 3 sessions que duren menys de 30 minuts. Amb anestèsia local similar a la qual utilitzen els dentistes i escassament en 30 minuts, es pot modificar la forma i l'aspecte d'un nas inestètic.

En cap cas es pot corregir defectes funcionals de respiració que corresponen avaluar i tractar a l'especialista en Otorinolaringologia. Els candidats poden ser pacients insatisfets amb el resultat obtingut després d'una operació estètica de nas o pacients que no desitgen realitzar-se una rinoplàstia i haver de passar per quiròfan. Sempre ha de ser l'especialista en rinomodelació el qual prèviament faci un estudi per a veure les possibilitats reals de modificar estèticament els defectes que fan que un nas no ho sigui. Normalment es fa una simulació informàtica del probable resultat. Es tracta d'una tècnica mínimament agressiva i de resultats immediats i espectaculars.

salut, estètica i antienvelliment ALGUNES CURES BÀSIQUES POSTERIORS AL TRACTAMENT SÓN: ● Evitar la presa de antiinflamatoris que alterin la coagulació. ● Evitar en tant que sigui possible, el consum de tabac i altres substàncies que alterin la circulació (vasoconstricció). ● No utilitzar ulleres en les quatre dies posteriors a cada sessió. ● No anar-se a dormir en les 5 hores següents al tractament. ● És convenient utilitzar cremes antiinflamatòries en la zona durant dos o tres dies desprès del tractament.

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es www.clinicanacul.com.br Pot realitzar-se a qualsevol edat des dels 18 anys. Mitjançant aquesta tècnica, podem corregir el dors del nas, la punta i molts altres detalls que fan inestètic un nas.

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


ENTREVISTA AMB EL DR. RAFAEL GALVEZ (Director mèdic de GIRO-KLINIC ) Dr. R. Gálvez

L’estètica de les mans Es diu que les mans d'una dona són el segon reflex de la seva ànima i una de les seves millors aliades per a complementar la seva bellesa. El rostre és possible maquillar-lo; el cabell es pot estilitzar amb nous tallats i colors, però les mans requereixen una cura especial per a evitar que siguin un testimoni directe del pas dels anys. Ara, gràcies als avenços de la medicina estètica, és possible per mitjà de la Bioplàstia retornar un apreciable rejoveniment a les mans perquè es puguin lluir de nou més naturals i belles.

Abans bioplàstia

Abans làser

Abans bioplàstia

Després bioplàstia

Amb el pas dels temps el dors de les mans canvia. Apareixen trets característics de l'edat que, fins fa ben poc, eren molt difícils de tractar. A mesura que avancen els anys les mans evidencien una pèrdua de volum i una notable disminució del grossor dels teixits situats sota la pell, a causa d'això, és possible observar que canvien d'aspecte, ja que es ressalten els relleus propis dels tendons i els conductes venosos. A més, en la pell apareixen taques, alguns canvis de coloració i sequedat. Amb el nou tractament de la Bioplàstia, aplicada curosament en plànols profunds dels teixits que conformen el dors de les mans, és possible rejovenir el seu aspecte general amb resultats excel·lents. Quan s'aplica la tècnica de la Bioplàstia s'afavoreix la formació de col·lagen al voltant de l'àrea tractada i així augmenta el volum d'alguns teixits que havien canviat per causa de l'edat, millorant notablement la textura de la pell. Per emplenar el dors de les mans utilitzem hidroxiapatita, col·lagen o àcid hialurònic reticulat com fem en la Bioplastia dels pòmuls, mentó o solcs nasogenians, tot realitzat a la consulta amb anestéssia local.

Després bioplàstia

Després làser

salut, estètica i antienvelliment

La llum solar és la primera culpable que apareguin les temudes taques marrons en la pell. Els dermatòlegs reconeixen que la principal causa fonamental és l'exposició a la llum diària, no només al sol, com es creu generalment. És el que anomenem fotoenvelliment. Per eliminar aquest tipus de taques utilitzem el làser Nd:Yag, el làser més selectiu i avançat per a tractar sense molèsties les lesions pigmentades.

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

El làser de Nd:YAG de doble freqüència de 1.064 i 532 nm de longitud d'ona i amb el sistema Q-switched, amb uns polsos d'alta energia que s'emeten en breus espais de temps de nanosegons i en temps de relaxació tèrmica una mica superiors, està indicat en el tractament dels tatuatges i de lesions pigmentades benignes. D'aquesta manera volem ajudar a solucionar, en gran mesura, l'estètica d'una de les zones del cos més oblidada, les mans.

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


SALUT MEDICINA I CIRURGIA ESTÈTICA Dr. Rafael Galvez Director mèdic de Giro-Klinic

La situació de l'implant és sempre per darrere de la glàndula, podent fer la butxaca d'ubicació davant del múscul pectoral o darrere, segons els casos. És una cirurgia que produïx cicatrius mínimes i discretes, requereix un dia d'ingrés, i la recuperació per a tornar al ritme normal de vida és d'entre una i dues setmanes. Segons la via d'accés de l'implant, axilar, periareolar o en el solc submamari i la situació del mateix es pot garantir una futura lactància. Cada pacient és única, per la seva anatomia, pels seus gustos, per la seva història. A cada pacient li correspon una elecció diferent de tipus de pròtesi, de volum, de projecció, localització i de via d'accés per a col·locar-la aconseguint així el volum i la turgencia apropiats i desitjats.. El nostre objectiu és aconseguir uns pits naturals, tant en la seva forma, grandària, simetria i mobilitat. ■

PRÒTESIS DE MAMA

Una de les cirurgies més destacades en estètica és la de l'augment mamari. El pit és l'atribut femení per excel·lència i pot crear inseguretat i baixa autoestima a la dona que no se sent cómoda per la seva grandària, que pot ser deguda a una falta de desenvolupament genètic, perquè ha perdut volum després d'una lactància o per una pèrdua important de pes.

Dr. R. Gálvez

salut, estètica i antienvelliment

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

É

s una cirurgia d'excel·lents resultats, molt demanada ja que s'aconsegueix la mida desitjada mitjançant les pròtesis de gel de silicona, que són trilaminars (tres capes) i existeixen diferents perfils, nombroses talles. La pacient juntament amb el seu cirurgià podrà escollir la forma, mida i nivell de projecció més adequats tenint sempre en compte la seva morfologia.

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es www.clinicanacul.com.br

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


SALUT MEDICINA I CIRURGIA ESTÈTICA Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic

LA RADIOFREQUÈNCIA INTRADÈRMICA QUE ES?

Dr. R. Gálvez On es pot aplicar? Es pot aplicar en qualsevol arruga o solc a l'hora de tractar-lo amb un farciment.També és útil la seva aplicació quan volem tibar una zona petita de la cara com és el cas de la parpella inferior o de l'oval de cara. Molt útil per al famós codi de barres, tan difícil de tractar en l'actualitat si no és amb peelings agressius. Quina diferència hi ha amb la radiofreqüència normal?

salut, estètica i antienvelliment

Els dispositius de radiofreqüència normals, s'apliquen en la superfície de la pell de la cara i el cos per a provocar mitjançant l' escalfament profund, un estímul de fabricació de nou col·lagen i elastina per part de les cèl·lules productores del mateix, els fibroblasts, que són com els treballadors que construeixen l'estructura de les altres cèl·lules. Aquest tipus de radiofreqüència no s'utilitza a través de la pell si no mitjançant una micro-cànula aïllada excepte en la punta i aplicant-la en el punt mateix que es vol produir aquest augment d'elasticitat gràcies a la major fabricació de fibres elàstiques.

s tracta d'una nova técnica que s'aplica amb un dispositiu únic en el mercat tecnològic de la medicina estètica, de fabricació italiana i autoritzat per la comunitat Europea.

E

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

Aprofitant aquesta estructura de nova fabricació per part de l'organisme, es pot dipositar algun farciment o implant que millori el resultat fent que la seva perdurabilitat sigui major. El resultat del tractament de les arrugues amb la radiofreqüència intradèrmica a més d'oferir l'efecte esperat omplint l'arruga en si, constarà d'un efecte de lífting o estirament de l'àrea tractada, com resultat de la fabricació de nou col·lagen i elastina.

TOTA UNA NOVETAT EN EL MERCAT ESPANYOL I ARA A GIRONA Aquest dispositiu, utilitza una nova ona elèctrica bipolar denominada P-RFR ( ràdio freqüència ràdio, amb dues longituds d'ona que estimula la síntesi de col·lagen pels nostres fibroblasts. Com actua? L'ona P-RFR determina en una micro àrea de teixit, una reacció cicatricial interna reparativa sota on s'aplica, com per exemple arrugues o solcs, creant un espai on dipositar el farciment que millorarà estèticament la zona tractada. D'aquesta forma, el farciment es reabsorbeix més lentament i fa que duri més temps el resultat.

42 GiDONA

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


SALUT MEDICINA I CIRURGIA ESTÈTICA Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic

EL BÓTOX l bótox és un fàrmac que té la capacitat de produir relaxació muscular per denervació química. S'utilitza molt en medicina i estètica.

E

La capacitat que posseix s'aprofita per a usar-lo com a medicament en el tractament de certes malalties neurològiques i com a producte cosmètic per al tractament estètic de les arrugues facials. La primera aplicació clínica de la infiltració local del bótox es va realitzar l'any 1977 com a tractament corrector de l'estrabisme, una patologia oftalmològica caracteritzada per la hiperactivitat dels músculs encarregats de mobilitzar el globus ocular. Des de llavors, el seu ús s'ha estès, no solament en l'àmbit de la medicina sinó també en el de l'estètica. El propòsit de la seva aplicació, sobretot, és donar un aspecte relaxat a la mirada, minimitzant les arrugues d'expressió de la zona i pujant la cella. S'injecta en una proporció adequada en el múscul causant de l'arruga. Es fa amb una agulla molt fina i la incorporació a l'activitat social i laboral és immediata. La dosi utilitzada és molt petita i no implica riscos greus.

La finalitat estètica principal de l'aplicació del bótox és rejovenir la mirada convertint el terç superior de la cara en una àrea relaxada (com si estiguéssim permanentment de vacances) dissimulant les arrugues d'expressió i, sobretot, pujant les celles. El nivell de relaxació dependrà de la dosi i de l'experiència de l'especialista que apliqui el Bótox. Podem optar per un rostre planxat (paralitzant el muscle) o simplement relaxat (deixant part de l'activitat).

Dr. R. Gálvez

salut, estètica i antienvelliment

Tenim una llarga experiencia perquè fa més de dotze anys que apliquem aquest tractament diàriament i som un dels centres que fem més aplicacions de Bótox. BÓTOX PER HIPERHIDROSI Quan existeix un problema de suduració en excés, produït per una activitat exagerada de les glàndules sudorípares, que es concentren a les aixelles i als palmells de les mans, es pot tractar amb el Bótox. Aplicarem un anetèsic en crema abans de realitzar unes petites punxades a la pell per bloquejar les terminacions nervioses responsables de la producció de suor d'aquestes glàndules. Així aconseguirem reduir un 80% la sudoració.

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

L'efecte sol durar entre 8 i 12 mesos. ■

El bótox actua sobre la placa motora, que és la connexió entre el nervi i el múscul. Impedeix l'alliberament de l'acetilcolina, que és la substància missatgera de la transmissió de l'impuls nerviós cap al múscul. L'efecte no és permanent, ja que el nervi produeix noves terminacions nervioses i noves connexions amb el múscul. Això significa que, tres mesos després de la injecció, es começa a recuperar l’activitat muscular. Després de la injecció, l'efecte es fa visible quan passen 4 i 5 dies i s'allarga entre 4 i 6 mesos, després dels quals cal repetir el tractament per haver tornat a la situació original. És el tractament més utilitzat en tot el món entre tots els tractaments aplicats en medicina estètica i més de sis milions de tractaments ho avalen. No obstant això, és molt important l'habilitat i l'experiència del metge que ho aplica, així com la legalitat mèdica del producte i del centre on s'aplica.

40 GiDONA

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


SALUT MEDICINA I CIRUGIA ESTÈTICA

Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic

UN ROSTRE NOU SENSE CIRURGIA AMB BIOPLASTIA I/O RINOMODELACIÓ

Dr. R. Gálvez

salut, estètica i antienvelliment

La bellesa del rostre depèn fonamental-

ment d'un joc de proporcions i de l'harmonia entre tots els elements que ho formen. Ara la medicina estètica ens permet remodelar el rostre i possibles imperfeccions fins a aconseguir equilibri i atractiu. La bioplàstia és una nova tècnica que serveix per a modificar el perfil, el volum i la silueta d'algunes parts del rostre i del cos.

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

especialista en bioplàstia actua com un escultor aplicant implants de farciment fins a aconseguir l'aspecte desitjat. Aquestes substàncies són biocompatibles i s'implanten profundament a través d'un petit orifici realitzat en la pell amb una agulla, sense talls ni punts, s'utilitzen microcànules, que tenen la punta arrodonida; per no lesionar els vasos sanguinis ni els nervis.

L'

La tècnica de rinomodelació consisteix essencialment en el desplaçament dels segments nasals mitjançant la meticulosa introducció de materials, en punts específics del nas. En cap cas es pot corregir defectes funcionals de respiració que corresponen avaluar i tractar a l'especialista en Otorinolaringologia. Tot es realitza amb anestèsia local, en el propi ambient del consultori mèdic, amb la possibilitat que el pacient acompanyi pas a pas, a través d'un mirall, el procediment. El resultat es veu inmediatament. ■

48 GiDONA

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


SALUT MEDICINA I CIRURGIA ESTØTICA

Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic

Dr. R. Gálvez

LA BELLESA DE LA MIRADA

F

a algun temps, revisant un estudi americà, vaig aprendre que el 84% de les persones enquestades realitzaven un judici previ de la persona pel primer impacte visual i que la mirada influïa en més d'un 90%. El sex-appeal és l'atracció física que exerceix una persona sobre una altra quan no és sotmesa a filtres racionals. La bellesa i el dinamisme d'una mirada és un dels factors més importants a tenir en compte en el sex-appeal d'una persona. En medicina i cirurgia estètica, tenim dues armes molt potents per a donar descans i atractiu al terç superior del rostre humà:

salut, estètica i antienvelliment

El bótox i la blefaroplàstia

El Bótox, el propòsit és donar un aspecte relaxat a la mirada, minimitzant les arrugues d'expressió de la zona i pujar la cella. S'injecta en una proporció adequada en el múscul causant de l'arruga. Es fa amb una agulla molt fina i la incorporació a l'activitat social i laboral és immediata. La dosi utilitzada és molt petita i no implica riscos greus. La toxina actua sobre la placa motora, que és la connexió entre el nervi i el múscul. Impedeix l'alliberament de la acetilcolina, que és la substància missatgera de la transmissió de l'impuls nerviós cap al múscul. L'efecte no és permanent, ja que el nervi produeix noves terminacions nervioses i noves connexions amb el múscul. Això significa que als tres mesos de la injecció, es comença a recuperar activitat muscular. Després de la injecció, l'efecte comença als 4-5 dies i dura entre 4 i 6 mesos, després dels quals cal repetir el tractament per haver tornat a la situació original. És el tractament més utilitzat en tot el món de tots els tractaments aplicats en medicina estètica i més de sis milions de tractaments ho avalen. No obstant això, és molt important l’habilitat i l'experiència del metge que ho aplica, així com la legalitat mèdica del producte i el centre a on s'aplica.

La segona eina de la qual disposem és la Blefaroplàstia

La cirurgia de les parpelles, tècnicament coneguda com blefaroplàstia, és un procediment per a extreure el greix i l'excés de pell de les parpelles superiors i inferiors, corregint la caiguda de les parpelles superiors i les bosses dels inferiors, característiques que fan que semblem més grans i més cansats del que som. La blefaroplàstia es realitza en el quiròfan d'una clínica de forma ambulatòria. Sol fer-se sota anestèsia local i sedació. La intervenció dura entre una i dues hores. Les incisions es col·loquen en les línies naturals de les parpelles superiors i just sota les pestanyes en els inferiors, es tanquen amb sutures molt fines. Les molèsties sobre les parpelles són molt lleus i s'alleugen fàcilment amb l'aplicació de tovalloletes oculars i la medicació prescrita pel seu cirurgià. Els punts es retiren entre els 2 i 4 dies. És una de les intervencions més agraïdes pels seus resultats i la seva durada en el temps.

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es

46 GiDONA

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


SALUT MEDICINA I CIRURGIA ESTÈTICA

Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic

FOTOREJUVENIMENT LÀSER D'ÚLTIMA GENERACIÓ Llueix una pell espectacular aquest Nadal amb el nou tractament de Giro-klinic

Dr. R. Gálvez

Millora en la textura cutània

salut, estètica i antienvelliment

Giro-klinic acaba d'incorporar un nou tractament làser de fotorejuveniment de la pell de la cara, coll, escot i mans. Aquest nou làser d'última generació ofereix grans avantatges i permet millorar l'aspecte de la pell, fent-la més lluminosa i jove, esborrant les taques produïdes pel sol i l'edat, tancant el petits capil·lars i la cuperosis, i dissimulant les petites arrugues. Tot, en una sola sessió i amb una recuperació immediata.

El pacient pot tornar a realitzar les seves activitats normals l'endemà d'haver realitzat el tractament de fotorejuveniment.

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

El tractament es fa sense riscos i sense una sola punxada i només s'aplica una crema anestèsica, tal com es fa en la depilació làser. La pell del pacient quedarà envermellida només durant dues hores. L'avanç de la tecnologia làser fa que els temps de recuperació i l'agressivitat del tractament siguin cada vegada menors. El tractament és econòmic i durador i només requereix una sola sessió.

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es

48 GiDONA

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


SALUT MEDICINA I CIRURGIA ESTØTICA

Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic

LIPOESCULTURA

Dr. R. Gálvez

QUÈ ÉS? s tracta d'un procediment que té per finalitat "esculpir" el cos, per donar-li una forma més estilitzada, proporcionada i atractiva. És molt important destacar que la lipoescultura no és un mètode per baixar de pes, sinó que l'objectiu és modelar la figura en aquelles zones rebels del nostre cos que no és possible modelar ni amb l'exercici diari ni amb dietes. L'extracció controlada del greix dóna com a resultat proporcions més estètiques que seran permanents en el temps. És una tècnica que compta amb 30 anys d'experiència i que no ha estat superada per cap altre procediment, ni en resultats ni en la permanència dels mateixos..

E

Cal tenir en compte que els dipòsits subcutanis de greix són determinats com a caràcters sexuals secundaris. No són els mateixos en dones que en homes, ni en unes races respecte unes altres, ni en unes famílies vers unes altres. Generalment les zones més compromeses o rebels en les que els pacients recorren al tractament de lipoescultura són l'abdomen, la cintura, els flancs (col·loquialment anomenats ¨flotadors¨), la cara externa de cuixes, cara interna de cuixes, maluc o "cartutxeres". També existeixen altres zones com genolls, turmells, braços, esquena, coll, etc. La liposucció l'han de realitzar cirurgians molt experimentats, i “en ocasions és més important la quantitat de greix que es deixa que la que s'extreu i, sobretot, com es deixa”, deia un dels promotors de la lipoescultura als anys 80.

60 GiDONA

peridural. Si la zona és petita, es pot realitzar mitjançant anestèsia local exclusivament i això ens permet poder avaluar intraoperatoriament al pacient dempeus i, per tant, obtenir resultats excel·lents. La reincorporació a la vida professional és d'un a tres dies, segons la quantitat de greix extret, les zones liposuccionades i l'edat.

salut, estètica i antienvelliment

EL DESPRÉS

LA INTERVENCIÓ Una vegada presa la decisió, el pacient ha de fer-se alguns exàmens pre-quirúrgics per a constatar que està en bon estat de salut i poder seguir el procés sense cap risc. La lipoescultura es realitza en una clínica de forma ambulatòria, actualment es realitza amb microcànules (3mm de diàmetre), i mitjançant anestèsia local i sedació. En el cas que la zona sigui extensa, és recomanable realitzar-la amb anestèsia

És necessari utilitzar una peça de compressió en la zona intervinguda que es recomana a cada pacient individualment, per un espai de temps d'unes tres o quatre setmanes. La reincorporació a les tasques diàries és molt ràpida. A les 24-48 hores es pot seguir el ritme de vida habitual sense fer cap exercici físic intens. És molt recomanable realitzar diverses sessions de drenatges limfàtics, realitzats per mans professionals, per aconseguir una evolució més ràpida i confortable. El resultat final s'obté entre els dos i tres mesos després de la intervenció. Per mantenir el resultat a llarg de la ostra vida, cal seguir una dieta adequada per no patir variacions importants de pes i fer exercici físic de manteniment per conservar un to muscular saludable.

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

Giro-klínic ha incorporat el làser lipòlisis com a tractament complementari a la lipoescultura tradicional, obtenint millors resultats i per actualitzar-se amb els últims avenços tecnològics en aquest camp. ■

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


www.medicinaycirugiaestetica.com Centre autoritzat pel Deparament de salut de la Generalitat de Catalunya codi E17618950

UNITAT DE MEDICINA I CIRURGIA ESTÈTICA

, Un abans i un despres Giro+Klinic compta amb professionals amb més de vint anys d'experiència dedicats exclusivament a la estètica i a la salut UNITAT DE REVITALITZACIÓ I REJOVENIMENT Dr. Rafael Gálvez Ruiz nºcol 2802 de Girona i 19156 de Barcelona

Terapia antioxidant i Ozonoterapia endovenosa Tractament amb factors de creixament plaquetari Terapia antiaging Làser de rejoveniment facial

Dr. Rafael Gálvez Ruiz nºcol 2802 de Girona i 19156 de Barcelona Dra. Conxita Obradors i Giró nº col 18320 de Barcelona Isabel Selva Wilson Infermera d.u.i. nº 2839 de Girona

Asesorament estètic personalitzat de la bellesa i de l'atractiu facial Bioplàstia i rinomodelació Emplenament d'arrugues, solcs, llavis, pòmuls i mentó Injeccions de Bòtox per a arrugues d'expressió Peeling químic i rejoveniment de la pell Lipoescultura de cara i cos Làser lipòlissis Nas, orelles desplegades, bosses de les parpelles i elevació de les celles Augment, reducció i pujada del pit Lifting tradicional de la cara i el coll, lifting invisible Obesitat, test de sensibilització alimentària i infiltracions Cel·lulitis, flacciditat, messoteràpia, carboxiterapia i endermologia Làser per eliminació de tatuatges Làser per taques (cara, coll i escot) Làser per cuperosis i venes facials PERSONAL AUXILIAR I DE GESTIÓ D'EMPRESA

UNITAT DE DERMATOLOGIA CLÍNICA I ESTÈTICA

Marina Bosch Martorell. Aux. de Clínica

Dra. Miren L. Urzelay Mendiaraz nº col 4587 de Girona

Cristina Collell Cañadas. Aux. de Clinica

Dermatologia clínica i estètica Depilació làser UNITAT DE PATOLOGÍA VASCULAR Dr. Josep Comerma Casas nº col 2618 de Girona

Varius, varícules, aranyes vasculars, teleangectàsies i cuperosi Easclerosi química i làser

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona - Tel. 972 22 19 28


SALUT MEDICINA I CIRURGIA ESTØTICA

Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic

TRACTAMENTS ESTÈTICS PER A DESPRÉS DE L'ESTIU

Dr. R. Gálvez

salut, estètica i antienvelliment

L'ESTIU ÉS UNA ÈPOCA DE L'ANY D'ESPECIAL AGRESSIÓ PER LA PELL increment d'hores en l'exposició del medi ambient i sobretot als raigs ultraviolats del Sol, fan que la nostra pell assenyali d'una manera evident els signes del pas del temps.

L'

Taques, arrugues, deshidratació i desnutrició de la nostra pell són senyals que es combaten més enèrgicament en l'època post estival. A Giro-Klínic oferim packs de tractaments per a la revitalització de la pell del rostre, coll i escot per a després de l'estiu.

Eliminem les taques amb làser d’última generació, fem peelings suaus per a millorar l'aspecte de la pell, injectem vitamines , minerals i ac. hialurònic per a produir una revitalització i donar major lluminositat i frescor a una pell maltractada pels agents meteorològics i pels canvis dietètic-higiènics propis de la temporada estival. La ozonoterapia intravenosa dóna major oxigenació a tots els teixits, inclosa la pell. Per a les pells més deteriorades apliquem factors de creixement plaquetari extrets de la sang del propi pacient.

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

El bótox complementa tots els tractaments retornant una mirada descansada i més juvenil. Tot això a la consulta, amb cremes anestèsiques i sense haver d'interrompre els hàbits socials per marques o senyals després dels tractaments. ■

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es

54 GiDONA

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


SALUT MEDICINA I CIRURGIA ESTØTICA

Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic

REMODELACIÓ DE LA REGIÓ LABIAL

Dr. R. Gálvez

Afortunadament en l'actualitat, disposem de biomaterials de major qualitat que no donen lloc a aquests excessos i complicacions en que ens trobàvem.

ls llavis i el seu entorn són una de les regions anatòmiques que tenen major capacitat per transmetre bellesa, tendresa i sensualitat .

E

Una dona amb una boca sensual en el seu rostre, és doblement atractiva.

Podem aixecar uns llavis que miren cap a baix, podem perfilar uns llavis plans i podem donar un volum natural a uns llavis buits d'una manera senzilla, natural i indolora. Les arrugues de sobre el llavi, anomenades codi de barres, mereixen un especial interès en la seva correcció com a símptoma d'envelliment d'aquesta zona.

salut, estètica i antienvelliment

Uns llavis enfonsats, petits, escassament perfilats o poc carnosos endureixen uns trets que haurien de ser, estèticament parlant, tot el contrari. Lamentablement, fa uns anys es va produir un mal ús i abús d'aquesta tècnica, produint deformitats en aquesta regió que tots hem vist, però que es poden corregir amb relativa senzillesa, amb anestèsia local i sense deixar cicatrius.

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

Reconstrucció de llavi per implant permanent

Rejoveniment de la zona perilabial A Giro-Klínic disposem de diferents tècniques per solucionar d'una manera temporal o permanent. Uns llavis hidratats, carnosos, vistosos i perfilats d'una forma natural en la qual ningú pugui descobrir l'acció d'haver-los corregit, és la nostra filosofia des de fa molt temps. ■

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es Eliminació de codi de barres

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


SALUT MEDICINA I CIRURGIA ESTÈTICA

Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic

Per 720€

Dr. R. Gálvez

llueig aquest Nadal un rostre espectacular! Combinació de Botox i Làser

salut, estètica i antienvelliment

EL BÓTOX

l sex-appeal és l'atracció física que exerceix una persona sobre una altra quan no és sotmesa a filtres racionals. En medicina i cirurgia estètica, tenim dues armes molt potents per a donar descans i atractiu al rostre humà.

E

El propòsit és donar un aspecte relaxat a la mirada, minimitzant les arrugues d'expressió de la zona i pujar la cella. S'injecta en una proporció adequada en el múscul causant de l'arruga. Es fa amb una agulla molt fina i la incorporació a l'activitat social i laboral és immediata. La dosi utilitzada és molt petita i no implica riscos greus. La toxina actua sobre la placa motora, que és la connexió entre el nervi i el múscul. Impedeix l'alliberament de la acetilcolina, que és la substància missatgera de la transmissió de l'impuls nerviós cap al múscul. L'efecte no és permanent, ja que el nervi produeix noves terminacions nervioses i noves connexions amb el múscul. Això significa que als tres mesos de la injecció, es comença a recuperar activitat muscular. Després de la injecció, l'efecte comença als 4-5 dies i dura entre 4 i 6 mesos, després dels quals cal repetir el tractament per haver tornat a la situació original. És el tractament més utilitzat en tot el món de tots els tractaments aplicats en medicina estètica i més de sis milions de tractaments ho avalen. No obstant això, és molt important l’habilitat i l'experiència del metge que ho aplica, així com la legalitat mèdica del producte i el centre a on s'aplica.

EL LÀSER Aquest nou làser d'última generació ofereix grans avantatges i permet millorar l'aspecte de la pell, fent-la més lluminosa i jove, esborrant les taques produïdes pel sol i l'edat, tancant el petits capil·lars i la cuperosis, i dissimulant les petites arrugues. Tot, en una sola sessió i amb una recuperació immediata. El pacient pot tornar a realitzar les seves activitats normals l'endemà d'haver realitzat el tractament de fotorejoveniment. El tractament es fa sense riscos i sense una sola punxada i només s'aplica una crema anestèsica, tal com es fa en la depilació làser. La pell del pacient quedarà envermellida només durant dues hores. L'avanç de la tecnologia làser fa que els temps de recuperació i l'agressivitat del tractament siguin cada vegada menors.

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es

60 GiDONA

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


SALUT MEDICINA I CIRURGIA ESTÈTICA

Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic

AQUALYX Reduiex volum sense cirurgia La intralipoterapia en una nova tècnica infiltrativa, (no es messoteràpia) amb la qual aconseguim el tractament no quirúrgic per a la disminució d’acúmls grassos localitzats.

n aquest cas el que infiltrem és una substància anomenada *AQUALYX que s'aplica directament en els dipòsits de greix localitzat a les zones de: abdomen, malucs, cartutxeres, flancs, genolls. *AQUALYX és una solució microgelatinosa, reabsorvible i completament biocompatible, pel que no fa falta fer prova d’allergia. El protocol habitual són de 2 a 5 sessions espaiades per 3 o 4 setmanes de temps. No necessita anestèsia. Al no ser un tractament quirúrgic, no precisa d'ingrés hospitalari. Després del tractament es recomana l'ús de peces de pressoterapia o mitjes de compressió durant els primers dies.

E

66 GiDONA

La reincorporació a la vida normal és immediata, ja que les molèsties són mínimes i no requereix repòs. Poden aparèixer hematomes, encara que no és l'habitual, i mentre aquests persisteixin ha d'abstenir-se de les exposicions solars o de fer UVA. El Desoxicolat de sodi (també conegut com a àcid Desoxicólic o Aqualyx) actua com un “detergent” contra el greix. Es tracta d'un àcid present en la bilis humana, que emulsiona els greixos ingerits en la dieta. Però quan s'injecta directament en el teixit adipós, liqua l'adipòcit (cel·lula grassa) perquè els lípids s'eliminin de forma natural a través del sistema limfàtic. La clau és la tècnica d'infiltració, específica per a aquest producte: s'injecta de forma subcutània, amb una agulla fina i llarga que permet dipositar l’Aqualyx directament a l'àrea a tractar. És molt important que l'especialista estigui molt ben format en la tècnica perquè el Desoxicolat de sodi es distribueixi de forma totalment homogènia, a la zona indicada i en la dosi precisa. Després de la injecció, la recuperació és immediata, sol aparèixer inflor, edema o eritema, que poden durar 2 o 3 dies.

Dr. R. Gálvez

salut, estètica i antienvelliment

c/ Serra de Vall-Lloreda 6 (Zona Lluís Pericot) - 17003 Girona Tel. 972 22 19 28 www.medicinaycirugiaestetica.com

El preu aproximat per sessió amb la faixa inclosa, és de 450 euros, segons les zones i el volum a tractar.

Per a més informació: www.medicinaycirugiaestetica.com www.bioplastia.es

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya E-17618950


66

medicina i cirurgia estètica salut

salut medicina i cirurgia estètica

67

Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic - www.medicinaycirugiaestetica.com

Millora la teva qualitat de vida, coneix l’OZONOTERÀPIA!

L

’ozonoteràpia és un tractament mèdic totalment segur capaç de controlar millor l’estrès oxidatiu i, com a conseqüència, augmentar els antioxidants cel·lulars. Aquesta teràpia també fa que la circulació perifèrica i cerebral sigui més eficient: els capil·lars sanguinis es regeneren i els glòbuls vermells augmenten la capacitat de carregar oxigen i cedir-lo a les cèl·lules. Un altre efecte de l’ozonoteràpia és la millora de les defenses de l’organisme (immunomodulació).

Què és l’ozó?

L’ozó mèdic és una barreja d’oxigen i ozó amb una concentració d’entre 1 i 100 micrograms per litre. El metge especialitzat determina la concentració, la dosi i la via d’administració segons indicació clínica, la patologia i les condicions del pacient. Científicament provat i contrastat, l’ozó presenta com a beneficis més destacats:

Oxigenació: Estabilitza l’equilibri sanguini, augmentant la capacitat de la sang per absorbir i transportar una quantitat més gran d’oxigen a tot l’organisme, millorant la circulació i les funcions cel·lulars en general.

Revitalitzant i regenerador:

Demostrada la seva capacitat per promoure la recuperació funcional de nombrosos pacients afectats per malalties degeneratives. Estimula les defenses de l’organisme. Promou la cicatrització d’úlceres i la regeneració de teixits.

Antioxidant: És un gran medi conegut, capaç d’estimular els enzims cel·lulars antioxidants, eliminant els radicals lliures responsables de l’envelliment cel·lular i de processos degeneratius de l’organisme.

Antiinflamatori: Tracta el dolor mitjançant aplicació local o general, perquè actua neutralitzant els mediadors neuroquímics de

L’ozonoteràpia és un tractament indicat per a tothom que desitgi millorar la resposta del seu organisme davant l’envelliment i l’estrès, i per augmentar el rendiment tant físic com mental, millorant així la seva qualitat de vida. GIDONA

la sensació dolorosa, facilitant la seva metabolització i eliminació.

Antivíric i germicida: Inactiva o elimina tot tipus de microorganismes patògens com bactèries, fongs i virus. Tot aquest potencial, amb tractaments adaptats a cada pacient i patologia. Sense necessitat de cirurgia, ni anestèsia, ni hospitalització. No presenta efectes secundaris, essent compatible amb qualsevol altre tractament que s’estigui fent.

Resultats: • Revitalització i neteja cel·lular. • Reducció de l’envelliment cel·lular. • Sensació de benestar. • Millora en la qualitat del son. • Efecte eutímic, millora l’estat d’ànim. • Millora el rendiment físic i sexual. • Protecció en casos d’accidents vasculars. • Protecció contra l’agressió de virus, bactèries i cèl·lules tumorals.


58-85:Maquetación 1 15/06/12 10:10 Página 74

74

medicina i cirurgia estètica salut

salut medicina i cirurgia estètica Dr. Rafael Gálvez Director mèdic de Giro-Klinic

Tractament làser per a l’excés de sudoració

E

l grau de sudoració depèn de la quantitat de glàndules sebàcees que té l'individu, naixem amb un nombre de glàndules sudorípares entre 2 i 4 milions i és en la pubertat quan s'activa un nombre concret d'elles, això determinarà la intensitat de la suor que som capassos de generar. Normalment la dona té més glàndules sebàcees que l'home, encara que aquest les té més actives. La sudoració sol ser més abundant en

aquelles zones del cos que tenen per naturalesa major densitat de glàndules sudorípares , per això la suor pot ser més abundant en aixelles, mans, peus i front. En alguns pacients s'associa la presència de bacteris i fongs en la pell que descomponen la suor i les cèl·lules descamades i produeixen l'olor a suor coneguda com “bromhidrosis”. La sudoració està regulada pel sistema nerviós simpàtic, que pertany al sistema nerviós autònom i per tant no està controlat per la nostra voluntat. Certes situacions d'estrès, empipa-

ment, vergonya o por poden desencadenar una crisi de sudoració excessiva. Els pacients que pateixen hiperhidrosis poden tenir problemes de complexos associats, bé perquè taquen ràpidament la seva roba per la sudoració axil·lar, bé perquè sempre tenen les mans humides i tenen consciència que resulta desagradable donar-los la mà o bé per problemes d'olor de peus per l'excés de sudoració plantar. Per això els tractaments per a aquest problema són importants, existeixen diversos tipus i graus de tractament que anem a enumerar: 1. Tractament tòpic amb substàncies antitranspirants. El més conegut és a força de locions alcohòliques de cristalls d'alumini. S'aplica 2-3 vegades per setmana. Pot resultar una mica irritant i alguns pacients desenvolupen dermatitis locals a la zona d'aplicació. Actua tapant el porus i impedint la transpiració. 2. Iontoforesis, que consisteix en l'aplicació de corrents elèctrics molt suaus mitjançant un bany aquós que pot aconseguir controlar el problema de la hiperhidrosis durant un temps limitat entre les 6 hores o diversos dies. No sempre funciona. 3. Toxina Botulínica. El tractament amb toxina Botulínica s'ha acreditat en els últims anys com la solució més còmoda per la hiperhidrosis. La injecció de la toxina a les zones de hipersudoración produeix un bloqueig de la transmissió sinàptica temporal mitjançant el bloqueig del neurotransmissor acetil-colina. Dura de 4 a 8 mesos,

GIDONA

75

Dra. Xenia Vorobieva Dermocosmètica

temps durant el qual l'excés de sudoració estarà controlat. Es pot aplicar en aixelles, mans i plantes dels peus. 4. Tractament quirúrgic consisteix a interrompre definitivament els nervis i els nòduls nerviosos que transmeten l'ordre de la sudoració a les glàndules sudoríparas, es realitza mitjançant lapaaltres zones com a l’esquena o cames.

roscòpia i només l'han de realitzar cirurgians molt experts. Aquesta tècnica quirúrgica es diu simpatectomia per toracoscópica. De vegades apareixen hipersudoraciones compensatòries en

5. A Giro- klínic, hem incorporat desde fa un any el tractament per làser per l'excés de sudoració en aixelles . Es un procediment senzill, mitjançant anestèsia local i que en tan sol 30 minuts redueix DEFINITIVAMENT en més del 75% l'excés de sudoració de les aixelles. Només amb l'exercici i la calor, el pacient tornà a suar, com és habitual en totes les persones. Tots els nostres pacients que abans es tractaven amb toxina botulínica i han fet aquesta teràpia làser refereixen un nivell de satisfacció del 100%. n

Articles Revista GiDona  
Articles Revista GiDona  

Articles Revista GiDona

Advertisement